دلایل اقبال غرب به جنبشهای نوین دینی
جنبشهای نوین دینی، در ایران با عنوان عرفانهای نوظهور یا عرفانهای کاذب شهرت دارند.
به باور پیروان این جنبش نوین و نوپدید، آموزههای اکنکار ازلی است و ادیان مختلف پس از آن به وجود آمدهاند. بنابراین آئینی باستانی است که سالها در خفا بوده و به تازگی عیان شده است.
به گفته پال توئیچل، اکنکار دانش باستانی سفر روح است که همه ادیان و مذاهب از آن سرچشمه گرفتهاند. در آموزههای این جنبش موضوع تجربه معنوی فرد بسیار مهم است، چون اکنکار راه فردی است و هرکس باید به راه خود برود و چیزی را تجربه کند که به خودش اختصاص دارد.
حتی به باور توئیچل، کتب آسمانی حاصل تجربه معنوی انبیاء هستند، لذا هر فردی باید خود مستقیماً آنها را تجربه کند، نه اینکه از سوی این دسته از متون آنها را فرا بگیرد یا با انجام مناسک سنتی دینی در پی آن باشد.
📚 سیدمحمد روحانی- نشست جنبشهای نوین بر پایه ادیان شرق - ایکنا
@mafaz_news
اطلاعات جالبی که از زرتشت و دین او نمی دانستید!
💠 زرتشت یا زردشت یک رهبر و اصلاحگر دینی، فیلسوف و شاعر ایرانی بود. زادگاهش دقیقاً روشن نیست، هرچند امروزه بیشتر دانشمندان زادگاه او را به مناطق مختلفی مانند شهر ری، آذربایجان، خوارزم، سیستان، خراسان و آمل نسبت دادهاند.
💠 نام خانوادگی زرتشت اسپنتمان بود. پدر وی «پوروشسب» و مادرش دوغدو دختر «فریهیمرَوا» نام داشتند. حاصل ازدواج پوروشسپ و دوغدو پنج پسر بود که زرتشت سومین آنهاست.
💠 زرتشت سه بار ازدواج کرده بود. نام همسر نخست و دوم او ذکر نشدهاست. زن سوم او «هووی» نام داشته، هووی از خاندان «هووگو» و بنابر روایات سنتی دختر فرشوشتر، وزیر گشتاسپ شاه کیانی بودهاست.
💠 زن نخست او پسری به نام ایست واستر و سه دختر به نامهای «فرینی» و «ثریتی» و «پوروچیستا» داشت. زرتشت در گاتاها از ازدواج دختر سوم خود یاد میکند و روایات بعدی، شوهر او را جاماسپ مینامد. از همسر دوم زرتشت، دو پسر به نامهای «اورْوْتَتْنَرَه» و «هْوَرْچیثْزَه» به دنیا آمده، و ظاهراً از زن سوم فرزندی نداشتهاست.
💠 اسناد تاریخی در خصوص معجزات زرتشت حاصل درآمیختگی با افسانهها است؛ ماجراهایی چون سرو چند هزارساله، آتش نامیرا و بدون هیزم، روئینتنی اسفندیار، شفای اسب بیمار گشتاسب و داستانهایی از این دست، با نام زرتشت گره خورده که تایید یا رد آنها از عهده همگان خارج است.
👈بیشتر بدانید
https://mafaz.ir/?p=20793
@mafaz_news
مولوی مفلح: رفتار طالبان با شیعیان تاکتیکی سیاسی و موقتی است
رهبر نهضت اسلامی افغانستان:
این دیدگاه که طالبان امروز از نظر ایدئولوژی با طالبان سابق متفاوت است، اشتباه است؛ طالبان یک منظومه فکری برگرفته شده از تفکر #سلفیت و #وهابیت و #دیوبندی ها است. طالبان همان طالبان بیست سال قبل بوده و تغییری در آن ایجاد نشده است اما از نظر سیاسی در رفتار خود تغییراتی داشته است.
طالبان وقتی هرات را تصرف کرد به کنسولگری ایران آسیبی نرساند، به این معنی که ما با شیعیان مشکلی نداریم، در غزنی و هرات به شیعیان اعلام کردهاند که اگر میخواهید مراسم عاشورا را برگزار کنید، ما امنیت آن را برعهده میگیریم. اینها تاکتیکی بیش نیست و یک رفتار موقت سیاسی میباشد.
