#سلام_بر_حسین
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
هیچ کس به هیچ مرحله ای از معنویت نرسید،مگر در حرم مطهر امام حسین علیه السلام ویا در توسل به آن حضرت...
علامه طباطبایی (ره)
@mahdiakhundi
مدیریت حضور کودکان و نوجوانان در #فضایمجازی با هوشمندی والدین
- در دسترس آنها باشیدکودکان در زمانی که حضور فعالانه و به موقع پدر و مادر خود را بخصوص در مواقعی که به آنها نیاز دارند، احساس نکنند، بیشتر به سمت فضای مجازی گرایش پیدا میکنند و در نتیجه احتمال بیشتری وجود دارد که به استفاده نادرست از اینترنت روی بیاورند.
- والدین باید توجه داشته باشند که رمز عبور دستگاههای الکترونیکی کودکانشان را مدیریت کرده و حتما خود نیز از آن اطلاع داشته باشند. در غیر این صورت کودکان با علم به این مساله که والدین هیچگونه دسترسی به اطلاعات آنها ندارند، ممکن است سوءاستفاده کنند.
-توانمندسازی کودکان و نوجوانان برای زیستن در عصر کنونی به جز یادگیری سواد رسانهای ممکن نیست، چرا که رسانهها مبنایی القایی دارند و همین نکته باعث میشود تا به راحتی مخاطب منفعل را با واقعیتهای ساختگی خود فریب دهند و همان گونه که میخواهند او را تربیت کنند. -همانطور که بر رفتار فیزیکی فرزند خود در فضای حقیقی، رفت و آمدها، نوع بازی، دوستان و ... نظارت دارید در این فضا نیز نظارت دقیق تری داشته باشید، بر آنچه به عنوان محتوا و بازی کودکانه در اختیار فرزند شما قرار می گیرد دقیق باشید برای این کار بهترین و هوشمندانه ترین رفتار شما همراهی کودکان در خرید و انتخاب بازی های رایانه ای و موبایلی و ... است که موجب می شود سواد رسانه ای آنها نیز افزایش یابد.
@mahdiakhundi
#ولادت_حضرت_سجاد
صفات اخلاقى امام سجاد علیه السلام
✍آیت الله علامه سید احمد مستنبط قدس الله سرّه مینویسد:
روایت شده است: حضرت علی بن الحسین علیهما السلام در شبانه روز هزار ركعت نماز میخواند. در شب تاریک از خانه خارج میشد و بر پشت مبارک خود، انبانی كه در آن كیسههایی از دینار و درهم بود حمل میکرد، و گاهی طعام و هیزم به دوش میگرفت و به خانههای فقرا میبرد، هر یک از خانهها را در میزد و به کسی که در را میگشود مرحمت میکرد، در حالی که چهره خود را میپوشانید تا فقیر او را نشناسد. وقتی که بدن نازنین او را برای غسل دادن در محل شستن نهادند دیدند کمر مبارکش از اثر همان انبانها مثل زانوى شتر چروكيده گشته است. آن حضرت صد خانواده از تهیدستان مدینه را سرپرستی میکرد، و همواره دوست داشت كه یتیمان و اشخاص زمینگیر و فقیران بیچارهای که درها به روی آنها بسته بود بر سر سفرهاش حاضر شوند، و با دست مبارک خود به آنها طعام میخورانید، و هر كدام از آنها كه اهل و عیال داشت برای آنان غذا میفرستاد.
📚قطرهای از دریای فضائل اهل بیت علیهم السلام (ترجمه القطره)،ج١ص٤٨٥.
@mahdiakhundi
مهدی آخوندی
مدیریت حضور کودکان و نوجوانان در #فضایمجازی با هوشمندی والدین - در دسترس آنها باشیدکودکان در زمان
📱📱📱
☠کودکان و فضای مجازی
🤐آسیب ها
💡راهکارها
@mahdiakhundi
فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَیْکَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْکَ مُسْتَکِیناً لَکَ مُتَضَرِّعاً إِلَیْکَ رَاجِیاً لِمَا لَدَیْکَ ثَوَابِی وَ تَعْلَمُ مَا فِی نَفْسِی وَ تَخْبُرُ حَاجَتِی وَ تَعْرِفُ ضَمِیرِی
من بسوى تو گریخته ام و در حضور حضرتت ایستاده در حالى که به درگاهت به حال پریشانى تضرع و زارى مى کنم و به آنچه نزد توست چشم امید دارم و تو از دلم آگاهى و حاجتم را مى دانى و ضمیر مرا مى شناسى...(بخشی از مناجات شعبانیه)
@mahdiakhundi
وانالیربکالمنتهی ...
وانتهابه سوی پروردگارتوست...
(آیه ۴۲ سوره نجم)
@mahdiakhundi
#پدر_باش
#کودک_شو
چگونه معارف دینی رو به فرزند خود آموزش دهیم؟
✍از پیامبر(ص) نقل شده است که ایشان فرمودند: «مَن کانَ عِندَهُ صَبِیٌ فَلیَتَصابَ لَه» هر کس کودکی داشته باشد باید با او مانند خودش رفتار کند.(مانند او کودک شود).
✅در آموزش معارف دینی باید تا جایی که میتوانیم، مطالب را ساده کنیم و از مثال استفاده کنیم
✅ به اندازه عقل و فهم کودک، سخن بگوییم مثلا به کودکی که مودبانه تربیت شد بگوییم نماز خواندن ادب کردن درمقابل خداست.
عارفانه و فلسفی صحبت کردن، روند آموزشی کودک را مختل میکند.
✅هنگام آموزش افراط و تفریط نکنید یعنی نه بی خیال آموزش شوید و نه توضیح اضافی دهید که موجب ابهام و سردرگمی کودک شود.
@mahdiakhundi
#تربیت_فرزند
#الگو_برداری
👣مادری به دخترش گفت:
مواظب باش وقتی راه میری قدمهات رو کجامیذاری
دخترجواب داد:
شمامواظب باشیدقدمهاتون روکجامیذارید!
چون من پاجای پای شمامیذارم...
الگوی شایسته فرزندانمون باشیم...
@mahdiakhundi
#فرزندِ_خجالتی
شیوههای برخورد با فرزند خجالتی
🔰اگر فرزندتان خجالتی است، به او لقب خجالتی ندهید و اجازه هم ندهید دیگران او را خجالتی صدا کنند. برچسب زدن به کودک مقاومت او را در مقابل تغییر زیادتر میکند.
به خاطر داشته باشید در جمع بودن و مرکز توجه قرار گرفتن به خودی خود برای کودک خجالتی اضطرابآور است، پس اگر میخواهید با او درباره علت خجالت کشیدنش صحبت کنید، این کار را به زمانی موکول کنید که در جمع نیستید، چرا که در جمع، دیگران هم ناخودآگاه خود را وارد بحث میکنند و این شرایط، کودک را تحت فشار بیشتری قرار میدهد.
بد نیست گاهی با کودک خود همدلی کنید، یعنی برای او از زمان کودکیتان بگویید که گاهی تجربه کمرویی و خجالت را داشتهاید و بعد برایش شرح دهید که چگونه با این احساس مقابله کردهاید. علاوه بر اینکه برای بالا بردن اعتماد به نفس کودکتان تلاش میکنید، به او آموزش دهید چگونه سرصحبت را باز کرده و سلام کند، سپس او را با گروههای کوچک مواجه کنید، مثلا وقتی به پارک میروید وسیله بازی دونفرهای را همراه ببرید که نیازمند همگروهی باشد و سبب جلب توجه کودک دیگری در پارک شود.
@mahdiakhundi