فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔹پاداش زائر اربعین
🔹توصیه ای برای کسانی که توفیق تشرف به کربلا را در روز اربعين ندارند...
🔹مرحوم آیت الله فاطمی نیا (ره)
مشکات | عضو شوید.
aviny-07.mp3
741.3K
🔷 برشی صوتی از مستند «روایت فتح» با صدای آسمانی شهید آوینی
🔸چشم هایتان را ببندید و فقط لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنای آزادی حقیقی و حقیقت آزادگی.pdf
1.06M
﷽
📄 مقاله "حقیقت آزادی و آزادی حقیقی"
▫️"حقیقت آزادی و رابطه آن با حق و تکلیف و عدالت" در اندیشه علامه #جوادی_آملی
#آزادی
مشکات | عضو شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢وقاحت آمریکایی! /این فیلم را برای دانشجویان ایرانی حتما پخش کنید
بازجویی مجلس نمایندگان آمریکا از روسای سه دانشگاه هاروارد، پنسیلوانیا و امآیتی به جرم اعتراضات دانشجویان و اساتید به جنایات اسرائیل در غزه!
در نهایت حکم به استعفا(عزل) داده میشه
﷽
✍ از #امام_حسن_عسکرى (ع) روایت شده:
💠 #نشانه_هاى_مؤمن پنج چيز است:
۱. نمازهاى پنجاهگانه [منظور نمازهاى روزانه ونوافل آنهاست كه پنجاه ركعت مى شود.]
۲. #زيارت_اربعين؛
۳. انگشتر به دست راست كردن؛
۴. سجده بر خاک ؛
۵. «بسم اللّه الرحمن الرحيم» را بلند گفتن.
📖 «عَلاماتُ الْمُؤمِنِ خَمْسٌ: صَلاةُ الْخَمْسيِن، وَ زِيارَةٌ الاَْربَعينِ، وَ التَّخَتُّمُ فىِ الْيَمينِ، وَ تَعـفيرُ الْجَـبينِ، وَ الْجَهْرُ بِبِسْمِ اللّه ِ الرَّحْمنِ الرَّحيم»
📚 وسائل الشيعه، ج10، ص373؛ التهذيب، ج6، ص52.
#اربعین
#امام_حسین (ع)
#زیارت_اربعین
#حب_الحسین_یجمعنا
مشکات | عضو شوید.
❌این بنده خدا اگرچه کمی دیر فهمیده و بیست و سه سال از وقت خودش و وقت و جایگاه مردان دیگر را هدر داده و اشغال کرده، اما این کلاه بزرگ سرمایه داری بر سر جامعه های مدرن بشری از قرن هجده به بعد بود.
🔹وقتی کارخانه های پنبه ریسی و نخ سازی در منچستر و جای جای انگلیس رونق گرفت، نیروی کار ارزان غیر برده تنها زنان بودند که باید به کارخانه ها کشیده می شدند.
🔸دستمزدها میان مردان و زنان تقسیم شد، زنان از مزارع حاشیه ای به شهرها کشانده شدند و جایگاه اجتماعی زن به کل عوض شد. امروز بعد از دویست سیصد سال هنوز داستان همین است و غرب دروغگو با شعارهای رنگارنگ قدرت بخشی به زنان آنها را از کارکرد اصلی آنها دور می کنند و به شغل های مردانه شهری می کشاند.
🔸سرمایه داری کلاه بزرگی بود که بر سر انسان امروزی رفت.
