*آشفتگی آمریکاییها از «خیبرشکن» ایرانی*
🌀 هفتهای که گذشت شاهد معرفی جدیدترین موشک بالستیک تاکتیکی ایران با سوخت جامد به نام «خیبرشکن» بودیم. این موشک بلافاصله در صدر اخبار رسانههای غربی، عربی و عبری قرار گرفت و هرکدام از رسانههای مذکور به تحلیل و بررسی این موشک پرداختند.
*گزارههای خبری:*
1️⃣ سخنگوی پنتاگون در واکنش به رونمایی از موشک خیبرشکن، با اذعان به اینکه ساخت چنین موشکهایی، خطری جدی برای منافع آمریکا و متحدان آنها در منطقه است، گفت «آنها در حال پیشبرد یک برنامه موشک بالستیک هستند که برای اهداف تهاجمی طراحیشده تا صدمات و آسیبهای بالقوه مهلکی را به متحدان و شرکای ما وارد کنند. این یک تهدید مشروع امنیت ملی در منطقه برای مردم، تأسیسات و متحدان ماست».
2️⃣ در یک هماهنگی کامل، رسانههای غربی سعی کردند همین خط خبری را همراه با تاکتیک "ایران هراسی" دنبال کنند؛ چنانچه رسانه ایبیسی نیوز آمریکا در یک تحلیل خبری نوشت: «ایران از موشک جدیدی رونمایی کرده که میتواند هم پایگاههای ایالاتمتحده در منطقه و هم اسرائیل را مورد هدف قرار دهد»؛ خط تحلیلیای که خبرنگار بیبیسی هم در راستای آن نوشت: «به نظر میرسد نام این موشک هشداری برای اسرائیل باشد».
*گزارههای تحلیلی:*
نسبت به جوسازی آمریکاییها و صهیونیستها چند نکته تحلیلی باید مدنظر قرار گیرد:
1️⃣ ایران در منطقه پرآشوب غرب آسیا قرار گرفته است. چنانچه بنا به تحقیقات موسسه تحقیقاتی صلح استکهلم میزان خرید اسلحه از سال 2015 تا 2019 بهتناسب سالهای 2010 تا 2014 حدود 65 درصد افزایش پیدا کرده و در این بازه زمانی 35 درصد کل تسلیحات دنیا در غرب آسیا فروش رفته است. امروزه عربستان حدود 12 درصد از کل خرید اسلحه دنیا را در اختیار دارد. در چنین وضعیتی، قطعاً استفاده جمهوری اسلامی از توان نظامی، مبتنی بر یک واقعبینی صحیح است.
2️⃣ اما نکتهای که مهم است باوجود خریدهای جنونآمیز و دیوانهوار از سوی کشورهای منطقه خصوصاً کشورهای حوزه خلیجفارس، هیچکدام مانند جمهوری اسلامی صاحب امنیت پایدار و بومی نشدهاند. حمله به ابوظبی از سوی انقلابیون یمن نشان داد که امنیت شنی آنها چقدر زود فرومیپاشد.
3️⃣ علت نگرانی و ناراحتی دیگری که آمریکاییها و صهیونیستها دارند، امنیت سست رژیم غاصب صهیونیستی است. آنتونی کوردزمن ادعا میکند که از پایان جنگ جهانی دوم تا سال 2020 آمریکاییها حدود 142.3 بیلیون دلار به رژیم صهیونیستی کمک کردهاند ولی علاوه بر اینکه نمیتواند در مقابل جمهوری اسلامی عرضاندامی نماید، از مقابله با گروههای کوچک مقاومت مانند حزبالله، مقاومت اسلامی و ... نیز عاجز مانده است.
4️⃣ البته این عجز صرفاً محدود به حوزه راهبرد نیست، چراکه در حوزه تاکتیک یعنی در تقابل بین موشکهای ایرانی و سامانههای موشکی آمریکایی و صهیونیستی نیز با شکست مواجه شدهاند.
