سایه روشن.mp3
7.54M
#داستان_صوتی
این قسمت:
مجازات زیر دستان
عفو و گذشت
🔸 به مناسبت ایام #دهه_فجر هر شب یک برش صوتی از داستانهای کتاب "سایه روشن" اثر #حجت_الاسلام_راجی تقدیم میشود.
https://eitaa.com/mahdavishahriyari
«جمعههای رجب، راه بهشت نمایان است»
سید بن طاووس در کتاب شریف اقبال، در فضیلت بسیارِ صد مرتبه قرائت کردن سوره مبارکه توحید، روایتی را ذکر کرده است؛ ... هر که در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره توحید را بخواند، این عمل در قیامت برای او نوری باشد که او را به بهشت بکشاند.
مرحوم آیتالله علی #پهلوانی (سعادتپرور تهرانی) در آخرین جلساتی که با شاگردان خاص خود داشتند، فرموده بودند: «مُردنم را به من نشان دادند؛ واضحِ واضح! هماکنون نیز آن زمان برایم مشهود است! دیدم که انبیا و اولیای الهی علیهمالسلام در تشییع جنازهام شرکت کردهاند و این بهخاطر آن است که بنده چهل سال در وقت سحر با توجه، صد مرتبه سوره توحید را میخواندم و به روح یکصدوبیستوچهارهزار پیامبر هدیه کردهام.»
https://eitaa.com/mahdavishahriyari
نماز بسیار پرفضیلت جمعه های ماه رجب
سيّد بن طاووس از حضرت رسول اکرم صلّی الله عليه و آله و سلّم روایت کرده است كه هر كه در روز جمعه ماه رجب، چهار ركعت نماز مابين ظهر و عصر روز جمعه بخواند هر دو رکعت به یک سلام و در هر ركعت:
سوره «حمد» ۱ مرتبه
« آية الكرسی» (تا هوالعلی العظیم) ۷ مرتبه
سوره «توحيد» ۵ مرتبه
و پس از چهار ركعت ده مرتبه بگويد:
اَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا اِلـهَ اِلاّ هُوَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَة
بنويسد حقّ تعالی برای او از روزی كه اين نماز را خوانده تا روزی كه بميرد هر روزی هزار حسنه و عطا فرمايد او را به هر آيهای كه خوانده شهری در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفی قصری در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حورالعين و راضی شود از او به غير سخط و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد برای او به سعادت و مغفرت.
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال ماه رجب
چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هدیه کنیم.
https://eitaa.com/mahdavishahriyari
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب دعای قشنگی.
حتماً بنویسید تو جانمازهاتون بگذارید که هر روز بخونید.
خیلی برکت داره.
🍃
22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگو رسول خدا با شیطان ...
استاد رفیعی
🌱الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
🌹https://eitaa.com/mahdavishahriyari
✅ ﺍﺯ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ ﺩﻭﻻﺑﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ:
💢 ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﺍﻟﺰﻣﺎﻥ چگونه خواهد بود ⁉️
🔷 ﻣﺜﺎﻝ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺯﺩﻧﺪ، ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
💠 ﻣﺜﻞ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﺍﻟﺰﻣﺎﻥ، ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﺪﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻗﯽ ﺣﺒﺲ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ: ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﻣﻦ ﻣﯿﺮﻭﻡ ﻭ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ.
ﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﺮﻭﺩ ﭘﺸﺖ ﭘﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ.
🔸ﭘﺴﺮﺍﻭﻝ؛ ﺍﺯ ﻧﺒﻮﺩ ﭘﺪﺭ ﺳﻮﺀﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﻢ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺍﺗﺎﻕ ﻭ ﺷﺮﺍﺭﺕ!
🔸ﭘﺴﺮﺩﻭﻡ؛ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺍﻭﻝ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ ﻭ ﺷﺮﺍﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﺪ، ﻣﯿﻨﺸﯿﻨﺪ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﯿﺎ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﯿﺎ!
🔸ﭘﺴﺮﺳﻮﻡ؛ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﭘﺪﺭ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ
ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮﮔﺮﻡ ﻣﯿﺸﻮد!
