منطق بهائیت؛ امنیت برای کودکان بهائی، مرگ برای کودکان غزه
بهائیان که مدعی صلح جهانی و انس و الفت در بین انسان ها هستند، در برابر شهادت مظلومانه کودکان بیگناه غزه سکوت کرده اند. اما همین فرقه مانند اربابان نژاد پرست خود درباره بهائیان، حتی اگر مجرم شناخته شوند و علیه امنیت ملی یک کشور اقدام کنند، معتقدند؛ دستگیری این مجرمین موجب شکنجه کودکان آنها می شود. یعنی صلح، امنیت و رفاه تنها برای کودکان بهایی مهم است. کشتار دستجمعی کودکان فلسطینی توسط رژیم کودک کش اسرائیل برای بهائیان اصلا مهم نیست.
آنها حتی اگر فرصت و زمینه پیدا کنند در دفاع از این جنایت لحظه ای تردید نمی کنند.
هر روز اخبار ناگوار قتل و کشتار وحشیانه ساکنین غزه رژیم غاصب اسرائیل، قلب انسان های آزاده را به درد می آورد. در چنین شرایطی فریبا کمال آبادی بهائی که در برابر این همه جنایت سکوت اختیار کرده، نگران آزرده خاطر شدن کودکان بهائی است که والدین مجرمشان دستگیر شده اند.
👉mafaz.ir/?p=57081
🆔@mafaz_news
اقتصاد یهودیان ایران
🔹بررسی دقیق و مستند زندگی کلیمیان و یهودیان در ایران و تأثیر آنها بر اقتصاد، تجارت، کشاورزی، صنعت و علوم کشورمان، قبل از دوران صفویه (۱۵۰۲ تا ۱۷۳۷) امکان پذیر نیست. البته نشانه هایی از حضور افراد سرشناس و بزرگان یهودی در مقامات مؤثر حکومتی ایران در قرون ۱۳ و ۱۴ میلادی می توان یافت. ولی این موارد به هیچ وجه نمایان گر موقعیت اقتصادی جوامع یهودی در دوران ذکر شده نمی باشد. سعد ا…، پزشک یهودی در دولت ارغون شاه (۱۲۸۴ تا ۱۲۹۱)، رشیدالدین فضل ا… همدانی، وزیر دولت غازان خان (۱۲۹۵ تا ۱۳۰۴) و بعضی دیگر از یهودیان را در مقامات دولت های ایلخانی ایران می توان یافت. در همین دوره، از شاهین، شاعر بزرگ یهودی که تورات را در مثنوی مشهور و معتبر خود به خط عبری و زبان فارسی سروده است، می توان نام برد.
🔹اما مدارک قابل استناد بسیاری از زندگی کلیمیان در دوران شاهان صفویه در دسترس است. در این دوره، عمده محل تجمع یهودیان در اصفهان، شیراز، همدان، یزد، کاشان و شهرهای حاشیه کویر ایران بوده است. جمعیت کثیری از یهودیان کرد نیز در غرب ایران در شهرهای سنندج، کرمانشاه، کامیاران و دیگر نواحی کردنشین زندگی می کردند. اما در بعضی از شهرهای ایران چون تبریز به دلیل درگیری ها و هجوم های گاه و بیگاه و تبعیض های فراوان، جمعیت یهودیان عملاً متفرق شده و یا به حداقل رسیده است.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشیش اونجلیست (مسیحی صهیونیست): امیدوارم اسرائیل هر چه زودتر غزه را صاف و تبدیل به پارکینگ کند!
باید باراک اوباما و مهره اش، جو بایدن را به جرم خیانت محاکمه کرد. امیدوارم نتانیاهو تا هفته آینده کل غزه را صاف و به پارکینگ تبدیل کند. من از دست مسیحیانی که به دنبال صلح با اسلام و مسلمانان هستند، خسته شده ام. اسلام یک فرقه شیطانی است و اگر فرصت کنند سَر مسیحیان را می بُرند. اسرائیل باید همه فلسطینی ها را روی تپه جمع کند و با یک موشک بزرگ همه را نابود سازد تا ما معبد سوم را بازسازی کنیم و ظهور مسیح را آغاز کنیم.
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
بررسی «یهودیان و الیگارشی یهودی»۱؛
قوم یهود و بنیاسرائیل دو مفهوم متمایز و متفاوتاند
یهودیان خود را بازمانده طوایفی میدانند که در آغاز هزاره دوم پیش از میلاد در جنوب بینالنهرین زندگی میکردند و سپس توسط حضرت موسی به کنعان مهاجرت کردند. درباره دوران اقامت اینطوایف در بینالنهرین اطلاع زیادی در دست نیست. در آغاز عبرانی نامیده میشدند و سپس بنیاسراییل. تنها از دوران تبعید گروهی از بزرگانشان در بابل (۵۹۸ تا ۵۳۹ پیش از میلاد) به یهودی مشهور شدند زیرا تبعیدشدگان از قبیله یهودا بودند.