5️⃣ اما دلیل دیگری که موجب عصبانیت آمریکاییها و صهیونیستها شده است، اضافه شدن توانمندیهای ایران به میز مذاکرات وین است. آمریکاییها با مباحثی مانند برجام موشکی به دنبال تهی سازی ایران از مؤلفههای قدرت بودند ولی امروز موشک خیبرشکن به کمک دیپلماتهای ایرانی آمده و کفه ترازو را به نفع ایران در مذاکرات سنگینتر نموده است.
*نکته پایانی* اینکه نهضت امام(ره) و مکتب امامین انقلاب باعث عزتآفرینی و استقلال به ایران و ایرانی شده است. امروز جمهوری اسلامی با کمترین میزان بودجه نظامی به نسبت کشورهای منطقه، دارای یک امنیت پایدار و بومی است که حاصل مدیریت جهادی و انقلابی است و باید پاس داشته شود.
✍️ *یعقوب ربیعی*
*رئیسی: امید ما به مردم است، نه وین و نیویورک*
🌀 رئیسجمهور سخنران اصلی مراسم روز جشن انقلاب در پایتخت بود. رئیسی در سخنرانی خود از ویژگی عدالتخواهی انقلاب اسلامی در همه دوران سخت گفت و افزود: «عنصر عدالت را نمیتوان از انقلاب جدا کرد. هاضمه انقلاب اسلامی نمیتواند ظلم و فساد را بپذیرد». رئیسجمهور در خصوص شعار نه شرقی و نه غربی انقلاب اسلامی، اضافه کرد: «در سیاست خارجی نگاه ما به همه کشورها متوازن است. امید ما به تمام مناطق کشور است و هرگز امید به وین و نیویورک نداریم. مردمی و غیرطبقاتی بودن از عناصر هویتساز انقلاب اسلامی است. شعار نه شرقی نه غربی امروز هم باید پایدار بماند. نه سلطهای را میپذیریم و نه از استقلالمان دست برمیداریم و نه حاضریم به کسی ظلم کنیم. ایران حرف اول را در منطقه بیان میکند و با استقلال در مجامع عمومی حرف خود را میزند». رئیسی در خصوص نقش پررنگ مردم در ظهور و تداوم انقلاب اسلامی گفت: «انقلاب اسلامی آمد تا این رژیم فاسد و موردحمایت دولتهای سلطهگر را از میان بردارد و نظامی مبتنی بر دین و آنچه که مردم بارها فریاد کردهاند؛ استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را برپا کند. بیتوجهی به مردم، بیتوجهی به انقلاب اسلامی و دور شدن از مردم، دور شدن از این انقلاب است. آنچه مورد نظر است در رفع مشکلات، در توجه به تولید ملی و در توجه به اقتصاد ملی و مقاومتی و آسیبهای اجتماعی، برنامهریزی شده است».
*مجله آمریکایی: عربستان هیچ راهحلی جز پذیرش شکست در جنگ یمن ندارد*
🌀 «کیت کیزر»، نویسنده «فارین پالیسی» که قبلا سیاست "پیروز شدن بدون جنگ" و "پروژه صلح یمن" را رهبری میکرد، نوشت: «به مدت چهار سال، مقامات آمریکایی در هر دو دولت جمهوریخواه و دموکرات در حوزه کاری من بهعنوان یک مدافع حقوق بشر گفتند که "عربستان سعودی آماده پایان دادن به جنگ است" و این فقط در اصل پیدا کردن راه آبرومندانهای برای خروج بود. منظور آنها این است که آیا راهی برای عربستان وجود دارد تا بهطور قابلقبول و معتبری ادعا کند که در جنگ پیروز شده است! با نادیده گرفتن پاسخ بدیهی و آشکار "نه"، عربستان سعودی جنگی را آغاز کرد که همه میدانستند یک اشتباه است. از طرفی دولت آمریکا برای تسکین دادن به محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، به گرسنگی و فلاکت میلیونها نفر دامن زد. به نظر میرسد دولت جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا و ازجمله مک گورک، معتقدند که ریاض در جنگ گیر کرده؛ جنگی که قدرت کمی را برای پایان دادن به آن دارد. هیچ راهحل آبرومندانهای برای عربستان جز اینکه شکست را در یمن بپذیرد، وجود ندارد. تا زمانی که رهبری در ریاض و ابوظبی و بانیان آنها در واشنگتن و لندن عملاً دنبال راهحل نظامی برای این مناقشه باشند، حوثیها به انجام کاری که در آن مهارت دارند ادامه خواهند داد: جنگ با میلیونها نفر که بهای آن را میپردازند».
