AUD-20210908-WA0006.mp3
9.72M
#دعای_عهد_محسن_فرهمند
🌷 دعای عهد
🎤 با صدای استاد :
💐 محسن فرهمند
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#عهد_صبحگاهی
#روزهای هم عهدی با تو یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
🌷 السَّلامُ عَلَیْکَ حینَ تَحْمَدُ و َتَسْتَغْفِرُ
🌷یا صاحب الزمان! تویی امام حاضر و ناظر بر اعمال شیعیانت! نیست هفته ای که بر شما بگذرد و اعمال بی مقدار من به پیشگاه مقدستان عرضه نشود. از برخی گناهانم آزرده خاطر و نالان و گریان می شوی اما آنقدر مهربانی که از سر لطف و کرمت برای این فرزند خطاکار خویش استغفار می کنی!
🙏 امام زمانم خطاهای مرا ببخش! مولایم! گناهان و لغزشهایم از سر نادانی و غفلت بود. مهربان امامم! مرا ببخش که با گناهانم باعث رنجش خاطر شما و تاخیر در ظهورت شدم. مولایم دستم را بگیر و توفیق استغفار از گناهانم را به من عنایت فرما ! ای صاحب کرم!
🙏مولایم در این روز عهدم را با شما از سر می گیرم و زندگی ام را با علم و درک به اینکه شما حاضر و ناظر بر اعمالم هستی التزام می بخشم.
🙏 ای ولی خدا ! به راستی بین من و خدایم گناهانی هست که جز با رضایت و بخشش شما پاک نمی شود پس به حق خدایی که شما را امین بر راز خود قرار داد و زیر نظر گرفتن زندگی بندگانش را از شما خواست و طاعت خود را به طاعت شما مقرون نمود، هر آینه بخشش گناهانم را از خدا بخواه و مرا شفاعت نما! تا با پاکی از گناهان زمینه ساز ظهورت باشم! به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)
🙏بارالها امام زمانم را آگاه به زندگی و اعمالم قرار دادی! خدایا توفیقم ده تا بر عهد خویش با امام زمانم ثابت قدم بمانم و پیوسته به سوی تو ای بخشنده ی مهربان، توبه و انابه نمایم! و خود مرا ببخش ای بنده نواز!
🙏معبودا ! تو را بی نهایت سپاس بر این مهربان امامی که بر ما برگزیدی؛ امامی که همچون پدری دلسوز و مهربان از خدایش برایمان طلب بخشش می کند تا از گناهان پاک شده و به سوی تو بیاییم ای خالق بی همتا!
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
بیا دو باره پاک کن زجاده ها غبار را
به عاشقان نوید ده رسیدن بهار را!
تمام لحظه هاي من فدای یک نگاه توچ
بیا و پاک کن زدل حدیث انتظار را!
🌹سلام بر یگانه حجت زمان
💐سلام بر منتظران مهدی فاطمه
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨✨✨✨✨✨
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر
يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ
✨✨✨✨✨✨✨
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
صد شُکر که در بَحر کرم گُم هستیم
خوشبخت ترین طیف زِ مَردُم هستیم
معصومه به قم سایه یِ رحمت دارد
ما سایه نشین بانویِ قُم هستیم ...
🌹سالروز ورود کریمه اهل بیت #حضرت_فاطمه_معصومه سلام الله علیها به شهر مقدس قم را گرامی می داریم🎊
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
🌺🌻🌼🌸🌹🌷💐
🍁🍂🍃🍀☘️🌱
🌹🌼🌸☘️🌺
🌷💐🌸🌹
🍀🌷🌿
🌻🌼
💐
🌷امروز سالروز ورود کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها از مدینه به شهر قم است. شهر مدینه و شهر قم، چه مسافت ها هنوز مانده تا به شهر امام رضا علیه السلام برسد.
🌸حضرت معصومه علیهاسلام به پیروی از امام زمانش به همراه برادرزادگان خویش از مدینه هجرت نمودند و به قصد دیدار امام زمانش و اطاعت از او به این راه آمده است.
💫راهی پر از مشقت و سختی اما آن بی بی این سختی ها را تحمل کرد گر چه در این راه به سوی معبود خویش شتافت ولی چه مقام و جایگاه عظیمی یافت که امام رضا علیه السلام زیارت خواهر بزرگوارشان را با زیارت خویش برابر می داند و پاداش زائران این بانوی بزرگوار را بهشت معرفی می فرماید.
🍀آری انتخاب راهی که انسان را به امام می رساند گر چه پر از سختی است اما تحمل این سختی ها در مسیر امام زمان خویش و اطاعت از آن بزرگوار انسان را به سعادت و عاقبت بخیری می رساند. همان سعادتی که امام رضا علیه السلام برای شیعیانش در زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها بیان فرموده اند: «اللّْهُمّ اِنى اَسْئَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لى بِالسَّعادَةِ» .
