✅ ایستگاه صلواتی به مناسبت ایام فاطمیه به همت مربیان و قرآن آموزان موسسه مهدقرآن
به گزارش روابط عمومی موسسه مهدقرآن، در این برنامه خودجوش که به مدت دو روز دوساعت قبل و بعد از اذان مغرب در خیابان فردوسی، مقابل شعبه مرکز آموزشی مهدقرآن به پا شد، علاوه بر احسان حضرت زهرا(س)، برنامه فرهنگی توزیع بلیط سینما ویژه فیلم23نفر و همچنین توزیع پیکسل شعار امسال فاطمیه "مدیون لطف مادر این خانواده ایم" به نوجوانان خادم و استقبال کننده از ایستگاه صلواتی در کار این خیمه بود.
همچنین مربیان و قرآن آموزان طبق عموم برنامه ها به امر نماز اول وقت لبیک گفتند و نماز جماعت را در مسجد استادشاگرد واقع در جوار این مجموعه اقامه نمودند.
در هر روز از این برنامه یکی از مربیان به همراه قرآن آموزان به اصناف و کسبه خیابان فردوسی چای احسان پخش کردند.
@mahdquran
نقش تقوای بانوان در جامعه اسلامی و تمدن اسلامی
به گزارش روابط عمومی موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی، مراسم عزاداری بمناسبت ایام شهادت دخت نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور عموم خواهران و سخنرانی استاد الهی زاده و با مداحی ذاکرین اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام از تاریخ 9 لغایت 11 بهمن ماه از ساعت 8 صبح در حسینیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها مدرسه صدرا 2 وابسته به موسسه مهد قرآن استان برگزار شد.
سرفصل سخنان استاد الهی زاده در خصوص نقش تقوای بانوان در جامعه اسلامی و تمدن اسلامی بود.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای الهی زاده این موضوع را در بخشهای زیر مورد بررسی قراردادند:
- کرامت بانوان مبنای تعاملات متقیانه جامعه بانوان با جامعه آقایان.
- تأثی تعاملات متقیانه بانوان در انسجام اجتماعی، استقلال اقتصادی و اقتدار سیاسی جامعه اسلامی.
- نقش و جایگاه تقوای بانوان در فرهنگ، تاریخ و حرکت به سوی تمدن سازی اسلامی.
- تطبیق موارد بیان شده با سیره حضرت زهرا سلام الله علیها و معرفی زنان تأثیرگذار در تمدن اسلامی در قرآن.
به گزارش روابط عمومی موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی، همایش تجلیل از 170 نفر حافظ قرآن کریم با همکاری معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش کل استان در تالار معلم تبریز برگزار گردید.
همزمان با چهل و یکمین سالگشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره سرداران شهید علی الخصوص شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مراسم تجلیل از حفاظ سوره بقره و اجزای 5، 10، 20 و کل قرآن با حضور نماینده محترم ولی فقیه در استان حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل هاشم، اعضاء محترم هیات امناء و هیات مدیره مهد قرآن استان، مدیر کل محترم آموزش و پرورش استان، تعدادی از مدیران و فرهنگیان آموزش و پرورش استان و همچنین خانواده بزرگ مهد قرآن استان در تالار معلم تبریز برگزار گردید.
در این مراسم آقای دکتر پور فیض عضو محترم هیات امنای مهد قرآن استان ضمن خیر مقدم به مدعوین گرامی، در خصوص آثار حفظ قرآن و ثمرات آن در زندگی بیاناتی را ایراد فرمودند. در ادامه نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل هاشم در خصوص در این همایش و حفظ قرآن فرمودند:
قبل از انقلاب فعاليتهاي ديني و قرآني و اسلامي در خفقان بود ولي پس از انقلاب اسلامي، قرآن از مهجوريت خارج شد.
وي در آستانه ولادت حضرت زهرا (س)، جايگاه بانوان را در انقلاب اسلامي مورد تاکيد قرار داد و گفت: قبل از انقلاب 25 آذر به عنوان روز زن بود و اکنون روز ولادت حضرت زهرا (س) به عنوان روز زن است، ضمن اينکه نحوه انتخاب زن نمونه چگونه بود و اکنون چگونه است؟
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه قبل از انقلاب، قرآن به اين اندازه در جامعه حاکم نبود ولي اکنون بچه 5 ساله حافظ کل قرآن کريم است افزود: امام راحل قرآن را از مهجوريت خارج کرد و اکنون قرآن در جامعه حاکم شده است.