*رکوردزنی ایران در صادرات نفت!*
🌀 خبرگزاری رویترز آمریکا گزارش داد: «آمار شرکتهای ردیابی نفتکشها نشان میدهد، صادرات نفت ایران تا پایان ماه دسامبر ۲۰۲۱ برای اولین بار به بیش از یکمیلیون بشکه در روز رسیده است که در سه سال گذشته بالاترین میزان است. ایران در سال ۲۰۲۱ باوجود تحریمها توانست صادرات خود را افزایش دهد. عمده صادرات نفت ایران به چین بوده است و دولت بایدن، رئیسجمهور آمریکا بهرغم رایزنیها با دولت چین، از صادرات نفت ایران به چین جلوگیری نکرده است». خبرگزاری رویترز پیشازاین گزارش داده بود، «ایران که چهارمین ذخایر بزرگ نفت جهان را در اختیار دارد، در صورت دستیابی به توافقی در مذاکرات جاری در وین، میتواند بهسرعت میلیونها بشکه نفت خام صادر کند». سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با تأیید افزایش فروش نفت در کشور گفت: «یکمیلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت میفروشیم و پولش را هم میگیریم و کارمزد این فروش بسیار پایینتر از قبل تحریمهاست. دشمنی که میگفت فشار حداکثری را اعمال میکند، بهصراحت در بهمنماه امسال میگوید این سیاست شکستی فاحش خورد».
*الگوی همیشگی بشر!*
🌀 در ایام ولادت حضرت علی (ع) قرار داریم؛ آقایی که دست به قبضه شمشیر نبرد، مگر برای خدا، تا پهلوانان بزرگ عرب را بر سینه خاک بکوبد. مولایی که دائم به فکر مردم بود و جسور در تحقق عدالت؛ و ابوترابی که برای یتیمان پدری مهربان بود و در برابر مظلومان، اثری از آنهمه هیبت دیده نمیشد. آری علی (ع) جمع اضداد بود و به همین خاطر است که شهریار در حیرت از این همه خصوصیات و ویژگیهای مولا اینگونه میسراید که: نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت/ متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را.
1️⃣ امام علی (ع) اولین مردی است که به پیامبر ایمان آورده و همواره در رکاب پیامبر آنجا که نیاز بوده سخن گفته و تبیین نموده است؛ و آنجا که نیاز بوده شمشیر زده و در غزوههای مختلف، جانفشانی او را هیچ مورخی نتوانسته نادیده بگیرد؛ از شجاعت در لیله المبیت تا بر زمین زدن پهلوان بزرگ عرب در جنگ خندق و نجات جان پیامبر(ص) در جنگ احد؛ و اینگونه بود که پیامبر فرمودند: مبارزه علی بن ابیطالب با عمرو بن عبدود در روز خندق برتر از عبادت تمام امتم تا روز قیامت است.
