هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی منتقد اسلام رحمانی!
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
🎥 امام خمینی منتقد اسلام رحمانی! ↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
امام خمینی، منتقد اسلام رحمانی!
♨️ در روزگار ما، عدهای سخن از اسلام رحمانی میگویند و میخواهند با دشمنان خدا و بشریت دست دوستی بدهند، صمیمانه با آنها قدم بزنند و نام این بیمعرفتی و بیعشقی را اسلام رحمانی و سیاست مدبرانه گذاشتهاند.
⭕️ اگر منظور از اسلام رحمانی، همان اسلام محمد (ص) و رحمانیت الهی باشد، معرفتش عین سیاست است و عشقاش عین دشمنی با دشمنان خدا و خلق خداست. «حاشا که خلوص عشق موحدین جز به ظهور کامل نفرت از مشرکین و منافقین میسر شود.» (صحیفه، جلد ۲۰ صفحات ۳۱۱-۳۱۶)
🔻اسلام رحمانی سه شاخص اصلی دارد:
یکم، اسلام رحمانی در ارتباط با خداوند: اسلام رحمانی به قهر خداوند و خوف از او هیچ توجهی ندارد و تنها دم از عشق میزند و تحریفی شبه عرفانی از رابطه با خدا ارائه میدهد. درحالیکه دل اولیای خدا همانطور که از عشق خدا میتپد، از خوف قهر او نیز میلرزد.
🔴 دوم، اسلام رحمانی در رابطه با خود: اسلام رحمانی رفاهطلب و لذتجوست و به جهاد با نفس تکیه نمیکند. وقتی از قهر الهی نترسیدی، هوسها سرکش میشوند و امید واهی و فریبندهای نظام پرهیزکاری را در هم میشکند.
♨️ سوم، اسلام رحمانی در رابطه با اجتماع: اسلام رحمانی به جهاد و ستمستیزی باور ندارد. کسی که جهاد با نفس را انکار کند، جهاد با ظالمان را هم انکار میکند و نفسش زیر بار ستمستیزی و رنج حمایت از مظلوم نخواهد رفت.
⭕️ این همان اسلام مرفهین بیدرد، اسلام التقاط، اسلام سرمایهداری و اسلام آمریکایی است، (صحیفه امام، جلد ۲۱، صفحه ۲۴۰) که در سالهای اخیر موافق طبع منافقانهاش نام عوض کرده و به نام «اسلام رحمانی» تزیینشده است.
♨️ در دولت نهم و دهم کسانی بودند که از «دوستی با ملت اسرائیل» و «تشکیل خانواده جهانی» سخن میگفتند و در دولت یازده و دوازدهم هم بسیارند کسانی که بهصراحت از اسلام رحمانی سخن میگویند و به لوازم اخلاقی و سیاسی آن عمل میکنند. حتی شکستخوردگان آشوبگر سال ۸۸ هم در بیانیههایشان از اسلام رحمانی سخن گفته بودند. (میرحسین موسوی، بیانیه ۹ و ۱۳)
♨️ گفتمان «اسلام رحمانی» یکی از مهمترین استراتژیهای نفوذ در بین مردم و مسئولین است. اگر بینشها و ارزشهای دینی مردم تغییر کند و شاخص های لیبرالیسم با اسم و تصویری از اسلام جمع شود، آنگاه اصلیترین منبع اندیشه و نیروی ملت بزرگ ایران، یعنی اسلام ناب محمدی و معنویت حماسهآفرین شیعی از دست خواهد رفت.
⭕️ تغییر باورها و ارزشهای مردم بر اساس شاخصهای اسلام رحمانی، نیروی معجزه گری را که بزرگترین انقلاب قرن بیستم را خلق کرد، از نقشآفرینی در عرصۀ سیاسی و بینالمللی حذف میکند و ابرقدرتهای مادی را بدون دردسر پیروز میدان میسازد.
