هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | طبیعت حکومت آمریکا، ظلم است
🔻رهبر انقلاب: اینکه مثلاً یک پلیسی زانویش را بگذارد روی گردنِ یک سیاهپوستی و فشار بدهد تا او جان بدهد، این طبیعتِ حکومت آمریکا است. اینکه حالا مردم شعار میدهند که «بگذارید ما نَفَس بکشیم» این حرف دل همهی ملّتهایی است که آمریکا در آنجا ظالمانه وارد شده است. ۹۹/۳/۱۴
🏷 سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام (ره)
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از بنیاد مهدی موعود عج اسلام شهر
✅جلسه روشنگری
🌴موضوع:
بررسی وصیتنامه سیاسی – الهی امام خمینی
☘زمان: چهارشنبه 14 خرداد 1399 ساعت 23
در گروه مهدی یاوران نهج البلاغه ای:
https://eitaa.com/joinchat/2297364516C1109359dd9
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙🚨شما رهبر بشوید...
🔻صدایی که تا لحظاتی دیگر میشنوید، برای اولین بار منتشر میشود؛
این فایل صوتی، حاوی سخنانی است که حضرت آیتالله خامنهای در یک محفل خصوصی، از دیدار محرمانه با حضرت امام خمینی در سال آخر عمر امام بیان میکنند؛ جایی که امام برای اولین بار در حضور سران قوا به ایشان میگویند «شما رهبر بشوید».
متن این روایت در خلال متون، کتاب روایت رهبری منتشر شده است.
🔻حضرت امام خمینی در مهرماه ۶۷، یعنی قریب به شش ماه مانده به رویدادهای فروردین ۶۸ که به عزل آیتالله منتظری از رهبری آینده نظام و انقلاب انجامید، در جلسهای با سران قوا (آقایان خامنهای، هاشمی، موسوی، موسوی اردبیلی) و حاج سید احمد خمینی، ضمن تاکید مجدد بر کنار گذاشتن آقای منتظری، رهبری آیتالله خامنهای را پیشنهاد داده بودند.
💻 @khamenei_ir
✅بازنگاهی بر وصیتنامه امام خمینی، نقشه راه انقلاب اسلامی
وصیتنامه امام نقشه راه انقلاب در تمامی عصرها و دورههاست؛ ارزشمندترین گنجینه و بهترین میراث معنوی برای آیندگان در تمامی عصرها که مجموعهای از شاخصهای انقلاب و تمامی شاخصهای راه امام است.
https://basirat.ir/fa/news/322840/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C
☀️☀️رهبر ثانی انقلاب از زبان خمینی کبیر
امام خمینی چند اقدام انقلابی و سرنوشتساز انجام دادند که آثار و برکات عظیم آن پس از رحلت ایشان مشخص گردید. یکی از این اقدامات نگارش وصیتنامه سیاسی – الهی است که مهمترین و اساسیترین شاخصهای انقلاب اسلامی و راه امام در آن بصورت روشن و شفاف ذکر گردیده است و تکلیف پیروان و سربازان انقلاب و ولایتفقیه در تمامی عصرها و دورانها را مشخص نموده و عمل به آن ضامن عدم انحراف و دوام و بقا و اقتدار انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
یکی از این اقدامات، جلوگیری از ورود افراد فاقد صلاحیت به عرصه ولایتفقیه بود که در ماجرای عزل آقای منتظری از منصب قائم مقامی رهبری متجلی گردید. به دلیل کهولت سن و بیماری امام، اعضای مجلس خبرگان رهبری به فکر افتادند که جانشینی برای پس از رحلت انتخاب کنند و مرحوم منتظری را برگزیدند. اما ایشان به فاصله بسیار کوتاهی قبل از رحلت امام به دلیل مواضع غیراصولی و برخلاف مصالح نظام و شأن ولایتفقیه و نیز به علت جرائم و تخلّفات بزرگی که برخی از اطرافیانش با سوءاستفاده از جایگاه ایشان انجام میدادند و دفتر او را به کانون توطئه و فتنه تبدیل کرده بودند، از سوی امام و مجلس خبرگان عزل شدند.
