مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن 🔸 قسمت سوم - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن
🔸 قسمت سوم -
💢 تأکید بر روش توصیفی
از روشهای بسیار جالب قرآن، تأکید بر صفات و ویژگیها و عدم اصرار بر ذکر نام اشخاص است. شاید حکمت این روش، توجه دادن امّت به صفات و ویژگیهای خوب و بد در طول زمان است تا براساس اوصاف ذکر شده، به شناخت اشخاص و تطبیق صفات بر آنان بپردازند و اهمیت و جایگاه اشخاص را با میزان صفات تجلّییافته، در آنان بسنجند.
روش بیان توصیفی به قرآن، طراوت و تازگی و دوام میبخشد زیرا در هر برههای از زمان، زمینهی تطبیق افراد و جوامع بر شاخصههای ذکر شده در قرآن فراهم میشود و امکان دستیابی به داوری قرآن در مسائل نو و فتنههای فردی و اجتماعی تأمین میگردد. قرآن، کلام فصل است: «إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصْل» و بین حق و باطل تمیز میدهد و راهنمای انسان در فتنهها است؛ چنانکه پیامبر (ص) میفرمایند: «هنگامی که فتنهها چون پارههای شبِ تاریک شما را فراگرفت، به قرآن روی آورید» (1).
از سوی دیگر، حکومت شایستگان، نیاز همیشگی جوامع دینی است و به بخشی از امت اسلامی و یا قطعهای خاص از تاریخ، اختصاص ندارد...
ادامه دارد...
🔺پی نوشت :
(1). كافى، ج 2، ص 459182
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_تصویری
#خبر
🔰 برپایی موکب احمدبن موسی(ع) با همکاری بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس
🏴 در اربعین امسال بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس با همکاری موکب احمد بن موسی (ع)،علاوه برشور حسینی به حال و هوای موکب رنگ و بوی مهدوی داده و معطر به شمیم فرهنگ انتظار نموده است.
در این موکب علاوه بر سخنرانی مهدوی،نمایشگاه مهدوی نصب گردیده و مورد استقبال زائرین قرار گرفته است، همچنین بروشورهای اربعین و مهدویت به زبان های فارس و عربی به زائران اهدا شد.
🌐 https://bonyademahdi.com/354
🆔 @bonyademahdi
✅ #سیره_ی_علماء_در_خانواده
💠 سیره آیتالله مجتهدی تهرانی
🌿 از توصیههای آیتالله مجتهدی به فرزندشان این بود که چون پسر من هستی، با دیگران، با کبر و غرور برخورد نکن. فرزند ایشان میگفتند: ایشان به اقامهی نماز اول وقت همیشه تأکید و توصیه میکردند.
یکی از ویژگیهای رفتاری ایشان، بیان حکایتهای اخلاقی در قالب طنز بود. ایشان این روحیه را در خانه و با اعضای خانواده نیز داشتند و همیشه سعی میکردند برخی نکات اخلاقی را در قالب حکایات و داستانهای شنیدنی مطرح کنند (1).
🔺(1). گفتگو با فرزند – تحقیق مهدی مجتهدی.
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💠 "مراسم پرفیض دعای ندبه" 💠
🔹 همراه با سخنرانی : حاج شیخ محمد حسین حدائق
🔸بامداحی : حاج شیخ حمیدرضا اسکندری
📆 زمان: جمعه 26 مهر 98 ساعت 6:30 صبح
⚜️ مکان: میدان امام حسین(ع)،کوچه مهدیه(44)،دانشکده مهدویت ومهدیه بزرگ شیراز ⚜️
« مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس »
🌐 https://bonyademahdi.com/355
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله_ویژه
🏴 حماسه حضور، آمادگی برای ظهور
روز اربعین همه ساله، یکی از روزهای پرازدحام شهر مقدس کربلا است. چون زیارت آن بزرگوار در آن روز، مستحب است. مردم مسلمان و شیعه و حتی از دیگر ادیان، از اطراف و اکناف به آن سرزمین مقدس میآیند و به یاد مردانی بس بزرگ که عالیترین مراحل فداکاری و سربلندی را از خویش نشان دادهاند، درود و سلام میفرستند و علاقمندی خود را به هدف مقدسی که شهدای راه حق را به میدان شهادت کشانده است، اظهار میکنند. اما چه بهتر که زیارت یا دعا به همان کیفیتی که دستور آن از رسول خدا (ص) یا ائمهی معصومین علیهمالسلام رسیده است، به انجام برسد.
