مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟ 💢 #شرایط_و_علائم_ظهور 🔸قسمت هفتم - 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #تحقق_ظهور_کی_و_چگونه؟
💢 #شرایط_و_علائم_ظهور
🔸قسمت هفتم -
مگر میتوان داستان صلح امام حسن (ع) را فراموش کرد؛ صلحی که به خاطر جدایی یاران از ایشان، و تنها گذاشتن ایشان، بر آن بزرگوار تحمیل شد و چقدر سخن بانوی بزرگ جهان اسلام، حضرت زینب کبری (س) عبرتآموز است که در شب عاشورا، به برادرشان فرمودند: «حسین جان! آیا یاران را آزمودهای که فردا تو را تنها نگذارند؟»
سدیر صیرفی میگوید: بر امام صادق (ع) وارد شدم و گفتم: به خدا سوگند الآن زمان نشستن شما نیست، بلکه باید قیام کنید. امام فرمودند: چرا ای سدیر؟ گفتم: به خاطر فراوانی دوستداران، پیروان و یاوران شما. امام فرمودند: چقدر هستند؟ سدیر پاسخ داد: صدهزار نفر. امام فرمودند: صدهزار؟ سدیر: بلکه دویستهزار. امام: دویستهزار؟، سدیر: بلکه نصف دنیا. امام سکوت کرده و از من خواستند تا با ایشان به خارج از مدینه بروم. در آنجا به گلّهی گوسفندی نگاه کرده و فرمودند: به خدا سوگند! اگر برای من به تعداد این بزغالهها شیعه بود، نمینشستم بلکه قیام میکردم. سدیر میگوید: آنها را شمردم، 17 (هفده) رأس بیشتر نبود(1).
به راستی چرا غیبت به وجود آمد؟ اگر مردم دست از یاری اهلبیت علیهمالسلام برنمیداشتند و آنان را تنها نمیگذاشتند، آیا ما از فیض ظهور امام بیبهره میماندیم؟!!!
براساس روایات، همانگونه که عدم همراهی، غیبتساز است، همراهی و یاوری، ظهورآفرین خواهد بود.
امام مهدی (عج) نیز برای قیام خود، یاور میخواهند؛ همراهانی فداکار و جان بر کف، دردآشنا و ایثارگر، یاورانی که تحمل سختیها و شدائد را داشته و تحت هیچ شرایطی، امام خود را تنها نگذارند.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت:
(1). اصول کافی، ج2، ص242، ح4
📚 فصلنامه منجی/ شماره 39/ زمستان 1397
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 کلمات امام زمان در دوران غیبت صغری/ دو کتاب در مورد دعاهای مهدوی ⚜ سلسل
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 کلمات امام زمان در دوران غیبت صغری/ دو کتاب در مورد دعاهای مهدوی
⚜ سلسله مباحث مهدویت-۴۰
کلماتی از دوران ۶۹ سال غیبت صغری از امام زمان باقی مانده است و اصطلاحاً توقیعات در همین مقطع زمانی به کلمات امام(ع) اطلاق میشود و حاوی موضوعات مختلفی است.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهلم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
به اینجا رسیدیم که زندگی امام علیهالسلام در دوره غیبت صغری و با نواب اربعه که چهار نفر بودند، از تاریخ ۸ ربیع الاول سال ۲۶۰ تا نیمه شعبان سال ۳۲۹ هجری قمری طول کشید.
نواب خاص، این نیابت و سفارت را از طرف امام عصر علیهالسلام به عهده داشتند یعنی تقریباً معادل ۶۹ سال. ده خصوصیت در مورد آنها عنوان شده که در مورد این ده ویژگی مفصل صحبت کردیم، بحث ایمان، تقوا، عدالت، وثاقت، راز داری پوشیده داشتن امر امام علیهالسلام، بنده خدا بودن، امانت داری، درایت و تیز هوشی که در هین حالی که پاسخگوی مردم هستند از طرف امام، راهنمای مردم به طرف امام علیهالسلام و مکان امام نیستند این تیز هوشی و درایت بسیار بالا میخواهد که ظلمه نتواند از اینها سوءاستفاده بکنند، آنها جای امام علیهالسلام را میدانستند چون هم باید از طرف امام علیهالسلام پیام ببرند و هم به امام علیهالسلام مسائل را برسانند. در واقع چشم و گوش امام علیهالسلام در جامعه شیعه بودند.
