برگزاری نشست گفتوگوی ادیان در بزرگترین مسجد اندونزی به ریاست پاپ
🔹پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک رومی، قرار است در اوایل سپتامبر ۲۰۲۴ برای شرکت در یک نشست با رهبران دینی این کشور به اندونزی سفر کند.
🔹سفر پاپ فرانسیس به اندونزی بخشی از سفر آسیایی وی به چند کشور از جمله پاپوآ گینه نو، تیمور شرقی و سنگاپور خواهد بود. پاپ فرانسیس قرار است در ۴ سپتامبر (۱۴ شهریور) از کلیسای جامع اندونزی و روز بعد از مسجد استقلال بازدید کند.
🔹سفر پاپ به این چهار کشور آسیایی طولانیترین و پیچیدهترین سفر خارجی او خواهد بود. بنابر اعلام واتیکان یک جلسه گفتوگو بین رهبران ادیان در مسجد استقلال به ریاست پاپ برگزار خواهد شد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
قطع حمایت مالی کلیسای پرسبیتری آمریکا از رژیم صهیونیستی
مجمع عمومی کلیسای پرسبیتری آمریکا در جلسهای تصمیم گرفت اقداماتی را در رابطه با «اسرائیل» انجام دهد. این کلیسا اعلام کرد حمایت مالی خود از اسرائیل را قطع خواهد کرد.
این مجمع که شامل ۸۸۰۰ کلیسا و یک میلیون عضو در ایالات متحده است، با اکثریت آرا تصمیم گرفت به حمایت مالی از اسرائیل پایان دهد و پولهای خود را از اوراق قرضه اسرائیل خارج کند.
مجمع عمومی کلیسا اعلام کرد که دو شرکت (که نامی از آنها نبرده است) که به اسرائیل موتورهای هواپیما و فناوری هوش مصنوعی عرضه میکنند، تشویق خواهند شد تا موقعیت خود را تغییر دهند. این مجمع خاطرنشان کرد که این دو شرکت در نقض حقوق بشر علیه فلسطینیها نقش داشتهاند.
🖇️mafaz.ir/?p=65440
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
درخواست شورای دیانت اسلامی فرانسه برای مقابله با نفرتپراکنی
🔹شورای دیانت اسلامی فرانسه به مناسبت سال نو هجری ۱۴۴۶ که بر اساس تقویم این شورا با روز یکشنبه ۷ ژوئیه ۲۰۲۴ مصادف است، پیامی برای مقابله با نفرتپراکنی به مسلمانان این کشور ارسال کرد.
🔹این پیام همچنین به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی فرانسه تهیه شده که در دور اول آن جناح راست افراطی از دیگر احزاب پیشی گرفته است.
🔹این شورا در ابتدای پیام خود فرا رسیدن سال ۱۴۴۶ هجری قمری را که مصادف با ۷ ژوئیه ۲۰۲۴ در فرانسه است، به همه مسلمانان فرانسوی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد دروازههای امید، صلح و رفاه به روی فرانسه باز شود.
🔹این شورا همچنین ابراز امیدورای کرد که پیوندهای همبستگی و برادری که مسلمانان را در فرانسه متحد میکند، بتواند در برابر کسانی که میخواهند از طریق تعصب، نفرت و تفرقه به آنها آسیب برسانند، مقاومت کند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
چرا شیعیان در دهه اول محرم و قبل از شهادت سیدالشهدا عزاداری می کنند؟
متن زیر پاسخ محمدحسین رجبی دوانی در مورد این شبههای است؛
🏴 سوال و شبهه ای مطرح شده به این عنوان که چرا شیعیان در دهه اول محرم و از روز اول محرم شروع به عزاداری می کنند در حالی که امام و یارانش هنوز به شهادت نرسیده اند و آن واقعه جانسوز در روز دهم محرم و در روز عاشورا اتفاق افتاده است؟
🏴 درست است که فاجعه کربلا در روز دهم محرم اتفاق افتاده اما ما با توجه به سیره امامان خود و برای عرض ادب به امام حسین(ع) و شهیدان کربلا از روز اول محرم عزاداری می کنیم چراکه در نقل های تاریخی و حدیثی داریم که همین که ماه محرم فرا می رسید امامان ما دیگر لبخندی بر لبشان دیده نمی شد و حزن و اندوه آن ذوات مقدس را فرا می گرفت و عزادار بودند و این عزاداری در روز عاشورا به اوج می رسید.