✍️ حمیدرضا مظاهری سیف
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستانِ جالبِ مسلمان شدنِ همسرِ شان کینگ
▫️نمیخواستم ازدواجم را به خطر بیندازم!
▫️اسلام در اخبار، فیلمها و شبکههای اجتماعی نیست!
👈 شان کینگ، نویسنده و فعال مشهور آمریکایی و همسرش در رمضان ۲۰۲۴ مسلمان شدند
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
نگاهی به مذهب اسماعیلیه
ظهور اسماعیلیه به حوالی نیمه قرن دوم هجری پس از شهادت امام جعفر صادق علیه السلام باز میگردد.
در آن هنگام شیعه به فرقه های زیر منشعب گردید:
1⃣ ناووسیه: آنان گروهی بودند که مرگ امام صادق را انکار کرده و او را آخرین امام شیعه و مهدی موعود دانستند، وچون رهبر آنان عبدالله بن ناووس نام داشت، به ناووسیه شهرت یافتند. این فرقه کاملاً منقرض شده و در میان شیعیان پیروان و هوادارانی ندارد.
2⃣ فطحیه: آنان کسانی بودند که عبدالله افطح را امام و جانشین حضرت صادق دانستند. (افطح در لغت به معنی عریض است، و چون عبدالله دارای سر یا پاهای عریض بود به این لقب شهرت یافته است.) عبدالله پس از اسماعیل بزرگ ترین فرزند امام صادق علیه السلام بود و گفته شده است به حشویه و مرجئه (کسانی که صرف ایمان را کافی در سعادت انسان می دانستند و برای عمل نقش چندانی قائل نبودند) گرایش داشت. وی پس از شهادت امام صادق حدود هفتاد روز بیش زنده نبود، و چون فرزند پسری هم نداشت هوادارانش امامت حضرت کاظم ﷺ را پذیرفتند و بدین صورت این فرقه نیز منقرض گردید.
3⃣ سمیطیه: آنان گروهی اند که پس از امام صادق به امامت فرزند دیگر امـام (محمد) معتقد شدند. محمد در سال ۲۰۳ در خراسان وفات یافت. وی را بـه خـاطر
سیمای زیبایش «دیباج» لقب دادند. شیخ مفید از او به عنوان فردی شجاع و عابد یاد کرده است. او در وجوب قیام مسلحانه بر ضد ظالمان با زیدیه هم عقیده بود. در سال
۱۹۹ در مکه بر ضد مأمون قیام کرد و زیدیه از او حمایت کردند، ولی توسط عيسى جلودی دستگیر و تسلیم مأمون گردید.
از آنجا که رهبر این فرقه، یحیی بن ابی السميط نام داشت، به سمیطیه معروف شدند. این فرقه نیز منقرض گردیده و بقایایی ندارد.
4⃣ موسویه: آنان کسانی اند که به امامت موسی بن جعفر الکاظم ﷺ معتقد گردیدند در میان آنان جمعی از شاگردان برجسته ی امام صادق ﷺ بودند؛ مانند هشام بن سالم، عبدالله بن ابی یعفور، عمر بن يزيد بتاع السابری، محمد بـن نـعمان، ابو جعفراحـول عبدالله بن زراره، جميل بن دراج، ابان بن تغلب، هشام بن حکم و دیگران. چون این افراد از نظر علم و دیانت شاخص و برجسته بودند، بسیاری از کسانی که به امامت عبدالله افطح گرویده بودند، به امامت امام کاظم ﷺ بازگشتند.
5⃣ اسماعیلیه: آنان کسانی بودند که اسماعیل (۱۰۱ - ۱۳۸ ه) بزرگ ترین فرزند امام صادق ﷺ را که در زمان حیات پدر درگذشت، امام دانستند، و به فرقه هایی تقسیم شدند که برخی منقرض گردیدند و برخی تا زمان حاضر همچنان باقی اند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی حضرت آقا به غرفه کتابهای فال و طالعبینی رسیدند....
