آیت الله صمدی آملی :
آن ها که اهلش هستند از ابتدای شب یا از نیمه ی شب سفر می کنند به عالم قدس و لذا سحر وقت سیر است و بین الطلوعین وقت صید.
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
❤️ دعای سحر ماه مبارک رمضان :
علامه مجلسی در زادالمعاد مینویسد:
"به سند معتبر نیکویی از امام رضا علیه السلام نقل شده که فرمود : < این دعایی است که امام باقر علیه السلام سحرهای ماه مبارک آن را میخواندند و دائم میفرمودند: اگر مردم عظمت این دعا و سرعت اجابت دعا را در آن می دانستند همانا همدیگر را می کشتند با شمشیر (برای سبقت بر خواندن آن) , و اگر قسم بخورم که اسم اعظم در این دعاست همانا که راست گفته ام .پس هرگاه این دعا را خواندید با تضرع و جدّیّت تمام بخوانید و این دعا را از نااهلان مخفی نگهدارید.(چرا که از این دعا برای اهداف شومشان استفاده می برند) .> "
📚زادالمعاد/ص90
✅ لازم به ذکر است که امام خمینی برای این دعا شرحی فوق العاده گرانسنگ نوشته اند.
✅ این دعا در مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی در اعمال سحر ماه رمضان آمده.
🌹 ابتدای دعا چنین است :
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ بَهَائِكَ بِأَبْهَاهُ وَ كُلُّ بَهَائِكَ بَهِيٌّ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِبَهَائِكَ كُلِّه........
✍ #مهدی_نظامزاده
@mahdinezamzadeh
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
❤️امام خمینی رحمةالله علیه فرماید:
جناب عارف بزرگوار و شيخ عالى مقدار ما (مرحوم شاه آبادی) مى فرمودند كه : "مواظبت به آيات شريفه آخر سوره «حشر»، از آيه شريفه يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتُّقُوا اللَّه وَ لْتَنْظُرْ نَفْسٌ ما قدَّمَتْ لِغَدٍ. تا آخر سوره مباركه ؛با تدبّر در معنى آنها در تعقيب نمازها خصوصا در اواخر شب كه قلب فارغ البال است، خيلى مؤثر است در اصلاح نفس." و نيز براى جلوگيرى از شرّ نفس و شيطان ،دوام بر وضو را سفارش مى فرمودند و مى گفتند : "وضو به منزله لباس جندى (سرباز)است. "
و در هر حال از قادر ذو الجلال و خداوند متعال جلّ جلاله با تضرع و زارى و التماس بخواه كه تو را توفيق دهد در اين مرحله(ترک حرام و اصلاح نفس)، و از تو يارى فرمايد در حصول ملكه تقوا.
و بدان كه اوايل امر قدرى مطلب سخت و مشكل مى نمايد، ولى پس از چندى مواظبت زحمت به راحت مبدل مى شود و مشقت به استراحت، بلكه به يك لذت روحانى خالصى بدل مى شود كه اهلش آن لذت را با جميع لذات مقابل نکند."
📚چهل حديث(اربعين حديث)، ص: 208
✍️ #مهدی_نظامزاده
@mahdinezamzadeh
➖➖➖➖➖➖
کانال اختصاصی #مهدی_نظامزاده
https://eitaa.com/mahdinezamzadeh64
امام خمینی رحمةالله علیه در اهتمام به نوافل میفرماید :
"معلوم است ماها خالى از سهو و نسيان و اختلال حواسّ و ديگر امور منافى با نماز يا كمال آن نيستيم، و خداى تعالى به لطف كامل خود نوافل را قرار داده تا جبران نقايص آن را بنماييم. و البته لازم است حتى الامكان غفلت از اين امر نكنيم و نوافل را ترك ننماييم."
📚شرح چهل حدیث/حدیث27صفحه441
✍️ #مهدی_نظامزاده
@mahdinezamzadeh
➖➖➖➖➖➖
کانال اختصاصی #مهدی_نظامزاده
https://eitaa.com/mahdinezamzadeh64
دستورالعملی از حضرت آیت الله بهجت رحمةالله علیه جهت تشرف به محضر امام زمان علیه السلام
🌺ماهی که نخستین روز آن جمعه باشد.
بعد از نافله صبح و نماز صبح، در اول وقت؛ 256 بار آیه نور را تا پانزده روز بخواند .
بعد از پانزده روز،256 بار لااله الا الله را پانزده روز بخواند.
این ختم حتما باید تا قبل از طلوع آفتاب تمام شود.
زمزم عرفان،ص:219
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
از امام سیدالساجدین روایت است که فرمود: پدرم هنگام شهادتش در روز عاشورا در حالی که خون از تمامی بدن مطهرش در فوران بود، مرا به سینهاش فشرد و فرمود: پسر عزیزم! دعایی را حفظ کن که همانا مادرم فاطمه دعایی را به من آموخت و مادرم از پیامبر آموخت و جبرئیل امین به رسول خدا این دعا را آموخت.
هنگام حاجت مهم و اندوه و هنگامی که بلایی فرو میآید و هنگام انجام امر بزرگ؛ بگو :
«بِحَقِ یس وَ الْقُرْآنِ الْحَکِیمِ وَ بِحَقِ طه وَ الْقُرْآنِ الْعَظِیمِ یَا مَنْ یَقْدِرُ عَلَى حَوَائِجِ السَّائِلِینَ یَا مَنْ یَعْلَمُ مَا فِی الضَّمِیرِ یَا مُنَفِّساً عَنِ الْمَکْرُوبِینَ یَا مُفَرِّجاً عَنِ الْمَغْمُومِینَ یَا رَاحِمَ الشَّیْخِ الْکَبِیرِ یَا رَازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ یَا مَنْ لَا یَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا.»
📚 بحار الأنوار / جلد92 / صفحه 196
@mahdinezamzadeh
➖➖➖➖➖➖
کانال اختصاصی #مهدی_نظامزاده اژیه
https://eitaa.com/mahdinezamzadeh64
چگونه خواب راحت و اعصابی آرام داشته باشیم؟(تنظیم خواب)
https://www.aparat.com/v/C5Mxo
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
شبهای دراز بی عبادت چه کنم؟
طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟
گویند کریم است و گنه میبخشد
گیرم که ببخشد، ز خجالت چه کنم؟
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
در محضر حضرت آیت الله جوادی آملی:
سوال : براي تحصيل علم اخلاق، از كجا بايد شروع كرد؟ به خصوص ما (دانشجويان) كه به اساتيد اخلاق دسترسي نداريم.
جواب: بخشي از علم اخلاق، نظري است كه با مطالعه ، درس و بحث تأمين مي شود. قسمتي از آن هم عملي است كه به هدايت و راهنمايي معلم اخلاق وابسته است. اگر انسان به آنچه مي داند عمل كند، نخست اثر مثبت اعمال ظاهر مي شود، سپس خداي سبحان او را از آنچه نمي داند، آگاه مي سازد. در روايات آمده است: «مَنْ عَمِلَ بِما عَلِمَ وَرّثهُ اللّه عِلْمَ ما لَمْ يَعْلَمْ».[1] (کسی که به آنچه که می داند عمل کند خداوند آنچه را که نمی داند برای او کنار می گذارد)
عمل همراه با علم، افزون بر ماندگاري، موجب شكوفايي آن نيز مي گردد. اگر انسان در انجام واجبات تلاش كند؛ مستحبات را تا اندازه اي به جاي آورد؛ محرمات را ترك كند؛ در حد توان از مكروهات دوري جويد و افراط و تفريط در كارها را كنار بگذارد، موفق مي شود.
===========
[1]ـ بحار الانوار، ج 65، ص 363
📚 نسیم اندیشه،دفتر اول ، ص 109.
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
فرمایش امام رضا علیه السلام به ایت الله بهجت :
https://aparat.com/v/DulzN
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
✅ کتاب «ساکنان درگاه»
✅ نویسنده : «حجت الاسلام نظام زاده»
✅ کتاب در 200صفحه
✅ موضوع کتاب: بررسی ثواب عباداتی همچون نماز جماعت، نماز شب، صلوات، زیارت امام حسین علیه السلام، نوافل روزانه،و.... با ارائه آیات و روایات و داستان و توصیه بزرگان و احکام شرعی آنها.
جهت سفارش، به آی دی زیر پیام دهید:
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64
آیه الله مظاهری فرمودند:
مرحوم آيت الله آقاى مرعشى نجفى به من مىگفتند: «خدمت امام زمان «ارواحنا فداه» رسيدم.آن حضرت فرمودند: ننگ است كه طلبه نماز شب نخواند و عيب است كه شيعه نماز شب نخواند.»
📚 کتاب "ساکنان درگاه"؛ صفحه54 به نقل از کتاب "سيروسلوک (منزل توبه) صفحه248"
@mahdinezamzadeh
#مهدی_نظامزاده
➖➖➖➖➖➖
@mahdinezamzadeh64