رژیم آلخلیفه به دنبال فرقهگرایی است
🔸در ویدئویی که توسط گزارشگر شبکه المنار تهیه شده آمده است: مقامات آل خلیفه در بحرین درصدد تحریف هویت تاریخی و دینی در بحرین هستند.
🔸مسجد الخمیس، یکی از کهنترین مساجد تاریخی بحرین و از دهها اماکن عبادی در این کشور است که رژیم آل خلیفه ویژگیها و ظواهر تاریخی و دینی آن را از بین برده است، افزون بر اینکه این رژیم از زمان انقلاب سال ۲۰۱۱ بحرین دهها مسجد را تخریب کرده است.
🔹علی الفایز الحیدری، فعال سیاسی و حقوقی بحرین در گفتوگو با المنار میگوید: این رژیم آل خلیفه است که با فرقهگرایی رفتار میکند نه اینکه معارضان یا ملت بحرین به دنبال طایفهگری باشند این رژیم آل خلیفه است که میخواهد طایفهگری را در وطن ایجاد و پیکره وطن را پاره پاره کند تا در قدرت بماند و زمام امور را در دست داشته باشد و ثروت سرزمینمان را در دست خود نگاه دارد.
🔹وی افزود: علمای بحرین ناقوس خطر را به صدا درآوردند آن هم پس از اینکه صدها مسجد این کشور در معرض تخریب نابودی است، زیرا بر اساس تصمیم وزارت کشور بحرین، شروطی پیچیده برای ساختن مساجد و اماکن عبادی مطرح شده است که تعرض آشکار به آزادی دینی و حمله به مساجدی است که قدمت صدها ساله دارد.
🆔@mafaz_news
درخواستهای اقلیتهای دینی در کمیسیون ماده احزاب بررسی شد
عبدالله مرادی، مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور گفت: در نشست ششم کمیسیون ماده احزاب در روز سه شنبه، گزارش مجمع عمومی انجمن کلیمیان ایران به بحث و بررسی گذاشته شد و با تغییرات و اصلاحاتی مورد تایید قرار گرفت.
گفتنی است، اصولا شبکه قدرت اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی از سه گروه رفتاری اقلیتها، حامیان منفعل و فعالان تشکیل شده است. در این شبکه شهروندان به دو دسته مسلمان و غیرمسلمان تقسیم میشوند و "اقلیتها یا افراد بیطرف" طبق اصل ۱۳ و ۲۶ قانون اساسی #زرتشتیان، #کلیمیان و #مسیحیان را دربرمیگیرد که در انجام مراسم دینی و دیگر فعالیتهای سیاسی اجتماعی و صنفی آزاد هستند و حق رای و تعیین وکیل دارند. همچنین اصل ۶۵ قانون اساسی ۵ کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی را به اقلیتهای دینی داده است. اما با این حال در مجموع اقلیتها نمیتوانند در سیاست کلان کشور و مناصب اساسی دولت سهیم باشند و حداکثر میتوانند در امور محلی و شئون منطقهای و مذهبی فعال باشند و به همین اعتبار هم در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کنند.(۱)
پ.ن: ۱) نظام سیاسی و دولت در اسلام- داود فیرحی
🆔@mafaz_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض سفیر اسرائیل در سازمان ملل به حضور رئیسی با عکسی از مهسا امینی
🔹گیلعاد اردان، سفیر #اسرائیل در سازمان ملل همزمان با سخنرانی ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی این نهاد در نیویورک عکسی از #مهسا_امینی را بالا برد.
🔹وی همزمان که حرکت میکرد و این عکس را نشان میداد به همراه سایر دیپلماتهای اسرائیلی در حال ترک سالن سخنرانی رئیسی بود.
🔹او در حساب اکس خود، ابراهیم رئیسی را "قصاب تهران" معرفی کرد و نوشت:
«صدها ایرانی اکنون بیرون ساختمان در حال اعتراضاند و خواستار حمایت جامع بینالمللیاند. من به مبارزهام در اینجا ادامه میدهم تا بیاخلاقی سازمان ملل را به جهان نشان دهم و با «احترام گذاشتن به قاتلان و یهودیستیزان» مبارزه کنم.»
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
🎥 اعتراض سفیر اسرائیل در سازمان ملل به حضور رئیسی با عکسی از مهسا امینی 🔹گیلعاد اردان، سفیر #اسرائی
#کاریکاتور| کاسههای داغ تر از آش
↩️ وقتی جنایتکاران قرن، مدافع حقوق بشر میشوند
🆔@mafaz_news
آیا گاو و سنگ و چوب جای خود را به عرفان کاذب دادهاند؟!
🔻 انسان ذاتاً به دنبال موجودی است که کمال مطلق و خیر محض باشد. اما در میان فرق و ادیانی که در سراسر دنیا وجود دارد گاهی در مصادیق اشتباه رخ میدهد و ماه، خورشید، میمون، جن و چوب و سنگ و... را میپرستد (البته متأسفانه اینها را هم بعضاً نماد موجود بالاتر میداند) این بدان معناست که مصداق پرستش بسیار مهم است و الا انسان فطرتاً دنبال کمال است.
▪️ در حقیقت اصل پرستش نیاز فطری است و به قول یونگ هرکسی که بعد از میانسالی به من مراجعه کرد و بیمار بود، علتش را در نبود دینداری او یافتم.
