درمان کبد چرب و چربی خون🤩
منتظر درمانهای دیگر کبد چرب باشید😍
.
.
.
.
.
#طب_اسلامی
#طب_ایرانی_اسلامی
#طب_سنتی
#گیاهان_دارویی
#کبدچرب #چربی_خون #درمان_گیاهی
#آبغوره #شوید #مهدی_شیروانی #گروه_آموزشی_شاکران
https://www.instagram.com/p/CLYuNNrDtDz/?igshid=1ddednntnq469
گروه آموزشی شاکران تقدیم میکند:
✳️آنچه در دوره اسباب و علل بیماری ها می آموزید:
1. انواع مرض و تقسیم بندی بیماری ها شامل: بیماری های تابع سوء مزاج، بیماری های تابع سوء هیات ترکیب؛ بیماری های تفرق اتصال ، امراض مرکب، مراحل بیماری
2. اسباب حفظ سلامتی شامل آب و هوا و خوراکی و نوشیدنی؛ حرکت و سکون، خواب و بیداری، استفراغ و احتباس؛ اعراض نفسانی.
✳️ انچه در دوره دلایل و علایم می آموزید: 1. نشانه های کلی انواع مزاج که بخشی از آن در دوره قبل گفته شد.
2. مزاج شناسی اندام ها ،
3. نبض شناسی مقدماتی،
4. ادرار شناسی مقدماتی،
✅ و در همین دوره مبانی طب اسلامی؛ قوانین طبیعت بدن را نیز آموزش می بینید.
@shakeran
🔸کشف نوع جدید ویروسکرونا در فنلاند
🔹آزمایشگاه ویتا در فنلاند از کشف نسل جدید ویروس کرونا خبر داد که تشخیص آن با آزمایش پیسیآر دشوار است./تسنیم
#ویروس_سواری
#کرونا_هراسی_زنجیره ای
#دومینوی_دروغ
May 11
کاشف واکسن کرونا: ویروس کرونا تا 10 سال آینده مزاحم بشر است!!!
پروفسور "اوغور شاهین" کاشف واکسن کرونا و بنیانگذار موسسه واکسنسازی "بایون تک " آلمان معتقد است ویروس کرونا تا 10 سال آینده یکی از جدیترین معضلات زیست اجتماعی بشر خواهد ماند.
👌درباره سبک زندگیشون موندن ولی ده سال پیش رو پیش بینی هم میکنند؟!
#ویروس_سواری
#کرونا_هراسی_زنجیره ای
#دومینوی_دروغ
#رمالی_پزشکی
#شبه_علم_و_خرافه
💥 رغبتِ انسان باید رغبتِ در رسول باشد نه رغبتِ در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی.
اگر رغبتِ به رشد خودمان و حتی رغبتِ به منافعِ معنوی خودمان، در ما شکل گرفت، این رغبت ممکن است در جایی موجب جدا شدنِ ما از امام بشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«رغبت بزرگ یعنی آدم فقط دنبال رشد خودش نباشد که خودش به ثواب برسد؛ رغبت بزرگ یعنی در انسان این رغبت پیدا شود که ظهور امام واقع بشود و عالم به توحید و امامت برسد و حجاب از عالَم برداشته شود.
اگر این رغبت در آدم پیدا شد، اقدامات انسان هم به اندازه رغبتش بزرگ میشود. انسانی که رغبت میکند، خودش را به امام میرساند و حلول در آستان امام پیدا میکند («حلت بفنائک»).
بزرگترین رغبتی که ما باید به آن برسیم و رغبت بالله است، این است که در مسیر رغبت در قرب به خدای متعال، رغبت در تحقق ولایت امام در عالم پیدا کنیم. این غیر از رغبت در این است که من خودم آدم خوبی بشوم که البته آنهم در جای خودش رغبت خوبی است.
وقتی رغبت به خدا و رغبت به ولیّ خدا در انسان پیدا شد، انسان کنار حضرت قرار میگیرد و در طرح حضرت عمل میکند. ما اگر رغبتمان رفعت پیدا نکند نمیتوانیم در طرح امام قرار بگیریم و کنار امام عمل بکنیم. اگر رغبت ما با رغبت امام گره خورد و یکی شد و آن رغبتهای بزرگ در ما شکل گرفت، این رغبتها ما را به امام میرساند و کنار امام قرار میگیریم و سختیهای راه را کنار امام تحمل میکنیم و با امام راه را طی میکنیم. ولی اگر رغبت دیگری در ما شکل گرفت و توجه به خودمان، حتی توجه به منافع معنوی خودمان، داشتیم، این، ممکن است موجب جدا شدن ما از حضرت بشود.
