هدایت شده از عبدالحمید
آموزه های از حضرت فاطمه(ع) برای زیست امروزی
#منبر_پانزده_دقیقه_ای
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
✔️آموزه اول
عفاف و حجاب
«عفاف» آن قوه معنوی و تقوای باطنی است که مردان و زنان را از ازهرگونه هرزگی، چشم چرانی و خود نمایی که موجب تحریک شهوت و غریزه جنس مخالف و نامحرم می شود بازمی دارد، از همین رو راغب در المفردات می نویسد: عفت به معنى پديد آمدن حالتى در نفس است كه آدمى را از غلبه شهوت باز مى دارد و «عفيف» به كسى گفته مى شود كه داراى اين وصف و حالت باشد.
و خداوند بانوان با ایمان را به «حجاب» دستور داد؛
➖ خداوند در آیه ۳۱ سوره نور میفرماید: «وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُيُوبِهِنَّ» و به زنان با ایمان بگو دیدگان خود را (از هر نامحرمی) فرو بندند و پاکدامنی ورزند و زیورهای خود را آشکار نگردانند مگر آنچه که طبعا از آن پیداست و باید روسری خود را بر سینه خویش(فرو) اندازند.
➖و در آیه ۵۹ سوره احزاب می فرماید: «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً» اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: روسرىهاى بلند بر خود بيفكنند، اين (عمل) مناسبتر است، تا (به عفّت و پاكدامنى) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند، و خداوند آمرزنده مهربان است.
👈پس در این دو آیه دو واژه « خمار» و « جلباب» به عنوان پوشش بانوان توصیه شده است.
خمار در اصل به معنای پوشش است ولی معمولا به چیزی گفته می شود که زنان با آن سر خود را می پوشانند مانند روسری و مقنعه.
درمعنای جلباب علامه طباطبایی درالمیزان می نویسد: «جلابیب" جمع جلباب است، و آن جامهاى است سرتاسرى که تمامى بدن را مىپوشاند، و یا روسرى مخصوصى است که صورت و سر را ساتر مىشود، و منظور از جمله" پیش بکشند مقدارى از جلباب خود را"، این است که آن را طورى بپوشند که زیر گلو و سینههایشان در انظار ناظرین پیدا نباشد».(۱)
👈زنان مسلمان در حفظ و رعایت «عفاف وحجاب» و عمل به این فریضه و تکلیف به سه تقسیم می شوند:
دسته اول؛ زنانی هستند که از عفت باطنی و درونی تهی وخالی هستند از همین رو نه تنها باطن خودشان را دربی قیدی نسبت به پوشش اسلامی نشان می دهند، بلکه با صد قلم آرایش و گریم کردن خودشان را درمعرض نگاه نامحرمان قرار می دهند، شان ومنزلت خود را پایین می اورند.
دسته دوم؛ زنانی هستند که علاوه برعفت باطنی و درونی ازحجاب وپوشش اسلامی چون مانتو بلند استفاده می کنند.
دسته سوم؛ زنانی هستند نه تنها ازعفت باطنی برخوردارند وازحجاب اسلامی استفاده می کنند بلکه از حجاب و پوشش برتر که چادر است استفاده می کنند.
✅آموزه ها
حضرت زهرا (ع)فرمودند: «خَيْرُ لِلْنِّساءِ اَنْ لا يَرَيْنَ الرِّجالَ وَ لا يَراهُنَّ الرِّجالُ :چه نیکو است برای زنان که مردان [نامحرم] را نبینند و مردان [نامحرم] هم آنان را نبینند.(۲)
💠داستان
روزي جابر بن عبداالله انصاري همراه رسول خدا(ص) به سوي خانه فاطمه(س) رهسپار شدند. وقتی که به در خانه رسیدند، پیامبر(ص) اجازه ورود طلبید. فاطمه(س) اجازه داد، پیامبر(ص) فرمود: شخصی همراه من است، آیا اجازه هست با او وارد خانه شویم؟ فاطمه(س) عرض کرد: «اي رسول خدا مقنعه و روسري ندارم.» پیامبر(ص) فرمود: ی اي فاطمه! زیادي لباس بلند روپوش خود را بگیر و سرت را با آن بپوشان.))
