هدایت شده از یار مهربان
✳️یگانه دهر: نگاهی نو به شناخت امام زمان علیه السلام
📗معرفی کتاب
💥آیا به تقویت شناخت و باور قلبی هر چه بیشتر نسبت به امام زمان علیه السلام اندیشیده اید؟
💥آیا در چگونگی به باور رساندن شناخت امام عصر علیه السلام تأمل کرده اید؟
♻️کتاب یگانه دهر، با قلمی شیوا و دلنشین، دریچه ای نو در جهت شناخت و باور قلبی نسبت به امام زمان علیه السلام به روی علاقه مندان و دوستداران آن حضرت (علیه السلام) می گشاید.
🔹از نظر نویسنده کار معرفت، ایجاد محبت و ثمره ی محبت، اطاعت است.
🔸و پیروی از امام معصوم علیه السلام را دارای نشانه هایی می داند که در اندیشه و چگونگی رفتار پیروان نمودار می گردد.
🔹همچنین بیان می دارد: اگر محبتی به امام ایجاد نشده باید در معرفتی که حاصل کرده ایم شک کنیم. و نخستین شناسه را معرفت قلبی و پیوند معنوی با امام معرفی می کند.
🔸در مرحله نخست مطالبی را در زمینه شناخت و باور قلبی نسبت به امام زمان علیه السلام مطرح می کند.
🔹مرحله دوم، به چگونگی به باور رساندن این شناخت را با، یاد مداوم امام، عشق امام، همراهی با امام، یاری امام، تفدیه و اضطرار می پردازد.
🔸اگر دنبال راهکارهای تقویت باور و شناخت قلبی نسبت به امام زمان علیه السلام وشناساندن آن به دیگران هستنید؛ مطالعه ی این کتاب را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.
🔹برای مشاهده مشخصات کتاب و اطلاعات بیشتر درباره این اثر روی لینک زیر کلیک کنید.
http://mahdilib.ir/index.html?pg=bookreview&id=14709
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
❓حواسمان هست که امام زمان در بین ما زندگی می کند؟
#استاد_عالی
🔸مرکز مجازی مهدویت:
http://eitaa.com/mahdi313com
✨💎✨💎✨💎✨
✨💎✨💎✨
✨💎✨
✨
#شناخت_سبز
🌱 غيبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از امورى است كه عقل بشر به تنهايى از كشف همهى اسرار آن ناتوان است و پيوسته مورد سؤال قرار گرفته و فكرها را مشغول نموده است
♦️بايد توجّه داشت كه بر اساس برخى روايات، علّت و فلسفهى واقعى غيبت امام مهدى(عليه السلام) سرّى از اسرار الهى است كه حكمت آن بر بندگان پوشيده است و جز خدا و امامان معصوم(عليهم السلام) كسى از آن اطلاع كافى و كامل ندارد و تنها بعد از ظهور آن حضرت اين مطلب روشن خواهد شد.
⬅️ به کانال مرکز مجازی بپیوندید
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mahdi313com
✨💎✨💎✨💎✨💎✨
درد دلی با امام مهربانیها.mp3
8.43M
🎵🎶🎵🎶🎵🎶
🔹دشت آخر شب
🎶 درد و دلی با امام مهربانیها
☑️ مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
🎵🎶🎵🎶🎵🎶
#در_هوای_او
❤️محبوب همه
🔸محبت امام زمان علیه السلام اگر به نصاب لازم خود برسد، مایه محبوبیت جهانی خواهد شد.
👈 چرا که دوستدار امام، محبوب خداست و کسی که خدا دوستدار او باشد تمام اشیای جهان دوستدار اویند.
🔹در زیارت امین الله تعبیر «محبة لصفوة الله اولیائک محبوبة فی ارضک و سمائک (مرا محب و دوستدار اولیائت قرار ده و محبوب در آسمان و زمین بگردان)» گویای همین نکته فاخر است.
⬅️ در نتیجه اگر کسی محبوب جهانی شد تمام اشیاء، سربازان خدا شده به گره گشایی از مشکلات او خواهند آمد و خداوند در هر لحظه و آن، حافظ اوست و نظر لطف به او دارد.
دیگران همان طور که آب می نوشند، محبت او را نیز سر می کشند که او تمام وجودش را وقف بهترین انسان روی زمین نموده است و در مسیر عشق برتر که چیزی جز هدف خلقت نیست قرار گرفته است.
✳️ مرکز مجازی مهدویت:
🆔 eitaa.com/mahdi313com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅سلام بر جمعه که .....
🔹مرکز مجازی مهدویت:
@mahdi313com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبک_زندگی_مهدوی
💐 خانواده مهدوی
🌸 حجة الاسلام استاد صدوقی👈 (قسمت ششم)
🔰مرکز مجازی مهدویت:
♦️http://eitaa.com/mahdi313com
هدایت شده از یار مهربان
#مشاهیر_مهدوی
🌷معرفی شیخ مفید
💐شیخ مفید(ره) در یازدهم ذیقعده 336 قمری در عُکبرای بغداد پای هستی بر جهان گذارد و «محمد» نام وی گردید. از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، «ابن المعلم» لقب وی شد. عشق و شور فراوان به تحصیل موجب شد که همراه پدر به بغداد رفته و فراگیری علم و دانش را آغاز کند. او از نشاط وافر و فرح بخش بسیاری در مطالعه برخوردار بود.
