هدایت شده از مفازمدیا
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید
رهبر انقلاب:
🔹دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت تواناییهای دشمن است اما نباید از او ترسید.
🔹اگر بترسیم باختیم، از عربدهکشی و فشار دشمن نباید ترسید.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
مسجد محمدیه؛ نماد پویایی مسلمانان چینیتبار مالزی
ایالت پراک در شمال غرب مالزی از تنوع نژادی و دینی بالایی برخوردار است.
مانند سایر نقاط مالزی، اسلام به عنوان دین اول این ایالت به رسمیت شناخته شده است؛ پیروان سایر ادیان نیز آزادانه به اعمال دینی خود میپردازند.
بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۰ مالزی، جمعیت پراک شامل ۵۵,۳ درصد مسلمان، ۲۵.۴ درصد بودایی، ۱۰.۹ درصد هندو، ۴.۳ درصد مسیحی، ۱.۷ درصد تائوئیست یا پیروان دین بومی چین، ۰.۸ درصد سایر ادیان یا ناشناخته و ۰.۹ درصد غیر مذهبی بودند. این سرشماری نشان داد که ۸۳.۷ درصد از جمعیت چینی پراک بودایی هستند و اقلیتهای دیگری از جمله مسیحی (۹.۲درصد) و مسلمان (۰.۲درصد) هستند.
چینیتباران مسلمان این ایالت با وجود جمعیت اندک به آداب و رسوم اسلامی پایبند هستند و حضور اجتماعی فعالی دارند. مسجد محمدیه در شهر ایپوه در این ایالت، نمادی پر جنب و جوش از تنوع دینی و نژادی مالزی است. از زمانی که این مسجد در سال ۲۰۱۳ ساخته شد آداب و شعائر اسلامی در کنار مناسبتهای ملی چینی مانند سال نو چینی در آنجا برگزار میشود.
mafaz.ir/?p=59812
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیرالمومنین(ع) از زبان دانشمند مسیحی
خواندن بخشی از کتاب الامام علی توسط میثم مطیعی در برنامه حسینیه معلی
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
بهائیت؛ از فرقه تا ایدئولوژی
فرقه (heresy /sect) در لغت به معناى دسته، طایفه، مسلک، حزب، دسته، بخش، بریدن، قسمت کردن و گروهى از مردم آمده است. ر.ک: فرهنگ فارسى معین، محمد معین، تهران: ندا، 1381، ص 754؛ المنجد (عربى به فارسى) ترجمه محمد بندرریگى، تهران: نشر ایران، ج 2، ص 1320.
در فرهنگ سیاسى این واژه در مورد بخشى از جامعه که از مذهب رسمى جدا شده یا به آئینى گرویده باشد که توسط همگان به رسمیت شناخته نشده است، به کار مى رود و هم مسامحتاً در مورد هر نوع جنبش جدائى طلب (ملى، زبانى، مذهبى، سیاسى و غیره) استفاده مى شود. فرهنگ علوم سیاسى، على آقا بخشى، مینو افشارى، تهران: چاپار، 1383، ص 611.
در اصطلاح علم کلام نیز به عده اى از مردم گفته مى شود که به دلیل اختلاف در مسائل اعتقادى از پیروان یک دین جدا شده و عقاید و تبیین هاى خاصى از آن دین را انتخاب کنند. ر.ک: خاستگاه تشیع و پیدایش فرقه هاى شیعى در عصر امامان، على آقا نورى، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامى، 1385. چنانکه در طول تاریخ اسلام فرقه هاى متعددى بودند که به دلیل حوادث و وقایع گوناگون از جمع مسلمانان جدا شده اند.
mafaz.ir/?p=55775
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازداشت بهدلیل توهین به مقدسات
🔹دقایقی پیش فیزا آلتون وکیل دادگستری بدلیل توهین به مقدسات در توییتر دستگیر شد.
🔹آلتون از هواداران سرشناس حزب مخالف دولت «جمهوری خلق» است. او در حال انتقال به بازداشتگاه رو به خبرنگاران گفت: «ترکیه یک کشور لائیک است.این کشور هیچ وقت با شریعت اداره نشده و نخواهد شد».
🔹آلتون در یکی از پست هایش در توییتر نوشته بود: «ترکیه یک کشور سکولار است. هرکس شریعت می خواهد به عربستان برود»
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
شناسایی خانه پدری عضو گروهک منافقین
🔸پرنیان سرآمد متهم ردیف چهل و هشتم پرونده منافقین است که در تجاوزات مرزی منافقین به خاک ایران در زمان جنگ تحمیلی نقش داشته است.