یکی دیگر از این اقدامات امام (ره) در دوران حیات بابرکتشان، زمینهسازی برای هدایت و رهبری انقلاب توسط حضرت آیتالله خامنهای است. امامخمینی در موقعیتهای گوناگونی از حضرت آیتاللهخامنهای تجلیل نمودند و بارها با شورانگیزترین و افتخارآمیزترین جملات و عبارات، فضایل و کمالات و شایستگیهای حضرت آیتاللهخامنهای را تبیین و تأیید نمودند.
علاوه بر اینها امام خمینی تأکیدات مکرّری بر شایستگی آیتاللهخامنهای برای رهبری داشتهاند.
https://basirat.ir/fa/news/322842/%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D8%AB%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8%B1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایت عصر چهاردهم، از زبان رهبر انقلاب اسلامی
💻 @Khamenei_ir
مقام معظم رهبری:
مسئله ی پانزده خرداد، مسئله ی مهم و مقطع مهمی است. من مختصراً در این باره عرایضی عرض میکنم تا برسیم به مطالب اصلی و لازم.
پانزده خرداد مبدأ نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست. قبل از پانزده خرداد، در سال ۱۳۴۱ و آغاز سال ۱۳۴۲، قضایای مهمی اتفاق افتاد: در دوم فروردین ۴۲، حادثه ی مدرسه ی فیضیه پیش آمد و ضرب و جرح طلاب علوم دینی و اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیةالله گلپایگانی. قبل از آن، در اواخر سال ۱۳۴۱، قضایای تظاهرات مردم در بازار تهران پیش آمد و در آنجا هم اهانت به مرجع عالیقدر مرحوم آیةالله حاج سید احمد خوانساری. اینها نشاندهنده ی این است که نهضت روحانیت در سال ۴۱ و آغاز سال ۴۲ به آنچنان اوج و نشاطی رسیده بود که پلیس دستگاه جبار و دستگاههای امنیتی برخوردهای خشنی با علما و طلاب و حتّی مراجع تقلید داشتند. ولی با این همه، پانزدهم خرداد سال ۴۲ یک مقطع بسیار مهمی است. علت این است که در روز ۱۵ خرداد ۴۲ حادثه ای که اتفاق افتاد، پیوند مردم با روحانیت را در این سطح خطرناک و حساس نشان داد. در روز عاشورای آن سال -که روز سیزدهم خرداد بود- امام بزرگوار در مدرسه ی فیضیه یک سخنرانی تاریخىِ تعیین کننده ای کردند. بعد که امام را دستگیر کردند، در روز پانزده خرداد عمدتاً در تهران، همچنین در قم و در بعضی از شهرهای دیگر، یک موج حرکت عظیم مردمی به راه افتاد و رژیم طاغوت با همه ی وجود، با ارتش خود، با پلیس خود، با دستگاههای امنیتی خود، دست به سرکوب این حرکت مردمی زد. در پانزده خرداد یک قیام مردمی به وجود آمد. این نشاندهنده ی این بود که آحاد ملت ایران، با روحانیت، با مرجعیت -که مظهر آن، امام بزرگوار بود- یک چنین پیوند مستحکمی دارند و نکته اینجاست که همین پیوند است که ضامن پیشرفت نهضت، اوج نهضت و پیروزی نهضت میشود. هر جا یک حرکتی، یک نهضتی به مردم متکی بود و مردم با آن همراه شدند، این نهضت قابل ادامه است؛ اما اگر مردم با یک حرکت اعتراضی پیوند نخوردند، ناکام خواهد ماند؛ کمااینکه بعد از حادثه ی مشروطه در ایران قضایائی اتفاق افتاد، مبارزاتی شروع شد، هم از طرف گروههای چپ، هم از طرف گروههای ملی، اما همه ی اینها در طول تاریخ نهضتهای ایران، سرنوشتشان شکست و ناکامی بود؛ چون مردم با اینها نبودند. وقتی مردم وارد میدان میشوند و پشتوانه ی یک نهضت، احساسات مردم، اندیشه ی مردم و حضور مردم میشود، آن نهضت قابل ادامه است و پیروزی برای آن نهضت رقم میخورد؛ حادثه ی پانزده خرداد این مطلب را نشان داد؛ نشان داد که مردم پشت سر روحانیتند. با دستگیری امام بزرگوار آنچنان قیامتی در تهران و در برخی از شهرستانهای دیگر به راه افتاد که دستگاه را وارد میدان کرد و سرکوب وحشیانه ای کردند؛ تعداد نامعلومی - بسیار زیاد - از مردم کشته شدند؛ خیابانهای تهران با خون بندگان خدا و مؤمنان و جوانان سلحشور این ملت، رنگین شد. در پانزده خرداد، چهره ی خشن دیکتاتور، چهره ی بیرحم رژیم طاغوت، کاملاً خود را نشان داد.
