هدایت شده از عبدالحمید
🌷نوجوانی سوال کرده چرا ما اینهمه دشمن داریم؟
ساده روان و کوتاه برای جوانترها
این مجسمه در اسپانیا از سه نفر مسلمان، مسیحی و یهودی ساخته شد.
از مجسمه ساز پرسیدن، هدفت چی بوده ؟؟
گفت: ﻳﻬﻮﺩیا ﺧﻮﺩشونو ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ مسیحیا ﻭ ﻣﺴﻠﻤونا ﻣﻴدونن ﻭ ﻣﺴﻴﺤﻴﺎ هم خودشونو ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﻣﺴﻠﻤونا ﻣﻴدونن. منم ﺍﻳﻦ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﺭو ﺳﺎﺧﺘﻢ ﺗﺎ ﺑﮕم اونها سخت در اشتباه هستن.
گفتن:ﻣﺠﺴﻤﻪ ﺗﻮ که ﮔﻔﺘﻪﻫﺎی اونها رو تایید میکنه!
ﮔﻔﺖ:
اشتباه نکنید!ﻛﺎفیست آن ﻣﺴﻠﻤاﻥ ﺍﺯ ﺳﺠﺪﻩ برخیزد!
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﻣﺘﻮﺟﻪ خواهید شد ﻛﻪ ﭼﻪ ﺑﻼﻳﻲ ﺳﺮ ﻳﻬﻮﺩی و مسیحی ﻣﻲ ﺁﻳﺪ.
🔹 اسلام عبادی و اسلام سیاسی!
این فردی که در سجده هست، نماد انسان صالح و اسلام عبادیه! آزارش به کسی نمیرسه خیری هم برای کسی نداره!
بنابراین مخالف و دشمن هم نداره، چون ظلم پذیره! اونایی هم که رفتن روش ایستادن چون جاشون خوبه،کاری باهاش ندارن!
حالا تصور کنین این انسان صالح میخواد بلند شه و به اون دوتا به خاطر ظلمشون اعتراض کنه! چی میشه؟!
قطعا جای اون دوتا متزلزل میشه و حتما باهاش مخالفت میکنن و حتی ممکنه باهاش بجنگن!
حالا دیگه دشمن هم داره!
اون فرد دیگه صرفا انسان صالح نیست! چون اون الان دیگه به یک انسان مصلح تبدیل شده و میخواد به بُعد سیاسی اسلام هم عمل کنه .
مصلح یعنی عدالت خواه و همه مصلحین برخلاف صالحین دشمنان زیادی دارن! مثل امام عصر(عج) که مصلح آخرالزمان هستن و دشمن هم زیاد دارن
انقلاب اسلامی به ما یاد داد مصلح باشیم و در کنار اسلام عبادی به اسلام سیاسی هم بپردازیم
انقلاب ما مصلح پروره برای همین هم دشمن زیاد داره...
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مجموعه گفتگومحور #امروزه
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
⭕️ پنج آسیب موجود در اندیشه ها و باورها که مانع رسیدن به تمدن اسلامی شده است
🎙 حجت الاسلام امیرمحسن عرفان
#امام_زمان
@chashmbe_rah
چشم به راه - قسمت صد و ششم 320.mp3
28.81M
●━━━━━━───────
⇆ ㅤ◁ㅤ ㅤ❚❚ㅤ ㅤ▷ㅤㅤ↻
📻 #رادیو_مهدویت| برنامه چشم به راه
🎬 قسمت: صد و ششم (ویژه ایام فاطمیه)
🎙اجرای برنامه: امین عارف
▫️مصائب حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (در کلام استاد انصاریان)
▫️دلنوشته برای شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (نویسنده: سمانه پرویان گوینده: نرگس عبدی)
▫️فراخوان علمی "سومین همایش ملی مهدویت و انقلاب اسلامی"
▫️موانع ظهور امام زمان (عج) چیست؟ (در کلام حجت الاسلام کفیل)
▫️کتابخانه - تورقی بر کتاب "مهدی ستیزان" (گوینده: مریم سهرابی)
و...
✉️ شنوندگان محترم می توانند با ارسال نظرات خود به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۰۱۲ ما رو در تهیه و تولید برنامه مجله رادیویی چشم به راه یاری نمایند.
⏱ جمعه ها ۱۲ دقیقه
🌐 پخش از سایت mahdaviat.ir
#امام_زمان #فاطمیه
#جمعه #مهدویت
🗂 آرشیو رادیو مهدویت👇
https://shenoto.com/channel/podcast/radiomahdaviat
🌐 Www.mahdaviat.ir
25.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 مداحی «بی مردم»
#حاج_مهدی_رسولی به مناسبت ایام فاطمیه با نماهنگ زیبای «بی مردم» عشق و ارادت خود را به مظلومه دو عالم فاطمه زهرا(س) نشان داده است.