حضرت فاطمه(س) همین کار را کرد، آن گاه پیامبر(ص) و جابر، با کسب اجازه وارد خانه شدند. (۳)
💠داستان
اسماء بنت عمیس داستان عجیبی به این شرح نقل شده است: روزی فاطمه (ع) به من فرمود: من از کار مردم مدینه که زنان خود را بعد از وفات به صورت ناخوشایندی برای دفن میبرند، و تنها پارچهای بر او میافکنند که حجم بدن از پشت آن نمایان است ناخرسندم.
اسماء گفت: من در سرزمین حبشه چیزی دیدهام که با آن جنازه مردگان را حمل میکردند، سپس شاخههایی از درخت نخل را برداشت و به صورت تابوت مخصوصی درآورد که پارچهای را روی چوبهای آن میافکندند، و بدن را درون آن میگذاردند، به گونهای که بدن پیدا نبود. هنگامی که فاطمه بانوی بزرگ اسلام (ع) آن را مشاهده کرد فرمود: بسیار خوب و عالی است و هنگامی که من از دنیا رفتم مرا با آن بردارید.
🔻 ادامه دارد 👇👇
هدایت شده از عبدالحمید
✔️آموزه دوم
قناعت، ساده زیستی
➖بسنده کردن به اندک خویش بهویژه در مصارف اقتصادی، در فرهنگ اصطلاحات اقتصادی اسلام به نام قناعت تعبیر شده است. رضایت به داشتهها به دور از هرگونه طمع و حرص، از مهمترین فضایل اخلاقی در حوزه مصرف اقتصادی است.
➖«قناعت» نقطه مقابل «حرص و ولع» است كه مفهوم آن را به قرينه مقابلش مي توان شناخت. «حرص» يك نوع تضادّ ميان روح و جسم از نظر اشباع نيازهاى مادّى است و «حريص» به كسى مي گويند كه به قدر كافى جسم او در برابر نيازهاى مادّى اشباع شده؛ ولى روح او همچنان فقير و گرسنه است. بنابراين بدون دليل در پى ثروت اندوزى بيشتر، در پى انحصارطلبى احمقانه تر و حتّى در پى غصب سهم و حقّ ديگران است. حريص گاهى چنان به مراحل بحرانى حرص مي رسد كه در اين راه، تمام خواب و استراحت و حتّى اخلاق و ايمان خود را از دست مي دهد تا درآمد مادّى بيشترى از هر طريق كه ميسّر شود، فراهم سازد و سرانجام به موجودى ناتوان و بي اراده - كه همه چيز خود را از دست داده - تبديل مي گردد.
➖بر اساس آیات و روایات، کسی که بخواهد سبک زندگی خویش را بر اساس اصول و مقررات اسلامی ساماندهی کند و حیات طیب داشته باشد، میبایست در زندگی قناعت کند.
زیرا از پيامبر(ص) درباره آیه: فلنحييّنه حيوهًْ طيّبهًْ پرسش شد، حضرت فرمود: آن قناعت و رضايت به تقسيم روزى از جانب خداوند است.(۴)
👈تاثیرپذیری از الگوهایی موفق و همیشه زنده تاریخ در کسب فضیلت قناعت بسیار کمک میکند.
یک زن مسلمان در پرتو آموزه های زندگی فاطمی و زیّ سادگی و ساده زیستی ایشان به سوی کمال حرکت میکند.
چرا حضرت زهرا علیهاالسلام جلوه ای کامل از تمام کمالاتی است که یک زن در طول حیات خود ممکن است به آن نائل شود مانع رشد و ترقی معنوی و کمال انسانی است. زنی که فقط به دنبال تشریفات، دنیاگرایی و زندگی شاهانه و اشرافی و لباسهای آن چنانی باشد، نمی تواند به اهداف والای زندگی پاک معنوی دست یابد.
💠داستان
روزی حضرت فاطمه علیهاالسلام را دیدم که چادری ساده بر سر داشت. با تعجب عرضه داشتم: عجبا! دختران پادشاهان ایران و قیصر روم بر کرسیهای طلایی می نشینند و پارچه های زربافت و اشرافی به تن می کنند؛ امّا دختر رسول خدا صلی الله علیه و آله که عظمت و جلالتش از همه آنها بالاتر و بیشتر است، نه چادرهای گران قیمت بر سر دارد و نه لباسهای فاخر و زیبا! حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: یَا سَلْمَانُ اِنَّ اللَّهَ ذَخَّرَ لَنَا الثِّیَابَ وَ الْکَرَاسِیَّ لِیَوْمٍ آخِرٍ؛ ای سلمان! خداوند [بزرگ] لباسهای [زینتی] و تختهای [طلایی] را برای ما در روز قیامت ذخیره کرده است.»
