⭕️ هاآرتص: ایران در حوزه علم، اسرائیل را پشت سر گذاشته است
🔸روزنامه صهیونیستی هاآرتص چاپ تلآویو:
🔹نتانیاهو تلاش میکند مانع سبقت گرفتن ایران از اسرائیل در حوزه هستهای شود، اما ایران هماکنون نیز در حوزه علم گوی سبقت را -با حاشیه امنیت زیاد- از اسرائیل ربوده است.
🔹ایران طی دو دهه گذشته تلاش زیادی برای تبدیل شدن به ابرقدرت علمی منطقه انجام داده و در فعالیتهای تحقیقاتی و توسعهای و در تولید علم اسرائیل را پشت سر گذاشته است.
🔹بیست سال پیش اسرائیل در تولیدات علمی مقام نخست را در خاورمیانه داشت اما اکنون ایران جای آن را در صدر منطقه گرفته و اسرائیل به مکان چهارم سقوط کرده است.
🔹تمام پیشرفتهای علمی ایران در حالی صورت گرفته که این کشور در این مدت تحت تحریم بوده است.
@mahmoodmoalemi
⭕️ بوی نانجیبی از وزارت امور خارجه!
1⃣ یادآوری حوادث تاریخی و بازخوانی اتفاقات برای عبرت است وگرنه خواندن تاریخ برای کنجاوی و سرگرمی از بی خردی و کم عقلی است.
در کشور ما اما بی خردان و کم عقلان نه تاریخ را میخوانند و اگر هم بخوانند ناقص میخوانند و از همان خواندن ناقص احتمالی هم درس نمیگیرند!
2⃣ در ایران ۲۰۰ سال اخیر جریانی ریشه دوانده که مهمترین مؤلفهاش اظهار ناتوانی در برابر غرب است. جریانی که مدعی است تنها راه حل مشکلات کشور بیرون از مرزها است! جریانی که آمریکا (عدم ارتباط با آمریکا) را ریشه تمام مشکلات میداند و تمام همّ و غم و اندیشهاش این است که راه و چارهای بیاندیشد تا از طریق آمریکا و اروپا مشکلات و مسائل کشور را حل کند!
خیلی به اینها حق دهیم و خوشبین باشیم میگوئیم این اندیشه بالاخره یک اندیشه است برای حل مشکلات کشور! هرچند در این جریان تا دلتان بخواهد جاسوس و خائن و فراری هم گیر میآید!
3⃣ تجربه برجام عینیترین و مشهودترین حادثه تاریخی است برای نسل جوان ما که دوران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب را ندیدهایم اما مستندات را خوانده، شنیده و دیدهایم. متاسفانه حافظه تاریخی و بلند مدت مردم ایران در بین کشورهای شرقی بسیار پائینتر است علیرغم هوش بالای ایرانی اما حافظهای تاریخی به شدت ضعیفی دارند.
4⃣ برجام هم همانند هزار حادثه تاریخی اعم از وعدههای نظامی فرانسه و انگلیس به قاجار در برابر شوروی، وعده های شوروی به ایران در برابر اروپا، وعده های آمریکا و انگلیس به رضاخان، اشغال کشور توسط انگلیس و روس در عین نوکری رضاخان برای آنها، کودتای آمریکایی انگلیسی علیه دکتر مصدق در عین اعتماد کامل مصدق به آمریکا، حمایت بیقید و شرط از محمدرضاشاه و عقب انداختن کشور از قافله علم و پیشرفت توسط آمریکا با کمک محمدرضا، تجزیه طلبی گروهکهای تجزیه طلب با مدیریت سفارتخانه آمریکا، حمله صدام به ما و حمایت آمریکا از وی، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی، بلوکه کردن ثروت های کلان حکومت ایران در آمریکا و اروپا بعد از انقلاب، تحریم، تهدید و هزاران حادثه تاریخی هیچوقت باعث نشد تا ما ایرانیان –بخشی از ما- دشمنی آمریکا را ببینیم و هیچوقت به لبخندها و کت و شلوارهای اتوکشیده اعتماد نکنیم!
5⃣ حال بعد از ۳ سال از اجرای نافرجام برجام در ادامه جفتک انداختن رئیس جمهور آمریکا باز هم همان طیف غربزده (غربگدا) که امروز قوه اجرایی کشور را در دست دارد اقدامات خطرناکی را در حوزه منطقه نفوذ جمهوری اسلامی در دست اقدام دارد!