در عالم با امام راه رفتن و در طرح امام عمل کردن، وقتی ممکن میشود که انسان رغبتش، رغبت در رسول باشد نه رغبت در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی. «وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِه» یعنی شما حق ندارید میل به خودتان پیدا کنید و رویتان را از رسول برگردانید. «اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا مَعَ الصَّادِقين»؛ در عالم با حضرت راه بروید. اگر میخواهید با حضرت راه بروید، باید رغبت در حضرت داشته باشید نه رغبت در خودتان. اگر انسان راغب در حضرت شد، چنین رغبتی انسان را در همه سختیها همراه با حضرت میکند.»
🌐 https://b2n.ir/t71590
☑️ @mirbaqeri_ir
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شروع دوره دوم مبانی طب اسلامی
@shakeran
🔴 گردهمآیی مخالفان کودتای کرونایی
اسفندماه سال جاری؛ در میدان آزادی تهران
برگزاری با اتکا به اصل ۲۶ قانون اساسی
🔻 خواستها :
- ممنوعیت هر گونه اجبار به ماسک، آزمایش و واکسن کرونا
- لغو هر گونه تعطیلی، محدودیت و ممنوعیت کرونایی
- پرداخت دیه و غرامت به بازماندگان قربانیان پلیفارماسی
- جبران خسارات مالی زیاندیدگان محدودیتهای کرونایی
- برخورد قانونی با دروغ، اغراق و فریب در آمار و اخبار کرونایی
🔻 فرصت را دریابید
- تشکلها و گروهها آمادگی مشارکت خود را زودتر اعلام کنند.
- داوطلبان فراخوان علاقهمندان پُرشمار، سریعتر اطلاع دهند.
- تعیین زمان برگزاری، با اکثریت آرای لیدرهای داوطلب است.
🔻 داوطلبان همکاری اطلاع دهند
- تقبل چاپ بروشورهای علمی ویژهی حاضران در گردهمآیی
- تأمین محملها، اقلام تبلیغاتی و امکانات اطلاعرسانی
- پوشش رسانهای و مجازی (خبری، گزارشی و تصویری)
- پشتیبانی و پذیرایی از حاضران در محل گردهمآیی
- مدیریت و انتظامات روز برگزاری گردهمآیی
▪️ برده و قربانی فراماسونها و نوکران آنان نخواهیم شد
@nonewwar
https://t.me/nonewwar
💥 در تاریخ تشیع، معرفت شیعه نسبت به امامت، بهتدریج بسط یافته و موانعش بهتدریج برداشته شده است؛ بهخصوص در دوران امام رضا(ع)، درک شیعیان از مقامات امامان رشد کرد و شکوفا شد و آماده شدند که به امام خردسال (امام جواد علیهالسلام) امتحان شوند.
💥 امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین(ع) و مثل پدرشان امام رضا(ع) امامت کردند و در سرپرستی جامعۀ شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست، بلکه یک مقام حقیقیِ الهی است (إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...).
🔵 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔶 معارف شیعه نسبت به امامت بهتدریج رشد کرده است. یک موقعی خیلی از اصحاب، امام صادق(ع) را هم در مقام امامت بهخوبی نمیشناختند و شاید آن حضرت را در حد یک امامزاده میشناختند. ما الان امامزادههای خودمان را از درکی که بعضی از اصحاب نسبت به ائمه(ع) داشتند بهتر میشناسیم و برایشان بیشتر مقام قائل هستیم. یعنی مقامی که الان دوستان اهلبیت(ع) برای حضرت معصومه (سلام الله علیها) قائل هستند، خیلی از محبین در آن دوران، برای حضرت زهرا (سلام الله علیها) قائل نبودند!
معارف امامت بهتدریج رشد کرده و بهتدریج موانع برداشته شده و این باب معرفت باز شده است. بهخصوص در دوران امام رضا علیه السلام، یکی از کارهای مهمی که آن حضرت کردند این است که معارف امامت را بسط دادند و گسترش پیدا کرد. در همین چند سالی که در خراسان و مرو بودند، مباحث امامت خیلی رشد کرده و شکوفا شده و درک شیعیان نسبت به مقامات امامان رشد کرده است و آماده شدند که به امام خردسال امتحان بشوند
🔶 خدای متعال امام جواد(ع) را در سنین بالا به امام رضا(ع) عطا کردند. وقتی امام رضا(ع) به شهادت رسیدند، تقریباً پنجاهوپنج سال داشتند و امام جواد(ع) نُه سالشان بود.
در آن زمان، اولاً شیعیان در اطراف و اکناف دنیای اسلام بسیار گسترده بودند و ثانیاً علما و محدثین بسیار بزرگی از دوره امام صادق(ع) حضور داشتند.
در چنین شرایطی، امام جواد(ع) در خردسالی به امامت رسیدند و دو اتفاق افتاد: یکی اینکه امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین علیهالسلام و مثل پدرشان امام رضا ارواحنافداه امامت کردند و در سرپرستی جامعۀ شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست و یک مقام حقیقی است («إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...»).