🌱عطر اخلاص در وجود محمد کار را بدانجا رسانید که در پنج سالگی برای او از این ابی الیاس اجازه روایت گرفته اند و در حالی که هفت سال و چند ماه داشت از این سماک نقل روایت کرده است.
🌷وی فرزانه ای تلاشگر گردید به طوری که پیش از دوازده سالگی از برخی محدثان روایت اخذ کرده و از استاد خویش، شیخ صدوق قبل از بیست سالگی حدیث شنیده است.
💐«ابن المعلم» سر و وجود خود را از چشمه دانش بغداد طراوت و شادابی بخشید و از محضر بیش از هفتاد نفر از بزرگان بهره علمی برد. از محضر مظفر بن محمد، ابو یاسر و ابن جنید اسکافی، «کلام و عقاید» آموخت و از درس حسین بن علی بصری و علی بن عیسی رمّانی بهره جست. «فقه» را نزد جعفر بن محمد بن قولویه فرا گرفت و از محضر ادیب و مورخ چیره دست محمد بن عمران مرزبانی «علم روایت» آموخت.
🍀ابن حمزه طبری، ابن داود قمی، صفوان و شیخ صدوق دیگر اساتید « محمد » بودند که شهد شیرین دانش را در کام جان او ریختند.
__________________________
📚منبع: کتاب شیخ مفید معلم امت
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
هدایت شده از یار مهربان
#مشاهیر_مهدوی
🌷شیخ مفید بر کرسی زعامت شیعه
🔹او در عصری پر التهاب و دورانی پر اضطرار- که بحث ها، مناظرات، جدال ها و گفتگوهای بسیار رایج بود، سکانداری حرکت شیعه را برعهده داشت و در یک جمله می توان آن عصر را «عصر پیکارهای عقیدتی» نامگذاری کرد.
🔸ریاست جهان شیعه در چنین عصری پرتلاطم و آشوب زده کاری بس طاقت فرسا بود که شیخ مفید با تدبیر عالمانه و دقیق، آن را به انجام رساند. دوره ای که درگیری های سیاسی و مبارزات علمی معرکه آرای زمان بود.
🔹این عالم فرهیخته بود که با چشمانی بصیرت امیز به اطراف نگریست. اوضاع زمان خویش را مسیری به سوی پرتگاه فرهنگی و اعتقادی می دانست و نقش فسادانگیز قدرت های سیاسی را به خوبی درک می کرد.
مکتب کلامی شیعه، در عصر او به اوج کمال رسید.
__________________________
📚منبع: کتاب شیخ مفید معلم امت
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
هدایت شده از یار مهربان
#مشاهیر_مهدوی
🌷جایگاه رفیع شیخ مفید
🔸از مسائل بسیار مهم در خصوص شیخ مفید که نشان از جایگاه رفیع او در بین عالمان شیعه دارد آن است که او در طول سه سال، مشرف به دریافت سه نامه از محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شده است.
💐امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در این نامه ها او را اینگونه خطاب می کند:
📃 1- للاخ الاعز السدید الشیخ المفید: برادر عزیز و استوار شیخ مفید.
📃 2- سلام علیک ایها الولی المخلص فی الدّین. سلام بر تو ای ولی مخلص در دین.
📃 3- سلام الله علیک ایها الناصر للحق الداعی الیه بکلمة الصدق. سلام بر تو ای یاری کننده حق و دعوت کننده به سوی او. ای کسی که با صدق و راستی به سوی خداوند دعوت می کنی.
🔹شیخ مفید شاگردان بسیاری تربیت نمود، سید رضی و سيد مرتضی علم الهدی، شيخ طوسى و نجاشی از جمله آنانند.
بنابر نقل شيخ طوسى، شاگرد برجسته ی شيخ مفيد، وى بالغ بر 200 عنوان كتاب تأليف نموده است. نجاشی 171 جلد كتاب از تالیفات شیخ را ذكر كرده است.
🔸شیخ مفید در سال 413 در بغداد، پس از 77 سال تلاش و خدمت ارزنده درگذشت. سید مرتضی علم الهدی بر او نمازگزارد و در حرم مطهر امام جواد علیه السلام پائین پای آن حضرت و نزدیك قبر استادش ابن قولویه مدفون گردید.
__________________________
📚منبع: کتاب شیخ مفید معلم امت
یار مهربان
╔═📗📗═════════╗
https://eitaa.com/yaremihraban
╚
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
🔸حضرت عبدالعظیم علیه السلام راوی حدیث من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیه است و او نقش یار باوفای امام را در سنگر فرهنگی به آیندگان نشان داد و می تواند الگوی همه منتظران باشد، که قصد دارند در سنگر فرهنگ، در مقابل هجمه و شبیخون فرهنگی دشمن پست و زبون مردانه بایستند.
🔹او از چنان مقام و جایگاهی در نزد اهل بیت، خاصه امام زمان خویش علیه السلام برخوردار است، که این امید را در قلب شیعیان ایجاد می کند؛ که زیارت آن عزیز می تواند با زیارت امام حسین علیه السلام هم وزن باشد.
⬅️ سالروز میلاد سیدالکریم بر مهدی یاوران مبارک باد
🌱مرکز مجازی مهدویت:
🔽 https://eitaa.com/mahdi313com 🔽
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