زیارت اربعین از امام جعفرصادق (ع) روایت شده و خواندن آن در روز اربعین، مستحب مؤکّد است. شیخ عباس قمی، زیارت اربعین را در کتاب ارزشمند مفاتیحالجنان ذکر کرده است.
پس زیارت أربعین در میان احادیث شیعه، از جایگاه بسیار والایی برخوردار است؛ تا آنجا که از نشانههای فرد مؤمن شمرده شده است.
علت تعظیم و بزرگداشت شیعیان نسبت به اربعین امام حسین (ع) را میتوان در گفتار و سفارشات اهلبیت علیهمالسلام ریشهیابی کرد.
امام حسن عسکری (ع) فرمودهاند: «پنج چیز از نشانههای مؤمن است: گزاردن پنجاهویکرکعت نماز واجب و نافله، زیارت اربعین، انگشتر در دست راست کردن و پیشانی بر خاک ساییدن و بلند گفتن “بسماللهالرحمنالرحیم”».
☑️ رابطهی عزاداری امام حسین (ع) و انتظار مهدی فاطمه (عج)
روز اربعین برای شیعیان، زمان تجدید غم و اندوه در مصائب سیدالشهداء (ع) است. این غم و اندوه، در جان شیعه جریان دارد تا به دست منتقم واقعی آل محمد (ص)، انتقام خونهای به ناحق ریخته شده در سرزمین کربلا ستانده شود. به همین جهت، روز اربعین را میتوان زمان تجدید عهد با حضرت مهدی (عج) نیز دانست.
سفارشات و دستورات اکید ائمه علیهمالسلام مبنی بر زیارت امام حسین (ع) در روز اربعین را میتوان سبب بزرگداشت این غم و اندوه دانست تا از خاطر شیعیان محو نشود که همواره باید منتظر ظهور قائم آل محمد (ص) باشند...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/356
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜️ فرازششم/ قسمت دهم⚜️ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜️ فراز ششم / قسمت دهم⚜️
از مرحوم امام خمینی(ره) شنیدم که میفرمودند ما قرآن را معنا میکنیم، مفسّر واقعی، ائمه علیهمالسلام هستند.
تمام این چیزهایی که ما به عنوان ترجمه میشنویم، معنای آیات است و این تفاسیری که نوشته شده، هنر تمام مفسران است که سخنان اهلبیت را جمع کرده و اقوال ائمه علیهمالسلام را به عنوان تفسیر آورده و بیان کردهاند.
امام صادق(ع) در این باب فرمودند:
«إنَّ مِمّا اسْتُحِقَّت بِهِ الإمامَةُ .... وَ الْعِلْمُ بِکِتابِهَا خاصِّهِ وَ عامِّهِ وَ المُحْکَمُ و الْمُتَشابِهِ وَ دقائِقِ عِلْمِه وَ غَرائِبِ تَأویلِهِ وَ ناسِخِهِ وَ مَنسوخِهِ (1)؛ از جمله چیزهایی که به سبب آن کسی مستحق امامت میشود .... و دانستن خاص و عام و محکم و متشابه قرآن، نکتههای دقیق علم قرآن و تأویل و تفسیرهای دور از دسترس ذهن و ناسخ و منسوخ آن».
لذا میبایست به این نکتهی مهم دقت نمود، مفسّر قرآن امام زمان(عج) است و بقیه، یا مترجماند و یا از روایات معصومین علیهمالسلام در تفسیر استفاده میکنند و نکند کسی به خاطر اندکی سواد، آیات قرآن را تفسیر به رأی کند.
