🔚7)هدف ازآفرینش:
🌀(نیازی نداشت)جزاین که می خواست حکمتش راازاین طریق آشکارسازد.مردم رابه اطاعتش دعوت کند.
🔚قدرت بی پایان خودراازاین دریچه نشان دهد.خلایق رابه عبودیت خودرهنمون گرددودعوت پیامبرانش را ازطریق هماهنگی تکوین وتشریع قوت بخشد
(وقتی بندگان،قدرت و حکمت خدارادرعالم هستی مشاهده کنند،مجذوب طاعت وعبودیت اومی شوند)....>>
▪️بخشی از👆خطبه ی فدکیه
محله نیوز
51 ـ دفاع اُمّ سَلَمه و امّ اَیمَن امّ سَلَمه ، همسر پیامبر و امّ اَیمَن وارد مسجد مى شوند و به عُمَ
۵۵_رها کردن على(علیه السلام)
خلیفه با ترس و دلهره دستور مى دهد که على(ع) را رها کنند، اکنون آنان شمشیر از سر على(ع)برمى دارند و ریسمان را هم از گردنش باز مى کنند. على(ع)مى تواند به خانه خود برود . آرى، تا زمانى که فاطمه(ع)هست، نمى توان از على(علیه السلام) بیعت گرفت!
۵۶_رفتن فاطمه(ع) به زیارت حمزه(ع)
روزهاى دوشنبه و جمعه که فرا مى رسد، فاطمه(علیها السلام) از مدینه به سوى قبرستان اُحُد مى رود. فاصله بین مدینه تا آنجا تقریباً شش کیلومتر است، او با پاى پیاده و آرام آرام این مسافت را طى مى کند تا به زیارت قبر حمزه(ع)برود. حمزه(ع)عموى پیامبر بود و همواره پیامبر را یارى مى کرد. در جنگ اُحد که در سال سوم هجرى روى داد او مظلومانه شهید شد.
۵۷ ـ دیدار سلمان فارسى
شدت غصه ها و دردهایى که این روزها پیش آمده است، قلب سلمان را به درد مى آورد، او دیگر زیاد از خانه بیرون نمى آید، مدّتى مى گذرد...، یک روز على(علیه السلام)به او مى گوید: سلمان! آیا تو هم در حقّ ما، کوتاهى مى کنى؟ چرا به دیدار ما نمى آیى؟ به دیدار فاطمه برو! او مى خواهد تو را ببیند».
سلمان که پیرمردى سالخورده است، با عجله به سوى خانه فاطمه(ع)حرکت مى کند... فاطمه(علیها السلام) به او ماجرایى را مى گوید:
«امروز در فکر بودم که دشمنان بعد از پیامبر، چقدر در حقّ ما ستم کردند، ناگهان در باز شد، سه خانم وارد شدند... آنان، سه حوریّه ، یکى از آنان همسر بهشتى تو بود که به دیدار من آمده بود، آن دو حوریّه دیگر، همسران ابوذر و مقداد بودند».
سلمان به فکر فرو مى رود، زنان مدینه چنان دچار ترس و وحشت از حکومت شده اند که دیگر به این خانه نمى آیند، فاطمه(علیها السلام) دلتنگ شده است و خدا سه حوریّه بهشتى را به زمین فرستاده است تا به دیدار او بروند و با او سخن بگویند.
سپس فاطمه(علیها السلام) ظرفى از خرما به سلمان مى دهد که از بهترین بهشت است.
۵۸ ـ مبارزه اقتصادى فاطمه(علیها السلام)
فاطمه(ع) از یک طرف داغدار پدر است ، هنوز مصیبت او را فراموش نکرده است ، از طرف دیگر مظلومیّت على(ع) ، قلب او را به درد آورده است . اگر چه فاطمه(علیها السلام) بیمار شده است ، امّا هنوز به فکر یارى امام خود است. فاطمه(ع) کسى است که سالیانه هفتاد هزار دینار سرخ درآمد دارد. آیا مى دانى این مقدار یعنى چقدر پول ؟ بیش از سیصد کیلو طلاى سرخ !
