🔸 راهکارهای ایجاد اشتغال در کشور
▫️بخش اول
1) جلوگیری از قاچاق کالا
قاچاق کالا در ایران در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته است. براساس مطالعات هر «یک میلیارد دلار» واردات باعث از بین رفتن «100هزار فرصت شغلی» میشود.
👈 طبق آمار گمرکات جهانی در سال۹۵ قاچاق کالا در ایران حدود «۲۲میلیارد دلار» بوده است.
طبق آمار سه قلم عمده قاچاق در سال۹۷ عبارتند از «لوازم خانگی» ، «خودرو» و «مواد خوراکی و بهداشتی» حدود ۲۵درصد از کشفیات قاچاق را به خود اختصاص دادهاند.
واردات بیرویه و قاچاق فراوان اجناسی که در داخل کشور تولید میشود سبب بیرونقی تولید و بیکاری شده چراکه فروش نرفتن اجناس داخلی، مهمترین عامل تعطیلی کارخانههاست.
از آنجا که مجازاتها بازدارندگی لازم را نداشته و ریسک واردات کالا از مبادی رسمی پایین است، اغلب کالاهای قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور میشود لذا باید فرآیندهای عبور کالا مکانیزه و الکترونیک شود وتا زمانی که فرآیندهای گمرکی سنتی باشد، امکان پیگیری و شناسایی کالای قاچاق کمتر وضریب خطا نیز بیشتر میشود.
📨 کارگروه مطالعات اقتصادی/اندیشگاه رویش
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
هدایت شده از اندیشگاه رویش
Dr.asgari.omid1.mp3
11.66M
✨ برنامهی فردای روشن
📻 #رادیو_البرز
موضوع:
«امید» و اهمیت آن در بیانیه گام دوم
🎙 استاد: مهدی عسگری
💠 Eitaa.com/rouyesh1
🔸راهکارهای جبران کسری بودجه
وکاهش وابستگی به نفت
▫️بخش اول
۱) اصلاح نظام مالیاتی
معمولاً بخش قابل توجهی از درآمد دولتها ازمحل ماليات تأمين میشود. اين منبع به خصوص در زمان كسری بودجه بيشتر مورد توجه قرار میگيرد.
اقتصاددانان بر این باورند كه بهترين روش تأمين بودجه، ماليات است، یک دلیل مهم آن، كمترين فشار تورمی بر مردم است.
حدود ٤٠درصد اقتصاد كشور معاف ازماليات است، این درحالی است که فرار مالیاتی رسماً بین ۴۰تا۷۰هزار میلیارد تومان برآورد شده و برخی کارشناسان این مبلغ را بالغ بر ۱۰۰هزار میلیارد برآورد میکنند.
سؤال اصلی این است که چطور کارگران ومشاغل خرد وکارمندان مالیات میپردازند ولی قشرهای ثروتمند ومیلیاردرها از دادن مالیات طفره میروند؟
به گزارش سازمان امور مالياتی، میزان مالیاتی که حقوق بگیران میپردازند حدود ۱۳هزارمیلیارد تومان، اصناف ومشاغل حدود ۱۰هزار، شرکتها حدود ۳۷هزار میلیارد میباشد.
بررسی تراکنشهای مالی ۳۰۰هزار نفر میلیاردر نشان میدهد که نیمی از آنان مالیات نمیدهند ونیمی دیگر کمتر ازآنچه که باید، میپردازند!
📨 کارگروه اقتصاد/ اندیشگاه رویش
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
▫️رئیسی:
مال حرام را از حلقوم حرامخوران بیرون میکشیم.
▫️رئیس قوه قضائیه در یزد:
راهکار برونرفت ما از مشکلات، اقتصاد قوی است، اقتصادی که به دست جوانان برومند ما گرهگشایی شود و ماندگار باشد و با موانع و توطئه دشمنان این اقتصاد نباید دچار تکان شود.
ما در دستگاه قضایی خود را موظف میدانیم که برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی امنیت اقتصادی وجود داشته باشند...
و (در عین حال) مبارزه با فساد اقتصادی را دنبال میکنیم و این مبارزه خستگیناپذیر با مفسدان را تا حصول نتیجه ادامه میدهیم،
در گزارشات، بازگشت میلیاردها تومان به بیت المال اعلامشده است و وظیفه ما به عنوان سرباز ولایت در دستگاه قضایی این است که مال حرام را از حلقوم حرامخواران بیرون بکشیم.
#تغییر_به_نفع_مردم
✳️ @mamardomealborz
━━━━━━◈❖✿❖◈━━━━━
🔸 رابطه نماینده با دولت؛ توجیه یا تخریب؟!