🏴 با توجه به محدودیت هایی که برای آن امامان از سوی دستگاه های خلافت ایجاد شده بود، ائمه در خانه خود عزاداری می کردند و شُعرایی را دعوت می کردند و آنها با سرودن اشعاری حزین در مصیبت بزرگ شهادت امام حسین(ع)، فضای حزین و سوگواری را پدید می آوردند و ائمه و خانواده های ایشان به عزاداری می پرداختند. لذا چون روش ائمه در بزرگداشت شهادت امام حسین(ع) از اول محرم بوده است شیعه هم با تأسی به سیره پاک آن ذوات مقدس از اول محرم عزاداری خود را آغاز می کند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
تصویر| محل تیرباران رئیس فرقه باب در تبریز و یکی از یارانش به نام محمدعلی زنونی که حاضر نبود از باب جدا شود
در سال ۱۲۶۰ ه. ق جوانی شیخی به نام سیدعلی محمد باب که نزد سیدکاظم رشتی درس خوانده بود و مدتی را نیز به تجارت تریاک اشتغال داشت، ادعای بابیت امام زمان (عج) را کرد. از آن سال تاریخ ایران در مسیر جدیدی افتاد و هرچند که او را به تاریخ ۱۸ تیر ۱۲۲۹ به پیشنهاد امیرکبیر و فرمان ناصرالدین شاه تیرباران کردند، اما اثر او در تاریخ ایران برجای ماند و هرچند شاخه اصلی این فرقه از بین رفت، اما فرقه ضاله منشعب شده از آن تا به امروز به حیات خود ادامه داده است.
🔚گزارش تاریخی تیرباران باب
💥پایگاه خبری مفاز💥
@mafaz_news
حرم ابراهیمی چگونه به فهرست میراث جهانی افزوده شد؟
🔸هفت سال پیش در ۷ جولای ۲۰۱۷، سازمان یونسکو شهر قدیمی الخلیل و مسجد ابراهیمی را در فهرست میراث جهانی در معرض خطر قرار داد.
🔸این تصمیم پس از کسب اکثریت آرای کشورهای شرکتکننده در رأیگیری توسط امضاکنندگان اتخاذ شد و نشاندهنده اهمیت تاریخی و فرهنگی این مکان است. با این حال، این طبقهبندی همچنین به تهدیداتی اشاره کرد که این سایتها به دلیل جرائم مستمر اشغال با آن مواجه هستند.
🔸شهر قدیمی الخلیل در کرانه باختری واقع شده و یکی از قدیمیترین شهرهای مسکونی جهان است. این شهر شامل مکانهای تاریخی و باستانی بسیاری است که برجستهترین آنها مسجد ابراهیمی است که مکانی مقدس برای مسلمانان، یهودیان و مسیحیان است.
🔹مسجد ابراهیمی که حرم ابراهیمی نیز خوانده میشود، یک مکان مذهبی مهم است که اعتقاد بر این است که مقبره حضرت ابراهیم(ع) و همسرش ساره به همراه حضرت اسحاق، یعقوب و همسران آنها در آنجا قرار دارد. این مکانی مقدس برای مسلمانان، یهودیان و مسیحیان محسوب میشود و تاریخ آن نشاندهنده همزیستی مذهبی و فرهنگی است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
#معرفی_کتاب
مرگ و معنای زندگی؛ در تجربه مسیحیان و مسلمانان
📘مردن، پیشبینی خودآگاهانه و تا اندازهای انسانی ما از مرگ است. پیشبینیای که دگرگونیهای فردی و اجتماعی عمیقی را در سبک زندگیمان ایجاد میکند. این خودآگاهی ما را به داوری آنچه انجام میدهیم میکشاند. هر چه مرگ در معنای زیستشناختیاش با زندگی ستیزه دارد و در نقطهی مقابل آن میایستد، مردن به زندگی نزدیک است و با آن سروکار دارد. سخن گفتن از مرگ، شاید ترسآور باشد؛ ولی نیاندیشیدن به آن زیانبار است.
📘اگر اندیشیدن به مرگ را از زندگی بگیریم، اصالت و پویایی زندگی را ستاندهایم. مرگ، یک لحظه است ولی با تمام زندگی گره خورده است و بیراه نیست که بگویم آن را میسازد. بر خلاف نیچه که گمان میبرد برای “آنکه زندگی هزاران بار خواستنیتر شود” باید مرگ را انکار کرد و به آن نیاندیشید، این کتاب بر این قاعده بنا شده است که زندگی، سراسر اندیشیدن به مرگ است.
📘این کتاب نمیخواهد موضع رمانتیکها را در ستایش از مرگ تقویت کند و در جانِ انسانهای بیمناک و رمیدهی از آن، برای این شبح ترسناک شکوهی دست و پا کرده، عشقی بیآفریند؛ بلکه میخواهد مرگ و معنایی که به زندگی میدهد را در تجربههای روزمرهی دو گروه مسلمان و مسیحی جستجو کند.
