با سلام
دانشجویان رشته های حسابداری، تربیت بدنی و آموزش و پرورش ابتدایی که از نیمسال قبل پیامک جهت آزمون مجدد برایشان ارسال شده و یا با درخواست آزمون مجدد ایشان در سامانه موافقت شده و در لیست بالا👆👆👆👆 هستند در اسرع وقت جهت هماهنگی امتحان مجدد حضوری با استاد خود ارتباط بگیرند و یا به مدیر گروه ( دانشکده کشاورزی انتهای کریدور ۲) در روزهای سه شنبه و یا چهارشنبه راس ساعت ۹ مدیر گروه مراجعه کنند.
اخبار دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی اصفهان «خوراسگان»
⭕️⭕️ ♦️چک کردن دروس و تعداد واحدها در آموزشیار👇👇👇 ✔️ کلیه دانشجویان برای اطمینان خاطر از واحدهای
#اطلاعیهمهم
با توجه به بند ۲ این اطلاعیه، حتما آخرین برنامه هفتگی خود را در آموزشیار مشاهده نمایید.
دانشجویان کلاس روش های آموزش در ورزش هم اکنون در حال برگزاری است دانشجویان در کلاس شرکت کنند.
با سلام جلسه اول کلاس مفاهیم پایه در طراحی سازه برای معماران با استاد فروزنده ( در آموزشیار به نام استاد کفعمی) امروز دوشنبه ساعت ساعت 17 تا 18:30برای دانشجویان ترم اول تشکیل می شود. دانشجویان مربوطه در کلاس حضور یابید.
https://eitaa.com/joinchat/2481390965C9341b92f49 لینک کانال دانشجویان رشته معماری دانشکده توسعه فناوری و کارافرینی
https://eitaa.com/joinchat/1711080839Cfc463ec28d لینک کانال دانشجویان رشته مراقبت پوست و مو دانشکده توسعه فناوری و کارافرینی
لینک کانال ایتا دانشجویان رشته عکاسی ، گرافیک و انیمیشن
@art_khuisf
با سلام
دانشجویان رشته های حسابداری، تربیت بدنی و آموزش و پرورش ابتدایی که از نیمسال قبل پیامک جهت آزمون مجدد برایشان ارسال شده و یا با درخواست آزمون مجدد ایشان در سامانه موافقت شده و در لیست بالا👆👆👆👆 هستند در اسرع وقت جهت اخذ امتحان مجدد حضوری با استاد خود ارتباط بگیرند و یا ببه مدیر گروه ( دانشکده کشاورزی انتهای کریدور ۲) در روزهای سه شنبه و یا چهارشنبه راس ساعت ۹ مدیر گروه مراجعه کنند.
کلاسهای عمومی تربیت بدنی و ورزش از تاریخ ۵ اردیبهشت ماه بهصورت نظری (انلاین) در سامانه سامد برگزار خواهد شد.
لطفاً نسبت به در اختیار قرار دادن لینک کانالهای اطلاعرسانی به دانشجویان گروه خود اقدام فرمایید:
پیامرسان آیگپ:
https://iGap.net/khusport
پیامرسان بله:
https://ble.ir/khusport
با تشکر
دکتر حامد فهیمی
مدیر گروه تربیت بدنی عمومی