۵۹ ـ تصمیم براى غصب فدک
در گوشه اى از مدینه جلسه اى تشکیل شده است . در این جلسه خلیفه همراه با عُمَر و جمع دیگری حضور دارند . عُمَر مشغول سخن گفتن با خلیفه است:
ــ اى خلیفه ! تو مى دانى که مردم بنده دنیا هستند و همه به پول علاقه دارند ، تو باید فدک را از فاطمه بگیرى تا مردم به این خاندان علاقمند نشوند .
ــ امّا فدک از آنِ فاطمه است ، همه مردم این را مى دانند ، سه سال است که فدک در دست اوست .
ــ من فکر همه چیز را کرده ام ، فقط کافى است نماینده و کارگزار فاطمه را از فدک بیرون کنى .
ابوبکر سخن عُمَر را قبول مى کند ، عدّه اى را مأمور مى کند تا به فدک بروند و کارگزار فاطمه(علیها السلام) را از آنجا بیرون کنند .
60 ـ اعتراض على(علیه السلام) به غصب فدک
على(ع) به ابوبکر این نامه را مى نویسد: «به خدا قسم ، اگر اجازه داشتم با شما جنگ مى کردم و با شمشیر خود همه شما را به سزاى کارهایتان مى رساندم ...من همان کسى هستم که در جنگ ها به استقبال مرگ مى رفتم ، آیا یادتان هست چگونه به قلبِ دشمن، حمله مى کردم ؟ امّا من امروز در مقابل همه سختى ها صبر مى کنم».
۶۱ ـ ترس شدید ابوبکر
ابوبکر دستور مى دهد تا مردم در مسجد جمع شوند ، او مى خواهد براى مردم سخنرانى کند . ابوبکر چنین مى گوید: «اى مردم ! من مى خواستم پولِ فدک را صرف تقویت سپاه اسلام بنمایم ، امّا على با این نظر مخالفت کرده و مرا تهدید کرده است ، گویا او با اصل خلافت من مخالف است . من از همان روز اوّل ، از درگیر شدن با على مى ترسیدم و از جنگ با او گریزان بودم ».
۶۲ ـ عُمَر، خلیفه را دلدارى مى دهد
عُمَر برمى خیزد و چنین مى گوید: «خلیفه ! چرا این قدر ترسو و ضعیف هستى ؟ من چقدر زحمت کشیدم تا این خلافت را براى تو آماده کردم ، امّا تو حاضر نیستى از آن
بهره مند بشوی . من بودم که نیروهاى شایسته و کاردان را گرد تو جمع کردم و دشمنانت را آرام کردم . اگر من با تو نبودم على ، استخوان هاى تو را در هم شکسته بود ... از تهدید على وحشت نکن».
چه بسا که سخنان ابوبکر و عمر، چیزى جز عوام فریبى نباشد، آنان قبلاً با هم هماهنگ کرده بودند و این سخنان را گفتند تا مردم را فریب بدهند.
۶۳ ـ طلب یارى از معاذ
«مَعاذ» از بزرگان انصار است، زمانى که پیامبر در مکّه بود و بت پرستان او را اذیّت و آزار مى کردند، معاذ همراه با 74 نفر از مردم مدینه به مکّه رفت، با پیامبر دیدار کرد و از ان حضرت خواست تا به مدینه هجرت کند. همه آنان با پیامبر پیمان بستند که از او و خاندانش دفاع کنند، ولى آنان بعد از پیامبر، پیمان خود را فراموش کردند و از حکومت ظلم و ستم طرفدارى کردند.
اکنون فاطمه(ع) نزد معاذ مى رود به او مى گوید:
ــ اى معاذ! آیا پیمان «عقبه» را به یاد دارى؟
ــ آرى.
ــ اى معاذ! اکنون ابوبکر فدک را از من گرفته است و کارگزار مرا از آنجا خارج کرده است. من آمده ام تا تو مرا یارى کنى و حق مرا از ابوبکر بگیرى!