2️⃣ امام علی(ع) آنگاه که در قامت حاکم میایستد در طول 4 سال و اندی حکومت، نمونه کاملی از حکومت اسلامی را عرضه میکند و به همین سبب کسانی که تحمل عدالت نداشته، در فتنههای مختلف در مقابل امام ایستادند تا مظلومانه به شهادت برسد؛ اما در همین دوره کوتاه حکومت، دستاوردهایی است که الگوی مناسب زمامداری اسلامی است. چنانکه در نامه 53 نهجالبلاغه خطاب به مالک اشتر (مأمور به استانداری مصر) نکاتی بسیار در حکومتداری نهفته است. از توجه به تودههای مردم، فارغ از هرگونه رنگ و نژاد و طبقه تا سنت پاسخگویی مسئولان به مردم و...
3️⃣ امام علی (ع) با همه اوصافی که از رشادت و شجاعت و حکومتداریاش گفته شد، بسیار متواضع بود و به همین خاطر پیامبر او را ابوتراب نامید.
ناشناسی که به تاریکی شب/ میبرد شام یتیمان عرب/ پادشاهی که به شب برقع پوش/ میکشد بار گدایان بر دوش؛ مگر میشود بر مبنای محاسبات بشری، این علی (ع) رئوف و مهربان و متواضع، همان علی(ع) جنگاور باشد؛ آری این همان علی(ع) است. حقاً که چنین انسانی لایق آن است که در خانه خدا به دنیا بیاد و در خانه خدا به شهادت برسد.
✍️ *مصطفی برزکار*
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | #حبِّ_علی (ع) وظیفۀ امت
🍃🌹🍃
🔻 یکی از وظایفِ مردم مسلمان در قبالِ ولایت و امامت، دوست داشتن آنها و عشق به آنان است، چراکه در این صورت اطاعت محقق میشود.
🔹 نبی مکرم (ص) مزدِ رسالتش را دوست داشتنِ اهلبیت تعیین کردهاند: «... لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى...»(شورا/۲۳).
🔸احادیث فراوانی در باب ضرورت و اهمیت مهرورزی به اهلبیت (ع) از پیامبر(ص) و... نقل شده است که به چند مورد اکتفا میشود:
🔹 «يَا عَلِيُّ مَنْ أَحَبَّكَ فَازَ وَ مَنْ أَبْغَضَكَ هَلكَ؛ ای علی! هرکس که ترا دوست بدارد رستگار میگردد، هر که با تو دشمنی کند؛ نابود میگردد» (بحار، ج.۶۵، ص:۴۵).
🔺 «حُبُّ عَلِيٍّ عِبَادَةٌ وَ لَا يَقْبَلُ اللَّهُ إِيمَانَ عَبْدٍ إِلَّا بِوَلَايَتِهِ وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِه، دوستی علی (ع) عبادت است، خداوند ایمان کسی را بدون ولایت او و بیزاری از دشمنانش نمیپذیرد» (دیلمی-ارشاد القلوب، ج.۲، ص. ۲۱۰).
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن | #میلاد_امام_علی
🆔 eitaa.com/meyarpb
*دروغ رسانهای برای تحقیر ایران!*
🌀 هرچند سرعت اینترنت در کشورمان، رضایتبخش و درخور نیست؛ اما با همه این کاستیها، در آخرین بهروزرسانی سایت speedtest، رتبه ایران در اینترنت موبایل بین ۱۳۸ کشور جهان، ۷۷ است. رتبه کشورمان در این زمینه از کشورهایی مانند روسیه، برزیل، آرژانتین، لبنان، هند، اندونزی و تاجیکستان بالاتر است. این در حالی است که طی روزهای گذشته،برخی رسانههای اصلاحطلب، در دروغی آشکار و تحقیرآمیز، سرعت اینترنت ایران را همرده افغانستان اعلام کردند. جالب این است که افغانستان در رتبهبندی اینترنت موبایل، در جایگاه ۱۳۷ و در ردههای آخر قرار دارد. همچنین در اینترنت ثابت، رتبه ایران برابر با 143 در بین 178 کشور است. درعینحال کشور افغانستان در این رتبهبندی، در رتبه آخر و 178 دنیا قرار دارد.