حضرت فاطمه علیهاالسلام آن گاه به محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: «یا رسول الله! سلمان از لباس ساده من تعجب کرد. قسم به خدایی که تو را به رسالت در راه حق بر انگیخت! من و همسرم علی علیه السلام همواره زندگی ساده را پیشه خود کرده ایم. فرش خانه ما پوست گوسفندی است که روزها شترمان بر روی آن علف می خورد و شبها بر روی آن می خوابیم و بالش ما چرمی است که از لیف خرما پر شده است.»
💠داستان
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله وارد منزل حضرت زهرا علیهاالسلام شد و دخترش را مشاهده کرد که روی زمین نشسته، با یک دست فرزندش را در آغوش گرفته، شیر می دهد و با دست دیگر با آسیاب دستی گندمها را آرد می کند. از دیدن زندگی ساده، امّا گرم و پرعاطفه حضرت فاطمه علیهاالسلام اشک در چشمان رسول خدا صلی الله علیه و آله حلقه زد و فرمود: یَا بِنْتَاهْ تَعَجَّلِی مَرَارَةَ الدنیا بِحَلاوَةِ الْآخِرَةِ؛ دخترم! مشکلات دنیا را به یاد شیرینی [و حلاوت زندگی در] جهان آخرت بر خود هموار ساز و تحمل کن!»
حضرت فاطمه علیهاالسلام نیز عرضه داشت: «یَا رَسُولَ اللَّهِ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَی نَعْمَائِهِ وَ الشُّکْرُ لِلَّهِ عَلَی آلَائِهِ؛ ای رسول خدا! حمد و سپاس خداوند را در مقابل این همه نعمتی که به ما داده است.»
البته ساده زیستی یک بانوی مسلمان به این معنی نیست که ژولیده و آلوده و بد لباس زندگی کند؛ بلکه سادگی او باید توأم با پاکی و تمیزی باشد
🔻 ادامه دارد 👇👇
هدایت شده از عبدالحمید
✔️آموزه سوم
همسرداری و خانه داری
برای زن بزرگترین موفقیت و ارزش این است که در شئون گوناگون زندگی، خشنودی همسرش را به دست آورد و از هر گونه عملی که موجب ناراحتی شوهر می گردد پرهیز نماید. حضرت علی(ع) می فرمایند: «جهاد المرأة حسن التبعل» جهاد ِ زن، خوب شوهرداری است
شخصیت فاطمه زهرا(س) الگویی کامل برای انسانها و مخصوصا خانمها است. کرامت و سجایای اخلاقی ایشان در همسرداری و تربیت فرزندان و موارد بسیار دیگر به اندازه ای مثال زدنی است که مسلمانان ایشان را به عنوان اسوه و الگویی کامل می دانند.
➖ حضرت امیر(ع) اوج رضایتمندی خود از رفتار حضرت زهرا را اینگونه بیان فرمودند:
«ولا أغضَبَتني ولا عَصَت لي أمراً، ولَقَد کنتُ أنظُرُ إلَيها فَتَنکشِفُ عَنِّي الهُمومُ وَالأَحزانُ».
او، مرا عصبانى نساخت و در کارى، از من نافرمانى نکرد. هنگامى که به او مى نگريستم، غم ها و اندوه ها از من برطرف مى شدند.
💠داستان
حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (ع) برای همدلی بیشتر در نظام خانواده به حضور رسول خدا رفتند تا رهنمودی بگیرند. رسول خدا (ص) حضرت فاطمه را به کارهای درون خانه گماشت و کارهای بیرون را به علی واگذار کرد. بعد از این رهنمود شایسته، حضرت زهرا با خوشحالی اظهار داشت: «فَلَا یَعْلَمُ مَا دَاخَلَنِی مِنَ السُّرُورِ إِلَّا اللَّهُ بِإِکْفَائِی رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله تَحَمُّلَ رِقَابِ الرِّجَالِ؛ جز خداوند متعال کسی نمی داند که از این تقسیم کار چقدر خوشحال شدم؛ زیرا رسول خدا صلی الله علیه و آله مرا از انجام کارهایی که مربوط به مردان است، بازداشت.»
