#ساعت_شش با روشنا
🔶سیگنال مثبت اجتماعی امنیتی به بورس
🔺شنیده شده در شهریور۹۹ حدود۴۰۰تجمع رخ داد که نسبت به ماهقبل از آن ۱۹٪ کاهش و نسبت به شهریورسالگذشته ۷٪ افزایش داشته و بیشترین تجمعات در استانهای خوزستان، تهران، اصفهان و کرمان بودهاست.
🔹طبق اخبار رسانهها تعداد اعتصابات نیز ۷۵مورد بوده که نسبت به ماهگذشته ۴۴٪ کاهش داشته و بیشترین اعتصاب برای کارگران و اصناف و بازاریان بودهاست.
🔺همچنین دراین بازه زمانی ۲۸۷فراخوان توسط ضدانقلاب و رسانههای معاند منتشر شده که نسبت به ماهقبل ۴۶٪ کاهش داشتهاست.
🔹با وجود افزایش مشکلات اقتصادی و گرانیهای کمسابقه، اخبار کاهش تجمعات و اعتصابات یک سیگنال مثبت برای بازارهای سرمایه محسوب میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕ تحلیلِ ذهنیّتِ امام خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ امام خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطم
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویدئوهای مستند | صفر تا صد نا امنی ایجاد شده توسط معتاد متجاهری به نام مهرداد سپهری (که اخیرا در مشهد موقع دستگیری مرده است) برای مردم
از تهدید به آتش زدن محله تا خورد کردن دندانهای یک شهروند و تخریب خودروهای محله/ تهدید نوامیس محله به تجاوز!! و تخریب مغازهها
☎️ صدای گزارش تلفنی مکرر مردم و خانواده این معتاد به پلیس
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من شهدا رو دوست دارم ولی از شما بچه هیئتیها بدم میاد!
👤 حاج حسین یکتا
🔻 جبهه امروز بچه حزباللهیها کجاست؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ جنگ فرهنگی یعنی رسانه ها برات تعیین می کنند که تصورت از دنیا چطوری باشه!
🔻 اینجا متروی پاریس هست؛ اما تصور ما از پاریس برج ایفل هست و خیابانهای تمیز و خلوت و بهداشت بالا.
#جنگ_نرم
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔴 #عبادت_دسته_جمعی
💠 گاهی برنامهتان در خانه این باشد مثلا در #هفته یکبار برنامه عبادی مشترک در کنار همسر و فرزندان، انجام دهید.
💠 مثل #خواندن قرآن، دعای توسل، کمیل، ندبه و... بطوری که به #نوبت بخوانید و صدای یکدیگر را بشنوید.
💠 در انتهای کار #عبادی خود، قرارتان این باشد هر کدامتان جداگانه و به نوبت (بطوری که صدای یکدیگر را میشنوید) چند #دعا کنید و با هم آمین بگویید.
💠 اینکار در شما #روحیه و حس وحدت، همدلی، معنویت و #محبت ایجاد میکند.
🆔
May 11
#ساعت_شش با روشنا
🔶سیگنال مثبت اجتماعی امنیتی به بورس
🔺شنیده شده در شهریور۹۹ حدود۴۰۰تجمع رخ داد که نسبت به ماهقبل از آن ۱۹٪ کاهش و نسبت به شهریورسالگذشته ۷٪ افزایش داشته و بیشترین تجمعات در استانهای خوزستان، تهران، اصفهان و کرمان بودهاست.
🔹طبق اخبار رسانهها تعداد اعتصابات نیز ۷۵مورد بوده که نسبت به ماهگذشته ۴۴٪ کاهش داشته و بیشترین اعتصاب برای کارگران و اصناف و بازاریان بودهاست.
🔺همچنین دراین بازه زمانی ۲۸۷فراخوان توسط ضدانقلاب و رسانههای معاند منتشر شده که نسبت به ماهقبل ۴۶٪ کاهش داشتهاست.