*نشریه آمریکایی: ایران جنگ روانی غرب را خوب یاد گرفته و هرروز قویتر میشود*
🌀 «آتلانتیک» در گزارشی در مورد روند تقابلی ایران و غرب نوشت: «ایران با قدرت تمام از موضع خود در مقابل غرب دفاع میکند و برای احیای مذاکرات، شرط لغو تمام تحریمها را الزامی میداند. علاوه بر آن دولت جدید در ایران درحالیکه با سرعت قابلتوجهی برنامه هستهای خود را پیش میبرد و اعلام میکند گام اول بهصورت عملی و جدی باید از سوی غرب برداشته شود. ایرانیها جنگ روانی را بهخوبی یاد گرفتهاند و با ادامه این مسیر، زمان و بازی به نفع ایران در جریان است. آمریکاییها به دنبال پیروزی دیپلماسی با حداقل هزینه هستند و اتحادیه اروپا نیز به دلایل متعدد ازجمله بحران انرژی داخلی و اختلافات با آمریکا و روسیه، در مسئله ایران منفعلانه عمل میکند. با گذشت زمان میدان مانور غرب در مقابل ایران هرروز تنگتر میشود و تهران به قدرت بیشتری در منطقه و در داخل کشور خود دست پیدا میکند».
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبرانقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی | ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
👈درباره ماه رجب:
💚 جوانها را توصیه میکنم که فرصت ماه رجب را مغتنم بشمرند، فرصت امروز را که نیمهی ماه رجب است مغتنم بشمرند.
👈درباره حادثه بیستونهم بهمن و درخشش مردم تبریز:
🔷 حادثهای که در بیستونهم بهمن در تبریز به وجود آمد موجب ثمردهی انقلاب شد.
📢این حرکت، حرکت ابتکاریای بود، حرکت مهمّی بود که استمرار قیام نوزدهم دی قم را به همه یاد و نشان داد.
🎯اگر تبریز در روز بیستونهم بهمن آن حرکت عظیم را انجام نمیداد، سنّت چهلمگیری و استمرار مبارزه برای ملّت ایران راه نمیافتاد.
✅ پیروزی این انقلاب به خاطر حضور مردم در عرصه و در میدان و در خیابان بود؛ نه با تفنگ، نه با سیاسیکاری، نه با حزببازی.
🔖حرکت بیستونهم بهمن موجب استمرار مبارزه شد. استمرار یک حرکت، کلید پیروزی آن حرکت است.
👈درباره مسئله استمرار حرکت انقلاب:
‼️ما نهضتها و انقلابهایی را در دنیا سراغ داریم که خوب شروع شدند، منتها به پیروزی دست پیدا نکردند.
♻️مسئلهی استمرار در منطق امام بزرگوار هم یکی از امّهات سیاستهای انقلابی امام بود.
👈نمونههایی از تدابیر امام در باب استمرار و تداوم حرکت انقلاب:
✍️در اواسط سال ۵۸، تبریز با حملهی ضدّ انقلاب مواجه شد؛ امام فرمود که خود مردم غیور تبریز این را علاج میکنند.
✍️در دوران دفاع مقدّس امام پیدرپی نَفَس تازه میداد و روحیه میداد به رزمندگان، به مردم، به مسئولان کشور؛ و در واقع امام از جنگ یک وسیلهای برای اقتدار ملّت به وجود آورد.
✍️مرحوم آقا مهدی باکری، یک دانشجوی معمولی در دانشگاه تبریز بود؛ امام از یک دانشجوی دانشگاه، یک فرمانده بزرگ، یک الگو به وجود آورد؛ این کار امام بود؛ امثال مهدی باکری و شهید قاسم سلیمانی را امام تولید کرد.
♻️استمرار حرکت انقلابی یعنی اینکه ما هدفهای انقلاب را در نظر داشته باشیم، و همهی نیازهای امروز و فردا را در نظر بگیریم و این نیازها را به هر شکلی که میتوانیم تأمین کنیم.
