دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
1⃣. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣ دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
«مهدی جمشیدی»
سومین جلسه گروه تئاتر منتظران ظهور با حضور استاد امینی از اساتید و کارگردانان تئاتر استان تهران و انجام تست بازیگری به منظور آغاز تمارین نمایشنامه آشنای غریب
پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱
* بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) شهرستان ورامین
@mahdaviatvaramin
اولین جلسه شورای اجرایی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج شهرستان ورامین در سال ۱۴۰۱
پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱ ساعت ۱۶:۳۰
@mahdaviatvaramin
Mirak:
🔴 آیا شناختن عکاس پروژه #سیسمونی_گیت مهم است؟/وحشت عدالتخواران از یک سوال ساده!
✍سید هادی
◾️بدون تردید رصد دقیق مسافرت خانوده یک مسئول علیرغم ملاحظات امنیتی و حتی پی بردن به اهداف سفر و باردار بودن دختر آن مسئول و ساعت پرواز رفت و برگشت آنها و گرفتن عکس و فیلم از آنها و دسترسی به اطلاعات محرمانه خصوصی این افراد کار یک فعال توییتری ساده نیست بلکه کار یک تیم امنیتی حرفه ای است .
⏪چرا علاوه بر جنبه منفی عملکرد خانواده قالیباف باید حواسمان به طراحان و اجرا کنندگان پشت صحنه این جنجال رسانه ای هم باشد؟
◾️ اما سوال : رصد امنیتی دقیق قطعا کار کسانی هست که به یک سیستم امنیتی و امکانات آن دسترسی دارند.چرا این امکانات و رصدهای دقیق امنیتی صرف مبارزه با شبکه های تو در توی فساد و مافیای هزار سر فساد مثلا خودروسازی نمیشود؟ چرا صرف برخورد با شبکه های برانداز ضدفرهنگی نمیشود ؟ چرا صرف برخورد با مافیای گرانی و تورم نمیشود؟
◾️اینکه سوال میشود عکاس این پروژه کیست از آن جهت است که مسائل مهمتری از عملکرد ناپسند خانواده یک مسئول وجود دارد که باید امکانات رصد امنیتی صرف آنها بشود و اما در مسیر انحرافی و کم اهمیت بکارگیری میشود که بیشتر جنبه تسویه حساب های سیاسی و یقه گیری دارد و یک بازی دو سر باخت برای نظام و مردم است.
◾️یقینا خانواده مسئولان باید زیر چتر امنیتی و تحت نظر باشند که خطایی از آنها علیه منافع مردم رقم نخورد اما نه در حد یک مسافرت خارجی معمولی....
◾️مثلا وقتی که مهدی هاشمی رفسنجانی در زمان فتنه ۸۸ به انگلیس مسافرت میکرد و اسناد و اسرار مملکت را با خود میبرد چرا کسی اطلاعات سفر وی که آسیب جدی به مملکت زد را منتشر نمیکردند؟
◾️حسن روحانی زمانیکه دبیر شورای عالی امنیت ملی و نایب رئیس مجلس بودند سالها به بهانه تحصیلات سفرهای مخفیانه و آشکاری به انگلستان داشتند . چرا هیچ اطلاعاتی ازین سفرها منتشر نمیشود؟ و هزاران نمونه و مثال دیگر از سفر فرزندان و مسئولان به خارج کشور که هرکدام باعث وارد شدن خسارت فراوان به مردم و کشور شدند....
◾️اینکه سوال میشود عکاس پروژه #سیسمونی_گیت چه کسی است بدین جهت است که میخواهیم از او سوالات مهمتری بپرسیم که چرا در جریاناتی که ذکر شد و باعث آسیب های جدی به مردم و کشور شده غایب است و عملکرد دقیقی نداشته اند اما برای تسویه حساب های سیاسی رصد دقیق و لحظه به لحظه دارند.
◾️بدون شک افشای عکاس پروژه #سیسمونی_گیت راه را برای شناختن خیلی از جریانات انحرافی درون نظام از جمله همین جریان انحرافی پروژه بگیر عدالتخوار باز خواهد کرد.اینکه برخی از عناصر جریان انحرافی عدالتخوار از افشای عکاس پروژه خانواده قالیباف به وحشت افتاده اند و مدام زشتی عملکرد خانواده این مسئول را تیتر میکنند بخاطر همین موضوع مهم است.
داگ هامرشولد، دومین دبیرکل سازمان ملل گفته بود:
«سازمان ملل قرار نیست جهانیان را به بهشت ببرد، اما میخواهد مانع رفتن به جهنم شود».
دیدار با امام ؛ استاد نصرالله پور ۷.mp3
14.69M
🔸دوره آموزش مباحث مهدویت
#استاد_نصرالله_پور
♦️جلسه شصت و سوم:
عوامل زمینه ساز دیدار با امام زمان عج در عصر غیبت (قسمت هفتم)
👈فوائد و برکات دعا برای حضرت
👈ماجرای تشرف مشهدی اکبر قناقستانی از قول علامه مصباح یزدی ره
♦️زمان: ۳۰ دقیقه
@menbarmahdavi
نصرالله پور دعای افتتاح ۲۱.mp3
3.88M
🔸شرح دعای افتتاح در سی شب
(قسمت بیست و یکم_ شب بیست و یکم ماه رمضان)
#استاد_نصرالله_پور
#تعلیم_طلب_ظهور
🔻همه با هم هر شب بعد از افطار قرائت دعای افتتاح و دعا برای فرج آقا فراموش نشود
🔻زمان: ۸ دقیقه
♦️عزیزان هرشب در تمام گروهها و کانالهای ایتا و تلگرام و واتساپ ارسال بفرمایید
👈آموزشگاه مجازی مباحث معرفت مهدوی استاد نصرالله پور 👇
https://eitaa.com/joinchat/3831562376C18bdc811db