افرادی بودند که باید در سطح جامعه عادی بنظر برسند که دستگاهی بنی عباس در واقع به آنها حساس نشود که اینها در عین حال که آدمهای ممتازی هستند ولی بدور از شهرت طلبی بودند. اینها ویژگیهای دهگانه عمومی این بزرگواران بود...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/227
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین ⚜ فراز چهارم / قسمت اول ⚜ 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
💢 #شرح_زیارت_آل_یاسین
⚜ فراز چهارم / قسمت اول ⚜
🌿 السَّلامُ عَلَیْكَ یا خَلیفَةَ اللَّهِ وَ ناصِرَ حَقِّهِ
سلام بر تو ای جانشین پروردگار، و ای یاریکنندهی حقّ خدا
در مباحث گذشته فرازهایی از این زیارت را مورد بررسی قرار داده و عرض کردیم که زیارت آل یاسین حاوی یک دوره کامل معرفت امامشناسی میباشد و برای شناخت بیشتر ائمه، باید به روایات این انوار مقدّسه مراجعه کنیم.
امام(ع) در این فقره از زیارت، دو مطلب را متذکر شدند:
✳️ 1- منصب خلیفةاللهی ائمه و اولیاء که اینها جانشینان خداوند در روی زمین هستند.
✳️ 2- ائمه طاهرین علیهمالسلام یاوران حقیقی و مددکاران واقعی دین خدا هستند «ناصر حقّه».
در ادعیه، تعبیر به خلیفه خدا نسبت به ائمه علیهمالسلام خصوصاً امام عصر (عج) به دفعات متعدد بیان شده به طور مثال:
🔹 1. خَلَفتُکَ في بِلادِک(1) ؛ خلیفهی خدا بر خلق تو.
🔹 2. اَلسَّلامُ عَلیکَ یا خَلیفةَ الله وَ خَلیفَة آبائِهِ المَهدِییّن (2) ؛ سلام بر تو ای خلیفهی خدا و جانشین پدران خود که همه رهبران خلق به سوی خدا بودند.
🔹 3. خَلیفَتُهُ عَلی خَلْقِهِ وَ عِبادِه (3) ؛ خلیفهی خدا بر خلق و بندگان خدا.
🔹 4. وَ خُلَفائِک في أرْضِکَ الذّینَ اختَرتَهُم لِنَفْسِک وَ اصْطَفَیْتَهُم عَلی عِبادِک(4) ؛ خلیفههای تو بر روی زمین بزرگوارانی هستند که آنها را برای خود برگزیدی و بر تمام بندگان برتری دادی.
اصلاً یکی از ضروریات طرح مباحث مهدوی همین است که مهدویت، رمز شناخت خلیفة الهی است.
امام زمان (عج) در دعای رجبیّه، به یکی از نوّاب اربعه(5) ، همین جمله «خلیفةالله» را تعلیم فرمودند، که در ماه رجب اینگونه ما را زیارت کنید.
این کلام بسیار سنگین است و برای روشن شدن آن، باید حوصله بیشتری به خرج داد، اگر این کلام از لسان مبارک امام زمان (عج) صادر نشده بود، شاید بیانش نیز جایز نبود.
ادامه دارد...
🔺پینوشتها:
(1). دعای بعد از زیارت آل یاسین؛
(2). مفاتیح الجنان، زیارت دیگری از حضرت.
(3). زیارت استغاثه به حضرت.
(4). زیارت روز جمعه مروی از حضرت صاحبالزمان (عج) به ابوالحسن ضراب اصفهانی.