اگر به سفرای ایران در لبنان، عراق، سوریه و ... نگاهی بیاندازید و سفرهای پنهانی ظریف به عمان و سایر مناطق را رصد کنیم متوجه این نانجیبی خواهید شد.
6⃣ دولت در نظر دارد تا با قراردادهای پنهانی با آمریکاییها، نفوذ ایران در منطقه را قیچی کند تا شاید آمریکاییها بخشی از تحریمها را لغو کنند اقدامی که برجام نشان داد آمریکاییها به هیچوجه نه قابل اعتماد هستند نه هم در آینده قابل اعتماد خواهند بود! دولت تدبیر و امید❗️ که پشتیبانی وزارت دفاع از پروژههای موشکی را لغو کرده و بودجههای نظامی را شدیداً کاهش داده، حالا اقداماتی در سطح منطقه انجام میدهد که از آن بوی نانجیبی می آید!
6⃣ حال که گروههای تروریسستی داعش و النصره که مورد حمایت آمریکا و غرب و سعودی بودند در عراق و سوریه متلاشی شده و چیزی تا پایان کار نماندهاست سفرای جمهوری اسلامی در سفارتخانههای کشورهای هدف، تلاشهای عجیبی میکنند تا نفوذ ایران را در منطقه لگدمال کنند! متأسفانه دولتی که در عرصه اقتصاد و معیشت داخلی موفق نبوده و مشکلات داخلی را بیشتر از قبل نموده حالا در ادامه انفعال و بیتدبیریهای خود که طی ۵ سال اخیر کل جهان را رها کرده و فقط به آمریکا چسبیده، تلاش دارد تا زحمات ۶-۷ سال مجاهدت مردم و نیروهای امنیتیمان در منطقه را به باد دهد. باید هوشیار بود و این فتنه را در نطفه خفه کرد.
🔻 در پایان خطاب به دولتمردان باید گفت:
به ضربه سُم اسبان، به روز جنگ قسم
به لحن داغترین خطبه تفنگ قسم
که جز به تابش شمشیر، صبح ایمن نیست
چراغهای توهم همیشه روشن نیست
کجا به بره دمی گرگها امان دادند؟
کجا که راهزنان گُل به کاروان دادند؟
مگر نه شیوه فرعون شان رجیمتر است
در این مناظره، موسای تو کلیمتر است؟
اگر نبود به کف تیغ من که تیزتر است
کجا ز طفل یمن طفل من عزیزتر است
بایست! قوت زانوی دیگران مطلب!
به غیر بازوی خویش از کسی امان مطلب!
داود مدرسیان
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
@mahmoodmoalemi
🔸استاد رحیم پور ازغدی: در واقع حجاب عرصه عمومی را انسانی میکند یعنی در خیابان مردم به عنوان نر و ماده به هم نمینگرند بلکه به عنوان انسان به هم مینگرند، فرهنگ اسلامی میگوید اول باید انسان باشید بعد زن و مرد این در حالی است که در فرهنگهای دیگر چنین نیست
✅ @iransiasat_ir 👈
نشریه خطّ حزبالله دریکصد و سی و یکمین شماره با تیتر «اتاق جنگ ایران کجاست؟» :
در سخن هفته با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در معرفی اتاق جنگ آمریکاییها علیه ایران، آمده است: «متأسفانه با همهی توصیههایی که رهبرانقلاب در این زمینه داشتند، و با همهی اقداماتی که اتاق جنگ آمریکا علیه ایران انجام داد، آرایش اقتصادی کشور تغییر خاصی نسبتبه گذشته نکرد. انتظار این بود که با توجه به جنگ اقتصادی، اقدامات مهمی در راستای کاهش وابستگی به نظام اقتصادی جهان در ایران صورت گیرد که این مهم صورت نپذیرفت. حتی اقدامات پدافندی در مقابله با تحریمها بهکندی و در بیشتر موارد بعد از مشاهده شدن آثار تحریمها صورت میپذیرفت. منظور از اقدامات پدافندی، کارهایی مانند کاهش استفاده از شبکة سوئیفت، یا پیگیری پیمانهای پولی دوجانبه است که میتواند تا حد بسیار زیادی ضربهپذیری نظام بانکی ایران را نسبتبه تحریمها کاهش دهد. پیمان پولی هم هزینهی اعمال تحریم را برای آمریکا افزایش میدهد و هم قدرت رصد و اشراف آن را به چالش میکشد.» mahmoodmoalemi@
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی/ یدالله جوانی
روز یکشنبه هفته گذشته ساعت پنج بعدازظهر در حین حفاری در محدوده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، جسدی کشف شد. با توجه به نزدیکی محل حفاری به محل دفن رضاخان، بلافاصله عکسهایی از این جسد در فضای مجازی با عنوان جسد رضاخان انتشار یافت. جریان سلطنتطلب که هر از چندگاهی در فضای سیاسی کشور فعال میشود، این فرصت را مغتنم شمرده، با پشتیبانی رسانهای بیگانه و استفاده از فضای مجازی، تحریک افکار عمومی و جلب نظر جوانان به رضاخان به عنوان خادم ملت و کشور را در دستور کار قرار داد.