بیش از دهها حدیث موجود است که پیامبر(ص) فرمود:
«مَنْ فَسَّرَ القُرآنَ بِرَأیِه فَلْیَتبّوا مَقْعَدَهُ مِن النّار(2)؛ هرکس آیهای از قرآن را با سلیقه شخصی تفسیر کند، خداوند نشیمنگاه او را در آتش قرار میدهد»؛ یعنی جهنّمی است.
همین تفسیر به رأیهایی را که امروزه شنیده میشود که هرچه فهم شما از قرآن بود، به آن عمل کنید، این نظرات همه و همه تفسیر به رأی از قرآن است که پیامبر(ص) در حدیث فوق، جزای آن را جهنم معرفی میکند.
متأسفانه همین زمزمههای شوم از ماهوارهها شنیده میشود و گاه در برخی مجالس مذهبی نیز بازگو میگردد که قرآن برای همه نازل شده، آن را بخوانید و به آنچه فهمیدید عمل کنید؛ درحالی که فهم ما از قرآن بدون مراجعه به کلمات معصومین علیهمالسلام قاصر است و نمیتوانیم مقصود صحیح از آیات آن را درک کرده تا عمل صحیحی انجام دهیم.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). بحارالأنوار،24/149/25.
(2). جامعالبیان طبری 27/1.
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔴 #جنگ_نرم 🔹 قسمت سی و نهم 💥 تأثیرات نرم شبکههای ماهوارهای 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔴 #جنگ_نرم
🔹قسمت سی و نهم
💥 تأثیرات نرم شبکههای ماهوارهای
⭕️ ادامه آسیبهای اجتماعی شبکههای ماهوارهای
یکی از مسائل مهم در برنامههای ماهوارهای علاوه بر انواع و اقسام برنامههای آن، تبلیغاتی است که در آن پخش میشود. تبلیغاتی که به طور حتم با هدفمندی از سوی مدیران این رسانه برای پرورش ذائقهی جدید و نو برای کسانی که این برنامهها را تماشا میکنند همراه است.
فروشندهای اظهار میکرد: مشتریانی دارد که تعدادشان هم کم نیست و مدام محصولات ماهوارهای را میخواهند که شب قبل برای اولین بار تبلیغ آن را دیدهاند.
از همه فاجعهبارتر، خرید محصولات آرایشی- بهداشتی از طریق سفارش تلفنی است که مصرفکنندگان آنها متأسفانه بازار پرمصرفی برای آزمایش محصولات غربی و یا فروش کالاهای بیکیفیت آنها هستند.
این محصولات که توسط زنان خریداری میشود، فاقد مهر تأیید وزارت بهداشت بوده و همین، گویای تقلّبی و جعلی بودن آنهاست.
زنانی هستند که به شدت از طرز لباس پوشیدن، حرف زدن و حتی مدل راه رفتن مانکنهای تبلیغاتی ماهواره و یا بازیگران سریالها تقلید کرده و با شبیه کردن پوشش خود به آنها، احساس بزرگی میکنند. این افراد با افتخار عنوان میکنند که مدل لباس و موی خود را از فلان بازیگر یا فلان تبلیغ گرفتهاند و اینگونه میخواهند احساس کمبود در خود نکنند.
این در حالی است که مصرف، خرید و استفاده از آن مدل لباس یا موی سر، هرگز با فرهنگ ایرانی- اسلامی ما و شخصیت خودِ فرد، همخوانی نداشته و سبک زندگی و هویّت جدید و خارج از عرفی را به زنان و خانوادههای ایرانی تحمیل میکنند و سعی میکنند با دلایل مختلف به زعمِ خود علمی یا منطقی، مخاطب را با خود همراه کنند؛ درحالیکه اکثر این دلایل قطعی نیست.
به نظر میرسد باید دانش رسانهای مخاطبان تقویت شود تا هرچه ارائه میشود را بیچونوچرا نپذیرند. در این امر، زنان، مسئولیت سنگینتری بر دوش دارند. زیرا آنها نقش تربیتی فرزندان را بر عهده دارند.