💐انتخاب مسیر سبز انتظار امام زمان علیه السلام راه رسیدن به سعادت و خوشبختی پایدار است. الهی در این راه سعادتمند و خوشبخت شوید.
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
🌺🌻🌼🌸🌹🌷💐
#رمان
#داستان_ظهور
#قسمت_نهم
نزدیک اذان صبح است و همه یاران امام زمان، برای خواندن نماز آماده می شوند.
نماز برپا می شود. نسیم می وزد. وقت مناجات با خدای مهربان است.
بعد از نماز، یاران می خواهند با ایشان بیعت کنند و پیمان ببندند.
امام کنار درِ کعبه می ایستد و دست راست خود را باز می کند.
آیا آن نور سفید را می بینی که در دست راست امام می درخشد؟
این نور بسیار زیبا و خیره کننده است، ولی با این حال هیچ چشمی را آزار نمی دهد.(1)
دقّت کن ! در دست دیگر امام چه می بینی؟ گویا یک نامه در دست امام است.
آری، این عهد و پیمانی است که پیامبر برای امام زمان نوشته است.
پیامبر این پیمان را به حضرت علی(ع) داده است. سپس این پیمان نامه را امام حسن(ع) به ارث برده است و همین طور از امامی به امام دیگر و اکنون به امام زمان رسیده است.(2)
❁┄┅•|•⊰❁〇⃟:❁⊱•|┅┄❁
1- الإمام الصادق علیه السلام: «ویمد یده فتری بیضاء من غیر سوء ، ویقول: هذه ید الله ...»: مختصر بصائر الدرجات ص 183، الهدایه الکبری ص 397
2- الإمام الباقر علیه السلام : «ومعه عهد من رسول الله قد توارثه الأبناء عن الآباء»: الاختصاص ص 257.
✍️مهدی خدامیان آرانی
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#رمان
#داستان_ظهور
#ادامه_ی_قسمت_نهم
امام در حالی که دست راست خود را باز کرده است می فرماید: این دست خداست.
آیا می دانی که منظور امام از این سخن چیست؟
امام این آیه را می خواند: «إنَّ الذینَ یُبایِعُونَکَ إنَّما یُبایِعُونَ اللّه َ: هر آن کس که با تو دست بیعت بدهد با خدا بیعت کرده است».(1)
آری، دست امام، دست خداست.
خوب نگاه کن آیا می توانی اوّلین کسی را که با امام دست می دهد بشناسی؟
این جبرئیل است که خم می شود و دست مبارک امام را می بوسد و با او بیعت می کند و بعد از آن همه فرشتگان با امام بیعت می کنند.(2)
اکنون نوبت بیعت یاران است.
امام رو به آنان می کند و می گوید: «شما باید از گناهان و زشتی ها دوری کنید و همواره امر به معروف و نهی از منکر کنید و هیچ گاه خون بی گناهی را به زمین نریزید. از ثروت اندوزی و تجمّل گرایی خودداری کنید، غذای شما، نان جو باشد و خاک بالشت شما».(3)
البته اگر یاران امام، این شرایط را بپذیرند، امام هم قول می دهند که هرگز همنشینی غیر از آنان انتخاب نکند.
یاران این شرایط را قبول کرده و با امام بیعت می نمایند.
همسفرم! در این سخنان کمی فکر کن !
درست است که این سیصد وسیزده نفر در آینده نزدیک، فرمانروایان دنیا خواهند شد و هر کدام از آنان بر کشوری حکومت خواهند کرد؛ تمام عمر بر روی خاک بخوابند !
بی جهت نیست که آنان به چنین مقامی رسیده اند و یار امام شده اند.
این عهدی که امام با یاران خود می بندد؛ گوشه ای از آن عدالتی است که همه منتظرش بودیم.
❁┄┅•|•⊰❁〇⃟:❁⊱•|┅┄❁
1- الفتح: 10.
2- الإمام الصادق علیه السلام: «هذه ید الله وعن الله وبأمر الله ... فیکون أول من یقبل یده جبرئیل ثم یبایعه...»: بحار الأنوار ج 53 ص 8
3- أمیر المؤمنین علیه السلام: «یقول المهدی... أبایعکم علی أن لا تولون دابر ، ولا تسرقون ، ولا تزنون ، ولا تفعلون محرمه»: معجم أحادیث الإمام المهدی ع ج 2 ص 106.
✍️مهدی خدامیان آرانی
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
🎆✨🌙--------------------🌟
بخوان دعای فرج را به شوق روز وصال
مسافر دل ما، نیت سفر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
ز پشت پرده غیبت به ما نظر دارد
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com