🌺 رسول خدا صل الله علیه و آله وسلم
💠 به درستی که خداوند عزو جل می فرماید:
🔻همانا من اراده می کنم که اهل زمین را گرفتار عذاب کنم و چون به چهار گروه نگاه می کنم منصرف می شوم:
1⃣ آبادکنندگان (مساجد و) خانه هایم
2⃣ شب زنده داران
3⃣ وآنان که در راه من با هم دوستی می کنند
4⃣ و به آمرزش طلبان در سحرگاهان که می نگرم
⬅️ عذاب را از اهل زمین بر می گردانم.
📚:بحارالانوار/ج۸۷/ص۱۲۰
@yase_nabavii
با همه وجود به پيروى از آنان برخواهيم خاست تا محبوب خدا شويم و خدا به سبب خشنودى اهل بيت (عليهم السلام) از ما خشنود شود .شناخت اهل بيت (عليهم السلام) كه سبب شناخت خدا و قرآن و هستى است و موجب نورانيت قلب براى مكاشفه و شهود حقايق است و عامل تزكيه نفس و تربيت درون و آراسته شدن برون و متخلق شدن به اخلاق مى باشد ، بى ترديد انسان را از آتش دوزخ مى رهاند و عشقورزى به آنان جواز عبور از صراط را به دست انسان مى دهد و ولايت و پذيرفتن امامتشان ايمنى از عذاب مى آورد .
@yase_nababii
پيامبر عزيز اسلام (صلى الله عليه وآله) در روايتى بسيار مهم ـ كه شيخ سليمان قُنْدُوزى حنفى با سندى ارزشمند نقل كرده ـ مى فرمايد : مَعرِفَةُ آلِ مُحَمَّد بَرَاءَةٌ مِنَ النَّارِ ، وَحُبُّ آلِ مُحَمَّد جَوَازٌ عَلَى الصِّراطِ ، وَالْوَلايَةُ لآلِ مُحَمَّد أمانٌ مِنَ العَذَابِ.شناخت آل محمّد سبب رهايى از آتش و محبت و دوستى نسبت به آل محمّد جواز عبور بر صراط و ولايت آل محمّد ايمنى از عذاب است .آرى ، هنگامى كه اهل بيت (عليهم السلام) را از زبان قرآن و سنت صحيح نبوى بشناسيم ، راه سعادت دنيا و آخرت را به روى خود باز مى كنيم و طريق شقاوت و بدبختى ابدى را به روى خود مى بنديم
@yase_nabavii
هدایت شده از محله نیوز
🌺 رسول خدا صل الله علیه و آله وسلم
💠 به درستی که خداوند عزو جل می فرماید:
🔻همانا من اراده می کنم که اهل زمین را گرفتار عذاب کنم و چون به چهار گروه نگاه می کنم منصرف می شوم:
1⃣ آبادکنندگان (مساجد و) خانه هایم
2⃣ شب زنده داران
3⃣ وآنان که در راه من با هم دوستی می کنند
4⃣ و به آمرزش طلبان در سحرگاهان که می نگرم
⬅️ عذاب را از اهل زمین بر می گردانم.
📚:بحارالانوار/ج۸۷/ص۱۲۰
@yase_nabavii
لَمّا أَجْمَعَ[1] اَبُوبَکْرٍ وَ عُمَرٍ عَلی مَنْعِ فاطِمَةَ فَدَکاً وَ بَلَغَها ذلِکَ.
زمانی که ابوبکر و عمر تصمیم گرفتند که مانع رسیدن فدک به حضرت زهرا(س) شوند. این خبر که به حضرت زهرا(س) رسید. ایشان همه را خبر کرد و پس از پوشیدن لباس ها برای سخنرانی به سمت مسجد رفت. نوع و چگونگی پوشش حضرت زهرا را همه روایت کرده اند:
@yase_nabavii
پوشش اول : بزرگتر از روسریهای فعلی زن ها به صورتی که سر و سینه و گردن را میپوشانده است
* لاثَتْ خِمارَها عَلی رَأْسِهٰا
لاث به معنی پیچیده است. خمار چیزی بوده است بزرگتر از روسریهای فعلی زن ها به صورتی که سر و سینه و گردن را میپوشانده است و همان است که در آیۀ شریفه آمده است:
* وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلی جُیُوبِهِنَّ[2]
روسریهایشان را طوری روی سر بیندازند که سینه را بپوشاند.
