پایگاه خبری مفاز
بررسی شیوههای تبلیغ مسیحیت صهیونیستی(2)؛ فعالیت های غیر مستقیم کلیسا جنبشی که توسط مارتین لوتر در
بررسی شیوههای تبلیغ مسیحیت صهیونیستی(۳)؛ تبلیغات منطقه ای کلیسا
روشهای تبلیغی مسیحیت صهیونیستی در ایران، روی جذب جوانان، و روابط بین دختران و پسران، مانور داده می شود و از این منظر، دین مسیحی، دین سهل گیر معرفی می شود، به صورتی که در آن دختران و پسران، بدون محدودیت های اسلامی می توانند با یکدیگر رابطه داشته باشند. طی یک پژوهشی که انجام شده است مشخص شده که تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات شهری، تبلیغات در اقشار، تبلیغات در کلیساهای خانگی، اینترنت و اغواگران، شش راه تبلیغ #مسیحیت در ایران است.
کلیساهای خانگی، منازلی هستند که کشیشان مسیحی یا افراد مرتد تازه جذب شده، مالکیت و یا اجاره آنها را در اختیار دارند. این محلها از سوی سازمان های کلیسایی با مبالغ قابل توجهی به اجاره درآورده می شوند تا امورات جذب در آنها صورت گیرد. اما این اماکن عمدتاً شاهد رجوع جوانان تازه جذب شدهاند. همچنین برخی کتب، سی دیها، جزوات وبلاگها، از این اماکن تهیه و توزیع و به روز رسانی می شوند. گفته می شود بیشترین آمار در کلیساهای خانگی مربوط به شهرهای تهران، کرج و رشت است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
گسترش قادریه صوفی در چین
قادریه صوفی یکی از چهار فرقۀ اصلی صوفی چینی است و خاستگاه آن را می توان به “طریقه قادر” در آسیای مرکزی ردیابی کرد و گمان می رود فرقه قادریه با گسترش “طریقه قادر” در چین شکل گرفته باشد. در دوران حکومت امپراطور کانگ شی (Kang xi) (سال 1684 میلادی)، مبلغ خواجه عبدالله برای تدریس آموزه های قادریه صوفی به چین آمد و آموزه ها را به سه شاگرد خود تعلیم داد. از آن زمان، فرقه قادریه وارد مرحله ای از توسعه شدید شد، و به تدریج شاخه های زیادی مانند دا گونگ بی (Da gong bei) (گنبد بزرگ)، یانگ مین(Ynag men)، گوئو گونگ بی(Guo gong bei)، لینگ مینگ تانگ(Ling ming tang)، وین چوان تانگ(Wen quan tang) و شیانگ یوان تانگ(Xiang yuan tang) را تشکیل داد. در توسعه بلند مدت، فرقه قادریه نظام مدیریت سازمانی خوبی را تشکیل داده است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
بودا پیامبر نبود
بودا بیشک جذابترین ناپیامبر معنوی تاریخ بشر است. در میان بزرگان معنویتگرایی، بودا تنها کسی است که از حیث پرهیز از خشونت، همسنگ و همتراز عیسی مسیح است.
مردم جهان بودا را به مهربانی و ملاطفت میشناسند. البته هر دین و آیینی همین که نهادینه شود و سازمان و تشکیلات پیدا کند، کمکم کارش به درشتی و تُرُشی هم کشیده میشود. از این حیث عملکرد خشونتبار کلیسای کاتولیک اگرچه چشمگیر و شهره است ولی بودیسم نیز در ژاپن و سایر کشورهای دنیا کموبیش به ورطه مردمآزاری درافتاده است.
با این حال عقلای منصف حساب روحانیان را با حساب پیامبران و مبدعان ادیان و آیینها، یکی نمیکنند. هم از این رو عملکرد روحانیت بودایی تقریباً هیچ از جاذبه جهانی بودا و آموزههایش نکاسته است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
افراطیون نوظهور: گروهک مجذوبان نور
جرقه و نقطه آغازین این امر به دهه ۸۰ شمسی بازمی گردد ؛ برهه ای که فرقه #گنابادی به واسطه برخی تندوری ها و تحرکات ، زیر ذره بین قرار گرفته و تنش هایی را در نقاط مختلف کشور موجب گردید . با عنایت به فقدان پژوهش های کاربردی در خصوص جریان شناسی گروه مزبور ، شاید تشریح چگونگی شکل گیری و رشد مجذوبان نور از زبان مؤسسان و مدیران آن ، بهترین مأخذ برای ارائه شَمایی نزدیک به واقعیت باشد ، لذا در ادامه ، اظهارات صالح الدین مرادی ، یکی از عناصر اصلی و اعضای هسته اولیه گروهک #مجذوبان_نور در این باب ارائه می گردد : «بعد از تخریب حسینیه [خانقاه] شریعت قم ، فقرا از حال و روز یکدیگر و اوضاع حاکم بر سلسله بی خبر بودند ، لذا چند نفر در شیراز دور هم جمع شدیم و بنا شد یک سایت رسمی را برای پوشش اخبار تأسیس نماییم تا بایکوت خبری مربوط به دراویش ، به نوعی شکسته شود . البته پیش از آن ، وبلاگ هایی وجود داشت اما عملکرد مناسبی نداشتند و ضعیف بودند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
هشدار دیدبان الازهر نسبت به نشر اخبار علیه مسلمانان در توئیتر
🔹دیدبان مبارزه با افراط گرایی الازهر تأکید کرد: اطلاعات دروغین در توئیتر شامل بزرگنمایی مشکلات، ایجاد ترس و نگرانی اغراق آمیز نسبت به حضور مسلمان در جوامع غربی و انتقادات نژادپرستانه از مسلمانان است.
