تصویر| محل تیرباران رئیس فرقه باب در تبریز و یکی از یارانش به نام محمدعلی زنونی که حاضر نبود از باب جدا شود
در سال ۱۲۶۰ ه. ق جوانی شیخی به نام سیدعلی محمد باب که نزد سیدکاظم رشتی درس خوانده بود و مدتی را نیز به تجارت تریاک اشتغال داشت، ادعای بابیت امام زمان (عج) را کرد. از آن سال تاریخ ایران در مسیر جدیدی افتاد و هرچند که او را به تاریخ ۱۸ تیر ۱۲۲۹ به پیشنهاد امیرکبیر و فرمان ناصرالدین شاه تیرباران کردند، اما اثر او در تاریخ ایران برجای ماند و هرچند شاخه اصلی این فرقه از بین رفت، اما فرقه ضاله منشعب شده از آن تا به امروز به حیات خود ادامه داده است.
🔚گزارش تاریخی تیرباران باب
💥پایگاه خبری مفاز💥
@mafaz_news
حرم ابراهیمی چگونه به فهرست میراث جهانی افزوده شد؟
🔸هفت سال پیش در ۷ جولای ۲۰۱۷، سازمان یونسکو شهر قدیمی الخلیل و مسجد ابراهیمی را در فهرست میراث جهانی در معرض خطر قرار داد.
🔸این تصمیم پس از کسب اکثریت آرای کشورهای شرکتکننده در رأیگیری توسط امضاکنندگان اتخاذ شد و نشاندهنده اهمیت تاریخی و فرهنگی این مکان است. با این حال، این طبقهبندی همچنین به تهدیداتی اشاره کرد که این سایتها به دلیل جرائم مستمر اشغال با آن مواجه هستند.
🔸شهر قدیمی الخلیل در کرانه باختری واقع شده و یکی از قدیمیترین شهرهای مسکونی جهان است. این شهر شامل مکانهای تاریخی و باستانی بسیاری است که برجستهترین آنها مسجد ابراهیمی است که مکانی مقدس برای مسلمانان، یهودیان و مسیحیان است.
🔹مسجد ابراهیمی که حرم ابراهیمی نیز خوانده میشود، یک مکان مذهبی مهم است که اعتقاد بر این است که مقبره حضرت ابراهیم(ع) و همسرش ساره به همراه حضرت اسحاق، یعقوب و همسران آنها در آنجا قرار دارد. این مکانی مقدس برای مسلمانان، یهودیان و مسیحیان محسوب میشود و تاریخ آن نشاندهنده همزیستی مذهبی و فرهنگی است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
#معرفی_کتاب
مرگ و معنای زندگی؛ در تجربه مسیحیان و مسلمانان
📘مردن، پیشبینی خودآگاهانه و تا اندازهای انسانی ما از مرگ است. پیشبینیای که دگرگونیهای فردی و اجتماعی عمیقی را در سبک زندگیمان ایجاد میکند. این خودآگاهی ما را به داوری آنچه انجام میدهیم میکشاند. هر چه مرگ در معنای زیستشناختیاش با زندگی ستیزه دارد و در نقطهی مقابل آن میایستد، مردن به زندگی نزدیک است و با آن سروکار دارد. سخن گفتن از مرگ، شاید ترسآور باشد؛ ولی نیاندیشیدن به آن زیانبار است.
📘اگر اندیشیدن به مرگ را از زندگی بگیریم، اصالت و پویایی زندگی را ستاندهایم. مرگ، یک لحظه است ولی با تمام زندگی گره خورده است و بیراه نیست که بگویم آن را میسازد. بر خلاف نیچه که گمان میبرد برای “آنکه زندگی هزاران بار خواستنیتر شود” باید مرگ را انکار کرد و به آن نیاندیشید، این کتاب بر این قاعده بنا شده است که زندگی، سراسر اندیشیدن به مرگ است.
📘این کتاب نمیخواهد موضع رمانتیکها را در ستایش از مرگ تقویت کند و در جانِ انسانهای بیمناک و رمیدهی از آن، برای این شبح ترسناک شکوهی دست و پا کرده، عشقی بیآفریند؛ بلکه میخواهد مرگ و معنایی که به زندگی میدهد را در تجربههای روزمرهی دو گروه مسلمان و مسیحی جستجو کند.