👈متن کامل گفتگوی مولوی مفلح، رهبر نهضت اسلامی افغانستان و رئیس شورای فرهنگی حامیان قدس
https://mafaz.ir/?p=20805
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
آنتوان بارا: امام حسین(ع) ادامه دهنده نهضت پیامبران بود «آنتوان بارا» نویسنده و پژوهشگر مسیحی از کش
نویسنده مسیحی: حسین به بشریت آموخت زندگی محکم و استوار بر پایه های دلیری، جوانمردی و آزادی بنا میشود
میشل کعدی، نویسنده، پژوهشگر، اندیشمند و ادیب مسیحی نیز در این نشست به بیان ویژگی های شخصیتی امام حسین، و اهمیت نهضت اصلاح طلبانه و آزادی خواهانه ایشان پرداخت.
🔺میشل کعدی با بیان اینکه قیام سالار شهیدان روح شجاعت را در آزدیخواهان دمید، گفت: نهضت حسینی آثار و پیامدهای مهمی برای انسانهای آزادی خواه در طول تاریخ به ارمغان آورد.
🔺اندیشمند مسیحی در ادامه تاکید کرد که حسین به همه انسانها و نسلها در طول تاریخ آموخت زندگی محکم و استوار بر پایه های دلیری، جوانردی و آزادی بنا میشود نه بر پایه ابتذال و بیبند وباری!
🔺کعدی در قسمتی از سخنان خود با بیان اینکه امام حسین درس فداکاری و ایثار را به بشریت آموخت، اظهار داشت: امام حسین به ندای جامعه آن زمان پاسخ مثبت داد، و علیه ظالم ایستادگی کرد و به یاری حق شتافت، و این موضوعی است که حسین را به دلهای مسیحیان نزدیک کرده است.
🔺وی در پایان سخنان خود به مقام و منزلت والای امام حسین پرداخت و تاکید کرد که جایگاه شهید کربلا بالاتر از جایگاه و مقام تمامی والامقامان است.
@mafaz_news
May 11
سه نوع مواجهه شیعیان با واقعه عاشورا
✍️استاد مهدی مهریزی
🔹مواجهه اول که قدیمی ترین و پرسابقه ترین مواجهه هست این که به عاشورا از بعد عاطفی نگاه شده و مصیبتها و غم و اندوهها در آن بروز کرده است. برای همین وقتی به کتابهایی که تا همین صد سال پیش نوشته شده است نگاه میکنید همه مقتل و بکاء است. این امر درستی است که مستند آن هم روایات و توصیههای بسیار از سوی حضرات معصومین است."
🔹مواجهه دوم که از حدود صد سال پیش شکل گرفت علاوه بر بعد احساسی و اندوه یک بعد حماسی هم برای عاشورا برجسته شد. بحثهای آزادی و مبارزه با ستم از گزارههای این رویکرد است که از زمان مشروطه شروع شده است. درست در دورهای که در دنیا هم حرکتهای آزادی خواهانه شکل گرفته بود. در شوری و امریکا و اروپا همه درگیر مبارزه با ظلم بودند شیعیان هم امام حسین (ع) را مظهر مبارزه با ستم و مظهر آزادی خواهی معرفی کردند. اشعار اقبال هم مربوط به همین دوره است. حتی بعضی از احادیت در این دوره جعل شده مانند "کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا" و یا "ان الحیاة عقیدة و جهاد" این عبارات مربوط به همین دوره است. در دوره مشروطه خیلی از این ادبیات استفاده شد. بعدتر در دوره ملی شدن نفت و بعدتر در جریان انقلاب هم این موارد بسیار به کار آمد و درست هم هست. این وجه تا قبل از این در جریان عاشورا دیده شد.
🔹در دو دهه اخیر مواجهه سومی هم با واقعه عاشورا رخ داده است؛ فکر میکنم تحولات جهانی در آن چندان بی تاثیر نیست و من از آن تعبیر میکنم به مواجهه انسانی با حادثه عاشورا. کرامت انسان، حقوق بشر، حقوق زنان، حقوق شهروندی، محیط زیست و امثال اینها. مواردی که امروز برای متفکرین دنیا مسئله است و عالمان شیعی هم از این منظر به عاشورا نگاه کردهاند.
🔸به باور من این سه را نباید نافی یکدیگر دانست. در واقع عاشورا همه این ظرفیتها را دارد و محدود کردن عاشورا به یکی از اینها در واقع نگاه ناقص و ناتمام به حادثه عاشوراست. این حادثه مثل برخی از مباحث تاریخی و عرفانی ما و حتی تفسیری ما امکان این را دارد که از جنبههای مختلف و در لایههای مختلف به آن اشاره شود.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام حسین الگوی عدالت اجتماعی و دفاع از ارزشها بود
▪️شخصیت امام حسین(ع) در اندیشه ادوارد کسلر، فیلسوف و اندیشمند اهل انگلیس، الگویی تمامعیار برای عدالت اجتماعی و دفاع از ارزشهای یک جامعه است.
▫️همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان مجموعه «جهان در رکاب حسین(ع)» پیرامون شخصیت و اهداف قیام امام حسین(ع) و آثار آن در بیداری امتها در قالب ویدئوهایی کوتاه ارائه میشود.
#جهان_در_رکاب_حسین
@mafaz_media
جریانشناسی اجتماعی و سیاسی پشتونها؛
طالبان چند درصد پشتونها را نمایندگی میکند؟
حدود ۶۰ میلیون پشتون که عمدتا در دو کشور پاکستان و افغانستان زندگی میکنند، تاثیرات بسیاری در سرنوشت هردو کشور و حتی منطقه داشتهاند. به همین خاطر شناخت دقیق ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی این قوم ضروری است ولی متأسفانه آشنایی کاملی از این قومیت در کشور ما وجود ندارد. برای شناخت دسته بندیهای سیاسی و اجتماعی این قومیت مهم سراغ پیرمحمد ملازهی، کارشناس مسائل شبه قاره رفتیم...
👈 مطالعه متن کامل
https://mafaz.ir/?p=20823
@mafaz_news
طالبان از کارمندان دولتی خواست به محل کار خود بازگردند
عبدالسلام حنفی نایب رئیس دفتر سیاسی طابان در قطر:
🔹کارمندان هیئت های دیپلماتیک، پایگاههای نظامی و ادارات مدنی می توانند بدون نگرانی کار خود را ادامه دهند.
🔹به حقوق هیچ کس تعدی نخواهد شد و زنان می توانند با رعایت حجاب به کار خود ادامه دهند.
🔹طالبان برای فراهم کردن پایگاهی جهت تشکیل یک دولت ائتلافی تلاش می کند و همه ما در آن مشارکت خواهیم داشت. هیچ افغانی نمی تواند نگران افرادی باشد که در دولت سابق کار می کردند.
🔹به کشورمان خدمت خواهیم کرد چه بخش مدنی و چه نظامی و هیچ کس امتیازاتش را از دست نخواهد داد.
@mafaz_news
قدرت گرفتن طالبان، به نفع یا ضرر پاکستان؟
✍در میان طرف های درگیر در بحران افغانستان امروز پاکستان کمتر از دیگران مورد توجه قرار گرفته است حال آنکه اگر نقش پاکستان در اوضاع افغانستان را بیش از امریکا ندانیم قطعا کمتر هم نیست.
✍پاکستان امروز به یک پیروزی به ظاهر بزرگ در افغانستان دست یافته و گروهی که از آن طی دهه های متمادی حمایت می کرده است حکومت را در دست گرفته اما سوالی که ذهن کارشناسان منطقه را درگیر کرده است این است که آیا این پیروزی می تواند یک پشیمانی بزرگ برای پاکستان به دنبال داشته باشد؟
✍آیا #طالبان افغانستان که تا امروز برگ برنده ی پاکستان در تعامل با امریکا به حساب می آمد می تواند پاکستان را در دوگانه یک طالبان غیرقابل کنترل و از طرفی فشارهای بین المللی برای مهار این گروه افراط گرا بیاندازد؟
✍پاکستان دهههای متمادی درگیر افراط گرایی اسلامی بوده است و چند صباحی است که در داخل این افراطی گری و فرقه گرایی و تنش میان فرقه ها و گروههای مختلف آرام تر شده و این فرصت سرمایه گذاری اقتصادی چین و دیگر کشورها و فرصت توریسم و فرصت توسعه صنعتی و اقتصادی را برای این کشور فراهم کرده است. اما آیا صعود اسلام گرایان افغان در همسایگی پاکستان می تواند به رادیکالیزه کردن فضای داخل دوباره دامن بزند؟