سالیانی است که غربیها در راستای انقلابزدایی از ایران و بدبین کردن جوانان نسبت به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، با سیاهنمایی از وضعیت کشور و برجستهسازی مشکلات، به تطهیر رژیم گذشته روی آورده، رضاخان را پرچمدار توسعه و پیشرفت ایران معرفی میکنند. در داخل کشور هم کسانی به طرق گوناگون، رضاشاه را فردی خدمتگزار به کشور و مردم معرفی کرده، او را عامل پیشرفت ایران معرفی میکنند. نتیجه این نوع تبلیغات در سالهای اخیر، موجب شده است تا بخشی از مردم و به ویژه جوانان از واقعیات مسائل تاریخی، به دور مانده و قضاوتهای نادرست داشته باشند.
برخی از شعارها در اغتشاشات و ناآرامیهای دی ماه ۹۶ و همچنین بخشی از مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی به دنبال اعلام خبر کشف جسدی که کالبد مومیایی شده رضاخان خوانده شد، نشان میدهد که صاحبنظران منصف و حقیقتگرا، باید بیشتر به بازخوانی واقعیتهای تاریخی برای مردم همت گماشته، از گرفتار شدن عدهای به قضاوتهای ناصحیحی تاریخی جلوگیری کنند.
جدای از این که جسد کشف شده متعلق به چه کسی است؛ با توجه به فضاسازیهای سیاسیـ تبلیغی به ویژه در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، پاسخ به این پرسش مهم است که بر اساس منطق قرآن و آموزههای دینی، رضاخان مستحق لعن و نفرین است، یا به زعم عدهای باید از او تعریف و تمجید کرد و به روح او درود فرستاد؟
برای رسیدن به یک قضاوت درست تاریخی، باید چگونگی دستیابی رضاخان به قدرت سیاسی را بررسی کرد. رضاخان چگونه به قدرت رسید؟ مردم ایران در به قدرت رسیدن او چه نقشی داشتند؟ در پشت صحنه کودتای رضاخان در سوم اسفند ۱۲۹۹ که منجر به سقوط رژیم قاجار و بنیان منحوس رژیم پهلوی شد، کدام قدرت خارجی و با کدامین اهداف قرار داشت؟
کسانی که از خدمات رضاشاه میگویند و او را ستایش میکنند، به طور کلی نقش انگلیس در کودتای رضاخانی را نفی کرده، رضاشاه را عامل به ثبات رساندن کشور و برقرار کردن امنیت در آن دوران ناامنی و بیثباتی معرفی میکنند. صادق زیباکلام که نقش مؤثری در تطهیر رژیم پهلوی از جنایتها و خیانتهای بیشمار دارد، در مناظره با خسرو معتضد در دانشگاه هنر اصفهان، ضمن اجتنابناپذیر دانستن کودتای رضاخانی در آن وضعیت هرجومرجگونه، با صراحت میگوید: «معتقدم که در کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، روح دولت انگلستان خبر نداشت که چنین کودتایی اتفاق میافتد!»
البته نکته جالب توجه آنکه، آقای زیباکلام در این مناظره با تأکید بر اینکه نباید به سخن مورخ استناد کرد، میگوید: «مورخ به طور ناخودآگاه دروغ میگوید.» آیا زیباکلام خود مصداق این گزارهای که میگوید، نیست؟ آیا او با یک دروغ تاریخی به دنبال تحریف تاریخ معاصر و تطهیر رژیم پهلوی نیست؟برای قضاوت در این زمینه، باید به اسناد تاریخی و عقل تحلیلگر رجوع کرد. آیا از نظر عقلی میتوان پذیرفت که رضاخان بدون پشتوانه مردمی و بدون حمایت یک قدرت خارجی در آن شرایط ایران، از طریق کودتا به قدرت برسد؟
درباره چگونگی دستیابی رضاخان به قدرت، سه دیدگاه وجود دارد:
۱ـ انگلیس نقشی در کودتا نداشت
تعداد بسیار کمی از پژوهشگران جدید، مانند «محمدعلی کاتوزیان»، «پیترآوری» و «صادق زیباکلام» میگویند، انگلیس هیچ نقشی در کودتای رضاخانی نداشت. این افراد به دلایل یا انگیزههای خاص معتقدند، رضاخان نظامی ماهری بود که توانست با تکیه بر اراده نظامی خود، قدرت را به دست گرفته و از تجزیه ایران جلوگیری کند.