@chashmbe_rah
هدایت شده از عبدالحمید
#نشر_مجدد
🔆متن شبهه :
چرا علمایی که با امام زمان در ارتباط هستند از ایشون زمان و محل دفن حضرت زهرا رو نمیپرسن؟
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ ابتدا باید بگوییم که اختلافی که در مورد تاریخ شهادت و محل دفن حضرت زهرا سلام الله علیها وجود دارد چندان اهمیتی ندارد که ما بخواهیم از طریق ارتباط با امام زمان ارواحنافداه این مسئله را حل کنیم. مهم این است که در طول سال بزرگداشتی برای این بانوی بزرگ برگزار شود. خود این نامشخص بودن سبب خیر شده است و به جای یک روز در طول سال مردم لااقل شش روز را به عنوان ایام فاطمیه عزاداری میکنند و از ایشان بیشتر یاد میکنند.
2️⃣ این احتمال وجود دارد که برخی از علما و حتی مردم عادی به درجهای از تقوا و ورع رسیده باشند که گاهی آقا امام زمان ارواحنافداه به دیدن آنها بیاید. اما ملاقاتها به شکلی اتفاق میافتد که خود حضرت صلاح میدانند و اینگونه نیست که علما هر سوالی دارند بپرسند.
3️⃣ در پنهان بودن و مبهم بودن تاریخ شهادت و محل دفن و ... حضرت فاطمه سلام الله علیها رازی نهفته است و شاید مصلحت نبوده که آشکار شود.
خود ایشان وصیت کردند تا شبانه و پنهانی دفن شوند تا کسانی که به ایشان ظلم کردند در نماز و مراسم تشییع ایشان حاضر نشوند.
"مرا در شب حنوط کن غسل ده و کفن کن و بر من نماز بخوان و مرا شبانه به خاک بسپار و کسی را هم خبر نکن ..." (بحارالانوار، ج43، ص214)
در روایتی، وجود حضرت صدیقه طاهره (س) همتای شب قدر دانسته شده است. (بحار الانوار، ج 43، ص 65). یک وجه شباهت این است که همان طور که مصلحت نبوده شب قدر دقیقاً زمانش مشخص باشد؛ همان طور مصلحت نبوده زمان شهادت حضرت نیز مشخص باشد.
4️⃣ یکی از فواید پنهان بودن محل دفن حضرت این است که تا ابد این سوال در ذهن مردم به وجود آید که چرا محل قبر مطهر تنها دختر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مخفی است؟؟؟ مگر چه کسانی به ایشان ظلم کرده بودند که نخواستند محل دفنشان مشخص باشد؟؟؟
5️⃣ پدر مرحوم آیتالله مرعشی نجفی به نام آیت الله سید محمود مرعشی نجفی توسلی پیدا میکنند تا محل قبر مطهر حضرت زهرا سلام الله علیها را پیدا کنند. اما در خواب امام باقر یا امام صادق (علیهماالسلام) به ایشان میفرمایند: به خاطر مصالحی، خداوند اراده نموده که قبر حضرت زهرا «سلام الله علیها» برای همیشه مخفی باشد، از این رو قبر حضرت معصومه «سلام الله علیها» را تجلّی گاه قبر شریف حضرت زهرا «سلام الله علیها» قرار داده است، اگر قرار بود قبر حضرت آشکار شود همان شکوه و عظمت مرقد شریف حضرت زهرا «سلام الله علیها» را برای قبر حضرت معصومه «سلام الله علیها» قرار داده است.
6️⃣ و دیگر اینکه حتی در حال حاضر که وهابیت بر عربستان مسلط است اگر قبر شریف حضرت زهرا (س) مشخص بود چه بسا نعوذ بالله آن را نبش میکردند.
هدایت شده از عبدالحمید
⁉️ شادی در ایام فاطمیه چه حکمی داره ؟
⁉️ منظور از «رعایت تمامی موازن شرعی» در این ایام چیست؟
🔆 پاسخ :
1️⃣ برگزاری مراسم جشن و سرور در خود ایام فاطمیه که طبق عرف مردم به عزاداری و سوگواری برای صدیقهی شهیده حضرت فاطمه سلام الله علیها اختصاص دارد کار ناشایستی است و اگر بیاحترامی به ایشان و هتک حرمت مقدسات محسوب شود قطعا حرام است.
2️⃣ سه روز ۱۳، ۱۴، ۱۵ جمادیالاول و سه روز ۱، ۲، ۳ جمادیالثانی بنابر معمول به فاطمیه اختصاص دارد ولی در بین این دو، برگزاری مراسم شادی (با رعایت تمام موازین شرعی) مانعی ندارد.
3️⃣ منظور از موازین شرعی این است که تمام مراسمات جشن و شادی در تمام طول سال باید بدون گناه باشد؛ یعنی از رقص، موسیقی غنا، اختلاط زن و مرد نامحرم، بیحجابی، خوردن شراب، استعمال مواد مخدر و... در این مراسمات باید پرهیز شود.