📘کتاب «مرگ و معنای زندگی؛ در تجربه مسیحیان و مسلمانان» در ۲۷۰ صفحه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان روانۀ بازار نشر شده است.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
همآغوشی اسلام سکولار و آتئیسم در مراکش؛ حذف بسمالله در محاکم قضایی
یک مقام عالیرتبه سازمان وکالت و قضاوت در مراکش خواستار حذف «بسماللهالرحمنالرحیم» و جایگزینی آن با «نام پادشاه و قانون» شد!
✍عبدالرحیم الجامعی گفت: «احکام قضایی قصه، شعر، ضربالمثل و حکایات تاریخی نیستند که با بسمله و آیات قرآنی شروع شوند. آنچه مسلم است این است که اجرای احکام قانون اساسی تنها مرجعی است که به موجب آن احکام تصمیمات حقوقی و دستورات مراجع قضایی انجام میشود و قضات تحقیق و رسیدگی را با آن سامان میدهند و احکام حقوقی باید به «نام پادشاه و به موجب قانون» صادر و اجرا شود تا مشروعیت یابند!»
✍در واکنش به این اقدام دکتر محمد عوام از اسلامگرایان مغرب نوشت: «تصور نمیکردم زمانی برای مراکش فرا برسد که محکومیت و حذف «بسماللهالرحمنالرحیم» را با چشم و گوش خود ببینم! اما اگر شما اکنون در مراکش در سایه سکولار زندگی میکنید، تعجب نکنید که برخی از سکولارها آزادانه هیچ هدفی جز مخالفت با هر چیزی که به نام دین اسلام است را انجام نمیدهند.»
✍وی ادامه داد: «مردم مراکش تمام ساعات روز و شب خود را با گفتن بسمله متبرک میکنند. مغازه یا فروشگاه خود را با بسمله باز میکنند، شروع به پاسخ دادن به کارهای علمی و کتابها، جلسات عمومی و حزبی مردم با بسمله انجام میشود، پس چرا این وکیل از خواندن یا شروع با بسمله دادگاهها را منع میکند؟ عجیب اینکه نام پادشاه مشروعیتآور است؛ ولی نام خدا سلب مشروعیت میکند!
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
🔺مراسم عزای حسینی فرقه #شیرازیها با منبر طلایی!!!
به قول امام موسی صدر در چنین مجلسی یزید هم سینه میزند
#تشیع_انگلیسی
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_new
پایگاه خبری مفاز
حماسه حضور 🎥 حضور پرشور قومیتها و مذاهب مختلف سیستان و بلوچستان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست
37.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماسه حضور(۲)
🎥 حضور پرشور قومیتها و مذاهب مختلف سیستان و بلوچستان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
↙️ کاری از مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
رویکرد انتقادی الهیات فمنیستی به مسیحیت سنتی
در نشست علمی «زنشدن به مثابه انکشاف خدا در الهیات پسامسیحی مری دیلی» مطرح شد؛
⭕️ آموزهای که انکشاف خدا را در الهیات مسیحی عهدهداری میکند نظریه مسیحشناسی است یعنی بدانیم وظیفه و جایگاه حضرت عیسی(ع) در الهیات مسیحی چیست، کاری که مری دیلی هم تلاش کرده است تا آن را تبیین کند.
⭕️ در الیهات مسیحی، #مسیح دارای قرب بیواسطه به خداوند است به نحوی که کسی غیر از او نمیتواند اراده خدا را بلاواسطه و مستقیم دریافت کند. مسیح یک برتری ذاتی از دیدگاه مسیحیت بر همه انسانها دارد؛ ویژگی اختصاصی مسیح اتحاد او با روح و دریافت کلمه الهی است. نقش مسیح این است که روح الهی بدون واسطه و به عنوان فعل الهی در خداوند متجلی و متجسد میشود و از طریق او و با اوست که خدا به صورت یک واقعیت ملموس در میآید.