⭐️هدفهای انقلاب چیست؟
🌸پیشرفت کشور، عدالت اجتماعی در کشور، اقتدار کشور، تشکیل جامعهی اسلامی در کشور، و در نهایت رسیدن به تمدّن نوین اسلامی و تمدّن بزرگ اسلامی
📌تلاشها دو جور هستند؛ بعضی از این تلاشها مربوط به امروزند، مسائل نقد امروزند، بعضیها مسائل مربوط به آیندهاند.
🎯نیازهای اکنون را، نیازهای نقد را، معمولاً آحاد ملّت بزودی تشخیص میدهند یا با اندکاشارهای تشخیص میدهند و وارد میدان میشوند.
📝 در این قضیّهی کرونا دانشمندان جوان کشور بلافاصله مشغول فعّالیّت شدند؛ محصولش انواع واکسنها در داخل کشور است که مردم استفاده کردند و کشور بی نیاز شد.
👈نمونه هایی از پیشرفتهای ما:
📈پیشرفت علم، سرعت و شتاب پیشرفت علمی ما چندین برابرِ متوسّطِ جهان است، بعضی گفتهاند دَه برابر یا سیزده برابر.
📈ما در بخشهای مختلف علمی پیشرفتهایی کردیم، در قضیّهی انرژی هستهای، نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی، در قضایای گوناگون پزشکیهای پیچیده و عملهای جرّاحی بسیار دشوار، ناباروری، سلّولهای بنیادی و بخشهای مهمّ علمی گوناگون
📈پیشرفت در زیرساختهای اساسی؛ مثلا در زمینهی راههای امن، بزرگراهها، آزادراهها، راه ریلی، مسئلهی سد، مسئلهی مسکن، مسئلهی آب و برق و گازرسانی به نقاط مختلف کشور.
📈پیشرفت در خدمات سلامت و محور پزشکی منطقه شدن
📈پیشرفت در شاخصهای مهمّی از شاخصهای اقتصاد، طبق قضاوت مراکز اقتصادی معروف دنیا
📈خودکفائی تولید بسیاری از چیزها
⭐️زنده بودن انقلاب یعنی دلبستگی نسلهای جدید کشور به آرمانهای انقلاب.امروز مردم دلبستهی آن آرمانها هستند.
🌻اگر کشور از هدفهای انقلاب دور شده بود، دشمنان انقلاب این قدر دشمنی با ایران اسلامی نمیکردند.
🤝 شعار انقلاب شعار حمایت از مستضعفین و پابرهنهها است؛ شعار انقلاب مقابلهی با استکبار است.
✊کسی که زندگی اشرافی دارد یا دم از تسلیم میزند، نمیتواند به انقلاب پایبند باشد.
📒 سفارش من به جوانهای عزیزمان این است که امروز ببینند دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطهی مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند.
💣دشمن ملّت ایران، افکار عمومی و فکر جوانها را هدف گرفته؛ برای اینکه ملّت ایران را و بخصوص جوانها را از این راه برگردانند.
📡وسیلهی دشمن فعلاً دو تا است؛ یکی فشارهای اقتصادی است؛ یکی هم لجنپراکنی رسانهای است.
🛑 دشمنان به مراکزی که در پیشرفت انقلاب تأثیر دارند تهمت میزنند؛ امروز نوبت سپاه است. اگر جرئت میکردند، به امام هم اهانت میکردند.
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | رهبر معظم انقلاب: در مذاکرات برجام به برخی نکات بنده توجه نشد و مشکلاتی که الان میبینید پیش آمد.