هدایت شده از عبدالحمید
#سلام_امام_زمانم
هرچهمیخواهیبکشامانکشدامنزمن
ایحبیب ایآشنا ایحضرت یابنالحسن
هرچه میگویی بگو اما نگو دیگر نیــــا
منتقـم تعجیل کن با ذکـر #یا_زهـرا بیــــا
#فرج_مولا #صلوات
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
هدایت شده از عبدالحمید
29.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#ببینید
نماهنگ | #بی_مردم
🎙 بانوای: #حاج_مهدی_رسولی
📝شاعر: محمد رسولی
🎞 تنظیم و میکس: شهاب شوشتری
🏴 ویژه ایام #شهادت_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
✨﷽✨
🔴معنا و مفهوم #آخرالزمان
✍️ «آخر زمان» که در کتابهای لغت به «دوره آخر» و «قسمت واپسین از دوران که به قیامت پیوندد» معنا شده است، در فرهنگ و ادبیات بسیاری از ملل و نحل به ویژه پیروان ادیان ابراهیمی، از اهمیت و جایگاه برجسته ای برخوردار است و آنها با حساسیت و دقت فراوانی این موضوع را دنبال میکنند.
شاهد این موضوع، کتابهای فراوانی است که از دیر زمان در میان اقوام و ملل مختلف در زمینه نشانهها و ویژگیهای آخرالزمان نوشته شده است.
مسلمانان نیز با توجه به روایتهای فراوانی که از پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین علیهم السلام در زمینه آخرالزمان و رویدادها و حوادث آن نقل شده است، به این موضوع توجه فراوانی کرده و افزون بر جمع آوری این روایات، در مجموعههای روایی به نگارش کتابهای مستقل در این زمینه پرداخته اند که این کتابها معمولاً با عنوانهایی چون أشراط الساعة، علامات الساعة، علامات یوم القیامة، الفتن، الملاحم، الفتن و المحن، الفتن و الملاحم و... نامیده میشود. در دایره المعارف بزرگ اسلامی در مورد اصطلاح «آخرالزمان» چنین آمده است:
این اصطلاح در کتابهای حدیث و تفسیر در دو معنا به کار رفته است: نخست، همه آن قسمت از زمان که بنا بر عقیده مسلمانان، دوران نبوت پیامبر اسلام است و از آغاز نبوت پیامبر تا وقوع قیامت را شامل میشود. دوم، فقط آخرین بخش از دوران یاد شده که در آن، مهدی موعود ظهور میکند و تحولات عظیمی در عالم واقع میشود.
دلیل نام گذاری دوران نبوت پیامبر اسلام به آخرالزمان این بوده است که مسلمانان معتقدند آن حضرت، خاتم پیامبران است و شریعت وی تا پایان این عالم اعتبار دارد. به جز آن، از رسول اعظم صلی الله علیه و آله روایاتی نقل شده که در آنها به صراحت آمده است دوران نبوت ایشان به قیامت و آخرین بخش از حیات کره خاک میپیوندد.
در یکی از این روایات که از طریق اهل سنّت نقل شده است، چنین میخوانیم: إِنَّهُ قالَ بَعْدَ ما صَلَّی العَصْرَ ما بَقِی مِنَ الدُّنیا فِیما مَضی مِنها إِلاّ کَما بَقِیَ مِنْ یَوْمِکُمْ هذا فِیما مَضی مِنهُ وَ أَنّهُ قالَ لِأَصْحابِه: بُعِثْتُ و أَنَا وَ السّاعَةِ کَهاتَینِ وَ جَمَعَ بَینَ السَّبابَةِ وَ الوُسْطی.
آن حضرت پس از فراغت از نماز عصر فرمود: «آنچه از (عمر) دنیا باقی مانده، به گذشته آن، همان نسبت را دارد که باقی مانده وقت امروز نسبت به گذشته آن دارد.»
آن حضرت به یاران خود فرمود: «برگزیده شدم در حالی که میان من و قیامت فاصله نیست؛ همان سان که میان دو انگشت سبابه و وسطی فاصله نیست».
چنان که گفته شد، دومین معنایی که اصطلاح آخرالزمان در آن به کار میرود، عصر ظهور حضرت مهدی علیه السلام است.
بر اساس آموزههای اسلامی، در آستانه ظهور آن حضرت که از آن با عنوان آخرالزمان یاد میشود، جهان دست خوش فتنه ها، آشوبها و بحرانهای مختلف سیاسی، اجتماعی و زیست محیطی میشود و ستم و بی عدالتی همه جهان را فرا میگیرد. این وضعیت ادامه دارد تا زمانی که قائم آل محمد علیه السلام ظهور کند و با ظهور خود، جهان را از تیرگی ستم، فساد و تباهی برهاند.