امام جمعه تبريز، با بيان اينکه نه تنها در استان و کشور ما، بلکه جوانان و قاريان و حافظان ما در عرصههاي بين المللي رتبه کسب ميکنند، ایشان تصريح کردند: معتقدم يکي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب، دستاوردهاي فرهنگي بود.
وي خاطرنشان کرد: مراسمات مذهبي، شبهاي قدر و... که امروز رونق زيادي دارد، در سايه انقلاب اسلامي و انقلاب فرهنگي است. تربيت اين فرزندان در سايه انقلاب است.
آلهاشم با قدرداني از اقدامات موسسات قرآني از جمله مهد قرآن، ابراز داشت: با تمامي اين تلاشها، آيا حق قرآن را ادا کرده ايم؟ بايد فضاي ادارات، بازار، خيابان، شهر و... قرآني شود والا به وظيفه خود عمل نکرده ايم، هم اوليا و هم اهالي قرآني در مورد آموزش و تدبر و تفکر و حفظ قرآن اقدام کنيم تا مقدمه اي براي عمل به قرآن باشد.
در پایان مراسم، از حفاظ محترم به رسم یادبود تقدیر و هدایایی اهداء گردید.
وعده دیدار خانواده بزرگ مهد قرآن در راهپیائی دشمن شکن 22 بهمن، روز سه شنبه ساعت 10 صبح - چهارراه شهید بهشتی (منصور سابق) - جلوی بانک انصار.
به گزارش روابط عمومی موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی، همزمان با سراسر کشور راهپیمایی بزرگ و باشکوه 22 بهمن ماه در کلانشهر تبریز برگزار شد.
در این روز باشکوه و برفی، خانواده بزرگ موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی مانند دیگر اقشار مردم ولایتمدار و غیرتمند تبریز در این راهپیمائی شرکت کرده و بار دیگر با آرمانهای امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی علی الخصوص سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی عهدو پیمان بستند.
مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) جمعه ۲۵ بهمن ۹۸ در روستای اسبس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی، همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) مراسم جشنی با حضور مدیر محترم مهدقرآن و عترت استان و هیئت امناء مهدقرآن کوجووار در مسجد صاحب الزمان(عج) اسبس توسط مهدقرآن و عترت امام هادی(ع) اسبس برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر حضور جمع کثیری از اهالی اسبس ، تعدادی از قرآن آموزان و خواهران مهدقرآن های منطقه و همچنین روحانیت، شورای اسلامی، دهیار، معتمدین حضور داشتند.
مراسم که با قرائت قرآن کریم همراه بود، برنامه های مختلفی از جمله سخنرانی، اجرای نمایش، سرود، دیکلمه به اجرا درآمد.
حاج رحیم وظیفه شعاع مدیر محترم مهدقرآن استان و حجتالاسلام عبادی در این مراسم سخنرانی کردند.
این مراسم با اجرای برنامه های سرود و نمایش قوجالدان باهالیق توسط قرآن آموزان و نوجوان اسبس و دیکلمه برگزار گردید.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هدف دشمن جدا کردن جوان ایرانی از نظام است
👈 در انتخابات هم مثل ۲۲بهمن و بزرگداشت شهید سلیمانی دشمن به هدفش نمیرسد
🔻 رهبر انقلاب امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ من به شما عرض بکنم که انتخابات یک جهاد عمومی است؛ #انتخابات مایهی تقویت کشور است؛ انتخابات مایهی آبروی نظام اسلامی است.
🔹️ میبینید تبلیغات آمریکاییها را که چطور میخواهند بین نظام اسلامی و بین مردم فاصله بیندازند؟ دائم مشغول کارند، به قول خودشان اتاق فکر تشکیل میدهند، برنامهریزی میکنند. هدف فعّالیّت این است که #جوان_ایرانی را از نظام اسلامی جدا کنند؛ امّا به نتیجه نمیرسند.
🔹️ میبینید در بیستودوّم بهمن چه اتّفاق میافتد، در بزرگداشت شهید عزیزمان #سلیمانی چه اتّفاق میافتد! در انتخابات، همین اتّفاق باید بیفتد؛ یعنی ببینند دشمنان که با وجود اصرار آنها برای اینکه مردم را از نظام جدا کنند، مردم به انتخابات اقبال میکنند که این اقبال، آبروی نظام اسلامی است.
🔹️ چشم دوستان و دشمنان هم دوختهی به اینجا است. دشمنان میخواهند بدانند که حالا بعد از این همه تلاش و تبلیغات و مشکلات اقتصادیای که در کشور وجود دارد و بدعهدیای که غربیها و اروپاییها با ما کردند و فشارهایی که آمریکاییها دارند وارد میکنند بالاخره نتیجهاش در مردم چه شده. دوستان ما هم در اطراف دنیا با نگرانی نگاه میکنند تا ببینند چه خواهد شد.