🔸او در سال ۱۳۵۸ از کشور متواری و ساکن فرانسه شده و پس از اعزام به عراق، در تجاوزات مرزی منافقین به خاک ایران در زمان جنگ تحمیلی شرکت می کند.
🔸از جمله فعالیت ها و مسئولیت های وی عبارت است از مسئول دستهی پشتیبانی- مهندسی مرکز ۱۰ گروهک در عراق، عضویت در شورای مرکزی #منافقین و پیگیری مأموریت های تشکیلاتی با تردد مستمر فی مابین عراق و اروپا که در این رابطه نیز یکی از تیم های تروریستی که از عراق به داخل کشور و تهران اعزام شده بود، با هماهنگی پرنیان سرآمد، مقرر بوده از امکان منزل پدری او در تهران استفاده کند که تیم تروریستی مذکور دستگیر می شود.
🔸او در حال حاضر عضو کادر مرکزی تشکیلات #تروریستی منافقین است.
🔹ضمناً پرنیان سرآمد تحت تعقیب پلیس اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۷۸/۶-۲۰۰۲ است.
🆔@mafaz_news
آیا بردن نام فرقهها خصوصا بهائیت در هر بحث انتخاباتی لازم است؟
نهمین ویژه برنامه انتخاباتی «شش در دو» با حضور سید هادی عظیمی عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت و حجتالاسلام حسن قربانی لیواری سخنگوی حزب جمعیت آزادگان و ایثارگران برگزار شد که هر دو بر ارائه نظر و دیدگاه خویش درباره انتخابات پرداختند.
در بخشی از این گفتگو آقای قربانی در جواب نظر سید هادی عظیمی درباره اینکه هر ایرانی که شناسنامه دارد حق شرکت در انتخابات را دارد گفت:
«بهایی، وهابی، شیعههای انگلیسی و سنیهای آمریکایی هم در این کشور زندگی میکنند؛ اما چون با نظام معاند هستند نمیتوانند در انتخابات شرکت کنند.»
فرقهها خصوصاً بهائیت در کشور زمان مناظرات انتخاباتی را یکی از فرصتهای مناسب جهت آشکارسازی خود میدانند و بارها ازآنجهت عرضاندام استفاده کردهاند.
بنابراین، به نظر میرسد یادآوری این مسئله به افرادی که در مناظرات شرکت میکنند ضروری است که تاحدامکان از نامبردن از فرقهها و پرداختن به موضوعات آنها خودداری کنند.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر آیتالله سیستانی درباره اهل تسنن
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روز_شمار_انتخابات
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
تحفه این روزهای بازار عرفانهای کاذب: معنوی اما نه مذهبی
🔺این روزها مبلغین و طرفداران عرفان های کاذب در فضای مجازی رشد چشم گیری داشته و هر ورز به تعداد محتواهایی که در این خصوص تولید میشود افزوده شده و هر روز هم از بازار مکاره این سوداگران چیز جدیدی بیرون میزند.
☑️تازهترین شعبده این بازار و بازاریانش چیزی است که میتوان به عنوان یک خطر بسیار جدی به آن نگریست اینکه معنوی باش اما نیاز نیست مذهبی باشی یا به شکل دیگر تقلیل جایگاه خداوند تبارک و تعالی صرفا به یک موجود برتر که برای درک و دریافت او به هر طریقی میتوان قدم برداشت.
✔️توضیح آنکه معنویتگرایی دینناباور یا معنوی اما نه مذهبی (به انگلیسی: Spiritual but not religious)، عبارتی ابتکاری برای توصیف زندگی معنوی که دین را تنها و بهترین روش برای رشد معنوی نمیداند.
☑️در این تعریف دین و جایگاه اجتماعی آن به گوشه ای رانده میشود و معنویت اغلب برای بیان دنیای درونی افراد به کار گرفته میشود که بر سلامت و سعادت روان، بدن و ذهن تأکید دارد و به ابعاد جمعی و نهادی دین و وجوه وابسته به آن از جمله شریعت و مذهب هم توجه نمیشود.
↩️این رویکرد همان چیزی است که در سکولاریسم آمریکایی هم کاملا هویداست و اکنون در قالب عرفان های کاذب به خورد مخاطب مسلمان ایرانی و فارسی زبان داده میشود و این جمله را که « من از معنویت میگویم نه دین» به عنوان دال مرکزی گفتمان خود مطرح میکند که برای تقابل با آن نیاز است اندیشمندان این عرصه به شکلی جدی خطر را دریافته و با گفتمان سازی اثرات این رویکرد را خنثی کنند.
رهپویانهدایت
🆔@mafaz_news