خُمر جمع خمار است. به هر حال وقتی این خبر به حضرت زهرا(س) رسید برخاستند و خمار را بستند. لاثَ به معنای پیچیدن است. از لفظ خمار هم معلوم میشود که حضرت طوری آن روسری را به کار برده بودند که روی گردن و سینه ایشان پوشیده شده بود.
@yase_nabavii
پوشش دوم: نوعی پوشش سراسری شبیه چادر امروز یا پیراهن بلند عربی
* وَ اشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِهٰا
جلباب نوعی پوشش سراسری بوده که روی لباس ها میپوشیدهاند. شاید چیزی شبیه چادر امروز یا پیراهن بلند عربی. حضرت آن پوشش سراسری را هم طوری بر سر افکندند که محیط بر تمام بدن ایشان بود.
* وَ أَقْبَلَتْ فی لُمَّةٍ (یا لمةٍ)[3] مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساءِ قَوْمِهٰا
یعنی حضرت زهرا(س) همراه با گروهی که به اصطلاح همسن و سال، یا هماهنگ، یا از یاران و اعوان و خویشاوندان ایشان بودند حرکت کردند. تا اینجا یکی از مسائل قابل توجه مسئلۀ پوشش حضرت است که ایشان برای وارد شدن در مسجد که مردان در آنجا حضور داشتند چگونه خودشان را از نظر پوشش آماده کردند. نکتۀ دیگر توجه به جماعتی است که آن حضرت را در حرکت به سمت مسجد همراهی کردند و احتمال زیاد دارد که منظور همراهان از این کار یاری حضرت زهرا(س) باشد. همانطور که امروز اگر کسی برای حضور در مجلس احتجاج حرکت میکند گروهی از همفکرانش نیز او را همراهی میکنند. پس در این اقدام حضرت دو احتمال وجود دارد اوّل آنکه شخصیت ظاهری ایشان محفوظ بماند، دوّم اینکه پیکرۀ ظاهری حضرت هم در بین مردها نمایان نشود و در میان گروه زنان پوشیده بماند."
@yase_nabavii
* حَتّی دَخَلَتْ عَلی أَبی بَکْرٍ وَ هُوَ فی حَشْدٍ مِنَ الْمُهاجِرینَ وَ الأنْصٰارِ وَ غَیْرِهِمْ
تا این که حضرت وارد شد بر ابیبکر در مسجد در حالی که گرداگرد او را جمع زیادی از مهاجرین و انصار و دیگر مسلمین گرفته بود. حَشد همان گروه و جماعت است.
* فَنیطَتْ دُونَها مُلاَءةٌ
سپس میان حضرت و مردم پردهای نصب شد.
وقتی حضرت زهرا(س) وارد مسجد میشود در آنجا پردهای نصب میشود. مُلاَءةٌ به معنای إزار یا پرده است. یعنی بین ایشان و آن مردها که از مهاجرین و انصار و گرداگرد ابیبکر بودهاند پردهای آویخته میشود حتی در برخی نسخهها آمده است مُلاَءةٌ قِبطّیةٌ یعنی حتی جنس پرده را که مصری بوده است مشخص کردهاند. به هر حال نکتۀ مهم در این بخش آن است که همین که حضرت وارد میشود دستور میدهند که پردهای بین ایشان و دیگران بیاویزند. البته از کلمۀ فَجَلَست که در خطبه آمده استفاده میشود که قبل از این که حضرت بنشینند پرده را سریع میآویزند. یعنی همین که خبردار میشوند دختر پیغمبر(ص) در راه مسجد است یا به محض ورود ایشان محیط را آماده میکنند و این پرده را نصب میکنند و این خود باز از اموری است برای حفظ حضرت از نگاه مردان و احترامی بوده که به صورت سنّت درآمده است و امروزه نیز در مجالس مذهبی رعایت میشود. .