🔺️ البتّه هر وقت پیغامی به یک مجموعهای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛ ملّت ایران میداند چه کار دارد میکند، بلد است چه کار بکند و دارد میکند کار خودش را. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئهها مصونیّت ببخشد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ انتخابات خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، و صهیونیستها در دل دارند علیه کشور.
🔹️ این #انتخابات بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونهای است از همان حضور بههنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد.
🔹️ اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایهی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّلآفرین داشته باشد.
🔹️ ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئههای دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قویشدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئههای دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک #مجلس_قوی این جوری است.
🔺️ هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قویتر است. البتّه این یک رُکنش است. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دبیرستان صدرای ۵
حاﺝ ﺁﻗﺎ ﻗﺮﺍﺋﺘﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ می ﻜﺮﺩ:
ﺩﺭ ﺳﺘﺎﺩ ﻧﻤﺎﺯ ﮔﻔﺘﯿﻢ:
ﺁﻗﺎﺯﺍﺩﻩﻫﺎ، ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻧﻢﻫﺎ، ﺷﯿﺮﯾﻦﺗﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﯾﺪ، ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ.
ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﺳﺎﻟﻪ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﺷﺖ، ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺑُﻬﺘﻤﺎﻥ ﺯﺩ، ﺩﺧﺘﺮ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﺳﺎﻟﻪ، ﻣﺎ رﯾﺶﺳﻔﯿﺪﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﺿﻊ ﻭ ﮐﺮﻧﺶ ﻭﺍﺩﺍﺷﺖ.
نوﺷﺖ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦﺗﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﯽﺭﻓﺘﻢ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺩﺍﺭﺩ ﻏﺮﻭﺏ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
ﯾﺎﺩﻡ ﺁﻣﺪ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻡ، ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﯾﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻡ.
بابام ﮔﻔﺖ: ﺧﻮﺏ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺨﻮﺍﻧﯽ، ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﻮﯼ ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ، نمی شود.
ﮔﻔتم: ﺑﺮﻭﯾﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﮕﻮﯾﯿﻢ ﻧﮕﻪﺩﺍﺭ، پدﺭ ﮔﻔﺖ: ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻛﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﭽﻪ ﻧﮕﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﺭﺩ.
ﮔﻔﺘﻢ: ﺍﻟﺘﻤﺎﺳﺶ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
بابام ﮔﻔﺖ: ﻧﮕﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﺭﺩ.
ﮔﻔﺘﻢ: ﺗﻮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﮕﻮ.
بابام ﮔﻔﺖ: ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﻧﮕﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﺭﺩ، ﺑﻨﺸﯿﻦ. ﺣﺎﻻ ﺑﻌﺪﺍً ﻗﻀﺎ ﻣﯽﮐﻨﯽ.
دیدم ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﻏﺮﻭﺏ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻔتم ﺑﺎﺑﺎ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯽﮐﻨﻢ، ﭘﺪﺭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺷﺪ.
ﺍﻣﺎ ﮔﻔتم: پدﺭ، ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻩ ﻣﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ.
ﻣﯽﮔﻔﺖ ﺳﺎﮐﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ، ﺯﯾﭗ ﺳﺎﮎ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ، ﯾﮏ ﺷﯿﺸﻪ ﺁﺏ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ . ﺯﯾﺮِ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻫﻢ ﯾﮏ ﺳﻄﻞ ﺑﻮﺩ، ﺁﻥ ﺳﻄﻞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ . ﺩﺳﺖِ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ، ﺷﯿﺸﻪ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ، ﺳﻄﻞ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ . ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩ ﻭﺳﻂ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻭﺿﻮ ﮔﺮﻓﺖ .
ﻗﺮﺁﻥ ﯾﮏ ﺁﯾﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ: "ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺪﺍ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﻬﺮﺵ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻟﻬﺎ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﺧﻼﺹ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ،" ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺩﻧﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﺪ، ﺷﯿﺮﯾﻦﮐﺎﺭﯼ کنید ،
ﺷﺎﮔﺮﺩ ﺷﻮﻓﺮ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﯾﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﺑﭽﻪ ﻭﺳﻂ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﺿﻮ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ،
ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺩﺧﺘﺮ ﭼﻪ ﻣﯽﮐﻨﯽ؟
ﮔﻔت : ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﻭﺿﻮ ﻣﯽﮔﯿﺮﻡ، ﻭﻟﯽ ﺳﻌﯽ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻛﻒ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻧﭽﮑﺪ . ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ، ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺨﻮﺍﻧﻢ .
ﺷﺎﮔﺮﺩ ﺷﻮﻓﺮ ﯾﮏ ﻛﻤﯽ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﮕﻔﺖ .
ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ : ﻋﺒﺎﺱ ﺁﻗﺎ، ﺑﺒﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﺿﻮ ﻣﯽﮔﯿﺮﺩ .
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦﻃﻮﺭ ﮐﻪ ﺟﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ، ﺩﺭ ﺁﯾﻨﻪ ﻫﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ. ﻣﺪﺍﻡ ﺟﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ، ﺁﯾﻨﻪ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ، ﺟﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ، ﺁﯾﻨﻪ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﯾﺪ.ﻣﻬﺮ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﻧﺸﺴﺖ.
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ : ﺩﺧﺘﺮ ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯽ ﻧﻤﺎﺯ ﺑﺨﻮﺍﻧﯽ؟ ﺻﺒﺮ ﻛﻦ، ﻣﻦ ﻣﯽﺍﯾﺴﺘﻢ.
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﺍ ﮐﺸﯿﺪ ﮐﻨﺎﺭ ﺟﺎﺩﻩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﻧﻤﺎﺯﺕ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺩﺧﺘﺮﻡ، ﺁﻓﺮﯾﻦ .
ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯽﮔﻔﺖ: ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩ، ﻣﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ.
ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺳﯽﻫﺎ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﮐﺮﺩﻧﺪ . ﯾﻜﯽ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ ﻫﻢ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻡ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ ﻫﻢ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻡ.
ﺷﺨﺺ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ: ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﻫﻤﺘﯽ ﺍﺳﺖ، ﭼﻪ ﻏﯿﺮﺗﯽ، ﭼﻪ ﺍﺭﺍﺩﻩﺍﯼ، ﭼﻪ ﺻﻼﺑﺘﯽ، ﺁﻓﺮﯾﻦ، ﻫﻤﯿﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭﺯ ﻗﯿﺎﻣﺖ، ﺣﺠﺖ ﺍﺳﺖ. ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮔﻔﺖ: ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﮐﺮﺩ، ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩ.
ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﻧﺨﻮﺍﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ،
ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﺯ .
ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯿﮕﻔﺖ: ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻡ ﯾﮏ ﻋﺪﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯽﺧﻮﺍﻧﻨﺪ .
می ﮕﻔﺖ: ﺷﯿﺮﯾﻦﺗﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﺪﻡ.
سؤال :
آيا خدا به عبادات ما نياز دارد كه فرمان داده نماز بخوانيم و رو به كعبه بايستيم؟
پاسخ:
اگر همۀ مردم رو به خورشيد خانه بسازند چيزى به خورشيد اضافه نمىشود.
و اگر همه مردم پشت به خورشيد خانه بسازند، چيزى از خورشيد كم نمىشود. خورشيد نيازى به مردم ندارد كه رو به او كنند،
اين مردم هستند كه براى دريافت نور و گرما بايد خانههاى خود را رو به خورشيد بسازند.
خداوند به عباداتِ مردم نيازى ندارد كه فرمان داده نماز بخوانند.
اين مردم هستند كه با رو كردن به او از الطاف خاص الهى برخوردار مىشوند و رشد مىكنند.
🌷 خداوند متعال در قرآن مىفرمايد:
اگر همۀ مردم كافر شوند،
ذرّهاى در خداوند اثر ندارد،
زيرا او از همۀ انسانها بىنياز است.
«اِن تكفروا انتم و مَن فى الارض جيمعاً فانّ اللّه لغنىٌّ حميد»
🔔روزه دار واقعی کیست⁉️
💠امام صادق(ع):
روزه، تنها دست كشيدن از طعام نيست، بلکه شرایطی دارد كه با رعايت آنها، روزه کامل می گردد.
یعنی
هنگامى كه روزه گرفتید👇
📛زبان خود را نگه داريد
📛ديدگانتان را از ناروا بپوشانید،
📛با يكديگر نزاع نكنيد
📛حسد نورزید
📛غيبت نكنيد
📛با هم بحث و جدل نکنید
📛به زیردستان خود دشنام و ناسزا مگویيد،
✅و روزه هر روزتان با روز دیگر فرق داشته باشد
📚کافی، ج۴، ص۸۷
@mahdquran
📌 آیتالله سیدعبدالکریم کشمیری(ره)
انگار لذتی که از تلاوت قرآن میبرد در هیچچیز دیگری تجربه نکرده بود.
