eitaa logo
محبان المهدی 1 (کانال عمومی)
2.1هزار دنبال‌کننده
41.3هزار عکس
40.1هزار ویدیو
471 فایل
سلام ،محضرکاربران بزرگوار،عرضه می دارم که به لطف الهی وبا مساعدت وهمکاری شماعزیزان گروه محبان المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد گردید.دراین گروه مطالب ارزنده ،مفیدوکاربردی درکلیه زمینه ها : فرهنگی،اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،وورزشی ارائه خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
تروریست‌پروری؟ جالبه یسری حرف میزنن یه عده تکفیری شارژ میکنند❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شوخی با خانواده از دست ندید😆☝️ 🔹قول میدم نفهمید عمق فاجعه رو😁🤦‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا چرا فرار کردی از ایران ؟ میموندی اینجا توی باغ وحش ارم، مینداختیمت تو قفس ادا درمی‌آوردی مردم هم برات موز پرت می‌کردن 🐵 کارشون به کجا کشیده شده؟!
هر جا خدا امتحانت کرد و یک خورده عقب رفتی غصه نخور این امتحان لازم بود تا به ناقص بودن خود پی ببری، یک کمی تلاش کنی جبران می‌شود امتحان فضل خداست و برای رشد نافع و لازم است..🪴
دانی که چرا زمین به دور خود میچرخد...؟💛 نه  بهر  من  و   نه  بهر    تو    میگردد...💛 یک  بار  به  عمر  خود  علی  را    دیده...💛 دیوانه    شده  به  دور  خود    میگردد💛 علي شاه 💛 علي ماه💛 علي راه💛 علي نصر من الله💛 علي زمزمه ي هر دل آگاه💛 علي حصن حصين است 💛 علي عين يقين است 💛 علي حبل متين است 💛 به کوري دو چشم دشمنانش💛 علي اميرالمؤمنين است💛 علي کاشف هر غم💛 علي بر همه مرهم💛 علي ذکر لب عيسي مريم💛 على هستي خاتم💛 علي برگ برات همه ي خلق💛 از آتش و جهنم💛 علي اصل وجود است 💛 علي روي سجود است💛 علي معدن جود است💛 علي راز و نياز است 💛 علي سوز و گداز است💛 علي محرم راز است 💛 علي مهر قبولي نماز است💛 علي صوم و صلات است 💛 علي حج و زکات است 💛 علي برگ برات است 💛 علي تجلي صفات است💛 همه عالم بگويند💛 فقط 👈  💛حيدر امير المومنين است💛 تقديم به عاشقان مولا علي (ع)💛 التماس دعا
🔴 دختر بی حیا و هنجارشکن در متروی مشهد دستگیر شد به دنبال انتشار تصویری از ناهنجاری دختری بی عفت در قطار شهری مشهد مقدس، طی هماهنگی قضائی و با اشراف اطلاعاتی، شخص خاطی شناسایی، دستگیر و به مرجع قضایی تحویل داده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همدیگرو مسخره نکنیم😏 🍃🌺مولی علی (ع): خوشا به حال آنکه عیب خودش، او را از پرداختن به عیب های مردم باز دارد. 📜نهج البلاغه، خطبه۱۷۶ ⚠️وای بر هر عیبجوی مسخره کننده ای! 📚آیه ۱ سوره همزه
هدایت شده از یا امام زمان 🙏
. پادشاه زندگی خودت باش👑 تا برده زندگی دیگران نباشی💪 این کانال چه جملات قشنگی داره 😍 با جملات این کانال خیلی راحت میتونی با سختی های زندگیت کنار بیاری
هدایت شده از یا امام زمان 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگو بشکنه دستی که نمک نداره بگو خورد بشه دندونای دهنی که طعم نمک رو نمیفهمه...
⭕️سکه لایحه عفاف روی دیگری هم دارد! (یادداشت روز) ✍حسین شریعتمداری ۱- نزدیک به ۱۰ ماه از پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب می‌گذرد و متاسفانه در این مدت شاهد مقابله چندانی با آن نبوده‌ایم! انفعال مسئولان محترم در قبال پدیده کشف حجاب در حالی است که به وضوح می‌دانند‌، کشف حجاب علاوه‌بر آنکه حرام شرعی و حرام قانونی است، پدیده‌ای عفت‌سوز و خانواده‌برانداز نیز هست از این روی، مقابله جدی با این هنجار‌شکنی از یکسو برای نجات فریب‌خوردگان و از سوی دیگر برای پاک‌سازی جامعه از توطئه بدخواهان، ضروری‌تر از آن است که تساهل و انفعال در آن جایی داشته باشد. اکنون سؤال این است که ا‌نفعال ده ماهه با چه توجیه قانونی و منطقی صورت پذیرفته است؟! و آیا این ا‌نفعال در اجرای نص صریح قانون، مصداق روشنی از «‌ترک فعل‌» نیست و مرتکبان مشمول بازخواست نمی‌باشند؟! ۲- ا‌نفعال در اجرای قانون و مقابله با کشف حجاب، اولاً؛ این پدیده عفت‌سوز را در نگاه افراد فریب‌خورده (یعنی اکثریت کشف حجاب‌کنندگان‌) کم اهمیت جلوه می‌دهد و ادامه آن را بی‌مانع دانسته و تنها در حد و ‌اندازه یک تخلف جزئی تلقی می‌کنند (که کرده‌اند‌). ثانیاً؛ سرویس‌های اطلاعاتی دشمن را که صحنه‌گردان اصلی هستند با احساس موفقیت! رو‌به‌رو می‌سازد (که ساخته است‌) و ثالثاً؛ به این توهم دامن می‌زند که اگر مقابله با کشف حجاب ضرورت حیاتی داشت، چرا بیش از ده ماه در مقابل آن سکوت کرده و اقدام قابل توجهی انجام نداده‌اند و تازه بعد از گذشت ده ماه به فکر مقابله افتاده‌اند؟!