🇮🇷 دکتر عسگری در جمع جوانان:
معنای انقلابیگری، تخریب دولت نیست، توجیه و سرپوش گذاشتن بر نواقص دولت هم نیست، بلکه نظارت و هدایت و کمک به دولت برای خدمت به مردم است، اگر دولتی در این مسیر حرکت کند، قابل حمایت است و اگر دولتی از مسیر منافع مردم منحرف شود و به دام منافع حزبی، شخصی و قبیلهای بیفتد نماینده موظف است از تمام راهها و ظرفیتها برای حل مسائل مردم و بازگشت دولت به ریل خدمت استفاده کند.
نماینده، منتخب مردم است و در هرحال باید «سمت مردم» بایستد نه احزاب و دولتها.
شاخصِ تعیین کننده، تأمین منافع ملی و عمومی است.
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
هدایت شده از بنیاد بین المللی غدیر
#پویش_مهربانی
✅کمک به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان
▫️معاونت امور امدادی بنیاد بین المللی غدیر استان البرز
👌لطفاً جهت کمک به هموطنان عزیز این پوستر را نشر دهید.
━━━━━━◈❖✿❖◈━━━━━
✨ ناامیدی جامعه را از پیشرفت و حرکت برای حل مشکلات باز میدارد؛
🔸 عسگری در جمع بانوان:
بدون امید در مسیرهای سهل و ساده هم زمینگیر میشویم چه رسد به این گردنههای دشوار و پیچ تاریخی که در آن قرار داریم، به همین دلیل، روح حاکم بر بیانیه گام دوم، ایجاد امید و خودباوری است.
جامعهای که «خودباوری» نداشته باشد، یک تیم از پیش باخته است، مشکلات وگلایهها وجود دارند اما اگر ارادهی تغییر و برنامهی تحول داشته باشیم بنبست وجود ندارد.
#مهدی_عسگری
#بنبست_وجود_ندارد
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🔸 اصولگرا یا اصلاحطلب؟!
این اسمها و جناحهای سیاسی، ملاک درستی برای تشخیص و قضاوت نیست، شاخصِ سنجش مسئولین، عملکرد و پاکدستی آنهاست نه وابستگی حزبی.
این تقسیمبندیهای سیاسی و مصنوعی دردی از مردم دوا نمیکند مردم از درگیریهای سیاسی خسته و دلزدهاند، راست و چپ کردن جامعه دردی را دوا نمیکند باید جنبشی برای حل مسائل کشور ایجاد شود که تعهدش به مردم و انقلاب باشد نه صرفاً احزاب سیاسی که به دنبال منافع قبیلهای هستند.
👈 هرکس که از قبیلهی ما بود لزوماً شایسته و هر کس با ما نبود ناشایست است؟
این سطح از تفکرات مضر، فرصتسوز است باید از تمامی ظرفیتها و افراد خوشفکر، سالم و توانمند برای پیشبرد اهداف استفاده کرد.
✍ مهدی عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🏴 حضرت زهرا (سلام الله علیها)؛ ادامه نبوت
🔹 حضرت زهرا (س) آن کوثری است که هدایت نبی اکرم(ص)، از طریق او در عالَم جاری میشود و باقی میماند.
«حضرت زهرا (س) ادامه وجود مقدس نبی اکرم(ص) و کوثر عطاشده از خدای متعال به نبی اکرم(ص) هستند.
وقتی میگویند ای پیغمبر، شما ابتری و ادامه نداری، مقصود ادامه نسل ظاهری نیست بلکه ادامه نبوت، ادامه هدایت و ادامه نور نبی اکرم(ص) است.
خداوند میفرماید: ما به تو کوثر دادهایم.
حضرت زهرا(س) آن کوثری است که دو حقیقت «قرآن و اهل بيت(ع)» از طریق او در عالم جاری میشود و باقی میماند.»
🔹 حضرت زهرا (س) مسیر تاریخ را تغییر دادند؛
«در درگیری بین نبی اکرم(ص) و طواغيت...
بین عقل و جهل،
و بین ایمان و کفر،
آن کسی که به میدان آمد و این جبهه را برای نبی اکرم(ص) فتح کرد وجود مقدس حضرت زهرا(س) بود.
تصرف ایشان و دفاع ايشان از امامت، معطوف به کل تاریخ است؛ یعنی حضرت زهرا(س) مسیر حرکت تاریخ را تغییر دادند...»