_ یاری من چه فایده اى دارد؟ من یک نفر هستم و کارى نمى توانم بکنم!
فاطمه(علیها السلام) وقتى این سخن را مى شنود از جا برمى خیزد، او آخرین سخن خود را به معاذ مى گوید: «به خدا قسم، دیگر با تو حرف نمى زنم تا من و تو نزد پیامبر جمع شویم!».
اگر آن روز معاذ فاطمه(علیها السلام) را یارى مى کرد، مسیر تاریخ عوض مى شد.
2450971171.mp3
7.59M
🔊🔉نواهنگ محشر و بسیار زیبای
مادر منه با صدای محمد
حسین پویانفر
🎼باور منه تنها
یاور منه دنیا
اینو میدونه زهرا🥀
مادر منه
#فاطمیه
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌
😍😭😍😭😍😭😍😭
پیامبر اعظم (ص):
إنَّ الله وَعَدَ أن یَدخُلَ الجَّنَّه ثَلاثَه نُفُورٍ بِغَیرحِسابٍ و یَشفَعُ کُلَّ واحِدٍ مِنهُم فِی ثَمانِینٍ الفاً، المُؤذِّن و الامام، و رَجُل یَتَوَضَّا ثُمَّ یَدخُل المَسجِد فَیُصَلِّی فِی الجَماعَه؛
همانا خداوند به سه گروه وعده داد، بدون حساب وارد بهشت شوند، و هر یک از این سه گروه (روز قیامت) می توانند هشتاد هزار نفر راشفاعت کنند وآن ها عبارتند از: ۱- مؤذن ۲- امام جماعت ۳- کسی که وضو بگیرد، سپس داخل مسجد شود و نماز را به جماعت به جا آورد.
(مستدرک الوسائل، ج ۱، ص ۴۸۸)
#نماز_اول_وقت
#مرد_میدان
#سرداردلها
#ابوالمهدی_المهندس
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ
@yase_nabavii
مقام عرشی حضرت زهرا_9.mp3
13.23M
#مقام_عرشی_حضرت_زهرا "س" ۹
✨ ـ چرا حضرت زهرا سلاماللهعلیها ، بعد از شهادت حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله، آنهمــــه بیتابی و بیقراری میکردند؟
ـ مگر ایشان، تجلّی اسم "صبور" خداوند نیستند؟
✦ ـ اینهمه گریه، چه پیامی میتوانست داشته باشد؟
محله نیوز
#خطبه_فدکیه قسمت 10 👥ثمَّ الْتَفَتَتْ عليهاالسلام اِلىٰ أَهْلِ الْمَجْلِسِ وَ قالَتْ لِجَمِيعِ الْم
#خطبه_فدکیه قسمت 11
بيِّنَةٌ بَصائِرُهُ، وَ آىٌ مُنْكَشِفَةٌ سَرائِرُهُ، وَ بُرْهانٌ فِينا، مُتَجَلِّيَةٌ ظَواهِرُهُ، مُدِيمٌ لِلْبَرِيَّةِ اسْتِماعُهُ، مُغْتَبِطَةٌ بِهِ اَشْياعُهُ. قائِدٌ اِلَى الرِّضْوانِ اتِّباعُهُ، مُؤَدٍّ اِلىٰ النَّجاةِ اسْتِماعُهُ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
قرآن، بينشهايش آشكار و نشانههايى كه پنهانيشان روشن است، برهانى است در ميان ما، كه ظواهرش آشکار است. امكان شنيدنش همواره و پيوسته است. ديگران بر پيروانش غبطه و سرشك دارند. پيرويَش به سوى رضوان رهنماست. آن كه گوش به آن فرا دارد، رهايى يابد.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🥀🥀🥀
◾️eitaa.com/yase_nabavii
◾️کانال یاس نبوی
*با سلام*
*این هم یک قرآن کامل، همراه با صدا و تصویر هدیه ای قابل، برای شما دوستان ...*
*http://www.parsquran.com/book*
*برای این مجموعه زحمات زیادی کشیده شده*
*لطفا جهت همه گیری این هدیه گرانبها و استفاده هر چه بیشتر از آن، تا می توانید باز نشر دهید.*
محله نیوز
۶۱ ـ ترس شدید ابوبکر ابوبکر دستور مى دهد تا مردم در مسجد جمع شوند ، او مى خواهد براى مردم سخنرانى ک
۶۴ ـ نقشه ترور على(علیه السلام)
جلسه اى در خانه ابوبکر با حضور عده اى برگزار مى شود، در این جلسه خالدبنولید هم حضور دارد، آنها از خالد مى خواهند که فردا صبح ، هنگام نماز، على(علیه السلام) را به قتل برساند.
اسماء بنت عُمَیس، همسر ابوبکر است ، امّا این زن با شوهرش از زمین تا آسمان تفاوت دارد ، این زن از شیعیان على(علیه السلام)است .
اسماء کنیز خود را صدا مى زند و به او مى گوید:
ــ همین الآن به خانه على(علیه السلام) برو ، و سلام مرا به او برسان و این آیه قرآن را بخوان و برگرد .
ــ کدام آیه ؟
ــ آیه 20 سوره قصص، آنجا که خدا از زبان دوست حضرت موسى(علیه السلام)مى گوید:
(ای موسی ، مردم مى خواهند تو را بکشند پس هر چه زودتر از این شهر خارج شو).
کنیز به درِ خانه فاطمه(علیها السلام) رسیده است ، او در مى زند ، على(علیه السلام)در را باز مى کند ، کنیز آیه قرآن را مى خواند .
على(علیه السلام) در جواب مى گوید: «سلام مرا به اسماء برسان و بگو خداوند نگهبان على است» . کنیز خداحافظى مى کند و به خانه برمى گردد .
۶۵ ـ نماز صبح و پشیمانى ابوبکر
مردم آماده مى شوند تا نماز خود را با ابوبکر بخوانند، على(علیه السلام) در گوشه اى از مسجد، نمازِ خودش را مى خواند، خالد در مکان مناسبى قرار مى گیرد.
نماز برپا مى شود، طرفداران ابوبکر به او اقتدا مى کنند، آخرِ نماز است ، ابوبکر تشهد مى خواند . الآن وقت آن است که ابوبکر سلام نماز را بخواند.
امّا چرا او سکوت کرده است؟ گویا او نمى داند چه کند. سلام نماز را بدهد یا نه ؟ اگر سلام بدهد خالد شمشیر خواهد کشید .
ابوبکر قبل از سلام مى گوید: یا خالد! لاتَفْعَلَنَّ ما أَمَرْتُکَ: اى خالد! آنچه گفتم انجام نده!
و سپس سلام مى دهد.
اکنون على(علیه السلام) از جاى خود برمى خیزد ، و رو به خالد مى کند:
ــ اى خالد ، خلیفه به تو چه دستورى داده بود ؟
به من گفته بود که گردن تو را بزنم .
در این هنگام، على(علیه السلام) دست مى برد و با یک حرکت ، خالد را بر زمین مى اندازد و گلوى او را مى گیرد . خالد فریاد مى زند و مردم را به کمک مى طلبد ، عباس عموى پیامبر جلو مى آید و از على(علیه السلام) مى خواهد خالد را رها کند.
۶۶ ـ خطبه فاطمه(علیها السلام)
وقتى فاطمه(علیها السلام) متوجّه مى شود که خلیفه براى کشتن على(علیه السلام)نقشه ریخته است بسیار ناراحت مى شود .
آنها حقّ على(ع) را گرفتند ، فدک را غصب کردند ، اکنون مى خواهند على(ع)را هم از فاطمه (ع) بگیرند . دیگر نمى توان سکوت کرد ، وقت فریاد است .
فاطمه(ع) مى داند که امروز تمام حقّ در قامت على(ع) جلوه کرده است و او براى یارى على(ع)به مسجد مى آید .
فاطمه(علیها السلام) در گوشه اى از مسجد مى نشیند ، در همان جا پرده اى مى زنند . سکوت بر فضاى مسجد، سایه افکنده است .
۶۷ ـ سخنان آتشین فاطمه(علیها السلام)
فاطمه(علیها السلام) سخن خود را آغاز مى کند: «من خداى بزرگ را براى همه آن نعمت هایى که به ما داده است شکر مى کنم.
من گواهی مى دهم که پدرم ، محمّد فرستاده اوست ...».
او سخن خویش را این گونه ادامه مى دهد: «شما سخن پیامبر خود را در مورد على رها کردید و به دنبال هوس هاى خود رفتید ، شما به خاندان پیامبر خود خیانت کردید ».
سپس رو به انصار (مردم مدینه) مى کند و مى گوید: «اى کسانى که دین پدرم را یارى کردید ! چرا به دادخواهى من جواب نمى دهید ؟...».
۶۸ ـ پاسخ ابوبکر
ابوبکر با صداى بلند به فاطمه(علیها السلام)مى گوید: «...من خدا را شاهد مى گیرم که از پیامبر شنیدم که فرمود: «ما پیامبران ،هیچ ثروتى از خود به ارث نمى گذاریم ، ما فقط ، علم و حکمت به ارث مى گذاریم ،و هر چه از ما باقى بماند براى همه مردم است» .
۶۹ ـ پاسخ فاطمه(علیها السلام) به ابوبکر
صداى فاطمه(علیها السلام) در فضاى مسجد مى پیچد: «اى ابوبکر! قرآن مى گوید که سلیمان از داوود ارث برد، مگر داوود پیامبر نبود ، پس چگونه شد که سلیمان از او ارث برد ؟...».
۷۰ ـ نجواى فاطمه(علیها السلام) با قبر پدر
اکنون ، فاطمه(علیها السلام) رو به قبر پیامبر مى کند و چنین مى گوید: «تا زمانى که تو زنده بودی همه مردم به من احترام مى گذاشتند و من پیش همه عزیز بودم، ولى اکنون که تو از میان ما رفته اى، در حقّ من ستم مى کنند و من هر لحظه در فراق تو اشک مى ریزم» .
مسجد سراسر اشک و گریه مى شود ، سر و صداها بلند مى شود ، هیاهویى بر پا مى گردد .
۷۱ ـ نگرانى ابوبکر از عذاب
یک روز از خطبه فاطمه(علیها السلام) مى گذرد، خلیفه براى فریب افکار عمومى، به تکاپو مى افتد. او به عُمَر چنین مى گوید:
ــ دیدى که فاطمه چگونه مرا از عذاب فرداى قیامت ترساند .
تو نماز بخوان ، دین خدا را به پا دار ، به مردم احسان و نیکى کن ، دیگر نگران نباش ، مگر قرآن نخوانده اى ؟
ــ چطور ؟
ــ قرآن در سوره هود در آیه 114 مى گوید: «کارهاى خوب ، گناهان را پاک مى کند» ، تو فاطمه را ناراحت کرده اى امّا این یک گناه است وقتى تو کارهاى خوب زیادى انجام دهى مى توانى آن گناه را از بین ببرى .
ــ اى عُمَر ، تو چقدر غصّه و غم هاى مرا بر طرف ساختى ، خدا تو را براى من نگه دارد .
البته مشخص است که ناراحتى ابوبکر، سیاست او بود، اگر او واقعاً پیشمان بود حکومت را به على(علیه السلام) تحویل مى داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•یافاطمةالزهرا🥀•
محله نیوز
#خطبه_فدکیه قسمت 11 بيِّنَةٌ بَصائِرُهُ، وَ آىٌ مُنْكَشِفَةٌ سَرائِرُهُ، وَ بُرْهانٌ فِينا، مُتَجَل
#خطبه_فدکیه قسمت12
🌟فيهِ تِبْيانُ حُجَجِ اللّهِ الْمُنَوَّرَةِ، وَ مَواعِظُهُ الْمُكَرَّرَةُ، وَ عَزَائِمُهُ الْمُفَسَّرَةُ، وَ مَحارِمُهُ الْمُحَذَّرَةُ، وَ اَحْكامُهُ الْكافِيَةُ، وَ بَيِّناتُهُ الْجالِيَةُ، وَ جُمَلُهُ الشّافِيَةُ، وَ فَضائِلُهُ الْمَنْدُوبَةُ، وَ رُخَصُهُ الْمَوْهُوبَةُ، وَ رَحْمَتُهُ الْمَرْجُوَّةُ وَ شَرائِعُهُ الْمَكْتُوبَةُ.