👈جالب آنجا که گفتند همشو دارم
#طالع_بینی #خرافه_گرایی
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
عقدهگشایی به سبک مریدان مرجع انگلیسی
▫️اخیرا فردی به نام محمدجواد محقق یزدی، شروع به هتاکی و گستاخی علیه مقام معظم رهبری کرده و با الفاظی بهدور از شأن طلبگی و انسانی به ساحت ولیفقیه جسارت میکند.
▫️هرچه گشتیم، رزومه خاصی از ایشان ندیدیم جز چند متر عمامه و افتخار شاگردی سیدصادق شیرازی، مرجع و مروج تشیع انگلیسی!
▫️رهبری بارها اعلام نمودند که افراد در انتقاد کردن آزادند، اما وقتی کار به هتاکی و دشنام میرسد، مشخص است که این آقایان در صدد انتقاد یا اصلاح چیزی نیستند؛ بلکه هدفشان صرفا عقدهگشایی علیه نظام و رهبری است؛ نظامی که زیر سایه آن از امنیت کافی برخوردار شدهاند تا تفکرات مشمئزکننده تکفیریشان را بسط بدهند.
▫️البته از منتسبین به سیدصادق شیرازی و تشیع انگلیسی اگر جز این بود جای تعجب داشت! چرا که این فرقه، غیر از مسلک افراطی و انحرافیشان، هیچگونه احترامی برای تفکرات غیرهمسو قائل نیستند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
بهرهبری کلیسای ارامنه؛ مردم ارمنستان خواستار استعفای پاشینیان شدند
در تظاهراتی که با هدف توقف فعالیتهای تعیین مرز آذربایجان-ارمنستان توسط کلیسای ارامنه در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار شد، از نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان خواسته شد از سمت خود استعفا دهد.
به گزارش خبرگزاری رسمی ارمنستان "آرمنپرس"، شركتكنندگان در راهپيمايی "تاووش برای وطن" كه توسط اسقف اعظم باگرات گالستانيان نماينده مذهبی منطقه تاووش برگزار شد، در ميدان جمهوریت تجمع كردند.
گالستانیان طی سخنانی در راهپیمایی خواستار استعفای نخست وزیر پاشینیان از سمت خود شده و یک ساعت به او فرصت داد. دولت پاشینیان به اسقف اعظم پاسخی نداد.
شرکتکنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی خواستار استعفای پاشینیان، که از سوی آنها به دادن امتیازات ارضی در حین انجام مطالعات تعیین مرز با آذربایجان متهم شده بود، شدند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
جنبشهای نوپدید معنوی: دین یا عرفان؟
🔹از جنبشها و گروههای معنویت گرای معاصر به گونه های مختلف تعبیر میشود و برای هر تعبیر می توان توجیه یا توجیهاتی آورد در متون آکادمیک مطالعات دین و جامعه شناسی دین رایج ترین و جا افتاده ترین این تعابیر دین است؛ از این جنبشها با عنوان جنبشهای نوپدید دینی یا حتی ادیان جدید نام برده می شود؛ این تعبیر موجه تر از تعبیر «عرفان» به نظر می رسد.
🔹این جنبش ها به جهت ماهیت معنویت معاصر دعوی جایگزینی دین را دارند و بر حسب ادعا همه خدمات و نقشهای دین را متناسب با جهان مدرن ایفا می کنند می توان استدلال کرد که آنچه نیازهای دینی انسان معاصر را بر می آورد باید هم سنخ دین باشد.
🔹در نتیجه گروه های معنویت گرای نوپدید هم سنخ دین سنتی هستند و به تسامح می توان آنها را دین خواند، ادیان نوپدید به علاوه از آن روی که این گروهها و جنبش ها، فضایی قدسی می آفرینند و در این فضا جهان بینی اعتقادی اعمال مناسک گونه، اخلاقیات ویژه تجربه های امر والا و سیستم جمعی مبتنی بر یک یا چند شخصیت فرهمند ایجاد می کنند (به معنی درست کلمه و نه به مسامحه و مجاز)، «دین» هستند.