@yase_nabavii
هدایت شده از یازهرا سلام الله علیها
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹کانال یاس نبوی
این کانال درنظردارد.سیره زندگینامه شخصیت شناسی همسرداری حجاب وتربیت فرزند فاطمی روبه اشتراک بگذارد.🌹🌹کانال وبه دوستان
خودمعرفی کنید.
https://eitaa.com/yase_nabavii
به کانال 👆👆حضرت فاطمه زهراسلام الله بپیوندید
هدایت شده از کوچه های بنی هاشم
پیامبر اکرم صل الله علیه وآله میفرمایند:
خـداى مـتـعـال را فرشته اى است به نام سخائیل كه وقت هر نمازى براى نماز گزاران از خـداونـد رب العـالمین برات(جایزه) دریافت مى كند.🎁
هدایت شده از کوچه های بنی هاشم
🌞صبح كه مومنان برخیزند وضو سازند و نـماز فجر گزارند، براتى است که شما را در پناه خود دارن و در حفظ خود و زیر سـایـه خـود گـرفـتـم ، بـه عـزت و جـلالم قـسـم ، كـه شما را به خود وانگذارم تا ظهر گناهان شما آمرزیده است
هدایت شده از کوچه های بنی هاشم
بايد خودت بخواهی و دستت را دراز کنی! آنوقت است که او دستت را می گيرد.
یکی از حسرتهای روز قیامت این خواهد بود که چقدر با مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) چقدر غریبانه زندگی کردیم و او چقدر میتوانست با ما و در کنار ما باشد و در زندگی ما نقش داشته باشد.
در عظمت حضرت زهرا (سلام الله علیها) همین بس که امام عسکری (علیه السلام) فرمودند: «نَحنُ حُجَۀُ اللهِ عَلَی الخَلق وَ الفاطِمَۀُ حُجَۀُ اللهِ عَلَینا؛ ما حجت خدا بر مردم هستیم امّا فاطمه حجت خدا بر ماست». یعنی امامت و پیامبری پایینتر از مقام حضرت زهرا (سلام الله علیها) است و این مقام بسیار بزرگی است.
او ام الأئمه است. اُم در لغت یعنی اصل و ریشه و این مقام مادر بودن صرفاً جنبه بدنی ندارد. فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اصل و ریشه کمالات همه معصومین (علیهم السلام) است.
@yase_nabavii
چرا زهرا(س) در زمین فاطمه و در آسمان منصوره است؟
یک استاد حوزه و دانشگاه و سخنران مجالس دینی گفت: پیامبر(ص) برای بدست آوردن دوچیز 40 روز اعتکاف و خلوت کرد. یکی برای بدست آوردن قرآن و دیگری برای بدست آوردن مادر قرآن یعنی حضرت فاطمه(س).
@yase_nabavii
رسول خدا(ص) با جبرئیل که چرا زهرا در زمین فاطمه و در آسمان منصوره است؟ افزود: پیامبر این سوال را از جبرئیل کرد و جبرئیل در پاسخ گفت: او در زمین فاطمه است چون شیعیانش را از آتش جهنم قطع میکند یعنی شان زهرا این است که قاطع و مانع شیعیان از عذاب جهنم باشد.
