eitaa logo
Corner bookshelf
87 دنبال‌کننده
154 عکس
1 ویدیو
1 فایل
کتاب ها و فیلم ها اینجا ذخیره میشن. اگر خواستین چیزی معرفی کنین: @Sani135 https://daigo.ir/secret/56010530
مشاهده در ایتا
دانلود
Get out این فیلم رو به سبب نمره بالاش رفتم سمتش ژانرش هارور-کمدی نوشته شده که نه هارور بود و نه کمدی. علی‌رغم نمره بالاش شما تو نیم‌ساعت اول کل داستان فیلم می‌آد دستت و می‌فهمی قضیه از چه قراره. چون قبلا قول داده بودم آخر هفته فیلم ببینم و درموردش بنویسم اینجا می‌ذارمش. شما حواستون باشه کسی معرفی کرد نبینید🦦 پ.ن: من فیلم رو سانسور شده دیدم.
Corner bookshelf
Whiplash عجب چیزی بود
بجاش بیاید براتون از ویپلش بگم Whiplash (2014) این فیلم رو هم به سبب نمره IMDB رفتم سمتش(8.5) یه فیلم درام- موسیقایی درمورد یه پسر سال دومی که موسیقی می‌خونه و درامر جازه(دارم درست می‌گم؟🌚) کار این پسر می‌افته به یه استاد خیلی مطرح و خفن که شبیه روانیا با دانشجوهاش برخورد می‌کنه. فیلم بشدت خوش‌ساخت و بچسبه حتی برای منی که درام پرسن نیستم حقیقتا. برای اینکه یه دو سه ساعت حال کنید بهتون پیشنهاد می‌دمش. پ.ن: من یادم نمی‌آد فیلم هیچ صحنه بدی داشته باشه. ولی خب به کرات توش فحاشی می‌کردن
هدایت شده از افاضات
📪 پیام جدید ای کاش یه چیزی مینوشتی پایین فیلم و سریالا تحت عنوان :باخانواده میشود دید یا با خانواده نمیشود دید
Corner bookshelf
📪 پیام جدید ای کاش یه چیزی مینوشتی پایین فیلم و سریالا تحت عنوان :باخانواده میشود دید یا با خانواده
بعضا پیش می‌آد سریال یا فیلمی ببینم که خیلییی روی صحنه‌های اروتیک مانور می‌ده اونارو اصلا معرفی نمی‌کنم خودمم مدام باید فیلم رو بزنم جلو و چیز بی‌خودی می‌شه. بقیه فیلم‌هارو هم شما درهرصورت می‌خواید با خانواده ببینید سانسور شده ببینید چون پوشش بد رو عموما دارن و فحش هم می‌دن که سانسور این مورد بستگی به این داره مترجم زیرنویس چقدر آدم مودبی باشه
تولد در سائوپائولو خاطرات کامیلا سلستینو، یه دختر برزیلی‌الاصل که مسلمون و شیعه می‌شه و به ایران می‌آد‌. کامیلا که تو یه خانواده خیلی مذهبی مسیحی متولد می‌شه، از نوجوونی تصمیم می‌گیره درمورد ادیان فکر و تحقیق کنه که منجر می‌شه به اینکه به آتئیسم برسه. تا وقتی که تو سن ۱۷ سالگی با یه مرد لبنانی شیعه تو برزیل آشنا می‌شه و استارت آشنایی‌ش با دینی که تا قبل از اون پیروانش رو تروریست می‌دونسته کلید می‌خوره. من خودم این کتاب رو هدیه گرفتم مختصر و کوتاهه و یکی دو روزه می‌تونید بخونیدش. نص جذاب و روانی داره و کلا دلنشینه. تنها مشکلش سرعت بالای بیان اتفاقات بود که شاید بعضا باعث می‌شد وقایع غیرواقعی بنظر برسن. هرچند که بنظر می‌رسه هدف نگارنده ثبت یک خاطره‌نگاشت کوتاه باشه که این مسئله ایراد وارده رو توجیه می‌کنه. هیچی دیگه گفتم تا دارید برای کیم‌داوود اکلیلی می‌شید با این بانوی شیعه هم آشنا شید.
Covenant2023 پیمان این فیلم رو یکی از شما بهم معرفی کرد و خب نمره نسبتا خوبی هم داشت(7.5) فیلم درمورد حضور نیروهای آمریکا در افغانستانه و به طور خاص موضوع فیلم فرار دو نفر از نیروهای آمریکا( یه آمریکایی و یه افغانستانی) از دست طالبانه. فیلم خیلی خوش‌ساخت و گیرا و جذابه و همه چیز درموردش دوست‌داشتنی و خوبه و خیلی کاری به این مسائلش ندارم. امااا این فیلم عملاً یه پک تطهیر حضور نظامی آمریکا تو افغانستان و چه بسا منطقه بود. یعنی مرگ هر نظامی آمریکایی با یه اسلوموشن دراماتیک همراه بود بعد اصلا آمریکاییا همه گوگولی و قشنگ. مردم همه متنفر از طالبان و علاقمند به نظامیای آمریکا اصلا یه وضعی خلاصه. بحث اسلام‌هراسی هم که سرجای خودش. البته قطعا منظورم این نیست که مثلا طالبان خوبه نه. ولی گل و بلبل بودن آمریکاییای چشم آبیِ قشنگ هم دیگه خیلی خنده‌دار بود. ولی خب درکل فیلم قوی‌ای بود. پ.ن: من سانسور شده دیدم و احتمالا صحنه خاصی هم نداشته ولی خب اگر با خانواده می‌بینید، آپ‌تیوی سانسور تمیزی زده‌بود.
روایت معروف به "خلخال پای زن یهودی"
Corner bookshelf
روایت معروف به "خلخال پای زن یهودی"
مسئله‌ای که اینجا مطرحه غارت‌های عمال معاویه و سستی و کاهلی شیعیان در مقابله با این غاراته. برداشت من اینه که بحث تحقیر جامعه شیعی مطرحه نه صرف خلخال پایِ زن یهودی. بنظرم اینکه شیعیان انقدر دست روی دست بگذارن که به شهرهای مهم‌شون حمله بشه، مردم کشته بشن و اموال‌شون غارت بشه چیزیه که مورد نظر حضرته. فکر می‌کنم در همین خطبه جایی هم می‌فرمایند "به‌ خدا قسم هیچ ملتی در میان خانه‌اش مورد حمله قرار نگرفت مگر اینکه ذلیل شد."
امسال ۲۹ تا کتاب خوندم ۳۱ فیلم دیدم ۱۵ تا هم سریال که ایده‌آلم نبود ولی درمجموع آمار بدی هم نیست🦦