🔹این جنبش ها را در ایران #عرفانهای_کاذب یا عرفانهای منهای دین و مانند آن خوانده اند. البته تناسبهایی میان معنویت و عرفان هست نوعی باطن گرایی در گذشتن از تجربه های حسی روزمره همچنین به کار رفتن برخی اصطلاحات و واژگان رایج عرفان در معنویت اما با لحاظ عرفان اسلامی به عنوان پس زمینه ذهنی تعابیر فوق این تعابیر، چه بسا گمراه کننده نیز باشند زیرا واژه «عرفان» ما را به یاد رویکردی خدا محور و راهی برای وصول به قرب الهی و تجربه توحید افعالی صفاتی و ذاتی می اندازد حال آنکه معنویت معاصر، اصولاً به سوی خدا جهت نگرفته است بلکه در پی شکوفایی و تعالی خویشتن انسانی است و این جدایی در هدف شکافی پرنشدنی میان معنویت معاصر و عرفان اسلامی ایجاد می کند.
🔹تعبیر «عرفان واره» وضعیت بهتری نسبت به تعبیر عرفان دارد اما به خوبی تعبیر «دین» نیست زیرا مؤلفه هایی مانند شعائر و نظام اعتقادی و نظام اجتماعی را نمی رساند و فقط نوعی باطن گرایی را در جنبشهای معنوی نوپدید نشان میدهد. بر این اساس باید اذعان داشت که تعبیر دین گویاتر است زیرا اجزا و مؤلفه های تعلیمی و آموزه ای این گروه ها را بهتر آشکار می سازد.
🔹برای مواجهه صحیح با این جنبشها قطعاً لازم است بدانیم جزو کدام مقوله هستند. یک پیامد مهم این تعیین مقوله آن است که اگر گروههای معنوی را تحت «عرفان» دسته بندی کنیم نوعی تحریف از آموزه های اصیل اسلام تلقی خواهند شد و از آنجا که عرفان باید وابسته به متن و بافت دینی خود شریعت باشد این جنبش ها به عنوان عرفانی ضدشریعت که علی الاصول، مفهومی متناقض است محکوم خواهند شد.
🔹اما شاید از نگاه گروندگان بدین جنبشها و کسانی که با تعالیم آنها همسویی یافته اند این انتقاد قانع کننده نباشد زیرا معنویت نوین را گفتمانی جدید و راه و طریقتی بی سابقه برای برآورده شدن نیازهای دینی انسان می بینند نه رویکردی عرفانی در متن دین سنتی اما اگر به این جنبشها تحت عنوان ادیان جدید نظر کنیم، رویکرد انتقادیمان متفاوت خواهد شد در نقادی #ادیان جدید ممکن است به سراغ میزان وثاقت منبع الهام وحی یا غیروحی تناقض های درونی نقدهای فلسفی بر مبانی اعتقادی و اموری از این دست برویم نه به سراغ دور شدنشان از دستورهای فقهی اسلامی یا اخلاقیات اسلامی و مانند آن چرا که آنها مکاتبی مستقل از اسلام و مدعی رقابت با ادیان اصیل شده اند.
🔸(همان گونه که نمی توان دین اسلام را بر اساس مبانی هندوئیسم نقد کرد و برای مثال گفت چون اسلام وحیانی بودن کتب موسوم به ودا، اصل تناسخ اصل (اهمیسا ممنوعیت آسیب زدن به حیات موجودات زنده) و مانند آنها را قبول ندارد لذا بر باطل است به همین سیاق نمی توان مکاتب معنوی جدید را بر اساس رقبایشان یعنی ادیان سنتی نقد کرد مبنای نقد باید عقلانیت باشد که بر همه مکاتب دینی و غیردینی حاکمیت دارد.)
📚بهزاد حمیدیه، مجله ادیان و عرفان، سال چهل و ششم، شمارۀ یکم، بهار و تابستان 1392- ص 50
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یوگا مسیریاست که مقصدش به شیطانپرستی و کفر ختم میشود!
