دعایسمات۩فرهمند.mp3
3.69M
💠🌷 #دعای_سمات
🎙 با نوای محسن فرهمند
این دعا معروف به دعای شبوّر [دعای عطا و بخشش] است که خواندن آن در ساعت آخر روز #جمعه مستحب است و پوشیده نماند که این دعا از دعاهای مشهور است و بیشتر علمای گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مینمودند.
❣️اللهم عـجل لوليڪ الفـرج❣️
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷بهترین راه پیوند بین افراد، محبت کردن است و یکی از جلوه های تجلی محبت انسان به حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، قرائت مستمر دعای سلامتی حضرت است.
🙏 در این ساعت همه با هم دست به دعا بر می داریم و برای سلامتی و ظهور #پدری_مهربان_برای همه دعا می کنیم.
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#اعمال_شب_و_روز_عرفه
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#حج_میعاد_با_ولایت
🕋طواف بر گرد سنگ های کعبه، مقدمه است به آنچه ائمه ی اطهار علیهم السلام ما را به آن امر فرموده اند . (1)
🕋کعبه ی سنگ، نشانی است که ره گم نشود.✨
⚡️حاجی! احرام دگر بند، ببین یار کجاست
🌷امام محمدباقر (علیه السلام) با مشاهده ی طواف کنندگان کعبه می فرماید:
✨ «در جاهلیت هم، این چنین، هفت دور بر گرد این کعبه می گشتند . مردم، مکلف اند اطراف این سنگ ها بگردند و پس از آن نزد ما آمده، مودت و نصرت و آمادگی شان را بر ما عرضه کنند .» . (2)
.................................
1) کافی، ج 4، ص 549 .
2) کافی، ج 1، ص 392، ح 1 ; تفسیر عیاشی، ج 2، ص 234، ح 43: «هکذا کانوا یطوفون فی الجاهلیة . انما امروا ان یطوفوا بها ثم ینفروا الینا فیعلمونا ولایتهم و یعرضوا علینا نصرتهم .» .
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#نیایش_شبانه
خدایا 🙏
به حق اسماء مقدست
امشب از تو درخواست داریم
از بقیه غیبت امام زمانمان بکاه 🙏
و ظهورش را برسان🙏
معبودا🙏
غم های منتظران حجتت را برطرف فرما🙏
✨آمین یا رَبَّ 🙏
برای مشکلاتتان مرهمی سراغ داریم✨
دستانش پر از معجزه
مهربانیش پدرانه💚
#برایتان_لطف_و_نگاه_امام زمان_علیه السلام_را_آرزو_میکنیم🙏
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com