✍پاکستان از 90 میلیارد دلار بدهی خارجی خود ، 27 درصد یا بیش از 24 میلیارد دلار به پکن بدهکار است. این کشور همچنین پس از از دست دادن کمک های نظامی ایالات متحده مجبور شده است به فناوری نظامی چین با کیفیت پایین تکیه کند. چهار سال پیش ، فرمانده ارتش فعلی پاکستان ، ژنرال قمر جاوید باجوا ، اعلام کرد که می خواهد پاکستان را به "یک کشور عادی" تبدیل کند. او از آن زمان همچنین از لزوم بهبود روابط با هند و کاهش وابستگی پاکستان به چین صحبت کرده است. این چشم انداز تحول شامل تلاش برای حل و فصل مسئله افغانستان نیز بود. حال که پیروزی پاکستان بر رقیب دیرینه خود –هند- در زمین افغانستان محقق شده آیا پاکستان به وضعیت "عادی" نزدیک میشود یا طالبان افغانستان سیاست تعاملی فعلی خود با امریکا را بر هم خواد زد و پاکستان باید در مقابل این چالش جدید پاسخگو باشد؟
(حسین شیخیان)
@mafaz_news
هنرمند مسیحی از علاقهاش به واقعه کربلا میگوید
لوریس چکناواریان، یکی رهبران اکستر موسیقی جهان:
▪️موسیقی عزاداری محرم قلب آدم را صدا میزند و میلرزاند
▪️آنچه در کربلا میگذرد، یکی از بزرگترین تراژدیهای دنیاست
▪️بزرگترین کاخهای دنیا نابود میشوند، اما انسانیت هیچوقت نابود نمیشود
▪️همیشه علاقه داشتم فداکاری امام حسین(ع) را به گوش جهانیان برسانم
▪️در این بحرانهای آب شاید بهتر لبتشنه بودن کودکان را درک کنیم
▪️حضرت عباس هیچوقت مرا دست خالی برنگردانده
▪️دلتنگ شنیدن صدای طبل و سنج دستههای عزاداری هستم
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=20834
@mafaz_news
تبریک حماس به طالبان
حماس به مردم افغانستان و طالبان پیروزی این گروه و شکسست آمریکاییها را تبریک گفت
حماس اظهار کرد: به ملت مسلمان افغانستان شکست اشغالگران آمریکایی و بیرون راندنشان از کل سرزمینشان تبریک میگوییم. همچنین به جنبش طالبان و رهبران شجاع آن این پیروزی را که افتخاری بر جهادی طولانی مدتشان در طول ۲۰ سال است، تبریک میگوییم.
این گروه فلسطینی برای ملت مسلمان افغانستان، رهبری، ملتش، آرزوی موفقیت همراه با ثبات، شکوفایی و وحدت کرد تا تاکیدی بر زوال اشغالگری آمریکا و همپیمانانش باشد و ثابت کند مقاومت ملتها و در راس آنها ملت مبارز افغانستان نتیجهاش پیروزی است و آنها به اذن خداوند به اهدافشان در آزادی و بازگشت دست خواهند یافت.
@mafaz_news
طالبان: مانع عزاداری شیعیان نمیشویم
🔹مولوی احمد الله وثیق، معاون کمیسیون فرهنگی طالبان:
🔸طالبان به اعضای خود دستور داده مانع عزاداری شیعیان در ماه محرم در هرات نشوند. طالبان امنیت این مراسم را تأمین خواهد کرد.
🔸به تمام اعضای طالبان دستور داده است تا در مناطق مختلف هرات که مردم تشیع حضور دارند و مشغول برگزاری برنامههای مذهبی خود در تکایا و مساجد هستند مانعی ایجاد نشود.
🔸طالبان امنیت این مراسم را تأمین خواهد کرد.
@mafaz_news
بسیار گریست تا کی بی تاب شد آب
خون ریخت ز دیدگان خوناب شد آب
از شدت تشنه کامیات ای سقّا
آن روز ز شرم روی تو آب شد آب
🏴 فرارسیدن تاسوعای حسینی بر همگان تسلیت باد
t.me/joinchat/AAAAAEmixS4bAjmfrj_XJg
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ|ذطالبان در افغانستان اعلام عفو عمومی کرد
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان:
🔹سالها #طالبان در جنگ با اشغالگران بود اما دیگر جنگ به اتمام رسیده است.
🔹هیچ خصومت و دشمنی با هیچ گروهی نداریم.