گابریل آمورث، رئیس انجمن جنگیران واتیکان
پ ن ۱: این جمله را کسی گفته که ۱۶۰ هزار پرونده جن گیری در کارنامهاش دارد.
پ ن۲ : بنیانگذاران یوگا صراحتا اعلام کردند که یوگا فقط ورزش نیست، اما در ایران این آئین شیطانی را به اسم ورزش به خورد ملت میدهند.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
تجمع یهودیان ضدصهیونیست مقابل سازمان ملل در حمایت از فلسطین
🔹اعضای سازمان بینالمللی یهودیان «ناتوری کارتا» که گروهی از #یهودیان ضد صهیونیسم در نیویورک هستند، روز جمعه به وقت محلی همزمان با بررسی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل در مجمع عمومی این نهاد بین المللی تجمع کردند.
🔹آنها در تجمع خود که ساعتی قبل از بررسی پیش نویس قطعنامه کشورهای گروه عربی در مجمع عمومی سازمان ملل در هوای بارانی نیویورک برگزار شد، شعارهایی در حمایت از فلسطین و ضد کابینه اسرائیل سر می دادند.
🔹قطعنامه کشورهای گروه عربی درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۴۳ رای مثبت تصویب شد که به فلسطین حقوق و امتیازات ویژه ای می دهد و از شورای امنیت می خواهد درخواست فلسطین را برای تبدیل شدن به یکصدو نود و چهارمین عضو سازمان ملل بطور مطلوب بازنگری کند.
🖇️mafaz.ir/?p=63531
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
«رأی جهاد»؛ مودی به اظهارات نفرتانگیز علیه مسلمانان ادامه میدهد
🔹نارندرا مودی، نخستوزیر هند، رأی مسلمانان هند را "رأی جهاد" خواند. او سه شنبه گذشته در ایالت مادیا پرادش گفت که رایدهنگان باید میان "رای جهاد" و "حکومتداری رام" محتاطانه انتخاب کنند. رام یکی از الههها در آیین هندو است.
🔹او گفت: "تروریستها در پاکستان علیه هند جهاد را آغاز کردهاند و در اینجا حزب کنگره رای جهاد را علیه حزب بهاراتیا جاناتا اعلام کرده است و از پیروان یک دین مشخص [مسلمانان] میخواهد تا متحدانه علیه مودی رای بدهند."
🔹در حالی که انتخابات شش هفتهای در هند جریان دارد، مودی و رهبران حزب وی به سخنرانیهای نفرت آمیز علیه مسلمانان متهم شدهاند. سازمان عفو بینالملل در هند گفت که مودی مسلمانان را در هند "هیولا" معرفی میکند و حقوق آنان را به خطر میاندازد.
🔹لفاظی "رای جهاد" مودی پس از آن به میان آمد که ماریا علم، یکی از رهبران حزب سماج وادی، ماه گذشته در اوتا پرادش از مسلمانان خواست تا به جهاد رای بروند و حزب بهاراتیا جاناتا را از قدرت کنار زنند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
گراهام: رژیم اسرائیل باید هر کاری برای ادامه بقا انجام دهد
🔹گراهام، سناتور جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی آمریکا: ما باید به ارسال بمب به رژیم اسرائیل بپردازیم.
🔹اسرائیل باید هر کاری برای ادامه بقای حیات خود به عنوان یک دولت #یهودی انجام دهد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشههایی از بازدید حضرت آیتالله خامنهای از نمایشگاه کتاب تهران
🔹از درخواست غرفهدار برای دعای مادر مریضاحوال تا معرفی کتابی که رهبر انقلاب قبلاً آن را خوانده بودند.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برنامه روزهای «درهای باز» در مسجد حضرت علی بن ابی طالب(ع) شهر کوریتیبا برزیل
🔹برنامه روزهای «درهای باز» هر هفته روزهای یکشنبه در مسجد حضرت علیبنابیطالب(ع) در شهر «کوریتیبا» در کشور برزیل، برگزار میشود.