طبق اسطورههای یهودی پیش از تولد اسماعیل فرشتهای بر ابراهیم ظاهر شد و خبر داد اینفرزند مردی وحشی خواهد بود و با همگان در ستیز داپم. و از او دوازده رییس و امتی عظیم پدید خواهد آمد. راویان عهد عتیق آشکارا نفرتی شگرف از اسماعیل بروز میدهند. اشاره خصمانه عهد عتیق به سرشت و سرنوشت اسماعیل و نفرت از او و اسباط او روشن میکند که متن کنونی عهد عتیق زمانی مورد جرح و تعدیل قرار گرفته که اعراب دشمن جدی یهودیان به شمار میرفتند و اینتنها در دوره اسلامی است. باید توجه داشت که متن کنونی عهد عتیق بر مبنای نسخی منتشر شده که قدمت کهنترین آنها تنها به سدههای نهم و دهم میلادی / سوم و چهارم هجری میرسد.
👉mafaz.ir/?p=57114
🆔@mafaz_news
صهیونیسم؛ داستان بدعتی ننگین برای یهود
همزمان با فرود آمدن بمبهای رژیم صهیونیستی بر سر مردم بیدفاع غزه و انتشار تصاویر شهادت کودکان فلسطینی بود که تصویر دیگری نیز در رسانههای ج هان توجه همه را به خود جلب کرد. بیش از یکصد یهودی با ورود به محوطه کنگره آمریکا با تیشرتهایی متحدالشکل که روی آنها نوشته شده بود «به نام ما جنگ نکنید»، علیه رژیم اشغالگر قدس شعار میدادند.
آنها مثل بسیاری از یهودیان جهان، اشغالگری صهیونیستها و غصب سرزمین فلسطین را یک بدعت میدانستند که نسبتی با باورهای مذهبیشان نداشت. تجمع یهودیان مخالف صهیونیسم البته امری بدیع به حساب نمیآمد و از زمان تاسیس رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۷، یهودیان زیادی مخالفت خود را با ایده صهیونیسم و جنایات پیروانش ابراز کردهاند.
👈مشروح گزارش
🆔@mafaz_news
حزب کمونیست چین درصدد تغییر نام «تبت»
ماه گذشته بود که مایک گالاگر، نماینده کنگره و رئیس کمیته منتخب ایالات متحده در مورد حزب کمونیست چین، در بیانیهای که منتشر کرد، از تبت حمایت کرد.
حزب کمونیست چین در دهه ۱۹۵۰، نیروهایی را برای حمله به تبت فرستاد و پس از آن دالایی لاما، بالاترین رهبر معنوی و سیاسی تبت، مجبور به فرار به هند شد.
کلسنگ اوکاتسانگ، نماینده سابق آمریکای شمالی برای دالایی لاما می گوید: «فکر میکنم این یک روش بسیار سیستماتیک، و از جهاتی انحرافی، برای از بین بردن تبت است. لایه به لایه و تکه تکه. مولفههای مختلف، فرهنگ تبتی، هویت تبتی.»
فلات تبت و مردم آن از آن زمان توسط رژیم کمونیستی چین اداره میشوند.
👉mafaz.ir/?p=57087
🆔@mafaz_news
بررسی نقش فرق اسلامی در شکلگیری جامعه اسلامی نیجریه
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نیجریه با هدف معرفی فرهنگ غنی تشیع و اهل بیت(ع) بهویژه نقش و جایگاه آن در جامعه اسلامی نیجریه اقدام به برگزاری نشست تخصصی با حضور اندیشمندان و نمایندگان همه فرق اسلامی در این خصوص کرده است.
این نمایندگی فرهنگی، نشست تخصصی با عنوان «نقش فرق اسلامی در شکلگیری جامعه اسلامی در نیجریه» را در ابوجا برگزار کرد و ۸ تن از شخصیتهای دینی و علمی این کشور به نمایندگی از جامعه مسلمان از طریقت قادریه، تیجانیهها و شیعیان و سایر فرق اهل تسنن سخنرانی کردند.
مجید کامرانی، رایزن فرهنگی کشورمان در نیجریه در آیین افتتاحیه این نشست، ضمن محکوم کردن جنایتها و نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه خواستار محکومیت این اقدام ددمنشانه از سوی نهادها و شخصیتها و تشکلهای اسلامی از هر طریق ممکن شد.