✍🏻مجید سرگزی
🔻 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
❇️ نعمت تشکیل دولت با همت رئیس جمهور و کمک ارزنده مجلس
◻️ برای انتخاب وزرا با بنده هم مشورت کردند، بعضیها را تأیید و بعضیها را تأکید کردم و تعداد #بیشتری را نمیشناختم و نظری نداشتم
◻️ چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
◻️ شناخت ظرفیتهای کشور از شرایط کارآمدی است
◻️قبلا ایران را با قالی و نفت میشناختند اما امروز به قدرت منطقهای و نظامی
◻️رجوع به کارشناس، حکمرانی را #خردمندانه میکند و ملت را راضی میکند اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
◻️ از همکاران با خصوصیاتِ جوان، مومن، انقلابی و باانگیزه بیشتر استفاده کنید
◻️اگر نسلی از مدیران جوان مؤمن انقلابی در این دولت تربیت شوند، کار بزرگی انجام گرفته است
◻️ به اینکه به شما بگویند پوپولیست یا عوامگرا اعتنا نکنید
◻️با حضور #بینمردم از خود آنها واقعیت را بشنوید و براساس آن تصمیم بگیرید
◻️ مسئله عدالت با زبان و خواهش و تکرار عملی نمیشود، عدالت اجرا و ورود به میدان میخواهد
◻️نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست / براساس یک قانونی زمام کار را بدست بگیرید
◻️ اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
﷽
یکی از خاطـرات بسـیار زیبـا و دلنشـین مرحـوم مهندسـی را کـه خـود ایشـان بـرای مـن نقـل کردنـد و شـاید هـم بـرای دیگـران نقـل کـرده باشـند، نقـل میکنـم.
ایشـان فرمودنـد: یـک پیکان داشـتم، پسـر بـزرگ مـن احمـد، ایـن را برداشـت و رفـت تهـران و برگشـت و بـه مـن گفـت: بابـا یـک خبر بد! ماشـین را به سـرقت بردنـد! آن را در مکانـی پـارک کـرده بـودم، برگشـتم و دیدم نیسـت!
ایشـان فرمودنـد: به پسـرم گفتـم طـوری می گویی خبر بـد که آدم گمـان می کند دروغـی گفتـه شـده، غیبتـی شـده، نمـاز صبحـت قضـا شـده، چشـمت بـه نامحرم افتـاده!
اینکـه تـو میگویـی، باباجـان خبر بدی نیسـت. یـک مشـت آهن پاره در دسـت مـا بـود و بـا در اختیار داشـتن آن، چقـدر دردسـر داشـتیم؛ غصـه بنزیـن، لاسـتیک، غصـه روغـن و تعمیـر آن. خـوب حالا کـه در اختیـار دیگری قـرار گرفته، تمـام ایـن نگرانی هـا را بـا خودش بـه او منتقـل کرده. اینکه خبر بدی نیسـت!
📚حدیث سهر، ص ۵۰۹
مشکات | عضو شوید.
﷽
📝به نظر جنابعالی "تقوا" یعنی چه و چگونه میتوان متقی بود؟
🔅حجت الاسلام و المسلمين جاودان فرمودند:
سلام علیکم و رحمة الله
تقوا یعنی اینکه شما مواظبت می کنید در مورد همه اعمال و رفتار و سخنان که گناه نباشد. اگر گناه بود ترک کنید و اگر نبود عمل می کنید.این مرحله اول تقوا است که لازمه اش این است که شما گناهان را بدانید .لذا باید کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیب را بدقت بخوانید و هرچه لازم بود بپرسید . در مرحله بعد باید مواظبت بکنید که این عمل رضای خدای متعال هست یا نه؟ اگر به اینجا برسید به تقوای درجه بالایی رسیده اید.
مشکات | عضو شوید.
﷽
🌀 اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است. از کارهای سخت غفلت نباید کرد!
#رهبر_انقلاب:
🔹عن عطاء بن یَسار، عن عائشة قالَت: قال رسولُ الله«صلیاللهعلیهوآله»: ما خُیِّرَ عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اِختارَ أشدَّهما.(امالی، صفحۀ ۴۹۰).
🔸این، روایتی است از پیغمبر در مدح و تمجید از جناب عمّار یاسر. راوی هم جناب عایشه، زوجۀ پیغمبر اکرم است. تقریباً یک معیاری را دست میدهد.
🔹میفرماید: هرگز عمّار بین دو کار مخیّر نشد یعنی دو کارِ نیک، دو کارِ خیر، مگر اینکه سختترینِ آن دو کار را انتخاب کرد.
