6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نامهای متفاوت از #حاج_قاسم به رهبر انقلاب
♨️ کلید آسمانی شدن سردار دلها!
#شهید_القدس
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔻 1روز دیگر تا سالگرد شهادت #شهید_سلیمانی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
@mahfeletabeen
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | علامه انقلابی
👈 خصوصیات منحصر به فرد آیت الله مصباح به روایت رهبر انقلاب
🗓 سالگرد درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیتالله مصباح یزدی
@mahfeletabeen
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دردیارِ کریمان
🥀 برسرِمزارِسیّدِشهیدان
دعاگویِ شما خوبان
بودیم
🌹روز مادر، روز والاترین انسان
🌹روز ولادت #فاطمه_زهرا (سلاماللهعلیها) روز زن و روز مادر است؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ فاطمه زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن.
۱۳۹۵/۱۲/۲۹
#میلاد_بانوی_دو_عالم
#رهبرمعظمانقلاب(مدظلهالعالی)
🥀💌🥀
برشی از#وصیتنامهحاجقاسم
#وصیتنامهآسمانی
✍️شهدا، محور عزّت و کرامت همه ما هستند؛
💔نه برای امروز، بلکه همیشه اینها به دریای واسعه خداوند سبحان اتصال یافتهاند. آنها را در چشم، دل و زبان خود بزرگ ببینید، همانگونه که هستند. فرزندانتان را با نام آنها و تصاویر آنها آشنا کنید. به فرزندان شهدا که یتیمان همه شما هستند، بهچشم ادب و احترام بنگرید. به همسران و پدران و مادران آنان احترام کنید، همانگونه که از فرزندان خود با اغماض میگذرید، آنها را در نبود پدران، مادران، همسران و فرزندان خود توجه خاص کنید.
♦نیروهای مسلّح خود را که امروز ولی فقیه فرمانده آنان است، برای دفاع از خودتان، مذهبتان، اسلام و کشور احترام کنید و نیروهای مسلح میبایست همانند دفاع از خانه خود، از ملت و نوامیس و ارضِ آن حفاظت و حمایت و ادب و احترام کنند و نسبت به ملت همانگونه که امیرالمؤمنین مولای متقیان فرمود، نیروهای مسلح میبایست منشأ عزت ملت باشد و قلعه و پناهگاه مستضعفین و مردم باشد و زینت کشورش باشد.
#حاجقاسمیکمکتباست
🌲💫🌲💫
@mahfelyekshanbeha
💕 سلام مادر مهربانم💕
🌸 ســلامبـرتــوایهمسخنبا
ملائكہوایبسياردانا
🌸 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُحَدَّثَهُ الْعَلِيمَهُ
📚فرازی از زیارت نامه حضرت زهرا(س)
🛎 تلنگر...
«تبیینِبليغ»
🌲 بدون تبیین و تبیین بلیغ، قطعاً هیچ فکری و هیچ اندیشه متقنی، توفیق رواج و اعتقاد عمومی را پیدا نخواهد کرد...
💔شهدا عملاً کار بزرگی را انجام دادن؛ این کار بزرگ را باید تبیین کرد.
۱۳۸۹/٠۴/۱۴
امام خامنهای مدّظلّهالعالی