👉mafaz.ir/?p=57103
🆔@mafaz_news
مانتراها، اذکاری برای عبادت بتهای هندی
مانترا سه نوع است:
۱٫ بیجا مانتراها: این مانتراها معانی خاصی ندارند و مستقیماً بر روی نادیهای ما تأثیر میگذارند.
۲٫ نیرگونا مانتراها: دارای معانی خاص هستند؛ از جمله مانتراهای این دسته میتوان به سُ – هام، آهام برهما آزمی، تات توام آزی و اُوم اشاره کرد.
۳٫ دیتی مانتراها: رایجترین نوع مانترا هستند و در اثر تکرار مانترا، فرم خاصی به چشم میدهند. از جمله مانتراهای این دسته میتوان به شیوا، راما، کریشنا، اُم شری ماهاگانا و اُم شری ماها کالی اشاره کرد.
👉mafaz.ir/?p=57038
🆔@mafaz_news
فرق مذهب و فرقه چیست؟
🔺با توجه به معنای لغوی دو کلمه «فرقه» و «مذهب» معلوم می شود که کلمه فرقه در لغت به عده ای خاص از مردم اطلاق می شود و مذهب به اعتقاد و عقیده و روش خاص گفته می شود.
به گزارش پایگاه خبری مفاز، برای پاسخ گویی به این سؤال لازم است نگاهی گذرا به معنای «فرقه» و «مذهب» در لغت و اصطلاح، داشته باشیم؛
۱. معنای لغوی «فرقه»: کلمه فرقه در لغت از ریشه «فَرْق» به معنای جدا کردن، گرفته شده است و اسم است برای گروهی از مردم.[۱] ابن منظور می گوید: «الفرقه: طائفه من الناس» فرقه به عده و گروهی از مردم گفته می شود.
🔺 معنی لغوی مذهب: اگر کلمه مذهب از ریشه «ذَهَب» به معنی رفتن گرفته شده باشد در آن صورت مذهب، اسم مکان است به معنای محل رفتن.[۳] و اگر از ذهب به معنی «در مسأله ای گرایش به نظریه ای پیدا کردن» گرفته شده باشد. در آن صورت مذهب مصدر میمی می شود به معنای «عقیده، اعتقاد، آیین.»
🔹به نظر می رسد معنای دوم هم از همان معنی اول گرفته شده است؛ راه خاص در رفتن و مسلک و طریقه در اعمال فیزیکی و هم چنین روش خاص در مسائل فکری و نظری هر دو مصداق مذهب است که از لحاظ ادبیات عرب اسم مکان می باشد.
🔹حال با توجه به معنای لغوی دو کلمه «فرقه» و «مذهب» معلوم می شود که کلمه فرقه در لغت به عده ای خاص از مردم اطلاق می شود و مذهب به اعتقاد و عقیده و روش خاص گفته می شود. بنابراین هر دو کلمه در اطلاقشان به امری خاص مشترک هستند با این تفاوت که فرقه به اشیاء و افراد و به تعبیر دیگر بر اعیان اطلاق می شود، ولی مذهب بر مسائل نظری و معنوی (به معنای مقابل عین) گفته می شود.
👈ادامه مطلب را در وبسایت مفاز بخوانید
🆔@mafaz_news
دام تشکیلات برای بهائیان ایران!
🔹مدیر سابق جامعه بهائیان ایران روز یکشنبه ۲۸ آبانماه در نامهای از زندان اوین که در حساب کاربری گلرخ ایرائی، زندانی سیاسی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد نوشت که پس از ابلاغ دومین حکم ۱۰ سال حبس به این نتیجه رسیده «که ما بهائیان برای داشتن یک زندگی معمولی در کشور آباء و اجدادیمان چهل و پنج سال است که مدام رد صلاحیت میشویم».
🔻در این نامه مهوش ثابت همچون فریبا کمالآبادی از زندان که به جرم اقدام علیه امنیت ملی در زندان هستند، مطلبی را علیه کشور منتشر و به دروغ پردازی در مورد وضعیت بهائیان ایران پرداخته است.
🔻بازی با عبارات و ساختن واژهها و عبارات زیبا در متن منتشر شده توسط این مجرم، جهت فریب افکار عمومی و با قصد بد نشان دادن وضعیت بد زندگی بهائیان در ایران صورت گرفته است.
🔻تشکیلات بهائیت خود بدترین ظلم را نسبت به بهائیان ایران انجام میدهد، زیرا با تحریک آنها به انجام اعمال غیرقانونی، عمدا شرایط را برای دستگیریشان فراهم کرده و از برخورد قانونی درباره آنها خبرسازی میکند. این برنامه شرایط زندگی عادی را از بهائیان ایران سلب کرده است.
🆔@mafaz_news