هدایت شده از اطلاع رسانی عاشقان کربلا
⭕️ ولایت پذیری امام مهدی (عج) در رکاب حضرت آقا
💬 حاج حسین یکتا:
🔹بچهها! شهدا خوب تمرین کردند ولایت پذیریِ امام مهدی(عج) را در رکاب آسید روحالله خمینی. ما هم باید تمرین کنیم ولایت پذیریِ امام مهدی(عج) را در رکاب حضرت آقا.
🔻کانال ما را به دیگر دوستانتون معرفی کنید🔺
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
▪️کانالی سرشار از محتوای مفید▪️
✅ اطلاع رسانی عاشقان کربلا
🆔 @asheghanekarbala
✅❗️❗️رفقا برای این متن زحمت کشیده شده
لطف کنید با دقت روح این نوشتار را با وجدان خود بیابید و تکلیف را تشخیص دهیم ودنبال پنهان شدن پشت سرتکلیف دیگران نشویم ❗️❗️✅
💐🌳💐 وقتی مکه در سال هشتم هجری به دست مسلمین فتح شد، رسول اکرم صلی الله علیه و آله دستور عفو همگانی صادر کردند.
اما فرمودند عبدالله(برادر رضاعی عثمان) را هرجا گیر آوردید بکشید حتی اگر خود را به پرده ی کعبه چسبانده باشد.
این شخص ابتدا مسلمان بود ولی بعد مرتد شد و به مکه فرار کرد و شروع کرد به خدا و پیامبرش دروغ بستن.
وقتی عبدالله دستور قتلش را شنید به برادرش عثمان پناه برد و از او خواست که نزد رسول خدا واسطه شود تا او را نکشند.
عثمان برادر را برداشت و نزد پیامبر آورد و از رسول اکرم طلب بخشش و گذشت برای برادر مرتد خود کرد.
رسول اکرم صلی الله علیه وآله مدتی طولانی سکوت کردند و سپس سربلند کرده و رضایت دادند.
👈🔥👈 با اینجای ماجرا کار دارم:
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله رو به اصحاب کردند و فرمودند:
می دانید چرا مدتی طولانی سکوت کردم؟
منتظر بودم یکی از شما بلند شود و سر از تن عبدالله جدا کند.
(صفحه 192و193،کتاب سقیفه،علامه عسکری)
🌲🌹🌲 آری امام جامعه همیشه حرف خود را صریح نمی زند، یا مصلحتی را می بیند یا مقامش اقتضای سخن گفتن نمی کند،
این تویی که با بصیرتت باید تشخیص به موقع و صحیح داده و عمل کنی و الا بعد از آنکه همه چیز روشن شد هنری نکردی!
وقتی امام علی علیه السلام از انصار می پرسید که چرا با غیر من بیعت کردید، جواب می شنید: چون تو اعلام خلافت نکردی!
اگر تو زودتر گفته بودی حتما با تو بیعت می کردیم.
اینها همیشه منتظرند که امامشان سخن بگوید تا حرکت کنند، اما نمی دانند که همیشه اینگونه نیست.
همیشه قرار نیست امام جامعه صراحتأ سخن بگوید،
این تویی که باید تشخیص دهی و آیا بصیرت معنایی غیر از این دارد؟
اگر با افکار و اعتقادات رهبرت دم خور باشی و نظام فکری او را در سخنانش بیابی لازم نیست که در هر حادثه ای برایت فتوا بدهد تا تو حرکت کنی، بلکه قبل از آنکه لب بگشاید، ناگفته های او را می دانی.
🌷🍁🌷 امام حسین علیه السلام در شب عاشورا به اصحاب خود فرمودند که از تاریکی شب استفاده کنید و بروید.