از طرف دیگر، جامعه شیعه در دوران امام رضا(ع) آنقدر رشد کرده که از عهده این امتحان بزرگ الهی برآمدند. برای مثال، جناب علیبنجعفر عموی امام رضا(ع) بود و کسی بود که محضر امام صادق(ع) تا امام جواد(ع) را درک کرد؛ نقل شده است که در مسجدالنبی در حلقۀ شاگردانشان نشسته بودند و تدریس می کردند. امام جواد(ع) که بهحسبِ ظاهر خردسال هستند، وارد مسجد شدند و ایشان از جا برخاستند و به استقبال امام جواد(ع) رفتند و با تحتالحَنَکِ عمامۀ خودشان، نعلین حضرت را پاک کردند و خم شدند و دست حضرت را بوسیدند. شاگردان اعتراض کردند که آقا زشت است، شما عمویِ پدر ایشان هستید و عالم و محدث هستید! علیبنجعفر فرمودند: چه کنم که خدای متعال محاسن سپید من را لایق امامت ندانسته و این طفل را لایق دانسته و به او امامت داده و او امام من است.
این امتحان را بزرگان شیعه پس دادند. در دوران ائمه اطهار(ع) انشعاباتی وجود داشته است و یک گروههایی مسیرشان را جدا میکردند، ولی از بعد از امام رضا(ع)، در دوران امام جواد(ع) که در طفولیت به امامت رسیدند و امام هادی(ع) و امام زمان(عج) هم همینطور، تقریباً انشعاب جدیای در جامعه شیعه نداریم. یعنی شیعه رشد کرده و بالغ شده بود.
شاید معنی روایت امام رضا(ع) که فرمودند «خدا فرزندی بابرکتتر از فرزند من برای شیعه قرار نداده است» همین است که با وجود مقدس امام جواد(ع)، شیعه در معرفت به امام و در گام گذاشتن در وادی ولایت امام، یک قدمِ مهم جلو رفته و به بلوغ خودش رسیده است.
🔗 صوت و متن کامل:
▶️ https://b2n.ir/p27874
☑️ @mirbaqeri_ir
⭕️ ۲۳۰ دانشمند با انتشار بیانیهای نسبت به امواج مخرب اینترنت ۵G هشدار دادند
✍️ ۲۳۰ نفر از دانشمندان سازمان جهانی دانشمندان در بیانیهای نسبت به آثار امواج الکترومغناطیسی نسل پنجم شبکه تلفن همراه هشدار دادند . این دانشمندان پس از بررسی امواج اینترنت ۵G دریافتند که این امواج میتواند خطراتی چون آسیبهای ژنتیکی، ناباروری، اختلالات عصبی، سرطان، کاهش قدرت حافظه و کاهش سطح یادگیری را برای انسانها به همراه داشته باشد.
علاوه بر انسان، محیط زیست اعم از گیاهان و حیوانات نیز تحت تاثیر امواج مخرب نسل پنجم اینترنت همراه قرار خواهند گرفت.
♦️اهمیت توجه به آثار امواج مخرب اینترنت ۵G
دانشمندان در بیانیه خود به نتایج آژانس سرطان سازمان جهانی بهداشت (WHO)، آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) و برنامه ملی سم شناسی آمریکا (NTP) استناد کردند. در این بیانیه تاکید شده است که امواج اینترنت ۵G علاوه بر خطراتی بسیار شدیدی که برای انسان و محیط زیست به همراه دارد، باعث میشود افرادی که به این امواج نزدیک هستند دچار مشکلات روانی به ویژه افسردگی شوند.
🔹لزوم توقف توسعه نسل پنجم شبکه تلفن همراه
۲۳۰ دانشمند از ۴۰ کشور جهان که این بیانیه را امضا کردهاند از اتحادیه اروپا خواستند تا بر روی آثار مواج الکترومغناطیسی یک تحقیق جامع و مستقل انجام شود و همچنین باید روند توسعه نسل پنجم شبکه تلفن همراه را متوقف کرد. علاوه بر این، این دانشمندان خواستار تدوین، تصویب و اجرای قوانینی برای جلوگیری از قرار گرفتن شهروندان به خصوص نوزادان، کودکان و زنان باردار در معرض امواج بیشتر از حد استاندارد شدند.
🔸این دانشمندان در بیانیه خود تاکید کردند در حال حاضر همچنان در مورد بیتاثیر بودن امواج نسل دوم، سوم و چهارم اینترنت همراه در کنار اینترنت بیسیم وای فای نیز تردیدهایی وجود دارد و به همین دلیل توسعه شبکه ۵G میتواند خطرات بسیار شدیدی را به همراه داشته باشد .
https://gadgetnews.net/426158
طب اسلامی شاکران
شروع دوره دوم مبانی طب اسلامی @shakeran
حدود ۲۰ جلسه خواهد بود