🔹این بیانیه میافزاید: جنبش استرداد(Reconquista) اسپانیا یکی از جنبشهایی است که اندیشههای افراطگرایانه خود را در توئیتر منتشر کرده و در تحریک افکار عمومی علیه مسلمانان نقش مهمی دارد.
🔹دیدبان الازهر گزارش داد که این رسانهها و شبکههای اجتماعی با انتشار اخبار دروغین و تحریک آمیز علیه مسلمانان و آموزههای اسلامی، نشر افکار و کلیشههای ضد اسلامی و پیوند دادن تروریسم به اسلام به خشونت و تبعیض علیه مسلمانان دامن میزنند.
🔹این مرکز در پایان از مدیران پلتفرمها و شبکههای اجتماعی اتخاذ سیاستهای سختگیرانه به منظور جلوگیری از گسترش سخنان نفرت انگیز و تحریک به خشونت از طریق پلتفرمهای خود را خواستار شد.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه تایمز با تعدادی از فراریهای اردوگاه اشرف ۳ در آلبانی:
🔹هر حرکت جنسی که میکردیم رو باید در دفترچه مینوشتیم و بعد از ناهار یا شام به فرمانده خود گزارش میدادیم.
🔹سازمان گفته بود اگر درباره آنچه در سازمان گذشته بود را بگویید حقوقتان را قطع میکنیم
اردوگاه اشرف بسیار بدتر از زندان است.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
بُهرههای اسماعیلی در یمن؛ جنگ با آنها چه کرد؟
تعداد پیروان فرقه بهره در یمن بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر است که برخی از آنها از زمان وقوع جنگ کنونی برای زندگی به خارج از یمن رفتند. اما بهرههای یمن هنوز مشتاقند به فرزندان خود فقه اسماعیلیه به طور خاص و فهم دین اسلام را به طور عام بیاموزند و به فرزندان خود بیاموزند که دشمنان امت اسلامی علیه آنها چه نقشهای میکشند.
افراد این فرقه پسران یا دختران خود را به ازدواج غیر افراد طائفه در نمیآورند. برای حفظ این امر، شیوخ بهره برای تسهیل ازدواج و عدم زیادهروی در مهریهها در میان پیروان فرقه، اسنادی را تدوین و تصویب کردند. همچنین سلاطین متوالی و بزرگان بهره نیز با تأمین مالی و برگزاری مراسم عروسی دستهجمعی از جوانانی که در شرف ازدواج هستند، حمایت میکنند.
بهره ها در یمن دارای مساجد و مراکز مذهبی و آموزشی مخصوص به خود هستند. در صنعا سه مسجد دارند یکی در محله نقم، دیگری در محله همدان و یک مسجد بزرگ در منطقه الحطیب در حراز قرار دارد. محفل ماهانه بهرهها در الفیض الحاتمی که شبیه قلعهای بزرگ است برگزار میشود، بزرگان فرقه در آن گرد هم میآیند و مسائل خود را مطرح میکنند و در آن دروس دینی از کتب فرقه و مجالس عروسی، برگزار میشود. تولدها و جشنهای پیروان بهره در یمن نیز در آن قلعه برگزار میشود. بهرهها همچنین بازاری دارند که برای فروش لباس، عطر و سایر کالاها در محله باب السلام، در مجاورت باب الیمن، در مرکز پایتخت، صنعا، گرد هم میآیند.
👉mafaz.ir/?p=50920
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هتک حرمت قرآن کریم توسط یک شهرکنشین اشغالگر صهیونیست
🔹یک شهرکنشین اشغالگر #یهودی در جریان تعرض به مسجد روستای عوریف در جنوب نابلس، اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده و آن را پاره کرد.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
واکنشها به اظهارات ضدصهیونیستی راجر واترز | از اتهام یهودی ستیزی تا لغو کنسرت!
رژیم صهیونیستی با اشغال سرزمین فلسطین جنایت های خود را به صورت سیستماتیک از سال ۱۹۴۸ به بعد به صورت فزاینده ای ادامه داده است. به شهادت رساندن غیر نظامیان و کودکان در کنار محاصره غزه باعث شده است تا ورزشکاران و هنرمندان زیادی در کشورهای غربی علیه این رژیم فعالیت کننند. یکی از این هنرمندان «راجر واترز» است. «راجر واترز» خواننده مشهور انگلیسی است که بعد از سفر به فلسطین، دیدگاه خود را نسبت به رژیم صهیونیستی به کلی تغییر داد و به همین خاطر مورد خشم لابی های صهیونیستی قرار گرفت. صهیونیست ها با متهم کردن واترز به «یهودی ستیزی»، تلاش زیادی برای لغو کنسرت ها و محدودیت فعالیت های هنری وی کرده اند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
تهاجم دیگری از موج کره ای
آیا نباید تمهیدی برای مقابله با این موج اندیشیده شود
این موج،اثرات فرهنگی و اعتقادی مخربی بر روی مخاطبان خود دارد.
🆔@mafaz_news