هدایت شده از رادیو رَزان
.
سالهاست که در فلسطین، هر نفر یک ارتش است.
یکی از این ارتشهای تک نفره، «رَزان نجار» بود.
@razan_radio 🎧
هدایت شده از رادیو رَزان
من خودم یک ارتش هستم(1).mp3
7.7M
📻 قسمت هشتم:
|من خودم یک ارتش هستم|
«رَزان اَشرف نَجار»، جوانترین و البته تنها زن داوطلب امدادگر در تظاهرات بازگشت فلسطین بود.
او، روز جمعه، ١ ژوئن سال ٢٠١٨، درحالیکه دستهایش را بالا برده بود و برای مداوای مجروحی پیش میرفت از طرف تکتیرانداز اسرائیلی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهادت رَزان، روح مبارزه را در زندگی زنان فلسطینی دمید و مادرش مظلومیت او را به گوش مردم جهان رساند.
شما دعوتید به شنیدن بخشی از سرگذشت «رَزان اَشرف نَجار» شهیدهٔ امدادگر فلسطینی، در رادیو رَزان.
✍🏻 نویسنده: فاطمه مرادی
📝 ویراستار: نعیمه موحدی
🎙 گوینده: سما سهرابی
🎚 تنظیم صدا: روحالله دهنوی
💻 گرافیست: زهرا پناهی
@razan_radio 🎧
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
🔰 مقدسین نهروان
آنهايی که اهل عبادتاند و اهل امور سياسی نيستند، مقدار زيادی از زمان را بايد نماز شکر بگذارند و دعایِ به آیتالله خامنهای و دعایِ به اين پرچم بکنند.
🔆 استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی
۱۳۷۵٫۵٫۳۰
☑️ @AndisheMonir
هدایت شده از رادیو رَزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹 اگر شخصی شهید شود به ازای آن هزار شهید متولد میشود و اگر زنی شهید شود یک میلیون زن دیگر فرزندآوری خواهند کرد تا زمانیکه زن فلسطین زاینده است. او (زنفلسطینی) مادر استقامت است، او یک مبارز است.
🔹 و اما دربارهٔ «رَزان». او حاضرِ غایب است. او فرشتهٔ مهربانی است. رَزان در کنار هر شهیدی است، در کنار هر مجروحی است و مطمئنم روح او هم اکنون حضور دارد.
🔹 صابرین، مادر شهیده «رَزان نجار»، چندشب پیش، در گفتگو با رادیو رَزان از شرایط فعلی فلسطین صحبت کرد. او از پیکرهای تکهتکهٔ شهدا و ایمان و قلب مطمئن مردم مظلوم سخن گفت. از اینکه تا زندهاند و نفس میکشند برای نجات فلسطین مبارزه خواهند کرد. لطفا همانطور که خودشان درخواست کردند صدای او را بهحقخواهان برسانید.
✍🏻 مترجم: زهرا پاکزاد
📝 ویراستار: نعیمه موحدی
💻 گرافیست: زهرا پناهی
🎞 ساخت کلیپ: اعظم مؤمنیان
@razan_radio 🎧
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرد غزهای از مسلمانان چیزی میخواهد و سپس از شدت خشم و اندوه بیهوش میشود
او که دختربچۀ تازهیتیمشده را در آغوش دارد میگوید: چطور به او بگویم پدرومادرت شهید شدهاند؟! کسی میتواند پدرومادرش را برگرداند؟ ای مسلمانان! این شهر پر از کودک است. ما چیزی نمیخواهیم جز اینکه بیشتر در تظاهرات شرکت کنید و بیشتر در فضای مجازی بنویسید که «کودککشی را پایان دهید». فقط همین!
@Farsna
هدایت شده از مرابطات ایران
📣 پویش دیگری از المرابطات ایران
پویش زنانه و نمادین #طلا
📣 در پی حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به بیمارستان غزه 🩸 سینههامان به تپش درآمده و میخواهیم کاری کنیم.
امروز بحث مالی جبهه مقاومت بسیار جدی است و نشان دادن غیرت ایرانی با یک کار نمادین جدیتر.
