eitaa logo
شوق‌رویش🌱
821 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
694 ویدیو
226 فایل
خوب بودن کافے‌نیست؛ بایدموثرباشیم🍃 سید جعفر حسینی - مطهری پژوه-درحال آموختن...
مشاهده در ایتا
دانلود
محضر امام هدایت و سرچشمه محبت آقا امیـــــرالمومنین؏صلواتی هدیه بفرمایید✨ 💫پاسخ سوالات بینش پژوهان دانشگاه فرهنگیان ڪرمان: خانم زلفی پاریزی: وقتی تنها یک راه حق ( صراط مستقیم ) بیشتر وجود ندارد و تمامی راه های دیگر منتهی به سعادت نیستند، آزادی چه معنایی می دهد ؟
خانم ببسوده : آیا برخورد حضرت ابراهیم با بت پرستان زمان خودش خلاف مبحث آزادی عقیده نبود؟ سیره معصومین در برابر ملحدین و مخالفین فکری چگونه بود؟ آیا عقیده مطلقاآزاد است؟ آیا اسلام موافق آزادی عقیده است؟
خانم بامری : دقیقا اگه بخواهیم کاملا واضح از منطق در اسلام صحبت کنیم و از راه منطق با مخالفین وارد بحث و گفتگو شویم چگونه است؟
خانم عربپور : چرا دین را نباید به عنوان امری شخصی و سلیقه ای تلقی کرد؟
خانم عربپور : اگر بگوئیم آزادی تفکر بله، و آزادی عقیده نه، آیا مثل این نیست که گفته باشیم شما اجازه دارید فکر کنید، ولی اجازه ندارید به نتیجه ی دیگری برسید؟
خانم عربپور: در خصوص تاریخ و مستندات تاریخی کیفیت ورود اسلام به ایران لازم است توضیحاتی داده شود.
خانم نژاد خراسانی: 1-چرا با اینکه مأمون سنی بود ولی از تشیع در مباحثات دفاع می کرد و استدلال می کرد؟
2-فکر آزاد و منطقی،فکر مدرسه ای است یعنی چه؟
خانم ابراهیمی دستوئی: کدام فکر کردن عبادت محسوب می شود چه قواعدی دارد ؟
خانم محمودآبادی: اول کتاب گفته شده لا اکراه فی الدین.. خیلیا که اعتقادی به حجاب ندارند ، نماز نمی خوانند و روزه نمی گیرند برای توجیه کارهای خود از این آیه استفاده می کنند. چگونه می شود این گونه افراد را قانع کرد که منظور از اجباری در دین نیست ، چیست ؟؟
رمز جاذبه مولا علی علیه السلام در چیست....؟ مسلما جاذبه علی علیه سلام جسمانی نیست.... چرا که جسم او دیگر در بین ما نیست و ما آن را احساس نکردیم... علی از ان نظر محبوب است که پیوند الهی دارد.... دل های ما به طور ناخوداگاه با حق پیوستگی دارد... و علی مظهر صفات حق هست... در حقیقت پشتوانه عشق علی پیوند جان ها با حضرت حق است ... که همیشه در فطرت ها نهاده شده است. و چون فطرت ها جاودانی است.. ✨مهر علی نیز جاودان است....
✍امشب به مناسبتی کتاب دغدغه های فرهنگے را مرور می کردم . کتابی که الحق و الانصاف جا دارد آن را چندین بار مطالعه و حتی مباحثه کنیم . واقعا هر کس علاقه مند به خودسازی اخلاقی ، فرهنگی و سیاسی آن هم در طراز دیده بان انقلاب و به نحو تحلیلی است می تواند بهره که نه بهره ها از آن ببرد . ■ [•صفحه ۹۴ ڪتاب•] : 📘انسان‌سایش‌پذیر‌است. دربرخوردها و سایش ها و اصطڪاڪ ها، ساییده و ڪم میشودوبرجستگی های روحی اش تغییر می‌ڪند؛ بایدمراقبش‌بود. دل و جان ما در برخورد با حوادث روزمره‌ی زندگی به طور دائم در حال فرسایش است . باید حساب این فرسایش‌ها را ڪرد و جبران آن را با وسایل درست‌ پیش‌بینی نمود و الّا انسان از بین خواهد رفت.