۲ـ انگلیس نقش غیرمستقیم در کودتا داشت
عدهای هم مانند «نیکی کدی» و «جان فوران» معتقدند، انگلیس در طراحی کودتا نقشی نداشت، ولی به صورت غیر مستقیم و از طریق واداشتن احمدشاه به اخراج افسران بریگاد قزاق، به رضاخان در کودتا کمک کرد.
۳ـ انگلیس عامل اصلی کودتا بود
بسیاری از مورخان و پژوهشگران قدیم و جدید، با استناد به اسناد تاریخی و به ویژه اسناد منتشر شده در انگلیس، معتقدند انگلیس به دلیل شکست در اجرای قرارداد ۱۹۱۹، درصدد بود با طراحی و اجرای کودتا در ایران از طریق یک نیروی سرسپرده، به مطامع سیاسی و اقتصادی خود دست یابد. طبق بسیاری از اسناد به جا مانده، کودتا به دست رضاخان و با همدستی سیدضیاءالدین طباطبایی و برنامهریزی افسر انگلیسی «آیرون ساید» طراحی و اجرا شد. درباره انتخاب رضاخان برای فرماندهی کودتای نظامی، اردشیر ریپورتر عامل و جاسوس انگلیس در ایران نقش مهمی داشت.
با وجود دلایل تاریخی بسیار مبنی بر نقش انگلیس در کودتا، انگلیسیها به دلایل گوناگون، تلاش کردند نقش خود را پنهان کنند. بر همین اساس، رضاخان پس از کودتا، تلاش کرد تا خود را به تنهایی عامل اجرای کودتا معرفی کند. عبدالله مستوفی به نقل از شهید مدرس گفته است، این حربه ابزاری به منظور مصون ماندن انگلیس از اقدامات مداخلهگرانه در آینده و مخدوش شدن چهرهاش در میان مردم بود. مستوفی میگوید: «در یکی از همین روزها به دیدار سیدحسن مدرس رفته بودم. سید مخصوصاً از این شرایط خیلی عصبی بود و میگفت، انگلیسیها حاضر بودند دو میلیون خرج کنند تا این وصله (کودتا) را از خود بِکَنند. این مرد (رضاخان) به رایگان تمامی این گناهان را به گردن گرفت و آنها را در این مخمصه بینالمللی فارغ کرد که در آینده دولت ایران نتواند گلهگذاری در این زمینه بنماید.»
در حالیکه رضاخان با این کودتا زمینه سلطه ۵۷ ساله آمریکا و انگلیس را بر ایران فراهم کرد و با وجود دلایل بسیار عدهای نقش انگلیس را در کودتا نفی و تلاش میکنند از رضاخان یک چهره ملی و خدمتگزار کشور و مردم بسازند. این جماعت از ساختن راه، کشیدن خط آهن، ساختن مدرسه و دانشگاه، نوسازی ارتش و امثالهم، به عنوان خدمات رضاخان یاد میکنند. بسیار روشن است که هر حکومتی از این نوع کارها میکند، کما اینکه الآن رژیم سعودی در عربستان، همین نوع کارها را در عین وابستگی به آمریکا و انجام جنایات و خیانتهای بیشمار انجام میدهد.
بهترین نوع نگاه واقعبینانه نسبت به رضاخان را، در کلام حضرت امام خمینی(ره) میتوان یافت. امام(ره) چهار سال پیش از مشروطه چشم به جهان گشودند و هنگام کودتای رضاخانی در سوم اسفند ۱۲۹۹، هجده ساله و در عنفوان جوانی به سر میبردند. بنابراین، ایشان دوران آشفتگی ایران و ناامنی را از نزدیک شاهد و ناظر بودند و چنانکه خود میفرمایند، در برابر خانهایی که منطقه را ناامن کرده بودند، ایستادگی کردهاند. دوران رضاخانی که دوران سرکوب آزادیخواهان، به ویژه روحانیت، کشف حجاب و مبارزه با ارزشهای دینی و اسلامی است، دوران تکوین اندیشههای سیاسی حضرت امام خمینی(ره) نیز به حساب میآید. نخستین واکنش رسمی و آشکار امام(ره) به حکومت رضاخانی، سه سال پیش از سقوط دولت رضاخان با صدور یک اعلامیه انقلابی بود. حضرت امام(ره) در این اعلامیه، مردم و روحانیون را به قیام برای خدا و مبارزه با بدعتها و ظلمهای رضاخانی دعوت کرد. در دیدگاه امام(ره)، رضاخان عامل و مزدور انگلیسیها بود که در ابتدای کار با ریاکاری مردم را فریب داد و پس از استحکام پایههای قدرتش، طبق نقشه بیگانه با دین، مذهب، روحانیت و حتی مظاهر و شعائر دینی مبارزه کرد.
