🔴 سه حادثه در یک روز؛ هر سه مربوط به آمریکا!
♦️رهبرمعظم انقلاب: «[حوادث ۱۳ آبان] سه حادثه است؛ هر سه حادثه به نحوی مربوط میشود به دولت ایالات متحده آمریكا.
♦️در سال ۴۳ امام (رضوان الله تعالی علیه) به خاطر اعتراض علیه كاپیتولاسیون - كه به معنای حفظ امنیّت مأموران آمریكایی در ایران و مصونیّت قضایی آنها بود -تبعید شدند؛ پس قضیّه مربوط شد به آمریكا.
♦️در سال ۵۷ رژیم وابستهی به آمریكا در خیابانهای تهران دانش آموزان را به قتل رساند و آسفالت خیابانهای تهران به خون نوجوانان ما رنگین شد، برای دفاع از رژیم وابستهی به آمریكا؛ این هم مربوط شد به آمریكا.
♦️در سال ۵۸ ضربتِ متقابل بود؛ یعنی جوانان شجاع و مؤمن دانشجوی ما به سفارت_آمریكا حمله كردند و حقیقت و هویّت این سفارت را كه عبارت بود از لانه_جاسوسی كشف كردند و در مقابل چشم مردم دنیاگذاشتند
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از هنارس
๑๐•❁﷽❁•๐๑
🔰 در تاریخ اسلام کسانی که ممدوح شدند بخاطر موضعگیریهای سیاسیشان بود، کسانی که مذموم شدند نیز همینطور
💠 ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای حفظه الله:
🔷 در صدر اسلام، آن کسانى که #ممدوح واقع شدند -حالا توى فرهنگ ما، بر طبق عقیدهى ما- بیش از آنچه که به خاطر نماز و عبادتشان ممدوح واقع شدند، به خاطر #موضعگیرىهاى_سیاسىشان، اجتماعىشان و مجاهدتشان ممدوح واقع شدند.
🔹 ما ابوذر را، یا عمار را، یا مقداد را، یا میثم تمار را، یا مالک اشتر را کمتر به عبادتشان مدح می کنیم. تاریخ، اینها را به آن مواضعى میشناسد که این مواضع، #تعیینکننده بود؛ حرکت کلان جامعه را توانست هدایت کند، شکل بدهد و به پیشرفت این حرکت کمک کند.
🔶 آنهائى هم که #مذمت شدند، همین جور. خیلى از بزرگان که مورد مذمت قرار گرفتند، به خاطر شرب خمر مذمت نشدند، به خاطر بىنمازى مذمت نشدند؛ به خاطر عدم حضور در آنجائى که حضورشان #لازم بود، مذمت شدند.
🔸 تاریخ، اینجورى ثبت کرده؛ نگاه کنید، ببینید.
🔺 @henaras_lr 🔺
┄═•❁๐๑🔻๑๐❁•═┄
🔴سه سفارش امروز رهبرانقلاب به جوانان
🔻به #جوانان_عزیز چند سفارش دارم:
1⃣اول اینکه دشمنی آمریکا را فراموش نکنید و فریب لبخند دشمن را نخورید.
2⃣ سفارش دوم اینکه نظریهی «مقاومت در مقابل دشمن قویپنجه» را تبلیغ کنید. این نظریه از لحاظ عملی و نظری درست است.
3⃣سفارش سوم اینکه شما جوانان، خود را در قبال مسئلهی پیشرفت کشور مسئول بدانید؛ ترس و تنبلی را کنار بگذارید و نوآوری را وظیفهی خود بدانید. ۹۷/۸/۱۲
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صحبتهای سخنگوی شورای نگهبان در مورد عدم تاييد CFT
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از 🌙ماهِ خامنه🌙
♻️ پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز 12 آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
🔻 | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
🏴 به کانال ☀️خورشید خمین,🌙ماه خامنه بپیوندید:
👉Join:👉 @noorekhameni
#فوری
شورای نگهبان به لایحه الحاق به CFT ایراد گرفت
سخنگوی شورای نگهبان:اعضای شورای نگهبان بیش از ۲۰ ایراد را به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد دانستند.
این ایرادات که شامل ابهام، مغایرت با شرع و قانون اساسی است پیش از این از سوی شورای نگهبان و در موعد مقرر به مجلس اعلام شده است.