ا‌‌‌‌‌﷽ا 📘جلسات سیرمطالعاتی آثار شهید مطهری در هفته گذشته : 1⃣یڪ شنبه ساعت ۲۰ [برگزارشد] کتاب آزادی انسان دانشگاه فرهنگیان کرمان 2⃣دوشنبه ساعت ۱۹ [برگزارشد] کتاب تبلیغ بینش پژوهان استان یزد 3⃣سه شنبه ساعت ۸ [برگزار نشد] کتاب نهضت‌حسینی خادمین حرم‌ حضرت‌ عبدالعظم حسنی؏ 4⃣پنج شنبه ساعت ۲۰ [برگزارشد] ڪتاب آزادی بندگی دانشگاه فرهنگیان یزد 5⃣جمعه ساعت ۱۵ [برگزارشد] ڪتاب سیره نبوی دانشگاه‌شهیدباهنرکرمان 6⃣جمعه ساعت ۲۱ [برگزارشد] ڪتاب سیره نبوی انشگاه‌علوم‌پزشکی‌کرمان 🌹 ‴ اَللهُمّ انّیٖ اَعوذُ بِڪَ مِنْ عِلمٍ لاینفَع ‴🌹
ما آریائی هستیم عرب نمی‌پرستیم! 👈شکی نیست که ما نباید عرب‌پرست باشیم، خود عرب‌ها نباید عرب‌پرست باشند، ایرانی‌پرست هم نباید باشیم، کوروش‌پرست هم نباید باشیم؛ آن‌چه برای ما قابل پرستش است، تنها و تنها حق است، حق‌پرستی ارزش‌مندترین گوهر انسان است و هر چه در مقابل حق‌پرستی باشد، ارزش پرستش ندارد چه، خواست‌پرستی باشد و چه، پرستش آباء و اجداد و چه پرستش بزرگانِ تاریخی یک جامعه. ✅ سرآغاز حکمت، ملازم بودن با حق است. ایمان‌کسب‌کردن، همانا ملازم با حق بودن است. اگر می‌خواهید انسان‌های متعصبی باشید، نسبت به نصرت حق و دست‌گیری از نیازمندان متعصب باشید. این سه جمله، سه حکمت از حکمت‌های امیرمؤمنان علی علیه‌السلام‌‌اند. 💠ستایش کوروش و سخنان او کوروش، اگر یکتاپرست و عادل هم نباشد، در صورتی که سخنان حکیمانه‌ای از او نقل شده‌باشد، سخنان حکیمانه‌اش را می‌پذیریم، اگرچه سخنانش را در سطح " مکتب " اسلام؛ که به اعتقاد ما کامل‌ترین مکتب‌است، نمی‌دانیم. 👌اما درباره‌ی ستایش خود کوروش و شخصیت او، باید به این نکته توجه نمود که ما کوروش یکتاپرستِ عادل را می‌ستاییم ولی کوروشی که در مقابل ادیان آسمانی بوده؛ یعنی یا چندگانه‌پرست، و یا نسبت به مردم، ظالم بوده را ناپسند می‌شماریم. 💠زنده‌کردن نام و یاد کوروش قرآن، لقمان را با حکمتش و ذوالقرنین را با عدالت‌گستری‌اش زنده‌ کرد، درباره‌ی کوروش هم باید دید کدام جلوه‌ از جلوه‌های حق در او آشکار شده، همان را زنده، و کوروش را هم با همان جلوه‌گری زنده کنیم؛ اما این‌که کوروش اولین پادشاهی بود که سلطنت پارس را بنا نهاد و یا در 29 اکتبر 539 قبل از میلاد(مصادف با 7 آبان) وارد پایتخت شد و یا یهودیان را نجات داد، روشن است که این‌ امور نمی‌تواند جلوه‌هایی از نمایش حق و حقیقت باشد. استاداحمدفربهی @maharatha313