بہصحࢪاسپࢪدمڪہ؛
بـٰاخاڪبپوشـونہداداشتنـتࢪو؛
بمیࢪمڪہبـࢪدنجـلوچشـممـنپیࢪهنتࢪو💔!
https://eitaa.com/mahdavii12
🏴 بعد از واقعه عاشورا حدود ۳ مرتبه ۳ گروه به ندای #هل_من_ناصر امام حسین علیه السلام لبیک گفتند :
▪️ گروه اول #توابین بودند
همانهایی که روز عاشورا و قبل از آن سکوت کردند همگی قیام کردند تقریبا همه کشته شدند 5000 نفر « ولی #دیر_شده_بود » .
▪️ گروه دوم مردم #مدینه بودند
بعد از عاشورا قیام کردند همگی کشته شدند حدود 10000 نفر یزید گفت لشکری که به مدینه حمله کند 3 روز جان و مال و ناموس مردم مدینه برایش حلال است آورده اند اهل بیت امام سجاد(ع) را در این زمان از مدینه خارج کردند،در یک صحرا، تا در مدینه شاهدجنگ نباشند. ولشکریان جنایتکار یزید ازهیچ جنایت وخیانتی کوتاهی نکردند و 10000 نفرهم شهید شدند.
*« اما #دیر_شده_بود »* .
▪️ گروه سوم #مختار بود که بعد از جنگهای فراوان و کشته شدن حدود 15000 نفر شکست خورد و حدود 7000 نفر هم از اسرا گردن زده شدند . مجموعا حدود 20000 نفر کشته شد ، «اما #دیر_شده_بود»* .
▪️مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام حسین علیه السلام به کوفه کمکش نکردند ، همه بعد ها به کمک امام رفتند ,«ولی #دیر_شده_بود» .
🔳 امام سجاد هم استقبال خاصی از این حرکتها نمی کردند «چون #دیر_شده_بود».
▪️حدود 35000 نفر کشته شدند
«اما #دیر_شده_بود» .
▪️خیلی فرق هست بین آن 72 نفری که به موقع به یاری امامشان رفتند با این 35000 نفری که بعد از شهیدشدن امام حسین(ع)قیام کردند .
🔳 ما باید مراقب باشیم
از امام خودمان عقب نیفتیم .
️الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ، هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید.
#اسلام_علیک_یا_ابا_صالح_المهدی
#عج_امام_زمان_حضرت_مهدی_عج
#امام_حسین_علیه_السلام_زمان_
#الان_همین_وقت_و_ثانیه_حال_
#هل_من_ناصرا_ینصرونی🥀🥀🥀🥀🥀
#آیا_کسی_هست_مرا_یاری_کند_؟
#امام_زمان_حضرت_مهدی_عج🥀🥀🥀
https://eitaa.com/mahdavii12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم شما محافظ نماز هستید و هم نماز محافظ شما!
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
https://eitaa.com/mahdavii12
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به سخنرانی طوفانی و فوقالعادهی شاگرد علامه زرآبادی در عالم رویا، نمرهی پایینی میدهند! و میگویند شما ملاک قبولی را نداشتید!
#استاد_شجاعی
https://eitaa.com/mahdavii12
مداحی آنلاین - از دل زینب ای وای - مطیعی.mp3
8.81M
تنت تنها ماند
به خاک صحرا
خیمههای تو به خاکسترها
مانده در غمها زینبت تنها
#سینه_زنی
#محرم
#میثم_مطیعی🎙
https://eitaa.com/mahdavii12
نماهنگ مرو کجا.mp3
4.86M
ببین دل زار زینب
نگاه و اصرار زینب
تو راهی از خیمه شدی و
من از قفا مرو! کجا؟
امیر و سالار زینب
🎙#حاج_محمود_کریمی
#جدید
#عاشورای_حسینی
#محرم
#استودیویی
#روضه
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_علیه_السلام
https://eitaa.com/mahdavii12