(5). محمدبن عثمانبن سعید
📚 برگرفته از کتاب «شرح زیارت آل یاسین» / جلد اول/ حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علیرضا حدائق
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #علائم_و_شرایط_ظهور 👈 موانع عمده ظهور 👇👇👇👇
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 موانع عمده ظهور
شاید بتوان گفت، یکی از شرایط عمده برای ظهور، وجود یاورانی است که همراه امام، بار قیام را بر دوش کشیده و تا آخر، از همراهی و یاری رهبر خود دست برندارند و او را تنها نگذارند. سدیر صیرفی در گفتگویی با امام صادق (ع) دربارهی عدم قیام ایشان میگوید:
«حضرت، مرا به خارج مدینه بردند تا آنکه وقت نماز، در محلی پیاده شدیم. امام صادق (ع) به جوانی که در آن نزدیکی بز می چراند، نگاهی کرده و فرمودند: «ای سدیر! به خدا قسم! اگر پیروان من، به تعداد این بزها بودند، بر جای نمی نشستم [و قیام میکردم]». سدیر گوید: بعد از تمام شدن نماز، حیوانات آن گلّه را شمردم و یافتم که عدد آنها از هفده تجاوز نمیکند»(1).
البته باید یادآور شد که، باید شرایط دیگری نیز فراهم شود. از جمله آن شرایط، قابلیت مردم برای پذیرش دولت حق است؛ به این معنا که، عموم مردم و جامعهی بشری باید به درجهای از معرفت برسند که دریابند حکومتها و مکاتب ساختهی بشر، جوابگوی نیاز مردم نبوده و به وسیلهی اینها، سعادت و عدالت واقعی به بشر هدیه داده نمیشود.
خلاصه آنکه مردم، خود باید ظهور عدالت را بخواهند و جهانیان را با زیباییهای دوران ظهور آشنا کنند و روحیهی عدالتطلبی و ظلمستیزی را در همه جا گسترش دهند. خواجه نصیرالدین طوسی، در کتاب تجریدالأعتقاد، علت غیبت امام را، کوتاهی مردم میداند؛ چرا که اعمال و کردار مردم، باعث غیبت امام شده است. بنابراین، مردم باید این قابلیت را در خود ایجاد کرده و امام را بخواهند، تا ظهور صورت گیرد(2).
🔺 پی نوشت ها:
(1). کافی، ج2، ص242، ح4.
(2). از همین رو، شیخ صدوق در مقدمه کتاب کمال الدین می گوید: «ظهور حجت های الهی در مقام پیشوایی خود، بر سبیل امکان و تدبیر، نسبت به مردم زمان خودشان است. اگر حال (مردم) طوری باشد که امام بتواند تدبیر و رهبری اولیایش را بر عهده بگیرد – یعنی مردم حاضر باشند حرف او را بپذیرند، و او بتواند اراده ی خدا را پیاده کند – ظهور آن حجّت، لازم خواهد بود و اگر وضع به گونه ای باشد که امام نتواند تدبیر در رهبری اولیایش را بر عهده بگیرد و حکمت الهی، موجب پنهانی او گردد و تدبیر نیز آن را اقتضا کند، خداوند او را در پشت پرده ی غیبت، نهان می سازد، تا زمانی که وقت مناسب فرا رسد.