در ماه مبارک رمضان و حتی ماههای قبل از آن هر سه روز یکبار قرآن را ختم میکرد و به کارهای دیگرش هم میرسید. سید عبدالکریم بیشتر مواقع سال روزه بود، همیشه ذکر میگفت و در بین مستحبات بیشتر از همه به نماز شب تأکید داشت. بعضیاوقات خواندن سوره حمد و سجدههایش بسیار طولانی میشد و قنوتهایش نیمساعتی طول میکشید.
🆔 @mahdquran
🍃🍂🍃
#ایستگاه_تربیت
📱کودک و تبلت!
❓از چه سنی تبلت و موبایل برای فرزندمان مناسب است؟
✅حتی اگر همه اطرافیان تان برای کودک خود تبلت خریده باشند، دلیل ندارد که در سه سالگی به فرزند تان چنین هدیه ای بدهید. اگر می خواهید او را با تکنولوژی آشنا کنید، به او اجازه دهید برخی ساعات روز با تبلت شما بازی کند اما شخصی کردن این وسیله را از چنین سنی شروع نکنید.
🔸اگر تنها یک فرزند دارید، به او حق دهید برای پر کردن تنهایی اش به تبلت وابسته شود. در چنین شرایطی به جای جنگیدن با او، خودتان برای تغییر شرایط وارد عمل شوید. بازی های دو نفره پرتحرک و هیجان انگیز، هم می تواند سلامت جسم فرزندتان را تضمین کند و مهارت های حرکتی اش را تقویت کند و هم لحظات شاد و خوشی را برایش رقم بزند.
🌺با ما همراه باشید...
@mahdquran
✨﷽✨
⛔️انواع گناهان و تأثیرات آنها بر زندگی!
✍️امام صادق (علیه السلام) میفرمایند:
🔥گناهی كه نعمت ها را تغيير میدهد:
تجاوز به حقوق ديگران است.
🔥گناهی كه پشيمانی می آورد:
قتل است.
️🔥گناهی كه گرفتاری ايجاد میكند:
ظلم است.
🔥گناهی كه آبرو می بَرد:
شرابخواری است.
🔥گناهی که جلوی روزی را میگیرد:
زناست.
🔥 گناهی كه مرگ را شتاب میبخشد:
قطع رابطه با خويشان است.
🔥گناهی كه مانع استجابت دعا میشود
و زندگی را تيره و تار میکند:
نافرمانی از پدر مادر است.
📚علل الشرايع ج ۲-ص۵۸۴
@mahdquran
🔴 خانم کمحجابی که به شیشهی ماشین #سردار_سلیمانی میزند...
💠 #سردار_سلیمانی نقل میکند یکبار با دخترم زینب رفته بودیم که میوه بخریم. من داخل ماشین نشسته و منتظر دخترم بودم. هم زمان دختر خانمی که پوشش مناسبی نداشت، با شک و تردید من را نگاه میکرد و به همراهش میگفت: او سردار سلیمانی است؟ همراهش میگفت: مگر ممکن است که چنین شخصیتی بدون گارد و حفاظت بیاید و انکار میکرد. تا آن که نزدیک آمدند و به شیشه ماشین زدند و از من پرسیدند که شما سردار سلیمانی هستید؟ گفتم بله. با تعجب از من خواستند که چیزی به آنها به عنوان یادگاری بدهم. من هم تسبیح دستم را به آنها هدیه کردم. اما دیدم دارند سر آن با هم مجادله میکنند. انگشترم را هم به آنها بخشیدم.
🔴 راوی سرهنگ حمزهای
@mahdquran
🔴 تبیین مقام شفاعت #شهید_سلیمانی در کلام رهبر انقلاب در سال ۸۴
💠 در منزل شهید محمدرضا عظیم پور در سال ۱۳۸۴ داماد بزرگ خانواده، جواد روحاللهی، از رهبر انقلاب درخواست میکند: که انشاءالله فردای قیامت همه ما را که اینجا هستیم شفاعت کنید. #رهبر_انقلاب میگویند: "ما چهکارهایم که شما را شفاعت کنیم؟ پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کند.... ما سعادتمان به این است و آرزویمان به این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیل: این شهدا و امثال اینها باشیم.