➖امام صادق(ع) به نقل از حضرت فاطمه(ع) دراین باره فرمود: «أَنَّ أَدْنَی مَا تَکُونُ مِنْ رَبِّهَا أَنْ تَلْزَمَ قَعْرَ بَیْتِهَا» نزدیکترین حالات یک زن به خداوند متعال زمانی است که در منزل میماند [و به امور خانهداری و تربیت فرزند میپردازد].»(۵)
💠داستان
صبح یکی از روزهایی که علی(ع) و فاطمه(س) در کنار هم بودند، علی(ع) برای رفع گرسنگی شدید خود، غذایی را از همسرش طلب کرد.
زهرا(س) گفت: خود دو روز است که چیزی نخورده ام و هرچه در خانه بود برای شما و فرزندان آوردم.
علی(ع) فرمود:چرا مرا از این امر آگاه نساختی تا برای تهیه غذا اندیشه ای کنم.
زهرا(س) پاسخ داد: از خدای خود شرم کردم که چیزی از تو بخواهم که انجام آن برایت دشوار باشد.
امام علی(ع)فرمود:چرا به من اطلاع ندادی؟
حضرت زهرا(س)پاسخ داد:کَانَ رَسُولُ اللَّهِ(ص) نَهَانِی أَنْ أَسْأَلَکَ شَیْئاً فَقَالَ:لَا تَسْأَلِی ابْنَ عَمِّکِ شَیْئاً إِنْ جَاءَکِ بِشَیْءٍ عَفْواً وَ إِلَّا فَلَا تَسْأَلِیهِ؛
رسول خدا(ص) مرا نهی فرموده است که از تو چیزی بخواهم و به من سفارش کرده است که:از پسر عمویت چیزی درخواست نکن اگر خودش چیزی آورد، بپذیر؛ وگرنه خودت درخواست نکن.(۶)
🖤روضه
لحظات بسیار سخت فرا رسید، فاطمه ۱۸ ساله داره وصیت میکنه؛
«یا اَبَاالْحَسَنِ لَمْ یبْقَ لِی اِلاّ رَمَقٌ مِنَ اَلْحَیاةِ وَ حَانَ زَمانُ الرَّحِیلِ وَالْوِداعِ فَاسْتَمِعْ کَلامِی فَاِنَّکَ لا تَسْمَعُ بَْعدَ ذلِکَ صَوْتَ فاطِمَةَ أبَداً »
نفسا آخرمو دارم میزنم،بشین صحبتامو گوش بده،دیگه صدای فاطمه رو نخواهی شنید
«اوُصیکَ یا اَبَاالْحَسَنِ اَنْ لا تَنْسَانِی وَ تَزُورَنی بَعدَ مَمَاتِی»
علی جان من که مردم من رو از یاد نبریا !!به زیارت قبر من بیاییا !!
«اِذا اَنَا مِتُّ» علی جان! وقتی من مُردم
«فَتَوَلَّ اَنْتَ غُسْلِی»خودت مُتکفل غسل من بشو
« وَ جَهِّزْنِی » خودت منو کفن کن،
«وَ صَلِّ عَلَیَّ» خودت بر من نماز بخوان
«وَ اَنْزِلْنِی قَبْرِی»خودت با دست خودت منو تو قبر بذار،
«وَ ألْحِدْنِی»علی جان خودت لحد روم بچین،
«وَ سَوِّ التُّرابَ عَلَیَّ»خودت خاک روم بریز علی جان،علی جان منو که دفن کردی
«وَ اجْلِسْ عِنْدَ رَأسِی قَبالَةَ وَجْهِی»بشین بالا سرم مقابل صورتم
«فَاَکْثِرْ مِنْ تِلاوَةِ وَالدُّعَاءِ» بشین برام قرآن بخوان،دعا بخون
«فَاِنَّها ساعَةٌ یحْتاجُ الْمیتُ فیها اِلی اُنْسِ الاَحْیاء"» علی جان تنهام نذاریا…
«وَ اَنَا اَسْتَوْدِعُکَ اللهَ تَعَالی»علی جان تو را به خدا سپردم
« وَ اُوصیکَ فِی وُلدی خَیراً» هوا بچه هامو داشته باش …
ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.ترجمه تفسیر المیزان، ج۱۶ ص۵۱۹
۲.بحارالانوار، ج۱۰۰، ص۲۳۸.
۳.بحارالانوار ج۶۸، ص۲۴.
۴.مجمع البيان، ج۵_۶ص ۵۹۳
۵.نوادر راوندی، ص۱۴
۶.بحارالانوار، ج ۴۳، ص۶۰
🌺 والسلام علی من اتبع الهدی 🌺
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)
◾️فرارسیدن سالروز شهادت غریبانه صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت میگوییم.