🏷 استاد سید محمّدمهدی میرباقری
❇️ @mamardomealborz
🔸راهکارهایی برای ایجاد اشتغال
▫️بخش دوم
👈 اشتغال حلقه آخر توليد است؛ يعنی اگر سرمايهای نباشد، توليد صورت نمیگيرد و اگر توليد نباشد، اشتغال ايجاد نمیشود. از جمله روشهای ایجاد اشتغال:
الف) استفاده از بنگاههای موجود و افزايش ظرفيت آنها؛
بسياری از بنگاههای كوچك و متوسط كشور آمادگی براي افزايش ظرفيت توليدی خود را دارند. در كشور بيش از ٤٠هزار واحد صنعتی وجود دارد كه نزديك به ٢٥تا ٣٠درصد آنها غيرفعال است.
(شهرکهای مهم صنعتی مانند اشتهارد، سیمیندشت، بهارستان و... از ظرفیتهای استان البرز محسوب میشوند)
ب) توجه به ظرفيتهای موجود و طرحهای نيمه تمام؛
تعداد طرحهایی كه به علت تسهيلات ناكافی يا مديريت نامناسب به صورت نيمه تمام باقی مانده حدود ۸۳هزار پروژه میباشد.
ج) اصلاح قوانين و مقررات بازار كار؛
برخی ازقوانين بازار كار دركشور با يكديگر تناقض دارند يا مانع ايجاد فضای كسب و كار میشوند.
برای مثال قانون تجارت، كه باوجود تدوين لايحه تجارت وتصويب آن در مجلس هنوز ايرادات محتوايی به آن وارد است، که نیاز به بازنگری وبهبود دارد.
📨كارگروه مطالعات اقتصادی/ انديشگاه رويش
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
━━━━━━◈❖✿❖◈━━━━━
🔸 هستههای خودجوش مردمی؛
حلقههای واسط بین مردم و حاکمیت
🇮🇷 مهدی عسگری در گفتگو با جوانان:
برای کاهش فاصلهی حاکمیت با مردم، نیاز به تشکیل مجموعههای مردمی و جوان داریم که ضمن انعکاس مشکلات و مطالبهگری از مسئولین، در ارائه راه حل و کمک به بهبود شرایط نیز مشارکت کنند تا فضای همیاری و همافزایی برای تغییر در وضعیت کشور ایجاد شود.
عدالتخواهی فقط در باز تکرار مشکلات خلاصه نمیشود بلکه اصل کار در همفکری و همیاری برای برطرف شدن مشکلات است.
#مهدی_عسگری
#نهضت_مردمی_جوانان
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🔸نردبام واژگون
✍ مهدی عسگری
«فردریش لیست» اقتصاددان آلمانی، کشورهای به اصطلاح توسعه یافته (و به عبارت دیگر سلطهجو) را مورد انتقاد قرار داد و آنها را به «پرت کردن نردبامی» متهم کرد که برای رسیدن به موقعیت ممتازِ اقتصادی از آن بالا رفتهاند:
"این حربه زیرکانهی کاملاً رایجی است که وقتی کسی به قله عظمت می رسد نردبامی که خود از آن بالا رفته است را پرت می کند تا پس از خود، دیگران را از بالا رفتن محروم کند"
این یک واقعیت تلخ اما واضح در جهان امروز است؛ کشورهای استعمارگر، توسعهی خود را وابسته به عقب نگه داشتن سایر کشورها میدانند تا بر منابع و بازارهای آنها تسلط داشته باشند، یکی ابزارهای مهم آنها برای تسلط و کنترل سایر کشورها، ایجاد معاهدات و توافقنامههای بینالمللی است که نمونههای آن را در سالهای اخیر نسبت به کشورمان زیاد دیدهایم از جمله:
سند توسعه پایدار موسوم به ۲۰۳۰
لوایح جنجالی FATF و CFT و پالرمو
و توافقنامه پاریس
نکته جالب توجه اینکه متأسفانه در اغلب این موارد، با پنهانکاری دولت مواجه بودهایم که همین امر بر سئوال برانگیز بودن این تعهدات میافزاید؛
👈 اصرار دولت بر ایجاد تعهدات بینالمللی (با دستاورد تقریباً هیچ) همراه با پنهانکاری و بدون توجه به اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی (که پذیرش معاهدات بینالمللی را منوط به تصویب مجلس میداند) عجیب و سئوال برانگیز بوده و باید مورد تحقیق و تفحص و نظارت جدی مجلس قرار بگیرد.