چنانچه برنامهریزی برای این مسئله صورت نگیرد، این روند کماکان ادامه داشته و تبلیغات ماهواره اذهان را به خود جلب کرده و خیل عظیمی را در منجلاب فرو خواهد برد...
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 32/ بهار 1396
🌐 https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #علائم_و_شرایط_ظهور 👈 فتنه های آخرالزمان و راه مقابله با
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 فتنه های آخرالزمان و راه مقابله با آن ها (1)
در روایات اهل بیت علیهم السلام مواردی به عنوان فتنه های آخرالزمان یاد شده است که به برخی از آن ها به صورت فهرست وار اشاره می کنیم:
⚡️ 1. جهل و عدم شناخت مناسب درباره ی وجود مقدس امام و نقش ایشان در هدایت مردم(1)؛
⚡️ 2. دین شعاری و حرکت نمادین عده ای که خود را مسلمان می نامند؛ ولی قرآن و اسلام را کنار گذاشته اند(2)؛
⚡️ 3. اسلام ستیزی : امام صادق (ع) از قول پیامبر اکرم (ص) می فرماید: «اسلام با غربت ظاهر شد و به زودی نیز چنان که بود به حال غربت برمی گردد، پس خوشا به حال غربا»(3). مرحوم دوانی در توضیح می گوید: غربت دومی که پیامبر (ص) می فرمایند، توسط مسلمانان در آخرالزمان به وجود می آید.
⚡️ 4. دجال : در پی آمدن دجال، فتنه ای شکل می گیرد که مردم را به چالش کشیده، از خداوند متعال دور می کند؛ چرا که در ظاهری فریبنده و چهره ای جذاب ظاهر می شود. امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند: «سعادتمند کسی است که او را تکذیب کند و شقی و بدبخت کسی است که او را تصدیق کند»(4).
⚡️ 5. حمله به جوامع اسلامی و شیعی و کشتار آنان(5)؛
⚡️ 6. گسترش فساد و تباهی از یک سو، و ایجاد شک و تردید درباره ی ظهور امام مهدی (عج) و به تمسخر گرفتن انتظار و ظهور، از سوی دیگر(6).
💥 راه های مقابله با فتنه های آخرالزمان
الف. بالا بردن فهم و شناخت درباره ی امام، مفاهیم و آموزه های دین، مباحث مهدویت و مفاهیمی که در رابطه با این موضوع است(7).
ب. وحدت کلمه در سایه ی رهبری مرجعیت که طبق بیان پیشوایان دین – از جمله امام زمان (عج) همه وظیفه دارند به آن ها رجوع کنند(8).
ج. عمل به وظایف دین، کسب تقوا، دوری از فساد و جلوگیری از آن، امربه معروف و نهی ازمنکر.
د. ایجاد روحیه ی نشاط و تلاش در خود و جامعه و حرکت به سمت سازندگی و زمینه سازی برای ظهور.
🔺 پی نوشت ها :
(1). ملاحم، ص60.
(2). مهدی موعود، ص 958
(3). همان، ص959
(4). همان، ص965
(5). عقدالدرر، ص 333
(6). غیبت نعمانی، ص253
(7). کافی، ج1، ص371
(8). کمال الدین، ج2، ص 483
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #اطلاعیه
💥برنامه سخنرانی استاد حدائق در دهه سوم صفر
💢روزها
🔸ساعت 6:20 / مسجد ایرانی
خیابان 30متری سینما سعدی
🔸ساعت 7:00 / مهدیه بزرگ شیراز
خیابان زند، کوچه مهدیه
🔸ساعت 10:30 / مسجد طبالیون
ضلع شرقی حرم مطهر احمدبن موسی(ع)، جنب مسجد جامع عتیق
💢شب ها
🔸بعد از نماز مغرب و عشاء / مسجد الرسول (ص)
خیابان قصردشت
💥می توانید این مراسم را به صورت زنده هر روز ساعت 7 صبح و شب ها بعد از نماز مغرب و عشاء از طریق صفحه https://www.instagram.com/hadaegh.ir/ مشاهده نمایید.