سپس رهبر انقلاب خم میشوند و با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی میگویند: "این آقای حاج قاسم هم از آنهاییست که شفاعت میکند انشاءالله" حاج قاسم #سلیمانی سر پایین میاندازد و با دو دست صورتش را میپوشاند. رهبر انقلاب فرمودند: "بله! از ایشان قول بگیرید، به شرطی که زیر قولشان نزنند!"
همه میخندند، همه به جز سردار سلیمانی که خجالتزده سر به زیر انداخته. رهبر انقلاب ادامه میدهند: "چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الان خیلی خوب است. (یعنی حالت مجاهدت او در جهاد اصغر و اکبر) اگر همین را بتوانند نگه بدارند، مثل همین چهل، پنجاه سالی که نگه داشتهاند؛ خیلی خوب است. این هم یک هنریست که ایشان دارند...بعضیها خیال میکنند که در دورهی سازندگی و توسعه و نمیدانم فلان و فلان، دیگر باید آن قید و بندهایی که اول کار داشت را رها کنند. نفهمیدند که هر دوره ای که عوض میشود، تکلیفها و نوع مجاهدت عوض میشود؛ اما روحیه مجاهدتی که آن روز بوده، آن نباید عوض بشود. روحیه مجاهدت اگر عوض شد، آدم میشود مثل آدمهایی که وقتی جنگ بود، در خانههایشان پای تلویزیون نشسته بودند فیلم خارجی تماشا میکردند."
لحظاتی سکوت میشود و جمعیت حاضر به فکر میروند. جواد روحاللهی [داماد خانواده] میگوید: چند ماه بعد از آن دیدار، ماه رمضان، در مراسم افطاری هرساله حاج قاسم به بچه های جبهه و جنگ همان جلویِ در از ایشان قول #شفاعت خواستم. حاجی میخواست دست به سرم کند، که گفتم: حاجی! والله اگر قول ندهی، داد میزنم و به همه مهمانها میگویم آقا درباره تو آن روز چه گفتند؟ #حاج_قاسم که دید اوضاع ناجور میشود؛ گفت: باشد، قول میدهم؛ فقط صدایش را در نیاور!
📙کتاب «کریمانه» روایت حضور مقام معظم رهبری در منازل شهدای استان کرمان انتشارات صهبا نشر ۱۳۹۵
رهبر انقلاب: خدمت مؤمنانهای را که در آستانهِی ماه رمضان شروع شد باید رشد پیدا کند/ سعی بشود نیازمندی از قلم نیفتد
رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس:
🔹در این قضایای کرونا به طبقاتی از لحاظ زندگی و معیشت واقعاً ضربه خورد. طبقات ضعیف بلکه طبقات متوسّط؛ آن کاری که در آستانهِی ماه رمضان شروع شد، آن خدمت مؤمنانهای که همه در او شرکت کردند، خیلی کار باارزشی بود، توانست غمهای خانوادههایی را کم کند.
🔹امروز هم معتقدم که این نهضت تعاون و احسان را مجدّداً مردم عزیز ما شروع کنند؛ البتّه قطع نشده لکن خب لازم است یک مقداری رشد پیدا کند، یک مقداری توسعه پیدا کند و بار دیگر فضای کشور را طراوت بدهید، کودکانی را شاد کنید، خانوادههایی را برخوردار کنید، پدر مادرهایی را از دغدغهی معاش فرزندانشان نجات بدهید؛ این کاری است که مردم میتوانند بکنند.
🔹حالا کیفیّتش چگونه باشد، چه جوری مدیریّت بشود، اینها قابل مدیریّت متمرکز نیست؛ هر کسی هر مقداری که میتواند، هر جوری که میتواند به این کار کمک کند. این هم نگویند که حالا مثلاً به فلان خانواده از دو طریق، سه طریق یک چیزی رسید، خب برسد، بهتر؛ اگر چنانچه بتوانند با نظم و ترتیبی انجام بدهند که منظّم و مرتّب باشد، خب البتّه بهتر است، اگر هم نشد، اشکالی ندارد؛ فقط سعی بشود کسی از قلم نیفتد، فقط همین.
@TasnimNews
🔴 خاطره #شهید_سلیمانی و رانندهتاکسی
💠 در خاطره ای جالب که خود #شهید_سلیمانی مطرح کرده بودند وی گفته بود: یک بار از ماموریتی بر میگشتم و منتظر نماندم تا ماشین برایم بفرستند پس از یکی از رانندههای تاکسی فرودگاه خواستم من را به جایی که میخواهم ببرد. سوار تاکسی شدم در میان راه راننده جوان گهگاهی به من نگاه میکرد اما ساکت بود اما انگار میخواست چیزی بگوید آن وقت من از راننده سوال کردم آیا من شبیه یکی از آشنایان شما هستم؟ راننده برای بار دوم به من نگاه کرد و از من پرسید آیا شما یکی از نزدیکان #سردار_سلیمانی هستی؟ آیا رابطه یا نسبتی مثلا برادر یا پسر خاله اش هستی؟ به او گفتم من سردار سلیمانی هستم. راننده جوان خندید و گفت با من شوخی میکنی؟ سردار سلیمانی خندید و گفت: نه شوخی نمیکنم من خودم سردار سلیمانی هستم. راننده گفت: به خدا قسم بخور و من قسم خوردم که؛ به خدا من سردار سلیمانی هستم.