⭕️ از این منظر دسترسی به خدا صرفا از طریق حضرت عیسی(ع) محقق میشود و به نحو کامل از طریق او تجربه میشود لذا مسیح وساطت در تحقق سعادت و رستگاری اهل ایمان دارد؛ مسیح یگانگی با ملکوت دارد به نحوی که او خودش حجت و پیام الهی است؛ در الهیات مسیحی، مسیح خودش پیام الهی است نه اینکه مانند سایر پیامبران، پیامی را از خدا برای بشر آورده باشد به این معنا که کارهای او حجیت دارد و مستقیما مقام بخشش گناه دارد و به نحوی است که کارکرد معبد را میتواند زیر سؤال ببرد کما اینکه حضرت عیسی(ع) در دوره خود این کار را کرد.
🖇️مشروح گزارش
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این مقدسنماها حسین(ع) را کشتند؛ امام را به قتل رساندند و رفتند تا نماز عصر بخوانند!
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news
بیش از ۱۲۰ هندی در مراسم مذهبی «بُله بابا» کشته شدند
بیش از ۱۲۰ نفر در هند در پی یک گردهمایی مذهبی بزرگ در شمال این کشور جانشان را از دست دادند. این اتفاق یکی از مرگبارترین حوادث در هند طی سالهای اخیر است.
به گزارش آسوشیتدپرس، مقامهای محلی و کشوری در حال بررسی زوایای پنهان حادثهایاند که در میان هزاران شرکتکننده در یک رویداد مذهبی رخ داد که سوراج پال، یک گورو (مرشد مذهبی) هندو معروف به «بُله بابا»، آن را برگزار کرده بود.
مقامهای قضایی و پلیس هند ازدحام جمعیت شدید، خروجیهای ناکافی، آبوهوای نامناسب و چند عامل دیگر را عامل افزایش تعداد تلفات میدانند.
این رویداد مذهبی در روستایی در منطقه هتراس، واقع در استان اوتار پرادش هند، در شرایطی که هوا بهشدت گرم و رطوبت بالا بود، در یک چادر بزرگ برگزار شد.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
اخراج اسقف اعظمی که پاپ فرانسیس را «خدمتکار شیطان» معرفی کرده بود
🔹کارلو ماریا ویگانو از زمانی که به تئوریهای توطئه کروناویروس پرداخته و از تلاشهای کلیسای کاتولیک برای مدرنسازی انتقاد کرده، طرفدارانی برای خود ایجاد کرده بود. اما این اسقف اعظم فوق محافظه کار پس از مجرم شناخته شدن برای انشقاق در صفوف کلیسا توسط واتیکان تکفیر شد.
🔹تفرقه یکی از شدیدترین جنایات در قوانین شرعی است و زمانی رخ می دهد که فردی از تسلیم شدن در برابر پاپ یا رعایای کاتولیک صرف نظر کند.
🔸کارلو ماریا ویگانو از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ به عنوان سفیر واتیکان در آمریکا خدمت کرد اما در سال ۲۰۱۸ معلق شد. این پس از آن صورت گرفت که او ادعا کرد پاپ فرانسیس از رفتار نادرست جنسی کاردینال آمریکایی تئودور مککاریک اطلاع داشته و هیچ اقدامی در مورد آن انجام نداده است.
🔸ویگانو همچنین پاپ را پیامبر #دروغین و بنده شیطان معرفی کرد و از او خواست تا استعفا دهد.
🔹دفتر اعتقادی واتیکان روز جمعه تکفیر – یا تبعید – این پیرمرد ۸۳ ساله را اعلام کرد.
در این بیانیه آمده است که نظرات قبلی وی به وضوح نشان داده است که وی از به رسمیت شناختن و تسلیم شدن به رئیس کلیسای کاتولیک روم خودداری کرده است.
🔸تکفیر به این معنی است که ویگانو به طور رسمی خارج از کلیسا است و نمی تواند مراسم مقدس خود را، مانند عشای ربانی، جشن بگیرد یا اعانه دریافت کند.
💥پایگاه خبری مفاز💥
eitaa.com/mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جف مونسون، مبارز مشهور در مسکو مسلمان شد
مونسون که نتوانست جلوی اشک هایش را بگیرد گفت: «من اسلام را پذیرفتم تا در این روزهای سخت در فلسطین در کنار برادران و خواهرانم باشم.»
↙️ مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی
@mafaz_media
@mafaz_news