🌐 https://bonyademahdi.com/357
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله_ویژه 🏳️ یاران امام حسین (ع)، الگوی یاران امام مهدی (عج) 👇👇👇👇 🌐 https://b
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله_ویژه
🏳️ یاران امام حسین (ع)، الگوی یاران امام مهدی (عج)
یکی از ضرورتهای اساسی منتظران در عصر غیبت، لزوم برخورداری از الگوهای عملی، در مسیر خودسازی و نیز همراهی و مساعدت امام معصوم (ع) است.
کسانی که بتوانند در عرصهی عمل، برای تحقق اهداف و آرمانهای امام خود، جانفشانی کنند، نمونههای روشنی در طریق اطاعت و سرسپردگی هستند و در این راه، چه کسانی شایستهتر از یاران امام حسین علیهالسلام؟
یارانی که امام خود را در تحقق بخشیدن به اهدافش یاری کنند، آنها که عقل بشری از درک مقامشان عاجز است، کسانی که امام معصوم در وصف ایشان فرمودند: من یارانی بهتر و باوفاتر از اصحاب خود نمیشناسم!
در حقیقت یاران امام حسین علیهالسلام، معیارهایی را در اختیار ما قرار دادهاند تا به وسیله آنها، خود را محک زده و با عمل به آنها، خود را برای قیام جهانی و روز باشکوه ظهور، آمادهتر سازیم.
در اینجا به برخی از ویژگیهای یاران اشاره مینماییم:
🔹 ۱) شناخت و الفت :
شناخت نسبت به امام معصوم و جایگاه شخصیت ایشان، به انسان کمک میکند تا از آزمونها سربلند بیرون آید. شناخت، خود، دو ثمره به همراه دارد: عشق و اطاعت، الفت و محبّتی پایدار و حقیقی است که در پی معرفت و شناخت باشد؛ چرا که هرچه شناخت بیشتر باشد، محبت شدیدتر و عمیقتر خواهد بود.
یاران حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام از چنان معرفت و شناختی به امام زمان خویش برخوردار بودند که شهادت در راه او را، بر زندگی در دنیا، برگزیدند؛ چنانکه یکی از یاران امام (ع)، اینگونه به این حقیقت اشاره میکند: «خدا را سپاس که این شرافت را نصیب ما کرد تا در کنار شما به شهادت برسیم و اگر دنیا باقی باشد و ما در آن جاودان باشیم، قیام با شما را بر ماندن در این دنیا ترجیح میدهیم»...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/358
🆔 @bonyademahdi
✅ #خبر
🔰 جلسه شورای مدیران بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) فارس در تاریخ 30 مهر 98 با حضور قائم مقام محترم و مدیران مجموعه تشکیل گردید.
دستور کار این جلسه پیرامون گردهمایی رابطین ادارات و سرپرستان شعب استان و تبادل نظر در رابطه با آن بود و در این باره تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
🌐 https://bonyademahdi.com/359
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن 🔸 قسمت چهارم - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💠 #امام_مهدی_عج_در_قرآن
🔸 قسمت چهارم -
برای راهنما و فصلالخطاب شدن در گسترهای چنین پهناور، بیان شاخصهها، شایستگیها و ویژگیهای صالحان و مفسدان، حق و باطل، خوب و بد و ... بهترین راه شمرده میشود. بدین سبب قرآن، جز در موارد ضروری، از نام بردن نام مؤمنان، منافقان، حواریون، پادشاهان، مشرکان و ... صرفنظر کرده است تا مخاطبان قرآن، به صفات و ویژگیها، و نه نامها، توجه کنند و امکان بهرهگیریهای نو از قرآن فراهم شود. بنابراین، شیعه معتقد است مسلمانان در آیات بسیاری به ائمه اطهار علیهمالسلام رهنمون شدهاند و وظیفه دارند با تطبیق ویژگیهای یاد شده در قرآن، امام خود را بشناسند و پاسخ نیازهای دینی، اجتماعی و سیاسی خود را از درگاه آنان جویا شوند. براساس همین نکته، امام علی (ع) میفرمایند: «هر کس امر ولایت ما را از قرآن به دست نیاورد، نمیتواند از فتنهها مصون بماند».(1)