🔸ﭘﺴﺮ ﭼﻬﺎﺭﻡ؛ ﮐﻪ ﺩﯾﺪﻩ ﭘﺪﺭ ﭘﺸﺖ ﭘﺮﺩﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ، ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺑﻪ ﻣﺮﺗﺐ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺗﺎﻕ ﻭ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﯿﺎﻣﺪﻥ ﭘﺪﺭ ﻧﯿﺴﺖ؛
ﺍﻭ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﺪ. ﭘﺲ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ: ﻫﺮ ﭼﻪ ﻫﻢ ﭘﺪﺭ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺑﯿﺎﯾﺪ، ﻣﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﭘﺪﺭ ﻫﻢ ﻣﺮﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﺪ، ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺁﻣﺪن ﭘﺪﺭ ﻧﯿﺰ ﻫﺴﺖ.
ﺁﺭﯼ؛ ﺍﯾﻦ ﻣﺜﺎﻝ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻣﺜﻞ ﻣﺎﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﺁﺧﺮﺍﻟﺰﻣﺎﻥ❗️
⬅️ ﻋﺪهﺍﯼ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺭﺍ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ...!
⬅️ ﻋﺪﻩﺍﯼ ﺍﺻﻼ ﺁﻗﺎ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻣﺸﻐﻮﻟﯿﻢ...!
⬅️ ﻋﺪﻩﺍﯼ ﻫﻢ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﻣﺴﺠﺪ ﺑﺴﺖ ﻣﯿﻨﺸﯿﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺁﻗﺎ ﺑﯿﺎ ﺁﻗﺎ ﺑﯿﺎ...!
⬅️ عدهای هم از هیچ کاری برای رضایت ولی امرشان دریغ نمیکنند.
🌺 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفرج
https://eitaa.com/mahdavishahriyari
دنبال مقصرِ رنجهایت نباش تا آسوده باشی!
چگونهآسودهتر زندگی کنیم؟
یکی از عواملِ نداشتن آسودگی این است که برای رنجهای خودمان دنبال مقصر باشیم! بهویژه اگر مقصر، دم دستمان باشد و بتوانیم بر سرش فریاد بکشیم یا از او انتقام بگیریم.
در برخی از رنجها واقعاً خودمان مقصر هستیم، اما گاهی هم اطرافیان ما یا شرایط بد اجتماعی، موجب رنج و اذیت ما میشوند که برای رفع آن باید تلاش کنیم؛ اما نه با بههمریختگی! کسی که از تعادل خارج شود اقدامات اولیه برای رفع مشکل را هم نمیتواند انجام دهد.
اگر یک دزد، اموالت را دزدید، قبل از اینکه بههم بریزی، حواست باشد که این اتفاق، از بالا(یعنی از سوی خدا) دارد مدیریت میشود! اول آرامشت را حفظ کن، و بعد، اقدام لازم را انجام بده.
اگر کسی واقعاً در رنجِ شما مقصر بوده و به شما ضربهای زده است، بگو: «اگر خدا نمیخواست، او نمیتوانست کاری بکند!» یعنی این رنج را اول به خدا ربط بده! چون خدا خواسته، بهواسطۀ او به تو رنج دهد!
خوارج ضربۀ شدیدی به حکومت امیرالمومنین(ع) زدند، اما وقتی از حضرت پرسیدند: اینها کافر، منافق یا اهل دنیا بودند؟ فرمود: نه؛ اگر جنگ میشد بهترین جنگجویان سپاه اسلام بودند! پس چه بودند؟ فرمود: اشتباه کردند! حضرت آرامش خود را حفظ کرد!
یکی از تکالیف مهم زنها از نظر روابط اجتماعی، کنترل زبان است که به مبالغهگویی در منفیبافی باز نشود! طبق روایت، خیلی از خانمها وقتی از شوهرشان ناراحت میشوند، میگویند من اصلاً از تو خیری ندیدم! خدا خیلی از این ناسپاسی خانمها بدش میآید! زنها هم اکثراً نمیدانند که اتفاق خیلی مهمی افتاده، میگویند: حالا یکچیزی گفتیم!