ما زنان ایرانی بر آن شدیم که هر کدام سهمی در جبهه مقاومت داشته باشیم. سهم هر یک از ما ارسال حتی یک تکه #طلای کوچک و دعوت بقیه به پویش.
👇👇👇
#️⃣ فواید این پویش :
1️⃣ کمک مالی به جبهه مقاومت .
2️⃣ رسانهای شدن خبر
( کمک تمام #عیار زنان ایرانی به مادران و کودکان فلسطین)😢 (یک لحظه فکر کنید به گوش آنها برسد که زنان ایران برایشان گردنبند و گوشواره از تن باز کردهاند!)
3️⃣ زنانه بودن پویش
و (تاکید بر نقشآفرینی زنان در عرصههای نبرد.)
◀️ طلاها در سطح هر شهرستان، فقط و فقط به رابطهای ما داده میشود.
و در قم جمعآوری و رسانهای میشود.
و درنهایت به مزایده گذاشته میشود و مبلغ آن از طریق دفتر رهبری به جبهه مقاومت ارسال میشود.
◀️(ترجیح ما جمع آوری طلا و رسانهای شدن آن است اما اگر مقدور نیست، کمکهای نقدی خود را به کارت
👇👇👇👇
6037997239044473
بانک ملی
زهرا خاکباز
واریز کنید.
◀️در صورت فراگیری پویش، با پولهای واریزی طلای بدون اجرت از طرف شما خریداری میشود .
📣 این روزها شب قدر جبهه مقاومت است
⏰ لطفاً عجله کنید .
(کمک ها باید فورا جمعآوری شود.)
🌍 فقط اخبار و رابطانمارا از کانال دنبال کنید:
👇👇👇
https://eitaa.com/tamamayar
جامعه متعادل | مهدی تکلّو
توجه به این قاب روایت میتواند سبک جهتگیری ما به عنوان جامعهی ایران با قضیهی فلسطین و این روزهای خاص را متفاوت کند، میتواند نظام اولویتهای ما را در توجهات، راهبردها و تصمیمها متفاوت کند. میتواند جنس اقدامات و رویکردهای ما را در قبال اهالی غزه متفاوت کند. بدیهیترین نتیجه این است که ما باید به دنبال پیوندها و اتصالات واقعی زنانه با زنان فلسطین باشیم. زن ایرانی، زن مسلمان غیرایرانی و زنان بهطورکلی میتوانند ظرفیتهای شکوفانشده را در این پیوند – در تنوع و تکثر - خلق و فعال کنند. سرنوشت فلسطین را دکمه پرتاب موشک مشخص نمیکند!
@Mahdi_Takallou
جامعه متعادل | مهدی تکلّو
زن فلسطینی، با چفیهی عربی و تسبیح صدتایی دانهسفید
نمیدانم این روزهای پرتلاطم زمان نوشتن این حرفهاست یا این که دلمشغولیها و دغدغهها خیلی با این کنار نشستنهای کوتاه و درنگ کردنهای اورژانسی سازگار نیست. بیست روزی که گذشت غالباً در همین فکر بودم و دستدست کردم. به خودم که نگاه میکنم یقین دارم اینروزها زمان گفتن از «زنان فلسطینی» است، بیرون از خودم که سر میچرخانم نمیدانم خلقالله چقدر حوصلهی این حرفها دارند. میدانم سالها کار لازم دارد که هم جنسیت به عنوان یک منظر واقعی در تحلیلها و راهبردها به کار بیاید و هم گفتن از زنان رنگوبویی اقلیتپندارانه نداشته باشد. اگر اینها نبود شاید در این سه هفته چندین سیاههی مفصل مینوشتم اما امان از انسداد.
بههرحال فکر میکنم باید به این بحث پرداخت و مهمترین ضرورتی که برای این کار میشناسم و مرا قانع میکند، انتخاب بهترین و کارآمدترین رویکرد در مواجهه با «مسئلهی فلسطین» بهطور کلی و مناسبترین خط راهبردی برای مشارکت در غوغای کنونی غزه است. این ضرورت که بهترین مواجههی اثرگذار را با قضیهی فلسطین داشته باشیم مرا مجاب میکند با همهی این احوالات از زنان فلسطینی بگویم. ما علیالقاعده نباید با کاراکتر زن فلسطینی چندان غریبه باشیم؛ کاری که زنان فلسطینی این روزها و سالها رقم میزنند، بهخاطر تجارب نسبتاً مشابه به چشم دقتبین ما ایرانیها بسیار آشناست (باید باشد!). پس این جسارت را به خرج میدهم که دورادور از این واقعیت انسانی بنویسم و گمانههای نزدیک به واقع خودم را به اشتراک بگذارم.