از این روایت بدست میآید که امر ولایت اهلبیت علیهمالسلام، بخصوص امامت امام مهدی (عج)، و تشکیل حکومت جهانی به دست او در قرآن وجود دارد و توصیفات موجود در قرآن، ما را به این امر رهنمون میشود. در زمینهی ظهور و قیام آن حضرت و جامعهی آرمانی مهدوی میتوان توصیفات و اشارات زیرا را از قرآن بدست آورد:
🔹 1. غلبهی نهایی حق بر باطل و شکست جبههی کفر و فساد و نفاق (2)
🔹 2. جانشینی و خلافت مستضعفان بر روی زمین و حاکمیت صالحان و نیکان (3)
🔹 3. گسترش و فراگیری دین حق در برههای خاص از زمان (4)
🔹 4. از آن روز موعود تحت عناوین: «ایامالله» (5)؛ «وقت معلوم» (6)؛ «روز نصرت و پیروزی» (7)؛ و «طلوع فجر و سلامتی» (8)؛ و ... یاد شده است.
🔹 5. در آیاتی از آن حضرت با نامهای: «نعمت باطنی» (9)؛ «بقیةالله» (10)؛ «کلمة باقیة» (11)؛ «أولیالأمر» (12)؛ «مهتدون» (13)؛ «اقامهکنندهی نماز» (14)؛ «مضطرّ» (15)؛ «جنبالله» (16)؛ «حزبالله» (17)؛ «فجر» (18)؛ «نهار إذا تجلّی» (19) و ... نام برده است.
🔹 6. خداوند، با مهدی موعود (عج)، نور خود را کامل میکند (20).
🔹 7. در آن عصر، زمین بعد مرگش زنده میشود (21).
🔹 8. او منصور از جانب خدا و انتقامگیرنده از دشمنان است (22).
🔹 9. زمین به نور پروردگار روشن خواهد شد (23).
🔹 10. در روز پیروزی، ایمان آوردن کافران، سودی به حالشان نخواهد داشت (24).
🔹 11. هرچه در روی زمین است، تسلیم و مطاع او خواهد شد (25).
🔹 12. حضرت مهدی (عج)، یَهدِی الله لِنورَه مَن یَشاءُ است (26).
🔹 13. او تأمینکنندهی امنیت و آرامش در روی زمین است (27).
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها :
(1). آثار الصادقین، ج 17، ص241
(2). اسراء/81
(3). قصص/5؛ انبیاء/105
(4). توبه/23
(5). جاثیه/14؛ ابراهیم/5
(6). حجر/38 – 36
(7). عنکبوت/10
(8). قدر/5
(9). لقمان/20
(10). هود/86
(11). زخرف/28
(12). نساء/59
(13). بقره/9
(14). حج/41
(15). نحل/62
(16). زمر/56
(17). مجادله/22
(18). فجر/1
(19). لیل/2
(20). صف/8
(21). حدید/17
(22). شوری/41
(23). زمر/69
(24). سجده/29
(25). آلعمران/8
(26). نور/35
(27). همان/55
🌐 https://bonyademahdi.com
🆔 @bonyademahdi
✅ #گزارش_خبری
🔰 گوشه ای از فعالیت های مهدوی موکب احمدبن موسی (ع) در ایام اربعین حسینی در کربلای معلی
🔸 گزارش مصور فعالیت های مهدوی بنیاد و مؤسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با همکاری کمیته فرهنگی موکب احمد بن موسی (ع) در ایام اربعین در کربلای معلی همراه با برخی از فایل های صوتی برنامه های کوتاه مهدوی شمیم انتظار ارائه شده به زائرین مستقر در موکب .
✔️ عکس های بیشتر و فایل های صوتی در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐https://bonyademahdi.com/360