مقصر رنجهای ما کیست؟ گاهی خود آدم مقصر است، گاهی، یک کسی مقصر است ولی زیاد تقصیر ندارد. گاهی هم طرف عامدانه و ظالمانه، به شما ضربهای زده، ولی بگو: اگر خدا نمیخواست، او نمیتوانست کاری بکند! یعنی اگر یک جایی، رنجت به کسی ربط دارد، اول به خدا ربط بده! یعنی خدا خواسته، بهواسطۀ او به تو رنج دهد!
یکی از فلسفههای رنج این است که خوبیها و فضائل انسان، با رنجهای پیاپی آشکار میشود،علی(ع) میفرماید: «عِنْدَ تَعَاقُبِ الشَّدَائِدِ تَظْهَرُ فَضَائِلُ الْإِنْسَان» (غررالحکم) شما از مشکلات عادی زندگی میتوانید نور بهدست بیاورید؛ از رنجِ کارکردن، رنجِ بدهکاری، رنجِ نامردی، رنجِ قدرناشناسی، رنج خیانت! فلسفه رنج را بفهم و با رنجهایی که پیش میآید، بهزیبایی برخورد کن!
وقتی کار سخت شد، لبخند بزن. با خدا مناجات کن و بگو خدایا مخلصانه بود؟ من مال تو هستم؟ اینقدر مرا دوست داری؟ خدایا تو خیلی لطف داری. اگر مناجات کنی، حالت بهتر میشود.
وقتی انسان پشت سر هم مشکل ببیند فضائلش رو میآید! روز عاشورا هرچه به عصر نزدیکتر میشد، صورت امام حسین گُل میانداخت! ایشان و جمعی از خواص ایشان سرزندهتر و بانشاطتر میشدند؛ چون به زیبایی رنجها را تحمل میکردند.
سربازهای آمریکایی رفتند جنگ، دیوانه شدند، وحشی شدند، مریض شدند! ولی بچههای ما وقتی از جنگ برمیگشتند باصفاتر، آرامتر و مهربانتر میشدند، چون با رنج ارتباط خوبی برقرار میکردند، آرامش داشتند.
چرا شهید حججی اینقدر به دلِ مردم نشست؟ یک احتمالش این است که صفای باطن ایشان این اثر را ایجاد کرد، با آن شدائد و سختیها، خوب برخورد کرد! دنبال مقصر نبود؛ در اوج مدهوشی، مست عشقبازی با مولای خودش بود
فریب داشته های مادی و معنوی را نخوردن
مرحوم علامه طباطبائی در این رابطه میفرماید :
چون حساب تقوا تنها به دست خداست، هیچ کس نمیتواند با ملاک تقوا بر دیگران بزرگی بفروشد، به همین جهت هیچ فخری برای احدی بر احدی نیست برای اینکه اگر کسی بخواهد به امور مادی و دنیوی بر دیگران فخر کند [ نمی داند] که امور دنیوی فخر ندارد و قدر و منزلت تنها از آن دین است و اگر بخواهد با امور اخروی فخر بفروشد [ توجه ندارد] که آن هم به دست خدای سبحان است و به قول شاعر:
کس نمی داند در این بحر عمیق
سنگریزه قرب دارد یا عقیق
پس دیگر چیزی که انسان با آن [بتواند] فخر بفروشد باقی نمی ماند و انسان که دارای نعمت ملک و سلطنت است از نظر یک مسلمان نه تنها افتخاری ندارد، بلکه بارش سنگین تر و زندگی اش تلخ تر است؛ بله اگر از عهده این بار سنگین برآید و ملازم عدالت و تقوا باشد البته نزد پروردگارش اجری عظیم تر از دیگران دارد و خــدا ثواب بیشتری به او می دهد.
ساحل بقا ص 458
23.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک درصد طلایی...💛
.
.
راوی: علی زین العابدین پور
نشر این کلیپ صدقه ی جاریه است.
با باز نشر در گروه ها ،کانال ها وپیج هاتون ما را همراهی کنید...
#امام_زمان
#علی_زین_العابدین_پور
#روایتگری
#یا_صاحب_الزمان
#دهه_فجر
#ماه_رجب
https://eitaa.com/mahdavishahriyari