🔹 این برنامه با بازدید آزاد از مسجد، به نمایش گذاشتن تابلوهایی در معرفی مکتب اهلبیت(ع)، پخش قرآن و پاسخ به سوالات بازدیدکنندگان در مورد اسلام و مکتب اهلبیت(ع) همراه است.
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
مرکز گفتوگوی ادیان سعودی در «لیسبون» میزبان «مجمع جهانی صلح» میشود
🔹️ روزنامه سعودی «عربنیوز» گزارش داد، مرکز بینالمللی «ملک عبدالله بن عبدالعزیز» در لیسبون «پرتغال»، در تاریخ 14 الی 16 مه میزبان مجمع جهانی صلح با عنوان «گفتوگوی تحولآفرین: ایجاد اتحاد برای تحقق صلح در جهان در حال تغییر» خواهد بود.
🔸️ این مجمع به مسائلی از قبیل همزیستی مسالمتآمیز، توسعه پایدار، پیشبرد حقوق بشر، انسجام اجتماعی، همکاری زیست محیطی و غیره میپردازد.
🔹️ مجمع جهانی صلح با حضور رهبران بانفوذ برخی کشورها برگزار میشود، که در این میان اسامی افرادی همچون «فرانسوا اولاند»، «شیخ صالح بن عبدالله بن حمید» (امام جماعت مسجد جامع مکه)، «بارتولمیوس اول» (اسقف اعظم کلیسای قسطنطنیه)، «متئو رنتزی» (نخستوزیر سابق ایتالیا) و «هاینز فیشر» (رئیس جمهور سابق اتریش) به چشم میخورد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
سخنان توکل کرمان در واتیکان، صدای مقامات صهیونیستی را در آورد
🔰روز دوشنبه پس از آن که توکل کرمان، فعال حقوق بشر یمنی و برنده جایزه صلح نوبل، جنایات نسل کشی انجام شده توسط اشغالگران در نوار غزه را در یک سخنرانی به میزبانی واتیکان محکوم کرد، سفارت اسرائیل در واتیکان اعتراض کرد.
🔰خانم کرمان در سخنرانی خود برای حاضران در میدان کلیسای جامع سنت پیتر گفت: «جهان در برابر نسل کشی و پاکسازی قومی مردم فلسطین در غزه سکوت کرده است».
🔰وی افزود: باید آمریکا را به سمت راست تاریخ بازگردانیم و از فروش سلاح به رژیم ها یا احزاب کشتار زنان و کودکان جلوگیری کنیم و نباید با ظالمان یا عاملان قتل عام ائتلاف کنند.
🔰وی افزود: این دقیقاً همان چیزی است که در فلسطین رخ می دهد، جایی که زنان در مقابل چشمان همه دنیا بهای سنگینی می پردازند. با وجود اینکه جهان تاکنون در برابر نسلکشی و پاکسازی قومی و آنچه بر سر مردم فلسطین در غزه میآید سکوت کرده است.
📌او پس از نام بردن از غزه، تشویق گرم حضار را دریافت کرد که متشکل از برندگان جایزه نوبل، سیاستمداران و مقامات کلیسا بود.
🔰خانم توکل کرمان کف زدن های طولانی را قطع کرد و ادامه داد: چرا زنان هر روز در غزه کشته می شوند؟ وی در سخنرانی خود فراخوانی برای محکومیت این جنایات و کشتارها و ابراز همبستگی با مردم فلسطین صادر کرد.
📌وی ادامه داد: دانشجویانی که در آمریکا تظاهرات میکنند نه تنها علیه نسلکشی غزه میجنگند، بلکه خود را قربانی میکنند تا آمریکا را در سمت راست تاریخ قرار دهند.