ففَرَضَ اللّهُ الْاءِيمانَ تَطْهِيراً لَكُمْ مِنَ الشِّرْكِ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌟در آن كتاب است، حجّتهاى روشن خداوند، اندرزهاى پياپى اش، واجبات بى پرده اش، محرّمات بازداشته شده اش، احكام كافى و كارسازش، دلايل متجلّى و واضحش، عبارات شفابخشَش، زیاده های مستحبّش، ترخيصهاى بخشیده شده اش، رحمت امیدوار کننده اش و شریعت نوشته شده اش.
خداوند ايمان را به خاطر پاکیزگی شما از شرک فرمان داد.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🥀🥀🥀
◾️eitaa.com/yase_nabavii
◾️کانال یاس نبوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #نما_حرم
آن قبر که در مدینه شد گم
پیدا شده در مدینه ی قم
#به_تو_از_دور_سلام
#یکشنبه_های_فاطمی
▪️◾️🔳◾️▪️
1_376619256.mp3
40.81M
🔊 صوت مناجات خائفین
#مناجات_روز_یکشنبه
مناجات_خائفین
التماس دعا ظهور
التماس دعاعاقبت بخیری
الهی رزق فاطمیه را بگیریم🤲
@yase_nabavii
محله نیوز
#خطبه_فدکیه قسمت12 🌟فيهِ تِبْيانُ حُجَجِ اللّهِ الْمُنَوَّرَةِ، وَ مَواعِظُهُ الْمُكَرَّرَةُ، وَ ع
#خطبه_فدکیه قسمت 13
و الصَّلاةَ تَنْزِيهاً لَكُمْ عَنِ الْكِبْرِ
و الزَّكاةَ تَزْكِيَةً لِلنَّفْسِ وَ تَزْيِيداً فِى الرِّزْقِ
و الصِّيامَ تَثْبِيتاً لِلاِخْلاصِ
🕋و الْحَجَّ تَشْيِيداً لِلدِّينِ وَ اِحْياءً لِلسُّنَنِ وَ اِعْلاناً لِلشَّرِيعَةِ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
و نماز را براى رهايى شما از كبر و خود بزرگبينى
و زكات را براى تزكيهى نفس و افزونى روزیتان
و روزه را براى پايدارى اخلاص آورد
🕋و حج را براى استوارى دين و احياى سنّتها و اعلان عمومى شريعت [اسلام]
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️#خطبه_فدکیه قسمت 13
و الصَّلاةَ تَنْزِيهاً لَكُمْ عَنِ الْكِبْرِ
و الزَّكاةَ تَزْكِيَةً لِلنَّفْسِ وَ تَزْيِيداً فِى الرِّزْقِ
و الصِّيامَ تَثْبِيتاً لِلاِخْلاصِ
🕋و الْحَجَّ تَشْيِيداً لِلدِّينِ وَ اِحْياءً لِلسُّنَنِ وَ اِعْلاناً لِلشَّرِيعَةِ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
و نماز را براى رهايى شما از كبر و خود بزرگبينى
و زكات را براى تزكيهى نفس و افزونى روزیتان
و روزه را براى پايدارى اخلاص آورد
🕋و حج را براى استوارى دين و احياى سنّتها و اعلان عمومى شريعت [اسلام]
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🥀🥀🥀
◾️eitaa.com/yase_nabavii
◾️کانال یاس نبوی