برگزاری جلسه حلقه صالحین و کارگاه احکام با حضور پرشور جوانان و نوجوانان
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
پایگاه شهید رجایی مسجد امام خمینی(ره)
شهر حسن آباد
#اطلاعیه
جشن بزرگ نیمه ی شعبان
با برنامه های شاد و متنوع با مجری گری حسین منصوری(حسین جعفر) نمایش طنز توسط گروه فرهنگی هنري فجر و سرود محلی و آتش بازی و اهدای جوایز ارزنده
زمان: جمعه ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ ساعت ۲۰:۳۰
مکان: خیابان آزادی جنب بهداری
برگزاری جلسه جزء خوانی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان همه روزه بعد ظهر ها ساعت۱۸ در مسجد امام خمینی(ره)
پایگاه شهید رجایی مسجد امام خمینی(ره) شهر حسن آباد
جلسه هفتگی حلقه صالحین با حضور پرشور جوانان و نوجوانان در مسجد امام خمینی(ره) به همراه اهدای جوایز
پایگاه شهید رجایی مسجد امام خمینی(ره) شهر حسن آباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*چه حس خوبی میده انجام کار این بچه ها زیاد منتشر کنید* تا *_بدست صهیونیستها برسد_* رژیم قاصب صهیونیستی *به فضل الهی* *_بیست پنج سال آینده را نخواهد دید_* 🤔🤔🤔🤔🤔
حلقه صالحین پایگاه شهید رجایی مسجد امام خمینی(ره) ویژه جوانان و نوجوانان به همراه اهدای جوایز
پایگاه شهید رجایی مسجد امام خمینی(ره) شهر حسن آباد
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | اصول #جهاد_تبیین در قرآن
❌ قسمت(۴) | عدم اعتماد به دشمن
🍃🌹🍃
🔻وَ لا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَ ما لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِياءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ (۱۱۳/ هود)
🔹و به ستمگران تمايل و تكيه نكنيد كه آتشِ (عذاب) شما را فرا مىگيرد و (در اين صورت) براى شما در برابر خداوند، هيچ دوست و سرپرستى نيست، پس (از هيچ ناحيهاى) مورد كمك قرار نخواهيد گرفت.
🌀 سخنرانی تلویزیونی امام خامنهای در پایان محفل انس با قرآن کریم ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
🔺 یا «لا تَرکَنوا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا»؛ به کسی که ستمگر است، به ظالم اعتماد نکنید، گرایش پیدا نکنید -«رکون» یعنی میل پیدا کردن و گرایش پیدا کردن و اعتماد به او کردن- به آدم ظالم اعتماد نکنید. نتیجهی اعتماد کردن به ظالم همین میشود که شما میبینید دولتهای مسلمان، مجموعههای اسلامی به ظالمترین و ستمگرترین عناصر عالَم اعتماد میکنند و نتیجهاش را دارند مشاهده میکنند و میبینند.
✍️#رجبعلی_بازیاد
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | تبلیغات سوء دشمنان علیه نظام اسلامی
🍃🌹🍃
🔻 در هر زمان تبلیغات زهرآگین، حربه ای برنده در دست مخالفین نظام اسلامی بوده و هست. این تبلیغات از طرف افراد ضعیف الایمان پذیرفته می شود و آنرا در جامعه منتشر می کنند و باعث سستی مسلمانان می گردند.
🔸 در صدر اسلام سه گروه در مدینه مشغول خرابکاری علیه نظام اسلامی بودند: گروه نخست منافقین بودند که با توطئه های ضد اسلامی برای براندازی اسلام می کوشیدند. گروه دوم اراذل و اوباش که قرآن از آنها تعبیر به بیمار دلان کرده ( بقره/۱۰ ) و گروه سوم کسانی بودند که با پخش شایعات در مدینه به خصوص هنگامی که پیامبر( ص) و ارتش اسلام به غزوات می رفتند به تضعیف روحیه بازماندگان می پرداختند و به گفته بعضی از مفسران این گروه همان یهودیان بودند.
🔺 در عصر کنونی هم صهیونیست جهانی با تشکیل اتاق فکرهای گوناگون راهبرد تبلیغات سوء علیه نظام اسلامی را همچنان دنبال می کند و وظیفه نیروهای ارزشی در جامعه این است که با تبیین درست و بهنگام جلوی این توطئه ها را بگیرند و با لبیک به فرمان دیده بان بصیر انقلاب اسلامی مدظلهالعالی در عرصه #جهاد_تبیین خوش بدرخشند.
✍امراله عباسی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۸)
🔻 خبر: این روزها برخی جریانات که خود جزئی از بانیان وضع موجود هستند و حتی زمانی گرای تحریم ملت ایران را به اوباما دادند و ننگ قراردادهایی همچون «استات اویل» و «پژو» بر دامن آنهاست، طلبکارانه به میدان آمدهاند و با اتکا به تورم موجود، بر طبل ناامیدسازی مردم از آینده میکوبند.
🍃🌹🍃
🔸 پیرامون علل نابسامانی های اخیر بازار و برخی گرانی چند نکته را می توان مد نظر داشت:
1⃣ نکته اول اینکه؛ دور از انصاف است که همه چالشهای اقتصادی یک دهه گذشته را گردن دولت سیزدهم بگذاریم و همزمان انتظار داشته باشیم که ظرف شش ماه یا یک سال همه این مشکلات را مرتفع کند. در ماههای گذشته، دولت با بودجهای اقتصاد را مدیریت کرده که دخلوخرج آن بر اساس منویات دولت سابق طرحریزی شده است.
2⃣ مهار و کاهش تورم مستلزم اتخاذ برخی سیاستهای پولی و مالی در یک دوره زمانی است تا درنهایت بتوان اثر این اقدامات را بر نماگرهای اقتصادی مشاهده کرد. بااینحال، طی ماههای گذشته، رشد فزاینده شاخصهایی مثل نقدینگی، پایه پولی، استقراض از بانک مرکزی و ... توسط دولت رئیسی کنترل شده است و قاعدتاً مشاهده اثر آن بر تورم، نیازمند گذشت زمان است.
3⃣ برخی از گرانی بصورت جهانی و متاثر از برخی تحولات بین المللی مانند جنگ اوکراین است که باید در تحلیل لحاظ شود.
4⃣ بخشی از مشکلات اقتصادی بالاخص در حوزه بازار متأثر از ضعف در سیستم نظارت و کنترل است و تردیدی نیست که باید دولت در این بخش بیشتر متمرکز شود.
5⃣ برخی نیز با تمرکز بر درآمدهای نفتی، بیان میدارند که چرا این درآمدها وارد سفره مردم نشده است. این در حالی است که این منابع باید صرف بدهیهای ارزی دولت و توسعه پروژههای سرمایهای شود، نه اینکه به ریال تبدیل شده و به جیب مردم واریز گردد و درنهایت نیز با تشدید تورم، دودش به چشم همین مردم رود.
🔺 نکته پایانی: در شرایط فعلی باید محدودیتهای دولت سیزدهم را در نظر گرفت و برای قضاوت صحیح از عملکرد دولت، مهلت و زمان کافی داد تا برنامههایش را عملیاتی سازد.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb