eitaa logo
کانال منتظران مهدی فاطمه (ص)🌹
813 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
8.8هزار ویدیو
16 فایل
عاشقان امام خامنه ای: 💎 ۲۰۳۰ یعنی در کلاس درستان سرباز برای غرب درست کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇱🇧 از مخوف ترین واحد نظامی حزب الله لبنان چه میدانید ؟ 🤫 در جنگ آینده لبنان با اسرائیل ماموریت این واحد مخوف نظامی چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«باسل عیایده» بعد از یازده سال زندان انفرادی اسرائیل آزاد شد اما با بقیه اسرای آزاد شده یه تفاوت داشت: آقا باسل به دلیل از دست دادن حافظه خودش از شناسایی توسط اعضای خانواده خودش در مراسم استقبال باز موند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 نکته‌ای که رهبر انقلاب خطاب به بهداد سلیمی گفتند چه بود؟
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 آمریکا دوستی نمی‌شناسد 🔸اگر آمریکا ببیند که اسرائیل در حال غرق شدن است و نمی توان آن را نجات داد این پسر یا دختر نامشروع را رها خواهد کرد که غرق شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا دو تاریخ ۹۵ روز و ۷۵ روز برای شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها معروف شده است!؟ 👈پاسخی ساده که شاید خیلی‌ها ندانند! ━💎🍃🌷🍃💎━
چربیهای مفید برای بدن
مواد غذایی مناسب برای کمردرد - سوپ جو - شیر و لبنیات کم چرب - میوه های حاوی کلسیم مثل آلبالو پرهیز از مصرف مواد غذایی شیرین زیرا جذب کلسیم را مختل میکنند.
اگر روی مسواک خود مقداری سماق سابیده شده بریزید و دندانها را حداقل1دقیقه با آن مسواک بزنید، باعث تقویت لثه، دندان، رفع زخم بد دهان و لثه میشود.
🔰درمان بی خوابی با کاهو ☘كاهو داراي ماده آرام بخش"لاکتوکاریوم"است که به خواب راحت کمک می کند 👌افرادی که مشکل خواب دارند نیم ساعت قبل ازخواب کاهو مصرف کنند
شکم‌درد بچه‌ها رو چه زمانی جدی بگیریم ؟!
. زمانی علمای اهل تسنن مرحوم علامه امینی صاحب کتاب الغدیر را برای صرف شام دعوت می کنند؛ اما علامه امینی امتناع می ورزد و قبول نمی کند . آنها اصرار می کنند که علامه امینی را به مجلس خود ببرند. به علت اصرار زیاد علامه امینی دعوت را می پذیرد و شرط می گذارد که فقط صرف شام باشد وهیچ گونه بحثی صورت نگیرد. آنها نیز می پذیرند. پس از صرف شام یکی از علمای اهل سنت که در آن جمع زیادی از علما نشسته بود (حدود 70 الی 80 نفر) می خواست بحث را شروع کند که علامه امینی گفت : قرار ما این بود که بحثی صورت نگیرد اما باز آنها گفتند : پس برای متبرک شدن جلسه از همین جا هر نفر یک حدیث نقل کند تا مجلس نورانی گردد. ضمناً تمام حضار درجلسه حافظ حدیث بودند و حافظ حدیث به کسی گفته می شود که صد هزار حدیث حفظ باشد. آنان شروع کردند یکی یکی حدیث نقل کردند تا اینکه نوبت به علامه امینی رسید . علامه به آنها گفت شرطم بر گفتن حدیث این است که ابتدا همگی بر معتبر بودن یا نبودن سند حدیث اقرار کنید . همه قبول کردند . سپس علامه امینی فرمود : قال رسول الله صلی الله علیه وآله: من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه : (هر کس بمیرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است) سپس از تک تک حضار در جلسه در رابطه با معتبر بودن حدیث اقرار گرفت و همه حدیث را تایید کردند . پس از آن گفت : حال که همه حدیث را تایید کردید یک سوال از شما دارم. و بعد از آن، از تمام افراد حاضر در آن جمع پرسید : آیا فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) امام زمان خود را می شناخت یا نمی شناخت ... ؟ اگر می شناخت، امام زمان فاطمه (سلام الله علیها) چه کسی بود تمام حضار مجلس به مدت ربع ساعت ، بیست دقیقه ساکت شدند و سرشان را به زیر انداختند و چون جوابی برای گفتن نداشتند یکی یکی جلسه را ترک کردند و با خود می گفتند اگر بگوییم نمیشناخت ، پس باید بگوییم که فاطمه (سلام الله علیها) کافر از دنیا رفته است و حاشا که سیده نساء العالمین کافر از دنیا رفته باشد و اگر بگوییم می شناخت چگونه بگوییم امام زمانش ابوبکر بوده؟ در حالی که بخاری سرشناس ترین عالم اهل تسنن گفته: ماتت و هی ساخطه علیهما فاطمه (سلام الله علیها) در حالی از دنیا رفت که به سختی از ابوبکر و عمر غضبناک بود و چون مجبور می شدند بر حقانیت و امامت علی بن ابیطالب علیه السلام اقرار بورزند سکوت کرده و جلسه را با شرمندگی ترک کردند.