راننده ساکت شد و چیزی به من نمیگفت پس از او سوال کردم چرا ساکتی؟ دوباره چیزی به من نگفت. از او سوال کردم با سختی و گرانی زندگی و مشکلات دیگر چطور سر میکنی؟ راننده جوان به من نگاه کرد طوری که در نگاهش حرف و کلامی بود و به من گفت اگر تو خود سردار سلیمانی هستی پس من هیچ مشکلی ندارم.
#شهید_سلیمانی این قصه را مطرح کرده بود و گفته بود؛ اگر مسئولین به درد و رنج مردم توجه کنند و اهتمام بورزند مردم هم با آنها همکاری میکنند و ملت ما بهترین سرشت و ذات را دارند و فهیم هستند و مسائل و امور را به خوبی درک می کنند.
@mahdquran
✅ بهترین ارث، انتقال علم و فرهنگ!
[مَسعَدَة بن صَدَقَة نقل میکند: ] قالَ اَبو عَبدِالله (ع): «إِنَّ خَیرَ ما وَرَّثَ الآباءُ لأَبنائِهِم الأَدَب لَاالمال»
پول، ملک، خانه، زمین و باقی مملوکات را پدر برای فرزند خویش به ارث میگذارد، اما بهترین ارثی که میگذارد، میفرماید ادب است.
حالا مصعدة در ذیل روایت میگوید: یعنی «بِالأَدَبِ العِلمِ». مرادشان از ادب که فرمودند علم است. شاید مقصود همین انتقال فرهنگ است که در عرف ادبیات امروز دنیا و کشور ما، انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر میگوییم.
فرض بفرمایید پدری صدق را، شجاعت را، همت را، کار کردن را، شرف و اینها را به فرزندش تعلیم میدهد؛ اینها ادب است.تعبیر علم نیز بر اینها تعبیر غلطی نیست؛ تعبیر حقیقی است! علم فقط نوشتن فرمول ریاضی، فیزیک و غیره نیست. علم حقیقی همین چیزهاست که از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود. پس مراد از ادب چنین چیزی خواهد بود.
میفرماید بر اینکه پدران برای فرزندان ارث میگذارند. نکته اساسی در اینجا این است که این فرهنگ پذیری که در انسان هست، در درجه اول از ناحیه خانواده است که اشباع میشود و پاسخ داده میشود. اولین جایی که کودک این چیزها را میچشد داخل خانواده است. اینها را باید به بچهها یاد داد. جلو بچهها قرآن بخوانید؛ جلوی بچهها دعا بخوانید؛ مقابل چشم بچهها از خدای متعال بخواهید؛ جلوی بچهها دروغ نگویید؛ غیبت نکنید؛ طمع به مال نشان ندهید!
اینها ارزشش بیشتر [از مال] است. مال از بین میرود، اما این ادبی که شما به این بچه یاد دادید، تا آخر عمر با او هست، چون شخصیتش را شکل میدهد. این سیاقت [شکل، طرز] شخصیت فرزند است و باید به این اهمیت داد.
(#طراوت_بندگی: شرح احادیث اخلاقی #مقام_معظم_رهبری؛ با اندکی تصرف)
🆔@yaddasht_tarbiyate
🚨 ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت!
💠 روز عاشورایی، مرحوم شیخ مرتضی انصاری (رحمت الله علیه) جلوی در ورودی صحن مطهر امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) ایستاده بود و از دسته جات سینه زنی استقبال میکرد و در کنار او، افندی که از طرف حکومت عثمانی حاکم عراق بود، ایستاده بود.
🔰 افندی از شیخ انصاری پرسید ای شیخ، هم ما قبول داریم که حسین بن علی (علیه السلام) مظلوم شهید شده و یزید انسان پست و خونخواری بود و ما هم در عزای آن بزرگوار غمگین هستیم، اما پرسش من این است که این مراسم یعنی چه؟ سینه زنی، زنجیرزنی، دسته راه انداختن، گِل به سر مالیدن و ...، اینها چه هدفی را دنبال میکنند؟!