یکی از این موارد، توافقنامه آب و هوایی پاریس است که بدون تصویب مجلس و با پنهانکاری دولت در حال اجرا میباشد! خلاصه این توافق این است: کشورهای صنعتی که بیشترین گازهای گلخانهای و آلودگی زیست محیطی را ایجاد کردهاند اینک به بهانه کنترل گازهای گلخانهای میخواهند جلوی پیشرفت صنعتی کشورهایی همچون ایران را گرفته و نردبام پیشرفتی که خود از آن بالا رفتهاند را واژگون کنند!
علاوه بر این، تعهدات دولت در این توافق، هزینه هنگفت ۵۲میلیاردی را به کشور و ملت تحمیل میکند که نمونهی امروزی آن، هزینه ۶۵۰میلیون دلاری برای تعویض کولرهای گازی از طریق کشور آلمان است!
👈 حفاظت از منافع ملت دربرابر اینگونه اقدامات خسارتبار دولت نیاز به یک مجلس مقتدر و مردمی دارد.
#تغییر_به_نفع_مردم
#مهدی_عسگری
#مجلس_مقتدر
❇️ @mamardomealborz
🔸تائید مجدد عسگری در شورای نگهبان
👈 تیر تخریبگران به سنگ خورد؛
تلاش چند هفتهای باندهای قدرت و ثروت برای اتهامزنی و تخریب #مهدی_عسگری (نامزد انتخابات مجلس درحوزه کرج، فردیس و اشتهارد) نشانهی روشنی از به هم ریختن معادلات ومنافع آنهاست.
این گروه به شکل سازماندهی شده و با استفاده ابزاری از یک فرد (سمج) و چند خبرنگار که دارای سوابق سوئی ازهمین دست میباشند با طرح اتهامات دروغین به شایعهپراکنی درخصوص صلاحیت این کاندیدا پرداختند.
هرچند میزان تأثیر این گروه کمتر وکوچکتر از آن است که به آن پرداخته شود و یا شورای نگهبان را تحت تأثیر قراردهد اما از آن جهت که با شایعهسازی و دروغپراکنی درصدد ایجاد شبهه بودهاند به توصیهی مکرر دوستان، این توضیح مختصر جهت تنویر افکارعمومی منتشر گردید.
بدیهی است این نوع اقدامات غیراخلاقی ازسوی افراد معلومالحال نه تنها تأثیری در عزم و ارادهی ما نخواهد داشت بلکه ترس آنهاکه ناشی از به هم ریختن منافع و معادلاتشان میباشد نشانگر حقانیت این مسیر و موجبِ استقامت وتلاش بیشتر در جهت انهدام باندهای زر و زور و تزویر و #تغییر_اوضاع_به_نفع_مردم خواهد بود.
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🔸 درد اگر کتمان شود، درمان نمیشود!
✍️ مهدی عسگری
نقاط ضعف و قوت را با هم ببینیم، هیچ کدام را کتمان نکنیم، اگر فقط نقاط سیاه را ببینیم و بزرگ کنیم منجر به یأس میشود، باید واقعنگر باشیم.
نقاط منفی را با نیت کمک به حل مسائل کشور بیان کنیم نه برای تخریب دولت یا فلان مسئول و فلان ارگان.
اگر نیت ما کمک به حل مسائل کشور باشد، انعکاس نقاط ضعف دیگر منجر به سیاهنمایی و یأس در جامعه نخواهد شد.
#تغییر_به_نفع_مردم
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🔸 تشکیل مجلس قوی؛
لازمهی ایران مقتدر
مقدمهی حل مشکلات
رهبر حکیم انقلاب:
🗳 هرکسی که به ایران و امنیت آن علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند؛
🔹علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجه و بیرحم این است که قوی شویم. «مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.
🔹مردم گلههایی از وضع معیشتی دارند که در اغلب موارد بجاست و مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است.
ملت قدر مجلس قوی را که متعلق به همه کشور و عموم مردم است، میداند.
🔹ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، «حل شدن مشکلات» و «گردش صحیح نخبگانی» را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
👈 شاخصهای انتخاب نماینده مجلس:
🔹باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹 فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹 باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم «عدالت» اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
🔹وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
🔹انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
🔹برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است؟!
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
🔸راهكارها و ساز وكارهای ايجاد اشتغال
▫️بخش سوم
٣)گردشگری
👈 شرايط ويژه ايران از لحاظ آب و هوا كه ٩ نوع اقلیم از ١٣ تنوع آب و هوایی مختلف را در خود جای دادهاست فرصت مناسبی برای صنعت گردشگری است.
رویکرد ما به گردشگری باید ناظر به مزیتهایی همچون جاذبههای مذهبی، تاريخی و طبيعی باشد.