آنان که حسین شناسند می دانند که نباید بروند.
امام وظیفه ی خود می داند که جان یارانش را به خطر نیندازد، به همین دلیل به اصحابش می فرماید که اینها به من کار دارند و قصد جان مرا کردند،
شما جان خود را نجات دهید.
اما تو وظیفه ای دیگر داری!
تو نباید مصلحت سنجی کنی!
مصلحت سنجی کار امام جامعه است و کار تو فهم طلب امام از تو که شاید مثل این داستان کربلا خلاف حرف صریح امامت باشد.
🌻🌴🌻 اما امان از آن حزب اللهی نماهایی که دم از ولایت مداری می زنند ولی حاضر نیستند حتی سخنان ولی زمانشان را بخوانند تا بفهمند که او از آنها چه می خواهد.
قضیه وقتی بدتر می شود که امام جامعه ی مسلمین بارها مطلبی را بیان می کند
(مثلا چند بار در ظرف یک سال می فرماید: من به مذاکره خوشبین نیستم) اما عده ای هنوز منتظر می مانند تا ایشان حرفش را صریح تر بزند.
نه تنها نگفته های ایشان را هم نمی فهمند و نمی دانند،
بلکه گفته های ایشان را هم نمی دانند و از روی جهل می گویند ما منتظریم رهبری نظرشان را بگویند!
دیگر از جان امامت چه می خواهی؟
نکند توقع داری او بیاید در صحنه و علیه سیاستمداران قاجاری مملکت شعار بدهد تا تو تصمیم بگیری که باید حرکتی کنی؟
🌿🍂🌿 موضع داشته باشید.
نسبت به اشخاص، نسبت به جریانها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى دربارهى فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضعگیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد... ؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار عبارت باشد از تقوا(93/5/1)
T.me/didebane_enghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | نَفَسکُش
🔻رهبر انقلاب: اینکه یک پلیسی با خونسردی ، زانویش را بگذارد روی گردنِ یک سیاهپوست و نگه دارد و فشار بدهد تا جان بدهد، چیز جدیدی نیست؛ طبیعتِ آمریکایی این است؛ این کاری است که آمریکا با همه دنیا تا حالا میکرد. ۹۹/۳/۱۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | آمریکا؛ علیه دنیا
🔻رهبر انقلاب: اینکه یک پلیسی با خونسردی ، زانویش را بگذارد روی گردنِ یک سیاهپوست و نگه دارد و فشار بدهد تا جان بدهد، چیز جدیدی نیست؛طبیعتِ آمریکایی این است؛ کاری است که آمریکاییها با افغانستان، عراق، سوریه و با خیلی از کشورها کردهاند؛ اینکه حالا مردم شعار میدهند «نمیتوانیم نَفَس بکشیم» حرف دل همه ملّتهایی است که آمریکا در آنجا ظالمانه وارد شده و اقدام کرده است. ۹۹/۳/۱۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | رهبری آیتالله خامنهای چگونه مطرح شد؟
☑️ @Khamenei_ir
✅سومین سالگرد شهادت سید مصطفی صادقی، تنها شهید مدافع حرم سازمان انرژی اتمی گرامی باد.
گفتوگو با پدر جاویدالاثر سیدمصطفی صادقی، تنها شهید مدافع حرم انرژی اتمی که رمضان سال ۱۳۹۶ به شهادت رسید؛
پسرم را با وساطت دخترانش راهی سوریه کردم
شهید سید مصطفی صادقی
مصطفی در وصیتنامهاش از ما خواست تا دخترانش را زینبی تربیت کنیم.او برای دخترهایش اینگونه نوشت: «اگر در بزرگسالی این وصیت را خواندید، فراموش نکنید شوق ولایت مرا به کربلا کشاند.» https://www.mashreghnews.ir/news/1072328/%D9%BE%D8%B3%D8%B1%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B7%D8%AA-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%85
خردادماه سال 1396 بود که کربلایی سید مصطفی صادقی، سید والامقامی از تبار حضرت امام جعفر صادق(ع) از مدافعان حرم عمه سادات حضرت زینب کبری(س) به شهادت رسید.