🔸فرض بفرمایید انسان میخواهد مالی را صدقه بدهد، یک طور صدقه دادن کارِ آسانی است، مثلاً در صندوق صدقات یک پولی میاندازد. یک طور هم کارِ سختتری است، و آن اینکه انسان میگردد، آن مستحِقِّ حقیقی را پیدا میکند و پول را به دست او میرساند. این، سختتر است. اگر جناب عمّار بین این دو کار مخیّر میشد، کار سخت را انتخاب میکرد. یا فرض بفرمایید جناب عمّار هم در زمان پیغمبر که جوان بود، هم در زمان امیرالمؤمنین که پیرمردی شده بود، در جهاد شرکت میکرد. به دو صورت میشود در جبهه کار انجام داد؛ بعضی کارها آسان است، بعضی کارها سخت، او سختتر را انتخاب میکرد. لذا در جنگ صفّین، جناب عمّار سختترین کار را انتخاب کرده بود یعنی هم میجنگید، شمشیر میزد، هم آن کسانی را که دچار وسوسه و تردید میشدند، با استدلال، با بیان وافی و شافی، آنها را هدایت میکرد و این، از جملۀ کارهای مهمی بود که جناب عمّار انجام میداد.
🔹 این، یک #ضابطۀ_تقریباً_کلّی است که: انسان بالطبع، سهلگرا است، کارِ آسانتر را ترجیح میدهد. اگر از لحاظ زمانی هم دو کار در طول یکدیگر قرار داشته باشند، ما اوّل سراغِ آن کارِ آسان میرویم و آن را انتخاب میکنیم! امروز در مواجهۀ با جبهۀ عظیمی از دشمن که با انواع و اقسام ترفندها و ابزارها، ابزارهای سخت، ابزارهای نرم، در مواجهۀ با نظام اسلامی و با اسلام در واقع، با پرچم برافراشتۀ اسلام قرار گرفته است، بعضی از کارها کار آسانی است، بعضی از کارها سخت است، فکرکردن لازم دارد، مطالعه کردن و دقت کردن لازم دارد، فحص لازم دارد، پیدا کردن یاران و همکاران لازم دارد. اینها کارهای سخت است که ما معمولاً میرویم سراغ آسانترها! آن کاری که آسان است، آنرا انجام میدهیم. اگر رسیدیم به کار سخت، آنها را هم یا انجام میدهیم، گاهی هم انجام نمیدهیم. اما ترجیح میدهیم کارِ سهل را! یعنی سهلگرائی، آسانگرائی، دنبال کارهای آسان بودن. و این، غیر از سهلانگاری است، آسانگیری است.
🔸آسانگیری حرف دیگری است، کاری را که پیچیده است، انسان به پیچیدگیِ آن توجه نکند، آنرا با نگاه سطحی نگاه کند. این، سهلانگاری است. سهلگرائی این است که انسان دنبال کار آسان برود، کار سخت را رها کند!
🔹واقعاً امروز حوزههای علمیه بخصوص حوزۀ علمیۀ قم وظائف سنگینی دارند که کارهای سختی است. اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است. در کنار این، کارهای سختی هم وجود دارد.
من توصیه نمیکنم درسها را تعطیل کنند، مدرّسین درس نگویند و طلبهها را محروم بگذارند!. نه، این هم کارِ لازمی است اما از کارهای سخت غفلت نباید کرد! نگاه کنیم، ببینیم امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟ این، یکی از کارهای مهم است.
🔸برویم سراغ اینکه در مقابل ابزار دشمن، چه ابزار سختِ او، چه ابزارِ نرم او، برای تغییر باورها، ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟ این کار سخت را همه موظفند انجام بدهند. انجام دادنش هم به این نیست که ما بگوییم یا یک کتابی بنویسیم مثلاً در باب ولایت فقیه یا در باب لزوم جهاد؛ اینها آن کارهای آسان است.
🔹کار سخت این است که: شیوۀ دشمن را بشناسیم، حیلههای او را بفهمیم، راههای نفوذ دشمن را پیدا کنیم.
🔸امروز در کشور چند میلیون دانشجو داریم، علاوه بر دانشجویانی که در کشورهای اسلامی هستند، همۀ اینها مشتاقاند حرف درستی را از یک جایی بشنوند! از اسلام، یک تعریف درستی، یک بیان درستی را بشنوند. این کار، کار کیست؟ چه کسی باید این کارها را بکند؟ جناب عمّار اکتفاء به این کارهای معمولی و عادی و آسان نمیکرد، نگاه میکرد اگر میدید جمع بین کار آسان و سخت ممکن است، هر دو را انجام میداد، اما اگر میدید که ناگزیر باید یکی را انتخاب بکند، او سختترین را انتخاب میکرد. این، شد ضابطه، شد درس، ومعیار، اینگونه باید حرکت کرد.