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭یا فاطمه من عقده دل وا نکردم...
🎙مرحوم سلیم مؤذن زاده اردبیلی
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸 | بنیاد مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 به مناسبت شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)
@chashmbe_rah
هدایت شده از عبدالحمید
مادری خورد زمینو همه جا ریخت بهم
همهی زندگیِ شیر خدا ریخت بهم
داغی و تیزیِ مسمار اذیّت میکرد
تا که برخاست ز جا عرش خدا ریخت بهم
بشکند پای کسی که لگدش سنگین بود
تا که زد، سلسلهی آل عبا ریخت بهم
ثلث سادات میان در و دیوار افتاد
نسل سادات به یک ضربهی پا ریخت بهم
آجرکاللهیاصاحبالزمان 😭
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حدیث_فاطمی
❣️حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمودند :
بهترين شما
ڪسانىاند ڪه
با مــــــــردم نرمترند
و زنان خويش را بيشتر گرامى مىدارند.
📚دلائل الامامه ص ۷۶
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ نماهنگ بسیار زیبا🖤🖤🖤
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫مسئولین جمهوری اسلامی حق ندارن فقیر بیان تو حکومت و ثروتمند برن
این چهار دقیقه طوفانی از استاد #رحیم_پور_ازغدی رو از دست ندید
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ دختران اروپایی دارن مسلمان میشن، اما بعضی دختران و زنان ایرانی ما...❗️
قبل از ظهور حضرت،غربال انجام خواهد شد
و این غربال بسیار سخت خواهد بود.
جابر جُعفی میگوید به امام باقر(ع)عرضه داشتم
«مَتَى یَکُونُ فَرَجُکُمْ؟»
(الغیبه للطوسی/۳۳۹)
فرج شماکِی خواهد بود؟
سؤالی که همۀ ماداریم.
«فَقَالَ هَیْهَاتَ هَیْهَاتَ لَا یَکُونُ فَرَجُنَاحَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا»
حضرت فرمود:هیهات هیهات،هرگز این فرج رخ نخواهد داد؛مگر اینکه غربال بشوید،سپس غربال بشوید،سپس غربال بشوید.
ما در معرض غربالهای مختلف هستیم، این غربالها رویشهایی هم دارند، ریزشهایی هم دارند. در این غربالها، سقوط کردن اتفاق میافتد؛ برای آدمهایی که خیلی ظاهرالصلاح هستند.
غربال در آخرالزمان موضوع جدیای است.
در برخی از روایات دربارۀ غربال کلمۀ «وَالله» به کار برده شده
که یعنی «قطعاً این غربال انجام خواهد شد»
(أَمَا وَ اللَّهِ لَا یَکُونُ الَّذِی تَمُدُّونَ إِلَیْهِ أَعْیُنَکُمْ حَتَّى تُمَیَّزُوا وَ تُمَحَّصُوا وَ حَتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَرُ؛ غیبت نعمانی/۲۰۸؛ ارشاد مفید/۲/۳۷۵)
┅✿💠❀﴾﷽﴿❀💠✿┅
🚨
هدایت شده از عبدالحمید
👈در این حدیث کمی تأمل کنید
👈این جواب آن عده ای است که می گویند ما خلاف فلان مسئول را دیدیم و از دین دست کشیدم.
🌷 اميرالمومنين علی علیه السلام:
👌هر کس دین خود را از دهان مردم بگیرد، همان مردم، او را از دین بر مىگردانند.
👌و هر کس دین خود را از قرآن و سنّت رسول خدا صلی الله علیه و آله فراگیرد، کوهها از بین مىروند، ولى ایمان او ماندگار است.🌾
📚روضه الواعظین،ج۱،ص۲۸
⚡️نباشد دین ما هم عاریه ای باشد و با کمترین نسیمی از بین برود و دیگران را مقصر بدانیم.
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸 | بنیاد مهدویت
🎞 مجموعه گفتگومحور #امروزه
🎙 اندیشه شیعه چیست و چرا برای مردم دنیا جذاب شده؟
#امام_زمان #طوفان_الاقصی #فلسطین
📍برای مشاهده کلیک نمایید👇
👁🗨 Rubino:
🎦 https://rubika.ir/post/LpYodwvKAS
🌐 https://www.aparat.com/v/4Zpuc
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙شهید دستغیب : نالهی من را به گوش عمامه به سرها برسانید!هرکسی میخواهی باش!!