همچنین تشویق هموطنان به گردشگری داخلی به جای سفرهای پرهزینه خارجی، میتواند کمک بزرگی به اشتغال در مناطقِ هدف نماید. بومگردی و تجربهی زندگی در محیط سنتی، آرام و کاملاً طبیعی، امروز یکی از جاذبههای مهم گردشگری برای انسانِ خسته از زندگیِ مدرن شهری است.
درآمد گردشگری در جهان حدود 1800 میلیارد دلار است كه با عنایت به ظرفیتهای موجود اگر بتوانیم یك درصد از این سهم را به خود اختصاص دهیم، ضمن ایجاد فرصتهای شغلی، 18 میلیارد دلار درآمدزایی درپی خواهد داشت.
به ازای هر پنج گردشگر یك شغل ایجاد میشود چراکه برای توسعه صنعت گردشگری به ایجاد جاده، هتل، رستوران، صنایع دستی و موارد دیگری نیاز است كه هركدام میتواند تعداد زیادی شغل در كشور ایجاد كند.
📨 كارگروه مطالعات اقتصادی /انديشگاه رويش
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
👆👆
🔸 کرج نباید به محلهی برو بیای مدیران تبدیل شود...
مهدی عسگری در جمع پیشکسوتان:
یکی از ضعفهای استان البرز، تغییر سریع مدیران است، مدیران غیربومی و ناآشنا با مسائل استان، به کرج میآیند و پس از مدت کوتاهی هم جابه جا میشوند، این در حالی است که این استان ظرفیتهای انسانی زیادی را در خود جای داده است.
نباید استان البرز به دلیل همجواری با پایتخت، به محل آزمون و خطا و سکوی پرتاب مدیران تبدیل شود. تغییرات سریع مدیریتی، فرصت شناخت و برنامهریزی و مسئولیتپذیری را سلب میکند.
#تغییر_به_نفع_مردم
#مهدی_عسگری
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
هدایت شده از اندیشگاه رویش
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اولین ۲۲بهمن که جای سردار دلها میان مردم خالی... که نه... او همچنان زنده است و مهرش در قلبهای ما جاری است؛
👈 اینک ماییم و راهی ناتمام...
💠 @rouyesh1
🔸 راهکارهای جبران کسری بودجه و کاهش وابستگی به نفت
▫️بخش دوم
۱) رعایت عدالت مالیاتی
👈 طبق بودجه سال 98؛
153 هزار میلیارد از طریق اخذ مالیات و 85هزار میلیارد تومان از طریق اخذ عوارض، تامینِ درآمد برای دولت میشود.
از شاخصهای اقتصادی که نشان از کم بودن سهم مالیات در اقتصاد ایران است؛ «نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی» است. در ایران این نسبت حدود 7 الی 8درصد بوده؛ در حالی که میانگین این شاخص در دنیا 14درصد است.
سازوکار اخذ مالیات در ایران به گونهای است که دهکهای پایین جامعه مالیات خود را میپردازند اما اقشار پردرآمد با استفاده از برخی ضعفها ماليات نمیدهند.
کارگران و کارمندان دولتی وخصوصی قبل از دریافت حقوق، مالیاتشان اخذ میشود اما ازبرخی مشاغل پردرآمد مانند پزشکان، سلبریتیها و شرکتهای بزرگ، مالیات واقعی اخذ نمیشود. برآوردها ازبیش از ۷۰هزارمیلیارد تومان فرار مالیاتی حکایت میکند.
رعایت عدالت در اخذ مالیات، یکی ازضرورتهای اصلاح نظام اقتصادی کشور است، این مهم نیاز به «شفافیت» درنظام مالیاتی دارد.
📨کارگروه مطالعات اقتصادی/اندیشگاه رویش
#مهدی_عسگری
#شفافیت_مالیاتی
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
و اینک
ماییم و یک راه ناتمام...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باهم
میتوانیم
تغییر را ایجاد کنیم...
بإذن الله
#مهندس_مهدی_عسگری
نامزد حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 وعدههایی که نمیدهیم!
مجلسی که با وعدههای خیالی و غیرواقعی، یا با تبلیغات نجومی، و سرمایههای آنچنانی تشکیل شود، چگونه مجلسی خواهد بود؟ مجلسی در جهت منافع مردم یا در جهت منافع عدهای خاص...
👈 به روشهای تبلیغاتی نامزدها و ترکیب اطرافیان وحامیان آنها دقت کنیم، عملکرد نامزد در ایام تبلیغات، نشانه ای است از عملکرد آتی وی در دوران نمایندگی...
با مردم صادق باشیم...
#مهدی_عسگری
#تغییر_به_نفع_مردم
❇️ Eitaa.com/mamardomealborz