eitaa logo
محبان المهدی 1 (کانال عمومی)
2.1هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
32.3هزار ویدیو
410 فایل
سلام ،محضرکاربران بزرگوار،عرضه می دارم که به لطف الهی وبا مساعدت وهمکاری شماعزیزان گروه محبان المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد گردید.دراین گروه مطالب ارزنده ،مفیدوکاربردی درکلیه زمینه ها : فرهنگی،اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،وورزشی ارائه خواهد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نتیجه ی پرخاش و بداخلاقی 🔸️داستانی از شیخ رجبعلی خیاط به نقل از استاد فاطمی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سخنرانی و نکات شنیدنیش رو بشنویم و به خاطر بسپریم دو بار گوش بدیم که جا بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠سوال 💬دوچرخه سواری بانوان اشکال شرعی دارد؟ 📚 پاسخ : 🔹آیت الله خامنه ای: دوچرخه‌سواری بانوان در مجامع عمومی و نیز در جایی که در معرض دید نامحرم باشد، حرام است. 🔹آیت الله سیستانی: اگر در معرض دید نامحرم باشد و وضع اوتحریک کننده باشد جایز نسیت. 🔹آیت الله مکارم: با توجّه به پیامدهاى سوئى که این گونه امور دارد، لازم است از آن پرهیز شود و به وسوسه هایى که این و آن مى کنند توجّه نکنید.
💬پرسش: اگر هنگام نماز، يكى از شك‌هايى كه نماز را باطل مى ‌كند، برای کسی پيش آيد، آیا می‌تواند در همان لحظه نماز را رها کند؟ ✅ پاسخ: 🔹آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله مکارم: بنابر احتیاط نمى ‏تواند بلافاصله نماز را رها كند بلکه باید قدرى فكر كند تا شك پابرجا شود (يعنى يقين يا گمان به يك طرف پيدا نكند) و آنگاه رها كردن نماز مانعى ندارد. 🔹آیت‌الله سیستانی: اگر یکی از شک­‌های باطل‌کننده برای انسان پیش آید، نمازگزار می‌تواند پس از به دست نیامدن نتیجه و پابرجا شدن شک، نماز را به هم بزند، هرچند بنابر احتیاط مستحب، پس از آنکه شکّ او پابرجا شد، نماز را به هم نزند، بلکه به قدری فکر کند که صورت نماز به هم بخورد یا از پیدا شدن یقین یا گمان ناامید شود. 📚 منابع: استفتائات سایت دفتر رهبر معظم انقلاب، توضیح‌المسائل آیت‌الله مکارم، مسئله ۱۰۴۸، توضیح المسائل جامع آیت‌الله سیستانی، مسئله ۱۵۶۸
💠 باطل بودن عقد دائم در زمانی که عقد موقت تمام نشده 💬متن پیام: سلام خسته نباشید. اگربرای دختر و پسر صیغه محرمیت ۲ماه یا۳ماهه خوانده باشند و بعداز ۱ماه عقد دائم کنند اشکالی ندارد؟ از اون موقع۴سال میگذره. ✅پاسخ در فرض سؤال، عقد دوم (دائم) باطل است و جهت ادامه زندگی باید عقد جدیدی بخوانید، ولی چون نسبت به این مسئله، آگاهی نداشتید گناهی مرتکب نشده و روابط گذشته شما حرام نبوده است. ضمائم: پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی): در فرض سؤال صیغه عقد را با شرایطش بخوانید. و نسبت به گذشته چون جاهل بودید تکلیفی ندارید. حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی): هم اکنون عقد را دوباره بخوانید. حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی): بنابر احتیاط باطل است. لذا بنابر احتیاط دوباره صیغه عقد دائم خوانده شود و نیازی به عده نیست. حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی): لازم است با هم معامله‌ی نامحرم کرده و هرچه سریع‌تر عقد دائم را مجدداً با تعیین مهریه بینتان اجرا کنید. حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): شما الآن باید مجدداً صیغه عقدتان را بخوانید و مشکلی نخواهید داشت.