📘کتاب «مرگ و معنای زندگی؛ در تجربه مسیحیان و مسلمانان» در ۲۷۰ صفحه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان روانۀ بازار نشر شده است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
همآغوشی اسلام سکولار و آتئیسم در مراکش؛ حذف بسمالله در محاکم قضایی
یک مقام عالیرتبه سازمان وکالت و قضاوت در مراکش خواستار حذف «بسماللهالرحمنالرحیم» و جایگزینی آن با «نام پادشاه و قانون» شد!
✍عبدالرحیم الجامعی گفت: «احکام قضایی قصه، شعر، ضربالمثل و حکایات تاریخی نیستند که با بسمله و آیات قرآنی شروع شوند. آنچه مسلم است این است که اجرای احکام قانون اساسی تنها مرجعی است که به موجب آن احکام تصمیمات حقوقی و دستورات مراجع قضایی انجام میشود و قضات تحقیق و رسیدگی را با آن سامان میدهند و احکام حقوقی باید به «نام پادشاه و به موجب قانون» صادر و اجرا شود تا مشروعیت یابند!»
✍در واکنش به این اقدام دکتر محمد عوام از اسلامگرایان مغرب نوشت: «تصور نمیکردم زمانی برای مراکش فرا برسد که محکومیت و حذف «بسماللهالرحمنالرحیم» را با چشم و گوش خود ببینم! اما اگر شما اکنون در مراکش در سایه سکولار زندگی میکنید، تعجب نکنید که برخی از سکولارها آزادانه هیچ هدفی جز مخالفت با هر چیزی که به نام دین اسلام است را انجام نمیدهند.»
✍وی ادامه داد: «مردم مراکش تمام ساعات روز و شب خود را با گفتن بسمله متبرک میکنند. مغازه یا فروشگاه خود را با بسمله باز میکنند، شروع به پاسخ دادن به کارهای علمی و کتابها، جلسات عمومی و حزبی مردم با بسمله انجام میشود، پس چرا این وکیل از خواندن یا شروع با بسمله دادگاهها را منع میکند؟ عجیب اینکه نام پادشاه مشروعیتآور است؛ ولی نام خدا سلب مشروعیت میکند!
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
🔺مراسم عزای حسینی فرقه #شیرازیها با منبر طلایی!!!
به قول امام موسی صدر در چنین مجلسی یزید هم سینه میزند
#تشیع_انگلیسی
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_new
پایگاه خبری مفاز
حماسه حضور 🎥 حضور پرشور قومیتها و مذاهب مختلف سیستان و بلوچستان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست
37.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماسه حضور(۲)
🎥 حضور پرشور قومیتها و مذاهب مختلف سیستان و بلوچستان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
↙️ کاری از مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
رویکرد انتقادی الهیات فمنیستی به مسیحیت سنتی
در نشست علمی «زنشدن به مثابه انکشاف خدا در الهیات پسامسیحی مری دیلی» مطرح شد؛
⭕️ آموزهای که انکشاف خدا را در الهیات مسیحی عهدهداری میکند نظریه مسیحشناسی است یعنی بدانیم وظیفه و جایگاه حضرت عیسی(ع) در الهیات مسیحی چیست، کاری که مری دیلی هم تلاش کرده است تا آن را تبیین کند.
⭕️ در الیهات مسیحی، #مسیح دارای قرب بیواسطه به خداوند است به نحوی که کسی غیر از او نمیتواند اراده خدا را بلاواسطه و مستقیم دریافت کند. مسیح یک برتری ذاتی از دیدگاه مسیحیت بر همه انسانها دارد؛ ویژگی اختصاصی مسیح اتحاد او با روح و دریافت کلمه الهی است. نقش مسیح این است که روح الهی بدون واسطه و به عنوان فعل الهی در خداوند متجلی و متجسد میشود و از طریق او و با اوست که خدا به صورت یک واقعیت ملموس در میآید.
⭕️ از این منظر دسترسی به خدا صرفا از طریق حضرت عیسی(ع) محقق میشود و به نحو کامل از طریق او تجربه میشود لذا مسیح وساطت در تحقق سعادت و رستگاری اهل ایمان دارد؛ مسیح یگانگی با ملکوت دارد به نحوی که او خودش حجت و پیام الهی است؛ در الهیات مسیحی، مسیح خودش پیام الهی است نه اینکه مانند سایر پیامبران، پیامی را از خدا برای بشر آورده باشد به این معنا که کارهای او حجیت دارد و مستقیما مقام بخشش گناه دارد و به نحوی است که کارکرد معبد را میتواند زیر سؤال ببرد کما اینکه حضرت عیسی(ع) در دوره خود این کار را کرد.
🖇️مشروح گزارش
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news