پس از شهادت این شهید بلندمرتبه بود که یک عکس نظر همه را به خود جلب کرد، عکسی که در آن دو دختر کوچک شهید در هنگام وداع پاهای پدر را گرفته¬اند؛ عکسی بسیار شورانگیز و پر رمز و راز.
پایین سنگ مزار شهید در بهشت زهرا هم یک دست¬نوشته به چشم میخورد با این اشعار:
نرخ رفتن به سوریه چند است
قدر دل کندن از دو فرزند است
اگر از سوی معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد
🌷ایثارگری در راه هدف و به عشق امام حسین(ع)
شهید تک پسر خانواده بود و در هنگام شهادت دو دختر سه و شش ساله داشت.
واقعاً دل بسیار بزرگ و ایمان خیلی قوی می¬خواهد از دو فرزند دلبند کوچک و دو دختری که شدیداً بابایی هستند، دل بریدن و به جبهه نبرد حق علیه باطل شتافتن، آن هم بصورت کاملاً داوطلبانه و اختیاری.
البته در جمهوری اسلامی ایران مکرر این صحنه¬ها را دیده¬ایم. بسیاری از مدافعان حرم و شهدای مدافع حرم چنین وضعیتی دارند و تصاویر فرزندان خردسال¬شان زینت¬بخش مطبوعات، خبرگزاری¬ها، سایت¬ها و کانال¬ها است.
در جنگ تحمیلی نیز مکرر این اتفاق افتاد. خانوادۀ یک شهید جنگ تحمیلی را می¬شناسم به نام شهید سیف اله احمدنژاد. مادرِ خدا بیامرزش می¬گفت وقتی رفت جبهه دو دختر و یک پسر خردسال داشت و یک دختر شش ماهه در راه. اول جانباز شد و دو ماهی در بیمارستان بود. مادر در بیمارستان به ایشان می¬گوید الآن پشیمان نیستی؟ بچه¬هایت چه می¬شوند؟ و ایشان پاسخ می¬دهند: نه، مگر امام حسین(ع) زن و بچه نداشتند؟
سید مصطفی پس از طی دوره¬های آموزشی متعدد نظامی و آمادگی کامل در تاریخ 20/12/1394 به مدت سه ماه برای شرکت در جبهۀ مبارزه با داعش و گروه¬های تکفیری و دفاع از حرم حضرت زینب(س) اعزام گردید و پس از این مدت به کشور بازگشته و تنها نه روز از مرخصی خود استفاده کرده و در کنار خانواده ماند و مجدداً به جبهۀ مقاومت در سوریه بازگشت و تا 45 روز در مأموریت بود.
در ایام عید سال 1395 قرار بود به صورت خانوادگی به مشهد مقدس برود و تمامی کارهای مقدماتی هم انجام شده بود اما شهید عزیز طی تماسی اطلاع می¬دهد که من 25/12/1395 به کشور سوریه اعزام خواهم شد. خانواده به ایشان می¬گویند قرار بود زیارت حضرت ثامن¬الحجج امام رضا(ع) برویم حداقل بعد از زیارت برو. شهید پاسخ می¬دهد که من به زیارت حضرت زینب(س) می¬روم شما هم نایب¬الزیاره من باشید.
سید مصطفی در تاریخ 25/12/1395 به منطقه مقاومت سوریه اعزام و در تاریخ 16/03/1396 مصادف با یازدهم ماه مبارک رمضان در وقت افطار در حماء بدست تکفیری¬های جنایتکار به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر شهید هنوز برنگشته است و خانواده¬اش همچنان چشم¬انتظار هستند.
معروف است که شهدایی که پیکرشان گمنام می¬ماند و دفن نمی¬شود هر شب میهمان حضرت فاطمه زهرا(س) هستند و صدیقه طاهره هر شب به پیکر مطهرشان سر می¬زند. ان شاء الله که شهید سید مصطفی صادقی نیز هر روز میهمان سرور زنان دوعالم است.
🌴نرخ رفتن به سوریه چند است؟
امام حسینی بودن و شاگرد و دلداده ممتاز مکتب کربلا بودن، ویژگی درخشانِ شهید سید مصطفی صادقی است.