🔰او توضیح داد: که بشریت در غزه سلاخی میشود و کشتارهای پاکسازی قومی و جنگ اسرائیل علیه مردم فلسطین لکه ننگی است نه تنها بر اسرائیل اشغالگر بلکه بر چهره جامعه بین الملل، که هیچ کاری برای جلوگیری از این کشتارها انجام نداد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
❌حفاظت از زن بهانه مشترک دشمنان جهت حمله به ایـــــــــــــــــــــران
🔹سازمان عفو بینالملل ۱۹ اردیبهشت در نامهای خطاب به رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی در قالب "اقدام فوری" خواستار پایاندادن به آنچه "جنگ مقامامات ایران علیه زنان" عنوان کرده است شد!
🔸ظاهراً درخواست مذکور به دلیل اجرای "طرح نور" در کشور است؛ اما نگاهی به اقدامات چند روز اخیر تشکیلات بهائیت، آمریکا و برخی کشورهای غربی نشان میدهد که اقدام نهاد حقوق بشر علیه ایران واکنشی در برابر تحریکات آنها بر ضد جمهوری اسلامی است.
♦️فعالیتهای تشکیلات فرقه ضاله بهائیت از آغاز سال ۲۰۲۲ نشان داد خواهان آن است که پروندههای حقوقی علیه ایران را در مجامع بینالمللی افزایش دهد.
🔹یکی از ابزارهای بهائیت در این زمینه "زنان و موضوعات مربوط به آنها" بود، بنابراین با طرح مسائلی همچون «بازداشت گسترده زنان بهائی، جنایت علیه زنان بهائی، انتشار گسترده اخبار دستگیری زنان مجرم و داستانپردازی درباره آنها، دروغپردازی درباره خشونت عوامل اجرائی طرح نور و...» تلاش کرد تا ضمن تحریک غرب و سازمان ملل، اخبار و مطالب اولیه را جهت پروندهسازی علیه ایران فراهم سازد.
🔸آخرین اقدام بهائیت در این زمینه انتشار بیانیه دفتر تشکیلات بهائی در سازمان ملل با عنوان «زنان بهائی تحت حمله در ایران: مقامات دستگیری و احضار را تشدید میکنند» در ۱۸ اردیبهشت بود.
🔺همزمان با انتشار بیانیه مذکور کمیسیون آزادی مذاهب آمریکا (USCIRF) نیز بیانیهای با عنوان «سرکوب فزاینده زنان ایرانی به دلیل خودداری آنها از تندادن به حجاب اجباری» منتشر کرده خواستار تشدید تحریمها علیه ایران شد.
🔻نتیجه اولیه اقدامات مشترک غرب و بهائیت را اکنون در نامه نهاد حقوق بشر سازمان ملل به رئیس قوه قضائیه در قالب "اقدام فوری" و تحت عنوان "جنگ حکومت ایران علیه زنان" میبینیم که قطعاً به اینجا ختم نخواهد شد.
♦️نکتهای که در این موضوع و مقایسه واکنشهای سازمان ملل در برابر ایران و رژیم صهیونیستی قابلتوجه است ارائه نامه نهاد حقوق بشر به ایران در قالب "اقدام فوری" است. آیا سازمان ملل در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه واکنشی در قالب "اقدام فوری" داشته است؟
📍تشکیلات بهائیت با داشتن نیروهای ثابتی همچون نازیلا قانع و رها بحرینی و گزارشگران موضوعی همچون سیمین فهندژ، دیان علائی و... در نهاد حقوق بشر، این سازمان را به اهرم فشاری علیه ایران تبدیل کرده است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
شیخ الازهر از مسجد حضرت زینب(س) در قاهره بازدید کرد
احمد الطیب، شیخ الازهر مصر صبح دوشنبه ۲۴ اردیبهشت با حضور در مسجد حضرت زینب(س) قاهره که بهتازگی بازسازی شده و توسط عبدالفتاح السیسی بازگشایی شد، از این مسجد بازدید کرد و از سوی محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف و شماری از مسئولان وزارت اوقاف مصر مورد استقبال قرار گرفت.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
شیخیه، نقطه آغاز انحراف
🔻 در دوران غیبت صغری، یکی از فرقههای مهم انحرافی که باعث ایجاد جریان انحرافی شد، فرقه شیخیه بود. شیخیه، مکتبی است که در اوایل قرن سیزدهم براساس تفکرات شیخ احمد احسائی پایه گذاری شد.