@yase_nabavii
: در روایت آمده است در صحنه محشر که خلق اولین و آخرین جمع هستند صدا میآید که ای اهل محشر چشم بپوشید فاطمه میخواهد وارد صحنه محشر شود، لذا آن وقت که حضرت وارد میشود تمام چشمها فرو میافتد حتی چشم همه انبیاء جز وجود مقدس پیامبر و معصومین (ع) نیز فرو میافتد
@yase_nabavii
🍃🌺
🌹 #حضرت_زهرا_س:
بہترین شما ڪسی ست ڪہ در
برخورد با مردم مہربان تر باشد.
📗دلایل الامامہ، ص76
🍀 اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج🍀
@yase_nabavii
محله نیوز
رسول خدا(ص) با جبرئیل که چرا زهرا در زمین فاطمه و در آسمان منصوره است؟ افزود: پیامبر این سوال را از
جبرئیل در ادامه عرض کرد یا رسولالله از این جهت به ایشان منصوره در آسمان میگویند که خداوند فاطمه را در شفاعت گناهکار امت تو نصرت میدهد و او شفاعت گستردهای از امت رسول خواهد داشت.
@yase_nabavii
پیامبر 40 روز خلوت تام قبل از بسته شدن نطفه حضرت زهرا(س) داشتند» گفت: برای اینکه فاطمه را به او بدهند یک خلوت تام با روزه، عبادت و انقطاع از خلق برقرار کرد هم چنین آن زمانی که خداوند میخواست قرآن را به پیامبر بدهد 40 روز اعتکاف کرد یعنی پیامبر هم برای بدست آوردن قرآن و هم برای بدست آوردن مادر قرآن حضرت فاطمه(س) که 11 قرآن دیگر در این ظرف مقدس به وجود آمد 40 روز اعتکاف، عبادت و خلوت داشت.
@yase_nabavii
رابطه عاطفی پیامبر خدا و فاطمه زهرا(س) افزود: پیامبر هر وقت فاطمه را میدید میفرمود: هر موقع مشتاق بهشت میشوم دخترم فاطمه را بو میکنم همچنین در روایت آمده است وقتی آیه جهنم نازل شد پیامبر به قدری محزون بود که اصحاب به خود جرات نمیدادند با ایشان حرف بزنند و تنها میدانستند یک کار پیامبر را شاد میکند لذا سریع به دنبال فاطمه زهرا(س) رفتند.
@yase_nabavii
شیعه و سنی نوشتهاند پیامبر 6 تا 9 ماه هر روز صبح در خانه زهرا و علی(ع) میآمد و سلام میداد و میفرمود سلام بر شما ای اهل بیت تا همه بدانند آن اهل بیت قرآن که هیچ آلودگی ندارند و طاهر مطلق هستند
@yase_nabavii
🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸
🌸 هر روز با صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله علیها )
🌺صلوات خاصه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ
پروردگارا درود فرست بر صديقه فاطمه داراى نفس زكيه مورد علاقه و محبت و دوستى حبيب تو و پيغمبر اكرم توست
وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
و مادر دوستان خاص توو امامان برگزيده و او منتخب توست كه وى را برگزيدى و فضيلت دادى و برترى بر تمام زنان عالم دادى
اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلاَدِهَا
پروردگارا تو از ظلم و بيدادى كه امت جاهل در حق او كردند و اهانت نمودند دادخواهى كن و از آن مردم بى رحم كه خون پاك فرزندانش را بخاك ريختند خون خواهى كن و انتقام بكش
اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى
پروردگارا چنانكه آن حضرت را مادر ائمه هدى و همسر على مرتضى صاحب لواء و بيرق فتح و شفاعت آنكه در ملأ اعلى گرامى است
فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا صَلاَةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ مُحَمَّدٍ (أَبِيهَا) صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
پس تو اى خدا درود فرست بر آن حضرت و بر مادرش درودى كه وجه پدر بزرگوارش حضرت محمد صلى الله عليه و آله را به آن درود اكرام مى كنى
وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلاَمِ
و چشم ذريه او را روشن مى گردانى و از من هم اى خدا در اين ساعت بهترين سلام و تحيت را به آن بزرگواران برسان.
@yase_nabavii