پشت پرده دیدار آیت الله شبیری زنجانی(حفظه الله)
به نقل از حجت الاسلام موسوی زنجانی از کارشناسان پاسخگویی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
آقای موسوی نقل میکنند از شخص آیت الله شبیری جریان را خودم مستقیم سوال کردم که جریان این دیدار چی بوده که اینقدر سر و صداشده ؟
آیت الله شبیری فرمودند بنده با رهبری حفظه الله دیداری در دفتر رهبری داشتم لذا رفته بودم تهران
که بعد چون خانواده بنده با خانواده آقای عبدالله نوری نسبت فامیلی دارند ما رو دعوت کردند به منزلشان و من اطلاعی از افرادحاضر در منزلشان نداشتم و به عنوان یک دید و بازدید فامیلی رفتم
ولی وقتی آنجا رفتم دیدم اشخاص دیگری هم هستند که من اصلا نمی شناختمشان مثل آقای خوئینی ها که من در جوانیشان فقط یکبار دیده بودمشان واصلا نمی شناختم .
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴تکمیلی/اتفاق عجیب در مجلس: مخالفت نمایندگان با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریم!/ باز هم فراکسیون امید به نفع تحریمها رای داد
♦️حاجیدلیگانی نماینده مجلس:در همه کشورها تشکیل چنین کمیسیونهایی مرسوم است.
♦️در مجلس نمایندگان آمریکا و مجلس سنای این کشور برای تحریم بر علیه ایران کمیسیون تشکیل شد.
♦️متاسفانه نمایندگان مجلس برای تشکیل این کمیسیون رای منفی دادند و بیشترین رای هم توسط اعضای فراکسیون امید مجلس داده شد.
♦️امروز نمایندگان مجلس با ۸۸ رای موافق و ۱۱۱ رای مخالف، از تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریمها در مجلس شورای اسلامی مخالفت کردند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
محرمانه
من اهل تظاهر به دین و معنویت و این چیزها نیستم. اگر اعتقادی و باوری دارم، درست یا غلط، برای خودم است. در بحثها هم سعی میکنم حرفم مستند و عقلپسند باشد، یعنی قابل محک زدن برای هر کسی با هر باوری، و متوسل نشوم به تعابیر دینی و استفاده از آنها به نفع نظراتم. اگر بخواهم، تبحر و سوادش را ندارم.
ولی در این چهل ساله چیزهایی دیدهام که خیلی عادی نیست. این مدیریت فشل باید همان دهه اول انقلاب مملکت را تحویل میداد به مدعیان و میرفت دنبال کارش. نظرات بعضی مدیران زمان جنگ را که الان آدم میبیند، و «نبوغ»شان را در ۶۰- ۷۰ سالگی، که باید سنین بلوغ و پختگی و نظریهپردازی و انتقال تجربه به نسل جدید باشد، حیران میشود که اینان در ۲۰- ۳۰ سالگی چگونه جنگ و مملکت را اداره میکردند.
امام راحل معنویت و اخلاصی داشت که به تنهایی موتور انقلاب و نظام بود. این اخلاص و معنویت را، که در آدم اعتماد و یقین به موفقیت ایجاد میکرد، در منش و رفتار رهبری میبینم. البته دلم میخواهد که خیلی چیزها عوض شود و خیلی کارها بشود در جهت کارآمد کردن اوضاع. ولی نمیشود. در مقابل، آن اخلاص را که میبینم یقین پیدا میکنم که روزی خواهد شد و نباید ناامید بشوم و ببرم.
در این سالها اتفاقات عجیب و غیرعادی کم نبوده. وقتی رفتیم سوریه برای حفظ تمامیت ارضی این کشور، کسی موفقیت ما را پیشبینی نمیکرد. به عکس، بسیاری از داخلیها، حتی در میان چهرههای برجسته نظام، مخالف بودند و دستکم متلکی میگفتند. ولی خب، دیدیم که شد. موفق شدیم و خیلی عجیب بود.
همین چند ماهه دو نمونه دیدیم: یکی ماجرای خاشقچی که اتفاق خیلی غیرقابل محاسبهای بود. نمیخواهم شور کنم قضیه را، ولی شبیه به «امداد غیبی» و «معجزه» بود. دیگری، هو شدن تلویزیون ایران اینترنشنال، و به تبع آن بیبیسی فارسی و منوتو، و متلاشی شدن تیم قوی رسانهای که جمع کرده بودند و برنامههای بزرگی داشتند.
فکر میکنم سیاست فقط همین محسوسات و حساب و کتابهای عادی نیست. یک چیزهایی هم هست که در محاسباتمان درک نمیکنیم.
✍ عبدالله شهبازی