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله_ویژه 🔆🌹 آفتابیترین روز تاریخ 👇👇👇👇 🌐 https://bonyademahdi.com/228
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله_ویژه
🔆🌹 آفتابیترین روز تاریخ
🔹مولای ما نمونهی دیگر نداشته است
اعجاز خلقت است و برابر نداشته است
🔸وقت طواف دور حرم فکر میکنم
این خانه بیدلیل تَرَک برنداشته است
🌿 ولادت تو، آفتابیترین روز تاریخ بود که روشنایی روز را خجل کرد. حجرالأسود، بر دستهای تو بوسه زد و مسجدالحرام، تو را در آغوش گرفت. صفا و مروه به نظارهات نشستند، تا اینکه همانند آفتاب، از درون کعبه سر زدی، آنگاه لبخند بر لبان عدالت نقش بست. ای نبأ عظیم و ای صراط مستقیم و ای لبریز از شجاعت و سخاوت. ذوالفقارت، برترین و گویاترین حدیث مردانگی است. ای کاملکنندهی دین احمد و ای سنگ صبور محمد (ص) و ای همتای زهرا (س)؛ تکرار نام تو، بیابانهای خشک ظلم و تبعیض را به سبزترین باغهای عدالت، پیوند زد.
امیر مهربانی، تو آمدی و ناخدای کشتی نجات بشریت در عصر جهالت شدی. یک آسمان بلاغت و یک کهکشان فصاحت، تو فاتح عاشقان و التیام زخمهای ضعیفان و مرهم دلهای غریبانی. تو آبروی انسانیّتی.
جمعه، سیزدهم رجب، زنی از طایفهی بنیهاشم، یگانه طایفهی حنیف عربستان، فاطمه بنت اسد، آهسته، آرام و باوقار گام برمیداشت، با آنکه درد بر او غلبه کرده بود؛ دردی که او را تا مسجدالحرام کشانده بود. دستان نیازش را به سوی آن بینیاز دراز کرده و از خدا کمک میخواست.
فاطمه جان! از درد شِکوِه نکن، خداوند تو و فرزندت را از عنایت بیحدّش سرشار میکند.
فاطمه جان! کودکی را که در بطن خود داری، روزی بر تارک تاریخ خواهد درخشید و آوازهی شوکت و عظمت او، در تمام روزگاران خواهد پیچید.
فاطمه جان! فرزندت در پاکترین خاک و منزّهترین مکان هستی، چشم به جهان خواهد گشود. دردهایت را فراموش کن، لبخند او جانت را تازه میکند...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/228
🆔 @bonyademahdi
🌺🌺🌺
⚜ یا مقلب القلوب و الابصار / سال نو آمد و نیامد یار
یا مدبر اللیل و النهار / بی حضورش چه اشتیاق بهار
یا محول الحول و الاحوال / منتهی کن فراق را به وصال
حول حالنا الی احسن الحال / به امید فرج همین امسال ⚜
🌼 السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 🌼
💐 بنياد و مؤسسه فرهنگي حضرت مهدي موعود (عج) فارس حلول سال نو، سال "رونق تولید" را به تمام مردم ایران تبریک و تهنیت عرض می نماید و سالی سرشار از برکت، معنویت، موفقیت و پیشرفت را برای ایران عزیزمان آرزومند است. 💐
🔹 متن پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۸ در لينك زير :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/229
🌺🌺🌺
سلام مشکل گشای ما، مهدی جان❣
از هر سو سیل غم روانه شده...
دیگر راه فراری نمانده است.
هجوم رنج ها، روزمان را
همچون شب، تیره کرده است؛
تا گرهی را باز می کنیم،
گره دیگری بر کارمان می افتد.
در گرداب مشکلات غرق ایم ...🍂
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
اینجا که ما ایستاده ایم جز ظهور روشن و حیات بخشت، امید دیگری نیست.
مهربانترین بابای دنیا! ظهور کن❤️
اللهم عجل لولیک الفرج
🆔 @bonyadmahdi
بی خبر در بزن و🌿
سرزده از راه برس...
مثل باران بهاری🌧
که نمیگوید کی؟!
اللهم عجل لولیک الفرج
🆔 @bonyademahdi
شهادت
هفتمین پیشوای شیعیان حضرت
بابالحوائج
امام موسیبنجعفرعلیه السلام را
به پیشگاه
حضرت ولی عصر عجلالله تعالی فرجه الشریف
وهمه شیعیان ایشان
تسلیت عرض مینماییم
@bonyadmahdi