هدایت شده از تفسیر صوتی و متنی استاد قرائتی
07.Araf.038.mp3
2.81M
هدایت شده از تفسیر صوتی و متنی استاد قرائتی
بیاییم با پیوستن به کانال تفسیر صوتی استاد قرائتی و گوش دادن روزی یک آیه تفسیر قرآن از عمل کنندگان به قرآن باشیم(حدود ۱۰ دقیقه در روز)
@tafsir_qheraati
🔴دم خروس که چه عرض کنیم، خود خروس زده بیرون
🔹مسمویت دانش اموزان خرابکاریی که توسط براندازان برای اشوب دوباره صورت پذیرفته است، اینبار مترسک جالیز وطن فروشان دست به کار شده است
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞 صبح نفسش حق است
به هر بهانه بیدارت میکند
که روز تازه راشروع کنی
به نوری،
عطر چای و صدای گنجشکی
هر چه هست زندگی است و زیبایی🌹
✨🌸🌸🌸🍃🌸🍃🌸🌸🌸✨
💫🌹🌹🌹💫
#حدیث_مهدوی
#نرم_افزار_جامع_مهدویت
امام مهدي از ديدگاه امام حسن عسگري
«احمد بن اسحاق مي گويد: فرداي آن روز به خدمت امام حسن عسکري عليهالسلام شرفياب شدم و عرض کردم: اي فرزند پيامبر! از اين همه منت که بر گردن من نهادي بسيار مسرور هستم، آيا سنت جاري از خضر و ذو القرنين در مورد آقازاده ي بزرگوار چيست؟ فرمود:«طول الغيبة يا احمد».«طولاني شدن غيبت او، اي احمد».گفتم: اي پسر پيامبر! آيا غيبت او خيلي طول مي کشد؟ فرمود:«اي و ربي، حتي يرجع عن هذا الامر. اکثر القائلين به، و لا يبقي الا من اخذ الله عزوجل عهده لولايتنا، و کتب في قلبه الايمان، و ايده بروح منه».«آري، قسم به پروردگارم، به قدري طول مي کشد که بيشتر معتقدان به آن، از اعتقاد خود برمي گردند. و بر اعتقاد خود استوار نمي ماند به جز کسي که خداوند تبارک و تعالي از او براي ولايت ما پيمان گرفته، در دلش ايمان را نوشته، و او را با روحي از خود تأييد کرده باشد».«يا احمد بن اسحاق! هذا امر من امر الله، و سر من اسرار الله، و غيب من غيب الله. فخذ ما آتيتک و اکتمه و کن من الشاکرين، تکن معنا غدا في عليين».«اي احمد بن اسحاق! اين امري از امرهاي خدا، و سرّي از اسرار خدا، و رازي از رازهاي خداست. آنچه به تو گفتم گوش فرا دار و آن را مکتوم نگهدار و از سپاسگزاران باش، تا فرداي قيامت در درجات عالي بهشت با ما باشي».
اعلام الوري/ ص413
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# زیارت عاشورا به همراه متن
#با صدای علی فانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«((◾با سلام و صبح حسینی عالی و متعالی باد 🍂خدایا لیاقت دوستی و مرید بودن با امام حسین ع توام با عشق و رزیدن به نمازهای بافضیلت اول وقت رو برای مادام العمر به ما و به دوستان ما و به همه ی ملت عاشق به امام حسین ع عنایت بگردان ؛ آمین یارب العامین 🏴🍂🏴🍂🏴🍂🏴))»»