ما امروز در فلسطین شاهد «متعالیترین مراحل ایدهی مقاومت» هستیم و فلسطین امروز هرگز با دهههای گذشته یکاندازه نیست. پروژهی مقاومت در فلسطین بهطور خاص بسیار رشد کرده اما بدانیم که قلب تپندهی این پروژه که چنین جوشندگی و فورانی را به «طوفان» تبدیل میکند ایدئولوژی مقاومت نیست. ایدئولوژی مختصات حرکت را مشخص میکند اما «حرکت» نمیآفریند و موجب دوام حرکت و ارتقای آن نمیشود. تعالی مقاومت ریشه در قدرتهای روحی و قلبی و در یک کلمه ایمان دارد. تنها این ایمان راسخ و شوق ساکتنشدنی است که میتواند به عزم و ارادهی پولادین تبدیل شده و این حرکت پیچیده و سخت را راهبری کند. اگر برای ما این سوال شکل گرفته چرا و چطور نسل کنونی فلسطین بهخصوص زندانیان نوار غزه اینقدر محکم و صبور هستند پاسخ را باید در «انگیزهها و ارادهها»ی ناشی از ایمان قلبی دنبال کنیم. موشک، راکت، گرفتن اسیر، انهدام مرکاوا، شکستن دیوار، حک امنیتی، نجات از زیر آوار و... همگی فیزیک مقاومت هستند اما این متافیزیک عاطفی مقاومت است که عنصر اصلی تداوم این حرکت است و به آن لطافت میبخشد!
این سرچشمه در کجاست؟ این خون جوشان که استحکام، صبوری، شجاعت، دلرحمی و ایمان میآورد برآمده از قدرت روحی، لطافت معنوی و استعداد ایمانی زنان است. زنهای فلسطینی - در تصور عرفی - بهخاطر ادراک عاطفی بیشتر باید در برابر این حجم از خشونت و جنایت بسیار خموده و زمینگیر میبودند اما در تقاطع «زنانگی و مقاومت» این نقطه تبدیل به نوعی قدرت فعال و نافذ معنوی میشود که محیط پیرامون خود را هم گرم میکند! لطف زنان فلسطینی به جریان مقاومت صرفاً «همراهی کردن، صبوری کردن، دلگرمی دادن» به مردان مقاومت نیست! بلکه اساساً این زنان هستند که حالوهوای مقاومت را در بافت یک زندگی جمعی شبکهای جاری میکنند. این خیلی فراتر از این است که بگوئیم زنان همین که جزع و فزع نمیکنند و دستوپای مردان را نمیگیرند، دارند به پروژهی آزادی یاری میرسانند! خیر! زنان اگر بنا بود صبوری کنند کافی بود تا زبان در کام بگیرند و گلایه نکنند! درحالیکه زنان به هر طریقی و با هر ابزار و استعداد فردیای که دارند، مولد ادبیات ایمان و شجاعت هستند. اتفاقاً آنها تا مصیبت میبینند «زینبگونه» نطق حماسه و ایمانشان بازتر میشود. زنها اولاً خودشان در بطن حوادث هستند و ثانیاً میخ وجود مردان را بر زمینهای مقاومت محکم میکنند. نسل جدید فلسطین اگر مقاومتر و شجاعتر است مدیون زنان نسل حاضر و گذشتهی خود است. روح مقاومت و خون رنگهای مقاومت، زنان هستند و یقیناً اگر زنان ذرهای از این «رهبری عاطفی و ایمانی» فاصله بگیرند درهمشکستن بازوان مردانه زحمتی برای تسلیحات آمریکایی اسرائیل ندارد! این هندسه را ما بسیار در انقلاب و دفاع مقدس تجربه کردیم و یقیناً ابعاد بسیاری از کنشهای زنان فلسطینی مغفول مانده و در لنز روایت ما جا نشده است.