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
*جهاد عظیم امروز*
امام خامنهای به مناسبت قیام تاریخی مردم تبریز در 29 بهمن سال 1356 در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان روی چند محور مهم تمرکز داشتند که بازخوانی نکات تحلیلی و راهبردی دو موضوع استمرار انقلاب اسلامی و ضرورت خنثیسازی پروژه عملیاتی تخریب دستاوردهای انقلاب در راستای جنگ شناختی ازجمله تخریب سپاه حائز اهمیت ویژهای است. معظم له حرکت انقلابی بر اساس سیره امام(ره) را یکی از مهمترین مقولههای جذاب برای امروز و فردای کشور دانسته و خاطرنشان کردند: «استمرار یک حرکت، کلید پیروزی آن حرکت است و استمرار انقلاب به معنای در نظر داشتن اهداف، آرمانها و تأمین نیازهای کوتاهمدت و بلندمدت برای رسیدن به این اهداف است». پیشرفت واقعی و همهجانبه مادی و معنوی، تحقق عدالت اجتماعی، اقتدار کشور، تشکیل جامعه اسلامی و درنهایت شکلگیری تمدن نوین اسلامی از دستاوردهای انقلاب است که امروز مورد طمع و تمرکز تخریبی دشمن قرار گرفته است.
اتهامزنی و تحریف واقعیات و دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی در راستای جنگ شناختی و ضرورت تبیین درست و به هنگام دستاوردهای بیشمار نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزههای مختلف موضوع دیگری بود که در این دیدار پرشور موردتوجه و تأکید قرار گرفت. تبیین پروژه تخریب سپاه پاسداران بهعنوان مولود و از مهمترین دستاوردهای انقلاب، بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب بود که بازتاب رسانهای زیادی پیدا کرد؛ معظم له با اشاره به تمرکز دشمن روی سپاه فرمودند: «امروز نوبت سپاه است که دشمنان تهمت بزنند و لجن پراکنی کنند آنها اگر از عکسالعمل مردم و خشم مردم نمیترسیدند به امام(ره) هم توهین میکردند».
دشمنان با رصد دقیق شرایط بهدرستی دریافتهاند که مستحکمترین بازوی ولایت که در برابر هجمهها و انحرافات ایستاده، سپاه عزیز پاسداران انقلاب اسلامی است. ازاینرو، سعی دارند در مقاطع مختلف و به بهانههای گوناگون، پیکان تخریب، تهدید و تحریف و عملیات پرشدت رسانهای و روانی خود را به سمت سپاه نشانه روند. البته در پشت صحنه تخريبها و هجمهها عليه سپاه، طیفی از دشمنان از بیرون تا داخل دیده میشود؛ اما وظیفه ما در داخل این است که دشمنانه بودن این راهبرد و صحنه تزئین شده با هزاران دروغ و خدعه را برای مردم بهویژه جوانان روشن کنیم. اهمیت این کار بهقدری است که رهبری بر مفهوم جهاد تبیین تأکید میکنند. درواقع، تبیین واقعیات انقلاب و دستاوردهای آن به دلیل تمرکز و شدت توجه دشمن به حوزه تخریب و تحریف، در شرایط امروز حکم جهاد را پیدا کرده است. (نویسنده: فتحالله پریشان)
*عقبنشینی ممنوع!*
خبرگزاری رویترز آمریکا در خبری مدعی شده است که به پیشنویس برخی توافقات میان ایران و ۴+۱ در وین دست یافته است. این رسانه مدعی شده این پیشنویس حدوداً ۲۰ صفحهای با عباراتی مانند تعلیق غنیسازی بالای ۵ درصد توسط ایران شروع میشود؛ و در گام اول شامل مباحثی مانند آزادسازی ۷ میلیارد دلار ایران در کره جنوبی و آزادسازی زندانیان آمریکایی در ایران است. منابع آگاه گفتهاند، مطلب رویترز صرفاً در راستای عملیات روانی است و نسبتی با واقعیت اصلی مذاکرات ندارد. «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز در واکنش به این دروغ رویترز، در پیامی توئیتری نوشت: «انتشار اطلاعات نادرست در پوشش گزارشدهی رسانهای، کاری خطرناک است. توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بیمنبع تحریفشدهای که شایعهسازی کرده است، بسیار متفاوت خواهد بود. با نزدیک شدن به روزهای پایانی، باید منتظر تحریفهای بیشتری بود». اولیانوف، دیپلمات ارشد روس در وین هم گفته است: «همچنان که ما به یک توافق بر سر احیای برجام نزدیکتر میشویم، مخالفان توافق هستهای فعالیتهای خود در فضای عمومی را بیشتر و بیشتر کرده و تلاش میکنند که یک جو ناسالم را پیرامون مراحل پایانی مذاکرات وین ایجاد کنند».