▪️ حال یکی از آئینهایی که نقش مهمی در ایجاد انحراف در مسیر کمالگرایی و حقیقتجویی انسان به وجود آورده است آئینها و فرقی است که خاستگاه و جایگاه آن در هندوستان است.
▪️ هندوستان ازجمله کشورهایی است که حتی در آن حیوانات مورد پرستش واقع میشوند. حیواناتی از قبیل؛ میمون، گاو، فیل، موش و... در میان مردم هند دارای احترام هستند. متأسفانه این قبیل کارها ناشی از جهل مقدسی است که بشریت امروز گرفتار آن شده است.
👈 در آیه 138 سوره اعراف در این خصوص آمده است: «وَجَاوَزْنَا بِبَنِي إِسْرَائِيلَ الْبَحْرَ فَأَتَوْا عَلَىٰ قَوْمٍ يَعْكُفُونَ عَلَىٰ أَصْنَامٍ لَهُمْ قَالُوا يَا مُوسَى اجْعَلْ لَنَا إِلَٰهًا كَمَا لَهُمْ آلِهَةٌ قَالَ إِنَّكُمْ قَوْمٌ تَجْهَلُونَ؛[اعراف،138] و بنی اسرائیل را از دریا به ساحل رسانیدیم، پس به قومی که بر پرستش بتان خود متوقف بودند برخورده، گفتند: ای موسی برای ما خدایی مثل خدایانی که این بتپرستان راست مقرر کن. موسی گفت: شما سخت مردم نادانی هستید.
🔻 در شیوه شیوع عرفانهای کاذب نیز اگر نیک بنگریم بازهم نقش تفکرات هندوئیسم و تفکرات سنتی و غیر سنتی هندویی بهوضوح نمایان است. تفکراتی مانند اوشو، سای بابا، یوگا و ... که همگی داری انحراف بسیار است و بهنوعی انسان را از گاو پرستی به خودپرستی، انسان و فرد پرستی و شهوتپرستی میرساند و رسماً از کمال او را دور میکند.
رهپویان هدایت
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنسرت شیطانی در پس زمینه گونیا پرگار فراماسونری و تک چشم شیطان
اصحاب شیطان در تلاش برای گسترش شیطان پرستی در جهان!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
درگیری شدید در مراسم عید «یوم کیپور» در تل آویو
پایگاه خبری صهیونیستی «اسرائیل نشنال نیوز» از درگیری معترضان چپگرا با صهیونیستهای حریدی در تل آویو و هنگام مراسم «عید یهودی» موسوم به «یوم کیپور» در تل آیو خبر داد.
معترضان جناح چپ از برگزاری مراسم دعای یوم کیپور با صندلی جداگانه برای مردان در میدان دیزنگوف در تل آویو جلوگیری کردند.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این موضوع اعلام کرد: شورش معترضان چپگرا در چنین روز مقدسی، حیرتآور و محکوم است.
🆔@mafaz_news
نشست تخصّصی «قانون جذب و راز کائنات»
👤 استاد: جناب آقای حمیدرضا مظاهریسیف
(رئیس پژوهشکده مطالعات معنوی)
🔸زمان: جمعه ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۲
🔸مکان: دانشگاه فردوسی مشهد
⏳ آخرین مهلت ثبتنام: ۱۰ مهر
✅ اعطاء گواهی حضور به واجدین شرایط
✅ امکان شرکت به صورت مجازی
🆔@mafaz_news
نسبتدادن مهدویت به ادیان غیر اسلام تعبیر درستی نیست
حجتالاسلام و المسلمین نصرتالله آیتی، عضو هیئت علمی مؤسسه آینده روشن:
نسبتدادن مهدویت به ادیان غیر اسلام تعبیر درستی نیست زیرا اعتقاد به مهدی، اندیشهای اسلامی است و ادیان و مکاتب دیگر موعودباور و منجیباور هستند، مثلا در مسیحیت، موعود و منجی وجود دارد ولی مهدی نیست. مسئله نجات و موعودباوری حتی در مکاتب بشری و زمینی هم وجود دارد لذا اعتقادی بینالادیانی است و همه ادیان و حتی بسیاری از مکاتب بشری معتقدند که دنیا روزی به روزهای طلایی و خوش خود خواهد رسید و دوره سیاهی و ظلم تمام شده و روزی سرانجام منجی موعود خواهد آمد و بشر را نجات میدهد.
در اسلام به این اعتقاد، مهدیباوری گفته میشود، منجی #مسیحیت، مسیحا نام دارد و منجی #یهودیان هم ماشیح نامگذاری شده است و #زرتشتیان معتقد به نجاتبخشی توسط سوشیانت هستند؛ آنها معتقدند که عمر بشر ۱۲هزار سال به طول میانجامد و این دوره ۱۲ هزار ساله به سه دوره ۴ هزار ساله تقسیم شده و در پایان هر دوره یک سوشیانتی هویدا میشود و #سوشیانت بزرگ در دوره سوم آشکار خواهد شد و او به کیفیت خاصی زاده شده و به دنیا میآید و ما در پایان دوره سوم هستیم.
👉mafaz.ir/?p=55096
🆔@mafaz_news