سید مصطفی نخبه علمی و کارمند سازمان انرژی اتمی بود، به همین دلیل با اعزامش مخالفت می-شد. روی کاغذ نوشت:
«نرخ رفتن به سوریه چند است؟/قدر دل کندن از دو فرزند است»
این را نوشته را جلوی مسئول اعزام قرار داد. این دست¬نوشته هنوز موجود است.
🍀رضایت پدر با وساطت فرزند شش ساله
در سالی که داخل رآکتورها بتن ریختند، سیدمصطفی و تعدادی از دوستانش به شدت ناراحت و بیقرار شدند.
سید مصطفی در سال ۱۳۹۴ عزم جهاد کرد و از پدر کسب اجازه نمود. پدر راضی نبود اما جالب است بدانید صدیقه¬سادات دختر شش ساله شهید، وساطت کرد و پدر رضایت داد. حسینی و زینبی و عاشورایی بودن کودک خردسال بسیار حیرت¬انگیز و افتخارانگیز است.
صدیقهسادات به پدربزرگ اطلاع می¬دهد که بابا مصطفی برای رفتن به سوریه نذر کرده و از خانه در اسلامشهر تا قم پیاده رفته است و از پدربزرگ می¬خواهد: بابا به من گفته که به جز او دیگر پسری ندارید و همین حساسیت باعث شده رضایت ندهید. بابا از من خواست بیایم و واسطه شوم.
پدر شهید هم که اصرارها و صحبتهای نوهام را می¬شنود، قبول کرده و رضایت می¬دهد که سیدمصطفی مدافع حرم حضرت زینب(س) شود.
رضایت مادر هم اهل بیتی(ع) گرفته می¬شود.
سید مصطفی به مادر یادآور می¬شود که اگر مانع رفتن من شوید، آیا میتوانید در آن دنیا پاسخ حضرت زینب(س) و حضرت زهرا(س) را بدهید. میتوانید سرتان را بالا بگیرید؟ اگر من و امثال من برای دفاع از حرم نرویم چه کسانی بروند؟ دفاع از حرم بر ما واجب است.
🌷عمل به زیارت عاشورا و راه امام حسین(ع)
سید مصطفی زیارت عاشورا را از عمق جان خوانده و درک نموده و به آن عمل کرده بود.
خواهر شهید تعریف می¬کند: «یک بار من با تندی باهاش برخورد کردم گفتم مامان و بابا خیلی بهم می¬ریزند وقتی تو نباشی. گفت مگر در زیارت عاشورا نمی¬خوانیم بابی انت و امی. یعنی چی؟ ما داریم قسم می¬دهیم. ما می¬گوییم پدر و مادرم فدای تو یا حسین. پس طوطی¬وار می¬خونیم ما این را. یعنی قصه داریم می¬خوانیم. خوب نخوانیم. وقتی داریم می¬خوانیم انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم. یعنی با دوستان تو دوستم یا حسین و با دشمنان تو دشمن. اینها دشمنهای حسین هستند. ایهنا دشمنهای زینب هستند. ما باید بریم.»
شهید صادقی در موقعیتی ابراز داشت: «ما این مسیر را، بنده و دوستان دیگه به نظرم این مسیر را آگاهانه انتخاب کردیم. اصلاً احساساتی نشدیم. من باید از این ۳۴سال سن با داشتن دو دختر سه ساله و شش ساله سعی کردم جلوی احساسات خودم را برای این چنین کارهای پر خطری بگیرم. یعنی اگه دارم میروم فکر می¬کنم دختر سه ساله دارم. فکر می¬کنم دختر شش ساله دارم اما نمی¬توانم ببینم امام حسین هم دختر به روایتی سه ساله بعضی¬ها میگویند پنج ساله داشت. اینها هم داشتند. من نمی¬توانم این چیزها را ببینم که همان قوم ظالمین حالا آمدند بخواهند همان وقایع را تکرار کنند.»