*گزارههای تحلیلی*: این شگرد آمریکاییهاست که از عنصر زمان برای رسیدن به اهداف و منافع خود در دیپلماسی بهره میگیرند. تاکتیک فرسایشی کردن زمان در مذاکرات، برای آمریکاییها ابزاری جهت شکستن مقاومت طرف مقابل است. اکنون که مذاکرات برای رفع تحریمهای ایران در وین به گام پایانی خود رسیده، آمریکاییها با استفاده از عنصر زمان به دنبال فرسایشی کردن روند مذاکرات هستند تا با خسته نمودن تیم ایرانی، در مقابل کاهش فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی، امتیاز کمتری بدهند. آمریکاییها و طرفهای غربی در یک اقدام هماهنگ، عملیات گسترده رسانهای را با دستور مشترک تحریف روند مذاکرات، آغاز کردهاند. این اقدامات با هدف گنجاندن خواستههای مدنظر طرف آمریکایی در متن توافق احتمالی و حلوفصل مسائل باقیمانده بر مبنای خواست طرف مقابل، طراحی شده است. اکنون در مواجهه با مسائل اختلافی باقیمانده در مذاکرات، هر اقدامی از طرف جمهوری اسلامی که شائبه ایجاد عقبنشینی از موضع کنونی را به ذهن متبادر نماید، برای طرف مقابل بهمنزله این است که اقدامات آنان برای اعمال فشار بر ایران پاسخ داده و یقیناً در ادامه روند، مذاکرات را با چالش مواجه خواهد کرد. آمریکاییها اکنون به دنبال این هستند تا با بسیج افکار عمومی در ایران بر روی مذاکرات اثر بگذارند. دستور کار رسانهای گسترده آنان اکنون تحریف روند گفتگوهاست. آمریکاییها برای جلوگیری از انتفاع اقتصادی پایدار ایران در توافق احتمالی، بهشدت بر روی مواضع خود در رابطه با مسائل باقیمانده مقاومت کرده، اما در رسانهها ایران را به کارشکنی و عدم داشتن حسن نیت متهم میکنند. از طرفی با روایت جعلی از روند مذاکرات، به دنبال دستاوردسازی برای خود هستند.
*جمعبندی*: آمریکاییها بهخوبی میدانند که اگر امروز امتیاز ندهند و توافق در این مقطع صورت نگیرد، در آینده باید مابهازای بیشتری برای توافق پرداخت کنند. از طرفی مسئله آمریکاییها این است که چگونه توافقی صورت گیرد که بازگشتپذیری تحریمها برای تسری و تعمیم به سایر حوزههای مورد مناقشه با ایران میسر باشد؛ لذا در این مقطع با بهرهگیری از این تاکتیکها به دنبال دستیابی به یک راهحلی هستند که این هدف راهبردی آنها در توافق احتمالی با جمهوری اسلامی به انسداد کشیده نشود. بر همین مبناست که ضرورت دارد در این شرایط، در مقابل پروژه عملیات روانی دشمن، از افکار عمومی در داخل صیانت شده و همچنین از هر اقدامی که شائبه عقبنشینی تیم مذاکرهکننده جمهوری اسلامی را تلقی نماید و باعث تشجیع طرف مقابل شود نیز جلوگیری شود.
🖋️نویسنده: احمد بنافی