📌 درس خارج فقه صلوة مسافر جلسۀ ۱۳۹؛ تاریخ ۱۳۹۵/۰۱/۲۲
#عالم_مجاهدِ_ربانی
#طلبه_جهادگر
#جهاد_تبیین
مشکات | عضو شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📌شهادت یا رحلت رسول الله؟
⬅️در یک دیدگاه بنابر تائید شواهدی از منابع شیعه و سنی، آن حضرت #مسموم گشته و به #شهادت رسیده است و تنها در فرد مسموم کننده اختلاف نظر وجود دارد.
۱. روایتی از امیر مومنان #علی علیه السلام در کتاب #الکافی که فرمود:
أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللَّهِ مَاتَ شَهِیداً.
۲.گزارش دیگری از کتاب تفسیر #عیاشی که آن حضرت را آن دو زن سم دادند:
انهما سمتاه( ان دو زن او را مسموم کردند.)
۳. روایت دیگری از شیخ صدوق که به نقل از امام #حسن مجتبی علیه السلام و امام صادق علیه السلام فرمود:
ما منا الا مسموم او مقتول
شیخ مفید نیز به مسموم شدن رسول الله اشاره کرده است.
۴. گزارش های کتاب اهل تسنن مانند طبقات ابن سعد که آن حضرت به دست #زن_یهودی در #خیبر مسموم گشت(ران گوسفند را دهان زد)
۵. و گزارش صحیح مسلم نیشابوری و بخاری که حکایت از مسمومیت آن حضرت توسط عایشه دختر ابوبکر و حفره دارد.
گرچه این روایت موید برای روایات قبلی است اما روایات این دو کتاب نقدهایی نیز دارد.
۶.بنابر نقل احمدبن حنبل:
عبدالله بن مسعود روایت شده است که میگفت: اگر ۹ بار قسم یاد کنم که رسول خدا(ص) کشته شده است برایم محبوبتر است از اینکه یکبار قسم بخورم که او کشته نشده است؛ زیرا خداوند او را پیامبر و شهید قرار داده است.
📌البته در مقابل این دیدگاه، عده ای نیز روایات شهادت آن حضرت توسط زن یهودی و آن دو زن را از حیث سند و محتوای روایت نقد کرده و قبول ندارند.
اما نمی توان روایت صحیح شیخ صدوق را که اشاره به مسموم شدن ایشان است را نادیده گرفت.
مشکات | عضو شوید.
البته علامه سید مرتضی جعفر عاملی رحمةالله علیه در کتاب الصحیح من سیرة النبی الاعظم تحقیقات مفصلی ارائه کرده و در نهایت شهادت آن حضرت را اثبات کردهاند که در ادامه متن تحقیقات ایشان را خواهم آورد.
الصحیح من سیره النبی الاعظم.pdf
12.51M
﷽
#شهادت_خاتم_رسولان
آنچه مشاهده میفرمایید بحثی فنی و دقیق دربارۀ کیفیت شهادت نبی خاتم محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) است که عالم بزرگوار و مورخ محقق جناب #سید_جعفر_مرتضی_العاملی در کتاب «الصحیح من سیرة النبی الاعظم» ج ۳۳، از ص ۱۴۱ به بعد مطرح کردهاند، و اینک در آستانۀ شهادت پیامبر بزرگوار، ما این بخش از تحقیقات ایشان را عینا نقل میکنیم.
ایشان ضمن نقد فنی در خصوص بعضی از گزارشهای مربوط به مسموم شدن نبی رحمت، بالاخره به این نتیجه میرسند که اگر هم ماجرای مسموم شدن حضرت توسط یهود صحت داشته باشد، آنچه موجب شهادت این بزرگوار بود، سمی بود که توسط دشمنان داخلی به ایشان داده شد.
مشکات | عضو شوید.
علی شاهبندری | مشکات
﷽ #شهادت_خاتم_رسولان آنچه مشاهده میفرمایید بحثی فنی و دقیق دربارۀ کیفیت شهادت نبی خاتم محمد مصط
متن این پژهش به زبان عربی است که سعی میکنم در اولین فرصت آن را به زبان فارسی ترجمه و در اختیار همراهان پارسی زبان بگذارم