هدایت شده از عبدالحمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرهنگ "سگ فرزندی" چگونه آمد؟
🔹دشمنان برای نابودی فرهنگ اسلامی در جامعه تلاش های فراوان کردند و برخی خودی ها نیز ناخواسته همراهی کردند تا دشمن در فرهنگمان نفوذ کند.
از چندین فرزندی به فرزند کمتر و
از فرزند کمتر به تک فرزندی و
به سگ فرزندی رسیدیم.
💠 #نشریه_امان شماره ۸۱
🔹آبان و آذر ۱۴۰۲
📌این نشریه دارای محتوای چندرسانه ای است، برای دریافت آن می توانید علاوه بر اسکن روی کدهای درج شده در صفحات کلیک کنید.
• بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج
#امام_زمان
@chashmbe_rah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 مجموعه پرسمان مهدویت شماره 3⃣1⃣
📹 مقایسه کردن حکومت حضرت مهدی(عج) با حکومت حضرت سلیمان
🎙 کارشناس این برنامه: حجت الاسلام علیمحمد باقی
🟢 هر هفته سه شنبه ها از کانال مهدویت و چشم به راه
#امام_زمان
#مسابقه
#پرسش_و_پاسخ
#پرسمان_مهدویت
🆔 eitaa.com/emame_zaman
81.pdf
6M
📥دانلود فایل نشریه الکترونیکی امان
🔸بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج
🔰شماره 81
🔸سردبیر حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری
✨دارای محتوای چندرسانهای
#نشریه ایی ویژه امام زمان عج الله تعالی
https://eitaa.com/bonyadsari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهبرانه
هیچ کس نمیتواند بگوید که ظهور مهدی علیه السلام ، در آینده نزدیکی نیست!!
برای ظهور آماده ای؟؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
16_Nahj_al_Balaghe_Khotbe_203.mp3
7.44M
#نهج_البلاغه_بخوانیم🌱
کسی که بمیرد ، مردم میگویند: "چه باقی گذاشت؟ "
اما فرشتگان می گویند: "چه پیش فرستاد؟"
نهج البلاغه ( نسخه صبحی صالح ) خطبه 203
و من كلام له (علیه السلام) في التزهيد من الدنيا و الترغيب في الآخرة:
أَيُّهَا النَّاسُ، إِنَّمَا الدُّنْيَا دَارُ مَجَازٍ وَ الْآخِرَةُ دَارُ قَرَارٍ، فَخُذُوا مِنْ مَمَرِّكُمْ لِمَقَرِّكُمْ؛ وَ لَا تَهْتِكُوا أَسْتَارَكُمْ عِنْدَ مَنْ يَعْلَمُ أَسْرَارَكُمْ، وَ أَخْرِجُوا مِنَ الدُّنْيَا قُلُوبَكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ تَخْرُجَ مِنْهَا أَبْدَانُكُمْ، فَفِيهَا اخْتُبِرْتُمْ وَ لِغَيْرِهَا خُلِقْتُمْ. إِنَّ الْمَرْءَ إِذَا هَلَكَ قَالَ النَّاسُ مَا تَرَكَ، وَ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ مَا قَدَّمَ؟ لِلَّهِ آبَاؤُكُمْ، فَقَدِّمُوا بَعْضاً يَكُنْ لَكُمْ قَرْضاً، وَ لَا تُخْلِفُوا كُلًّا فَيَكُونَ فَرْضاً عَلَيْكُم.
ترجمه : آیتیانصاریاندشتیشهیدیفیض الاسلاممکارم شیرازی
اى مردم، اين دنيا سرايى است كه گذرگاه شماست و آخرت، سرايى است پايدار. پس از اين سراى كه گذرگاه شماست براى آن سراى كه قرارگاه شماست، توشه برگيريد. پرده هايتان را نزد كسى كه اسرارتان را مى داند برمدريد. پيش از آنكه بدنهاتان را از دنيا بيرون برند، دلهايتان را از دنيا بيرون كنيد. شما در دنيا در معرض آزمايش بوده ايد، زيرا براى سرايى جز اين آفريده شده ايد.
هنگامى كه كسى بميرد، مردم مى گويند چه برجاى نهاده و ملايكه مى گويند، چه پيش فرستاده. خدا بر پدرانتان رحمت آورد. بخشى را پيش فرستيد تا از آن سود بريد و همه را پس از خود مگذاريد تا وزر و وبالتان گردد.