🔰 مرحوم شیخ انصاری فرمودند سِرّ مطلب این است که ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت و با این مراسم تلاش میکنیم دوباره چنین نشود.
⭕️ أفندی پرسید یعنی چه؟
شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر، پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) در برابر صد هزار نفر، علی (علیه السلام) را با صراحت به وصایت خود برگزید و شما انکار کردید و گفتید غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی (علیه السلام) بوده است. اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم و این چنین شد. ترسیدیم که اگر عاشورا را هم بزرگ نشماریم و با شعار و تظاهر برگزار نکنیم، شما انکار کنید و بگویید اصلا حسین (علیه السلام) شهید نشد یا حسین (علیه السلام) را راهزنان میان راه کشتند و یزید (لعنت الله علیه) انسان با تقوایی است‼️
📙 صد نکته از هزاران، آیت الله حاج شیخ علی رضائی تهرانی
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
به گزارش روابط عمومی موسسه مهد قرآن و عترت استان ، صبح روز دوشنبه 99/05/20 رئیس محترم سازمان دارالقرآن کریم کشور حجت الاسلام و المسلمین آقای اخوان صباغ و حجت الاسلام و المسلیمن شفیعی مسئول امور استانهای سازمان در معیت حجت الاسلام و المسلیمن رجب زاده مسئول کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی استان با حضور در دفتر مرکزی موسسه مهد قرآن استان آذربایجان شرقی در جریان مشروح فعالیتهای این موسسه برتر کشوری قرار گرفتند ابتدا مدیر موسسه رحیم وظیفه شعاع به اجمال به تاریخچه فعالیت و محور های راهبردی آن اشاره نمودند و به توفیقات اموزشی حفظ و تربیت هزاران نفر در این حوزه و نیز به طراحی طرح جامع آموزش قرآن بر اساس منویات مقام معظم رهبری در سال 80 پرداختند و دستاوردهای این طرح را بیان کردند هم چنین به تشریح فعالیت مدارس 14 گانه صدرای مهد قرآن که از سال 1380 شروع به کار نموده اند پرداختند. و در پایان به یکی از مهم ترین موفقیت های موسسه در پیگیری موضوع مهم تدبر در قرآن و سیره نورانی اهل بیت علیم السلام که از سال 1382 آغاز و با هدایت و عنایات، علمی و پژوهشی حضرت استاد الهی زاده تداوم داشته اشاره نمودند. به لطف خدای مهربان و با پیگیری و استقامت استاد و نیز با تأسیس موسسه تدبر در قرآن و سیره در مشهد مقدس این جریان نورانی با جامعیت تمام فعالیت های پژوهشی و آموزشی گسترده خود را دنبال کرده و می کند. در بحث تدبر تربیتی قرآن تا کنون درسنامه 14 جزء قرآن کریم به مرحله چاپ رسیده و نیز در تدبر تربیتی سیره اهل بیت بیش از 18 جلد کتاب ارزشمند در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است نکته ارزشمند دیکری که قابل ذکر است پژوهش در تدبر موضوعی قرآن و سیره تحت 4 عنوان راهبردی مدیریت، تربیت، معرفت و عمل با بیش از 14 عنوان اثر علمی هدایتی در قالب یک منظومه سیر هدایتی در راستای تمدن نوین اسلامی به چاپ رسیده است. رئیس محترم سازمان جناب آقای اخوان صباغ با ابراز خرسندی از حضور در موسسه و مشاهده فعالیت های گسترده بیش از ربع قرن ضمن تمجید از تلاش مجموعه ی همکاران مهد قرآن بر توسعه و ترویج این مدل فعالیت قرآنی تأکید نمودند.
❗️آبرو بردن❗️
خدا چند گناه را به سختي مي بخشد كه يكي از آنها آبرو بردن است.
حدیثی از امام باقر(علیه السلام) است که حضرت میفرمایند : کسی که از ریختن آبرو و حیثیت مردم چشمپوشی کرده و آبروی آنها را نریزد، خداوند در روز قیامت از گناهان او صرفنظر خواهد كرد.
روایت داریم که میفرماید اغلب جهنمیها، جهنمی زبان هستند!
فکر نکنید همه شراب میخورند و از دیوار مردم بالا میروند. یک مشت مؤمن مقدس را میآورند جهنم به سبب اينكه آبرو مي برده اند!
اسلام میخواهد آبروی فرد حفظ شود.
˝استاد فاطمی نیا ˝
@mahdquran