🔻 شیخ احمد احسائی و شاگردان او درباره معاد جسمانی و معراج پیامبر و مقامات ائمه و نیز حیات امام زمان و چگونگی ارتباط با آن حضرت، نظرات خاصی دارند که با عقاید اسلامی تفاوت دارد.
🔻 وجود عالمی به نام هورقلیا، از جمله اعتقادات آنهاست. آنها باور دارند که امام زمان در عالم دیگری به نام هورقلیا (حد وسط بین عالم دنیا و عالم ملکوت و از جنس عالم مثال) زندگی میکند.
🔻 یکی دیگر از اعتقادات آنها، اعتقاد به رکن رابع است. اصول دین شیعه پنج اصل است (توحید، معاد، نبوت، عدل، امامت) در حالی که اصول دین شیخیه ۴ اصل است (توحید، معاد، نبوت، ایمان) ایمان، یعنی شناخت شیعه کامل، که در زمان غیبت واسطه فیض میان امام غایب و مردم است. او احکام را بی واسطه از امام میگیرد و به دیگران میدهد. به اعتقاد آنها، پیشوایان شیخیه یعنی احسائی و جانشینان او مصداق شیعه کامل و رکن رابع هستند.
📚نگین آفرینش، ج ٢، ص ۱۷۹
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
حضور هدفمند بهائیان در تونس و الجزایر
🔹مهره های بهائی در هرجا که باشند طبق دستورات تشکیلات فرقه عمل می کنند و این درحالی است که ساز و کار تشکیلات فرقه را نیز کشورهای سلطه طلب تعیین می کنند. در واقع کشورهای سلطه طلب برای به دست آوردن منافع خود نیازمند ابزار و مهره هایی هستند که فرقه ضاله بهائیت امروزه یکی از مصادیق آن محسوب می شود.
▫️ عبدبها دومین سرکرده فرقه ضاله بهائیت با صراحت می نویسد: از تهران چند مکتوب رسید که اولیای سفارت فرانسه اصرار دارند که بعضی از مبلغین به صفحات آفریقا یعنی تونس و الجزایر توجه نمایند و از اولیاء دولت فرانسه نهایت رعایت خواهد شد تا جماعت آن سامان را تبلیغ نمایند.
▫️ اینکه دولت استعماری فرانسه از عبدبها می خواهد به مستعمرات آن ها مانند تونس و الجزایر توجه خاص کند نشان می دهد این فرقه تشکیلاتی هرجا که حاضر شود به دنبال فعالیت های وطن ستیزانه و استعمارگرایانه می باشد.
▫️ قابل توجه است حضور مهره های بهائی در کشورهایی چون ایران نیز کاملا هدفمند است و آن ها به دنبال انجام برنامه هایی هستند که مورد رضایت کشورهای سلطه طلب است.
رهپویانهدایت
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اخوانالمسلمین ادعا می کند از طرف مصر کمپین رسانهای علیه آنها و رهبران اخوان صورت گرفته است:
۱.بیش از ۷۵ مقاله و یادداشت
۲. بیش از ۱۰ وبسایت و روزنامه
۳.بیش از ۵ وب سایت منطقهای
۴.همچنین مشارکت شخصیت های معروف
🔰مهمترین اتهامات علیه اخوانالمسلمین:
۱. متهم کردن این گروه و بنیانگذار آن، حسن بنا، به اتخاذ خشونت علیه مصریها
۲.متهم کردن مرسی به بی توجهی نسبت به صحرای سینا و امنیت ملی مصر
۳. متهم کردن مرشد اخوانالمسلمین، دکتر محمود حسین را به جنایتکار جنگی
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news