🔹با وجود افزایش مشکلات اقتصادی و گرانیهای کمسابقه، اخبار کاهش تجمعات و اعتصابات یک سیگنال مثبت برای بازارهای سرمایه محسوب میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ تاملی در «روز جهانی کوروش»
🔻 در روزهای اخیر" روز جهانی کوروش" بحث داغ شبکه های اجتماعی شده است. حتما متنی به دستتان رسیده که در آن ادعا شده 7 آبان (یا 29 اکتبر) توسط یونسکو روز جهانی کوروش نامیده شده و در تقویم همه کشورها "بجز ایران " ثبت شده است!!!. این متن تا چه اندازه واقعیت دارد؟
🔰 منبع ارائه دهنده این خبر کیست؟
🔻 اولین بار در سالهای ابتدایی دهه 80 این موضوع را «انوشیروان کیهانیزاده» روزنامهنگار و تاریخنویس در ستون «روزنامک» روزنامه «شرق» اعلام کرد. حسب گفته آقای کیهانیزاده، این روز که در تقویم بینالمللی به نام «sirius day» شناخته میشود با نام و یاد کوروش بزرگ، پادشاه دادگستر هخامنشی نامگذاری شده است
▪️ نکته: شرق حدود ده سال بعد یعنی سال 1390 این موضوع را تکذیب کرد. لینک خبر: http://old.sharghdaily.ir/news/90/08/07/15417.html
🔻 کارشناسان دیگر درباره این موضوع چه نظری دارند؟
▪️ رضا مرادیغیاثآبادی تاریخنویس میگوید: «نام sirius day اشارهای به نام ستاره شباهنگ است و ارتباطی به کوروش هخامنشی ندارد، چراکه نام کوروش به زبان لاتین اگرچه تلفظ هر دو به یک شکل است اما بهگونهای دیگری نوشته میشود (cyrus).
🔻 چه کسانی از طرح این موضوع استقبال کرده اند؟به چه دلیل؟
▪️ برجسته کردن این موضوع عمدتا در دوران ریاست اسفندیار رحیم مشائی بر سازمان میراث فرهنگی صورت گرفت .همزمان هم وب سایت هائی همچون بنیاد میراث پاسارگاد به پردازش این موضوع پرداخته اند. اگر به دیگر مطالب این سایت نگاهی بیندازید,خط فکری حاکم بر مطالب انها یعنی اسلام ستیزی و ایجاد تعارض بین "ایرانیت" و "اسلامیت" برایتان آشکار خواهد شد
🔻 منابع دست اول مرتبط با این موضوع چیستند؟
▪️ ادعا شده این تاریخ توسط یونسکو بعنوان یک مناسبت جهانی ثبت شده. به دو ادرس مراجعه کردیم: مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد و کمیسیون ملی یونسکو . در هیچکدام از مناسبت های ماه اکتبر در این دو سایت اثری از روز جهانی کوروش به چشم نمی خورد
🔻 زمان ها سخن می گویند:
اگر چنین روزی روز جهانی کوروش بود,طبیعتا جشن های دوهزار و پانصد ساله شاهنشاهی به نحوی برنامه ریزی میشد که مقارن با 7 ابان باشد. چرا جشن های 2500 ساله در فاصله 20 تا 24 مهر برگزار شدند؟
#روز_کوروش
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔵 توهینهای رییس جمهور فرانسه به اسلام از کجا سرچشمه میگیره؟
🔰 ماجرا چیه؟
🔸اخیرا دولت فرانسه کاریکاتورهای موهن و ضداسلامی رو در خیابانهای پاریس روی بیلبورد نصب کرده.همچنین در هفتههای اخیر، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه با حمله به اسلام، جامعه مسلمانان رو به «تجزیه طلبی» متهم کرده.
🔸صحبتهای مکرون همزمان با یک اقدام بیشرمانه و تحریک آمیز شارلی ابدو، یک مجله بدنام فرانسوی بود که کاریکاتورهای ضد اسلامی رو منتشر کرده و خشم و عصبانیت مسلمونها رو در سراسر جهان به دنبال داشته.
🔰 واکنش کشورهای مسلمان چه بود؟
🔸ایران، ترکیه، اردن، کویت، فلسطین، پاکستان و ... از جمله کشورهایی بودند که به سخنان توهینآمیز مکرون واکنشی تند نشون دادند.