🌿خواب دختر شهید
مادر شهید خواب نوه¬اش را چنین شرح می¬دهد:
«مطمئنم که بهترین جایگاه را دارد... حتی خواب این را دخترش دیشب دیده... خواب دیده که پدرش آمده و او را یک جای خوش آب و هوایی برده که مثل بهشت بوده پر از درختهای میوه، آنجا به او آب داده، زینب هم گفته بابا این آب چقدر خوشمزه است، پدرش هم گفته: بابا این آب فقط مال اینجاست... جای دیگری پیدا نمیشود.. بعد زینب رفته جلوی آینه و دیده که صورتش نورانی است، گفته بابا پس صورت من کو؟ پدرش هم گفته: بابا جان اینجا همه صورت¬ها نورانی است.»(جام¬جم آنلاین، یکشنبه 21 خرداد 1396)
🌺صبر زینبی
خانواده شهید، خانواده شدیداً عاشق و پیرو اهل¬بیت(ع) است.
مادر شهید نیز صبر و آرامش خویش پس از شهادت جگرگوشه¬اش را از حضرت زینب(س) می-گیرد: یا حضرت زینب ما آن موقع نبودیم که در مصیبتهایت شریک باشیم ولی حالا که بودیم یک پسر داشتم که دادم در راه دفاع از حرمت. فقط خودت کمک کن که آرام بگیرم. و آرام هم گرفتیم. همان موقع که شهادتش را خبر آوردند بچه¬ها بلافاصله گفتند برویم دو رکعت نماز صبر بخوانیم. من رفتم و خواندم. همان دو رکعت نماز صبرم داد. فقط به حضرت زینب می¬گویم به همه ما صبر بده. به همه مادرهای شهدا، به همه چشم انتظارها. همین آرامم می¬کند.
☀️وصیتنامه اعتقادی و انقلابی و عاشورایی
در وصیتنامه شهید سیدمصطفی صادقی نکات و توصیههای اعتقادی و انقلابی و عاشورایی کمنظیری وجود دارد. ولایتمندی و ولایتمداری و اعتقاد و ارادت شدید به ولایتفقیه از نکات مشهود در وصیتنامه است.
برخی نکات مندرج در وصیت¬نامه شهید صادقی عبارت¬اند از:
- دخترانم را زینبی تربیت کنید.
- فرزندانم در هیئت حضرت اباعبدالله(ع) پرورش یابند تا از هر گزندی مصون باشند.
- شوق ولایت مرا به کربلا کشاند.
- در اطاعت از ولی¬امرمان امام خامنهای روحی له الفدا از هیچ کوششی دریغ نکنید.
- دنبال دنیا نباشید و فقط به دنبال خدا باشید و هر کاری را برای رضای خدا انجام دهید.
- خیر دنیا و آخرت در نماز اول وقت است.
- من هر چه دارم از هیئت و روضهها و از خادمی در خانه اربابم امام حسین(ع) دارم.
🌷همه باید ابراز ارادت کنیم به مدافعان حرم
این شهید والامقام دقیقاً در روزی شهید شد که تروریست¬های داعشی در تهران در حرم امام خمینی و مجلس شورای اسلامی عملیات تروریستی انجام دادند و با اعمالی وحشیانه ایجاد رعب و وحشت کرده و عده¬ای از هموطنانمان را به شهادت رساندند.
مدتی بعد نیز در اهواز چند تروریست دیگر به مراسم رژه روز ارتش حمله کرده و عده¬ای دیگر از هموطنانمان را زخمی و شهید کردند که در میان شهدا یک کودک چهار ساله، یک جانباز سرافزاز، یک روحانی و مردم عادی ملاحظه می¬شوند.
این حوادث تروریستی ثابت کردند که ملت ایران به حق و به جا به ندای مظلومان پاسخ گفته و در کنار مردم سوریه قرار گرفته¬اند و همه باید ابراز ارادت کنیم به شهید سید مصطفی صادقی و کلیۀ مدافعان حرم و تمامی شهدای مدافع حرم. به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«شهدای دفاع از حرم اگر نبودند، ما باید حالا با عناصر فتنهگرِ خبیثِ دشمنِ اهلبیت و دشمن مردم شیعه، در شهرهای ایران می¬جنگیدیم. ... اگر این کاری را که سرداران باارزش ما انجام دادند انجام نمی¬دادند، ... حالا باید در همین دوروبَر و اطراف با اینها می¬جنگیدیم؛ باید در همین خیابانهای خودمان و شهرهای خودمان با اینها مبارزه می¬کردیم. بخش مهمّی از این امنیّتی که امروز شما دارید، مربوط به همین مدافعان حرم است.»۱۳۹۶/۰۳/۲۸