eitaa logo
مَهدَویون
419 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.7هزار ویدیو
13 فایل
﷽ ‌‌『العجل‌العجل‌یامولانایاصاحب‌الزمان‌‌』 گاهی بهش فکـــر کنیم... یک نفر سالهاست منتظر ماست؛ تا بهش خبـــر بدیم که ما آماده ایم ؛ که برگرده.. 🍃اللــهم عجــل لولیکــــ الفــرج🍃 🔹ارتباط‌باڪانال‌: @ya_vasi
مشاهده در ایتا
دانلود
... 🔸حجابِ دیدن او را کنار باید زد و لحظه لحظه دَم‌‌ از انتظار باید زد... 🔸برای آمدنش اشک و آه کافی نیست برای آمدنش زار باید زد... 🔸حجابِ دیدن او بی گمان خود ماییم حجاب دیدن او را کنار باید زد... تعجیل در فرج مولایمان صلوات 🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رَبــــِّ المَھـِـدے المُوعودﷻ‌…
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا رفتار ما انسان ها در تقدیم و یا تأخیر ظهور اثر دارد؟ عرفان
♨️چگونه با امام زمان(عجل الله فرجه) درد و دل کنیم⁉️ 🔸با توجه به مضمون روایتی که از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است، امام زمان از شدت محبتی که به دوستان خود دارد، هر زمانی که شخصی او را یاد کند، نگاهی به او می‌کند و سزاوار است که یاد کننده به جهت احترام و تعظیم از جای خود برخیزد، هنگامی که مولای خویش او را به نظر مهر و عطوفت نگاه می‌کند، پس از جای خود برخیزد و از خدای تبارک و تعالی، تعجیل فرج ایشان را بخواهد. 🔸بنابراین قطعاً امام زمان صدای ما را می‌شنود، اما اینکه چرا حاجات ما را برآورده نمی‌کند، دلایل مختلفی دارد؛ مثلا شرایط استجابت دعا را فراهم نمی‌کنیم که از جمله آن‌ها ترک معصیت خداست یا اینکه برآورده شدن آن حاجت به صلاح ما نیست، مانند بیمار دیابتی‌ای که از ما درخواست شیرینی می‌کند (از آنجا که او را دوست داریم به درخواست او توجهی نمی‌کنیم) به این ترتیب، امام زمان نیز که مهربان‌تر از پدر و مادر است، برای تربیت ما بسیاری از خواسته‌های ما را به خاطر خودمان اجابت نمی‌کند. 📚 کتاب "مهدویت، پرسش‌ها و پاسخ‌ها"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چی کار کنیم امام زمان عج از ما راضی باشه⁉️ ❣اومدن پیش یکی از عرفا این سؤال رو پرسیدند. ❌نگفت نماز شب بخون، نگفت ذکر بگو و جوابش بسیار بسیار قابل تأمل است ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج
🥀 🌿از غدیر تا ظهور غدیر؛ عید ولایت است. ولایت ولی امر مسلمین زمان که در دالان تاریخ به یادمان می‌آورد پرچم اطاعت و بندگی هیچ گاه فرو نمی‌افتد و از دست پیامبر اکرم(ص) به امیر مومنان منتقل شده و در پس هزاره‌های دالان زمان به مهدی موعود(عج) سپرده می‌شود.. 🥀یا صاحب الزمان! چه قدر شبیه است روز آمدن شما با روز غدیر!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🎙استاد پناهیان 🔸زندگیت تغییر پیدا می‌کنه وقتی بخوای به نزدیک تر بشی...
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه کرده ایم برای تا امروز؟! 👌کوتاه و شنیدنی 👈ببینید و نشردهید.
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢سعی کنید دائم به یاد امام‌زمان‌(عجل الله) باشید... 🎥حجت الاسلام عالی
📌 ♨️آماده‌باش برای ظهور❗️ 🔸 عزیزان یادمون باشه امر ظهور را باید به نزدیکی «همین حالا» ببینم!! 🔸و اگر وقت ظهور را حتی فردا بپنداریم از جبهه دوست خارج و به جبهه ی دشمن امام زمانمان ملحق شده ایم!!! 🔸در دعای فرج ظهور را «کلمح البصر» «او هو اقرب» از خداوند می طلبیم, یعنی خدایا در یک چشم به هم زدن و یا نزدیک تر فرج را برايمان مقدر بفرما!! 🔸و در دعای عهد می گوییم: «انهم‌ یرونه بعیدا و نراه قریبا» : یعنی آنان(دشمنان) ظهور را دور و ما نزدیک می بینیم! آیا برای ظهور مولایت آماده ای⁉️ 🤲بارالها ما را از منتظران و یاران ولی امرت قرار بده!