🔰 در شبکههای اجتماعی چه میگذره؟
🔸بعد از سخنان مکرون، هشتگهای «پیامبر ما خط قرمز ما هستند» و «ماکرون به پیامبر توهین کرد» و «تحریم کالاهای فرانسوی» در اکثر کشورهای عربی و همچنین توییتر فارسی ترند شد.
🔸فعالان عرب زبان در فضای مجازی یک کمپین گسترده علیه محصولات فرانسوی به راه انداختن و از همه خواستند تا در دفاع از پیامبر اسلام این محصولات رو تحریم کنند.
🔰 تعداد مسلمانان در فرانسه چقدره؟
🔸فرانسه و آلمان بیشترین جمعیت مسلمان در اروپا رو دارند. از اواسط سال ۲۰۱۶، ۵.۷ میلیون مسلمان در فرانسه (۸.۸٪ از جمعیت این کشور) و ۵ میلیون مسلمان در آلمان (۶.۱٪) بودند.
🔰 با دقت بررسی کنید
🔸نیویورکتایمز در گزارشی آورده از سال ۲۰۱۲ تا الان، ۲۴۹ فرانسوی در حملات تروریستی گروههای افراطی مانند داعش، کشته شدند.
🔰 پشت پرده توهینهای ماکرون به اسلام چیه؟
🔸مقامات کشورهای اروپایی از توسعه اسلام احساس خطر میکنند. مکرون با توهین عامدانه به اسلام، شکاف رو بین مسلمانان ساکن فرانسه، مهاجرین و گروههای افراطی بیشتر میکنه.
🔸گروههای افراطی در واکنش به این تنشها دست به حملات تروریستی خواهند زد و فرانسه به خودش اجازه میده که اونا رو اسلام واقعی معرفی کنه و شدیدتر مسلمانان رو مورد تعرض و فشار قرار بده.
👈 این کاریکاتورها برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ توسط یک روزنامه دانمارکی Jylllands Posten منتشر شد و موجی از اعتراضات رو برانگیخت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ شيطان حكومت خويش را بر ضعفها و ترسها و عادات ما بنا كرده است، و اگر تو نترسی و از عادات مذموم خويش دست برداری و ضعف خويش را با كمال خليفةاللهی جبران كنی، ديگر شياطين را بر تو تسلطی نيست.
#روایت_فتح
گفتار متن فیلم "شب عاشورایی"
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 دوم) ضربات ملت ایران به آمریکا؛
🔻این درست که آمریکا شروع کننده خصومت ورزی علیه ایران بوده است چه در دهه ۳۰ و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اما این بدان معنا نیست که ملت ایران مقابل آمریکا دست بسته بوده است، ما هیچگاه ماجراجو نبوده ایم اما تو سری خور هم نیستیم و هرگاه آمریکا ضربه ای وارد کرده، متقابلاً ضرباتی از ایران دریافت کرده است.
🔺اخراج ۶۰ هزار مستشار آمریکایی از ایران، اشغال لانه جاسوسی آمریکا در تهران و شکست هیمنه آن در حمله به طبس، بیدارسازی و جسارت بخشی به ملتهای تحت ستم آمریکا برای مقابله با آن، ایجاد بن بست راهبردی برای اسرائیل نماینده آمریکا در منطقه (نمایش مضحک ارتباط چند کشور دون پایه عربی، واقعیتهای میدانی راتغییر نمیدهد)، به شکست کشاندن راهبردهای آمریکا در اشغال افغانستان و عراق، به شکست کشاندن راهبردهای خاورمیانه جدید یا خاورمیانه بزرگ و یا نظم نوین، و تحمیل عملیات مقابله به مثل علیه آمریکا و غرب به عنوان یک واقعیت پذیرفته شده در افکار عمومی جهانی و خود مسئولان آمریکایی مانند حمله به عین الاسد، ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی، بازداشت ملوانان آمریکا بعد از تجاوز به حریم آبی ایران در خلیج فارس، توقیف کشتی متحد آمریکا یعنی انگلیس و غیره، از جمله ضرباتی است که ملت ایران به آمریکاییها وارد کرده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#لانه_جاسوسی_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
@habib49