@Mahdi_Takallou
برای فهم خانواده باید از زوجیت و جنسیت آغاز کرد نه از خود خانواده. خانواده (تزویج) بخشی از ماجرای زوجیت در پیکرهی هستی است. لذا تا زن و مرد و هندسهی رابطهی آنها در بستر «حرکت تاریخی» فهم نشود خانواده هم بهدرستی فهم نمیشود. در غیر این صورت عجیب نیست با فهم آشفته، منجمد و بدجا از خانواده، نسبت زن و خانواده نیز به شکل شعاری و پوشالی برداشت شود.
@Mahdi_Takallou
هدایت شده از رادیو رَزان
1_7138769092.mp3
7.4M
📻 قسمت نهم:
|خاطره خوانی|
اگر دختران و زنان اراده کنند و در سختترین لحظات، سرنوشت کشورشان را رقم بزنند، شیرینترین صحنهها خلق خواهد شد.
خاطرهای از کتاب «دا» بشنوید. از نقشآفرینیای که خانم سیده زهرا حسینی در دفاع مقدس داشتند.
🎙 گوینده: فاطمه رمضانی
💻 گرافیست: زهرا پناهی
🎚 تنظیم صدا: آوایم
@razan_radio 🎧
پروژه الگوی سوم، زن را از کانتکست «درباره زن» به کانتکست «زن دربارهی» منتقل میکند.
مصاحبهای داشتم با خبرگزاری تسنیم که شهریورماه زحمت انتشار را کشیدهاند اما بنده دقت نکردم بازنشر ندادم.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/06/04/2869883/%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%80-1-%D8%AA%DA%A9%D9%84%D9%88-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8-%D9%88-%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
هدایت شده از دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
🔅 شما دعوتید به #محفل_ترنج
دورهمیهای اندیشهای و صمیمی دانشجویی
ویژه علاقهمندان بحثهای جنسیت و جامعه
به صرف چای ☕️
📝 ویژهی خانمهای دانشجوی کارشناسی علاقهمند و فعال در حوزه مطالعات جنسیت و جامعه
🔰 فاز اول محفل ترنج: «ماجرای زن و انقلاب اسلامی»
با محوریت این سوال که «چگونه از آشفتگیهای نظری در مورد زن رهایی پیدا کنیم؟»
✴️ پنجشنبهها بهمدت 8 هفته از 25 آبان، ساعت 15 تا 18 در تهران
ثبتنام اولیه در gesostu.ir
🚻 دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
@gesostu_ir
www.GESOSTU.ir
جامعه متعادل | مهدی تکلّو
🔅 شما دعوتید به #محفل_ترنج دورهمیهای اندیشهای و صمیمی دانشجویی ویژه علاقهمندان بحثهای جنسیت و جا
خوشحال میشم در خدمت عزیزان دانشجو و فعال دانشجویی باشم.
هدایت شده از دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
📝 #درسگفتار | تعمیق نظری در پروژهی الگوی سوم
🚹 مدرس: مهدی تکلو (پژوهشگر جامعهشناسی جنسیت)
🟢 آفلاین
🟢 سطح متوسط
⭕️ 11 جلسه
⭕️ 14 ساعت
⭕️ 300 مگابایت
🔰 عناوین بحث:
- «منطق حرکت» به عنوان چارچوب درست برای فهم الگوی سوم
- الهیات انقلاب اسلامی
- انسان انقلاب اسلامی
- روششناسی فهم و کشف الگوی سوم
- نظریه جنسیت
- نظریه تعادل جنسیتی
- هویت جنسیتی
- تفاوتهای متعادل زن و مرد
- صورتبندی الگوی سوم
- مقایسه تطبیقی با الگوی شرقی و غربی
- شبهات و پرسشهای رایج مربوط به الگوی سوم
- 12 خطای روشی و معرفتی در توضیح الگوی سوم
🔗 لینک سفارش:
https://gesostu.ir/product/sch002/
🚻 دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
@gesostu_ir
www.GESOSTU.ir