@mafaz_media
تلاش عیلام برای پرورش رهبران تبشیری
گسترش فعالیتهای #تبشیری میسیونرهای جدید،تقویت و تجهیز کلیساهای خانگی را میطلبد.مهمترین رکن تقویت کلیساها،تربیت افرادی است که زبان انجیل را بشناسند،الهیات را درک کنند و به طور همزمان بتوانند فعالیت #شاگردسازی را به انجام رسانند.آموزش رهبران جدید تبشیری قلب فعالیتهای مؤسسه #عیلام است. عیلام از سال 1990 برنامههای متعددی برای دست یابی به این امر و اجرایی کردن اهداف خود اجرا کرده است.
👈🏻علاوه بر مؤسسه عیلام برخی از آموزشگاهها و مؤسسات دیگر تبشیری با حمایت های مالی سعی در آن دارند تا با قاچاق کتب مقدس و تربیت میسیونرها گام مؤثری برای تبشیر در ایران بردارند.
@mafaz_news
مدعیان فنگ شویی؛ عاشقان پول مردم، بیاعتنا به جان آنان
🔹در تصویر فوق یکی از کلاسهای فنگ شویی مشاهده میشود که خانم م.ر با جمعکردن افراد به دور خود در زمانی که بیش از 40 هزار مبتلا و حدود 600 نفر در کشور روزانه بهخاطر کرونا جان خود را از دست میدهند، کلاس و همایش برگزار نموده است.
🔹نکته جالبتر اینکه همین افراد بارها به مراسمات مذهبی با ترفند اینکه ضوابط و مقررات وزارت بهداشت رعایت نمیشود حمله میکنند و این در حالی است که هم اکنون هزاران مراسم سوگواری در جایجای ایران اسلامی با رعایت ضوابط و مقررات در حال برگزاری است.
👈ادامه مطلب
https://mafaz.ir/?p=20847
@mafaz_news
سخنگوی دفتر طالبان در قطر: مردم نباید از طالبان بترسند
سهیل شاهین، در گفتوگو با کریستین امانپور، خبرنگار سیانان:
◾️من تعجب میکنم که چرا مردم وحشت کردهاند. ما اطمینان میدهیم که خطری برای زندگی شهروندان، مال و آبروی آنان وجود نخواهد داشت.
◾️ما نمیخواهیم انحصار قدرت داشته باشیم.
◾️فکر نمیکنم که آنها دلیلی (برای ترس) داشته باشند. ما یکی پس از دیگری بیانیه صادر کردیم. چرا آنها ترسیدهاند؟
◾️ما به آنها اطمینان میدهیم هیچ خطری متوجه اموال، زندگی و کرامتشان نیست.
◾️من هم تعجب کردم که چرا آنها ترسیده اند و دارند از کشور فرار میکنند.
@mafaz_news
حمیدرضا شریعتمداری:
عاشورا تقابل شیعه و سنی نبود/ پیروی از امام حسین(ع) هزینه دارد
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر اینکه نباید جریان عاشورا را در بستر منازعه شیعه و سنی تحلیل کرد گفت: جریان عاشورا یک سرمایه اسلامی و انسانی است و اگر مسئله را در منازعه شیعه و سنی خلاصه کنیم، عام بودن این سرمایه برای بهرهبرداری همه انسانها از آن خدشهدار میشود.
👈برای مطالعه متن کامل مطلب اینجا کلیک کنید
https://mafaz.ir/?p=20809
@mafaz_news
تعارض ادعای صوفیه با روایات و متون کهن
برخی از متاخران صوفیه سعی میکنند سلسله بزرگان خود را به اهلبیت (ع) برسانند. اما ادعای مولفان #صوفیه کاملا واهی و بی اساس و کذب محض است و مخالف روایات فراوانی است که ائمه اطهار (علیهم السلام) در مذمت و نکوهش صوفیه رسیده است.
ضمن آنکه متقدمین صوفیه چنین ادعایی را در تالیفات خود نداشتند. مرحوم شیخ حر عاملی صاحب کتاب "وسائل الشیعه" کتابی دیگر به نام "الاثنی عشریه فی الرد الصوفیه" نوشته و در آن صدها روایت در مذمت و انکار صوفیه نقل کرده و در آن نوشته است: «تمام شیعیان، فرقههای صوفیه را انکار نمودهاند و از امامان خویش بسیاری در نکوهش آنان نقل کردهاند که از جمله کتاب شیخ مفید در رد بر اصحاب حلاج است.» (۱)
✍بنابراین ادعای اتصال بزرگان صوفیه به اهلبیت(ع) نادرست است و تالیفات صوفیه قدیم و روایات اهلبیت (علیهم السلام) شاهد بر مدعای ماست.
📚۱. شیخ حر عاملی، الاثنی عشریه، انصاریان، 1390، ص۳۲
@mafaz_news
✅ عاشورا در منابع اهلسنت
داستان لوح سنگی که ۳۰۰ سال قبل از بعثت پیامبر اکرم(ص) نوشته شده بود...
در سرزمین روم میجنگیدند، وارد کلیسایی شدند. در آن #کلیسا ، سنگی دیدند که روی آن نوشته شده بود:
آیا گروهی که حسین(ع) را به قتل رساندند، در قیامت به #شفاعت جدّ او، امید دارند؟!
از اهل کلیسا پرسیدیم:
قدمت این کلیسا چقدر است؟
گفتند: ۳۰۰ سال پیش از بعثت پیامبر شما
📚 المعجمالکبیر، الطبراني(قرن چهارم ه.ق) ج۳ ص۱۳۳
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین(ع) مانند مسیح(ع)
🎥#کلیپ| دکتر تاراس چرنینکو؛ اسلام شناس، شیعه پژوه، مترجم و مفسر نهجالبلاغه و... به زبان روسی از سیدالشهداء میگوید
(ترنم صلح)
@mafaz_media
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| مدارس دینی طالبان در دل کوههای افغانستان
طالبان برخی از مدارس خود را در دل غارها و کوههای افغانستان برپا کردهاست. در این مدارس به کودکان دروس دینی آموزش داده میشود.
@mafaz_media
ژست شیعهدوستی شیخ لندننشین
یاسرالحبیب، شیخ حامی فرقه شیرازی، از مراجع شیعه خواست به کشتهشدن شیعیان افغانستان واکنش نشان دهند
✍این طلبه لندننشین در حالی خواستار تشکیل نیروی فرامرزی شیعه برای نجات افغانها شده که بعد از جنایات متعدد داعش علیه شیعه و سنی، ملت عراق را به تجمع در مقابل بیت آیتالله سیستانی تحریک کرد؛ به این بهانه که ایشان با فتوای جهاد، مسلمانان را مقابل هم قرار دادهاند!
✍یاسرالحبیب که سابقه جسارت به امام راحل، علامه طباطبایی، آیتالله بهجت و آیتالله سیستانی را در کارنامه دارد، چندی پیش به تعریف و تمجید از محمدجواد علوی بروجردی پرداخت اما این مدعی مرجعیت تاکنون از وی اعلان برائت نکرده است!
🔸یاسرالحبیب، از چند سال پیش گروهکی شبه نظامی در لندن با عنوان «خدام المهدی» تاسیس نموده که نمونهای از فعالیت آن، حمله به سفارت ایران در لندن در سال ۹۶ بود. بعد از هتاکیهای این شیعه انگلیسی به جناب عایشه، مفتی اول سعودی با خرسندی واکنش نشان داد که بعد از اسائه یاسرالحبیب به امالمؤمنین عایشه، انتشار مذهب تشیع در کشورهای عربی و اسلامی متوقف شده است.
@mafaz_news
💢مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب #مفام برگزار میکند💢
✅ سلسله نشست های علمی #نقد_تصوف
⬅ استاد: حجتالاسلام مهدی بیاتی
◀ موضوع: بررسی و تبیین شاخصههای عرفان ناب اسلامی و تفاوت آن با تصوف
📆 مهلت ثبت نام جهت حضور در نشست: 29 مرداد ۱۴۰۰
📌 این نشست به صورت #حضوری و به صورت محدود در سالن جلسات ساختمان خاتم برگزار می گردد.
آدرس مکان نشست: قم خیابان شهید صدوقی، ابتدای بلوار فردوسی، ساختمان خاتم، سالن جلسات
📅تاریخ برگزاری: شنبه 1400/05/30
⏰زمان: از ساعت 12-10
✔ به دلیل شرایط کرونایی و با توجه به ظرفیت محدود لطفا در صورت تمایل به حضور در جلسه به آی دی @mafam_admin در پیامرسان ایتا درخواست ارسال فرمایید.
@mafaz_news