ایشان رضاخان را اینگونه توصیف میکنند: «ابتدا با ظاهری مقدس و علاقه به اسلام، علاقه به روضهخوانی حضرت سیدالشهداء، اینطور علاقه را به او نشان دادند و او هم خوب عمل کرد… ابتدا با این سلاح وارد شد در کشور ما، یعنی آوردندش در کشور با قلدری، آنها را که در مراکز قدرت بودند کنار گذاشتند. آنها را با قلدری و نقشه شکست داد… نقشه دوم این بود که اسلام را هرچه میتواند قیچی کند… روحانیون را منزوی کردند و از هر جا هم که یک صدایی از آنها بلند میشد و یک قیامی میکردند آن را خفه میکردند.»
نکته کلیدی در نگاه امام(ره) نسبت به رضاخان، وابستگی او به انگلیس برای اجرای نقشههای اجانب است. آن عزیر سفر کرده در این زمینه میفرمایند: «در این عصر که من درک کردم و گمان دارم هیچ یک از آقایان درک نکردهاید، ابتلای رضاخان است که انگلیسیها آن وقت رضاخان را آوردند و کودتا درست کردند و مسلط کردند.» اما نکته بسیار ظریف در نگاه تیزبین رهبر کبیر انقلاب اسلامی نسبت به رضاخان، خیانتهای وی به کشور و ملت ایران است.
حضرت امام(ره) ضمن مقایسه رضاخان و پسرش با پادشاهان قجری، معتقد بودند شاهان قجر در این مملکت جنایت کردند، ولی رضاخان و محمدرضا شاه، با قرار دادن منابع کشور در اختیار بیگانگان و اجرای نقشههای آنان در راستای مبارزه با اسلام و مظاهر و شعائر دینی، به کشور و مردم خیانت کردند. امام(ره) در بیانی این خیانت دودمان پهلوی را، اینگونه توصیف میکنند: «ایران در این مدتی که خودمان یادمان هست… این است که از آن اولی که رضاخان آمد در ایران کودتا کرد تا حالایی که بحمدالله غلبه حاصل شده در طول این پنجاه سال که شاید سختترین ایام بود بر ملت ایران، اینها اگر جنایتکارتر از همه سلاطین سابق نبودند، خیانتکارتر بودند. ممکن است کسی بود آغامحمدخان قاجار هم مثل آنها جنایتکار بوده، اما آغامحمدخان قجر مثل اینها خیانتکار نبود، در تاریخ نیست که محمدخان قجر برای مملکت، منابع مملکت خودش را داده باشد، جنایتکار بود؛ اما خیانتکار نبود.»
@mahmoodmoalemi
[Forwarded from سروش]:
حاج شیخ مهدی شورجه:
#قرارگاه_صف
🍃❤️نائب عزیز امام زمانمان" عج"
سید علی خامنه ای از خیلی اتفاقات قبل از وقوع توسط مولایشان خبر دار میشوند...
امام راحل(ره) مگر شب ۲۱ بهمن نفرمودند :
مردم به خیابانها بریزند...
به آقا گفتند :
آقا ارتش با توپ و تانک در خیابانهاست...
آقا با عصبانیت فرمودند :
من که نمیگویم، امام زمان(عج) میفرمایند...
جمله زیبای امام خامنه ای(دامة برکاته) هنوز در گوشمان است که در پاسخ خوشحالی صهیونیستها از رکود توان هسته ای ما که گفته بودند :
ایران تا ۲۵ سال دیگر به بمب هسته ای دست نخواهد یافت، فرمودند :
تا ۲۵ سال دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت...
اینقدر از این کلمات قصار حضرت آقا فرموده اند، که حد و حساب ندارد،
اما نمیدانم چرا پخش نمینمایند...
در فیلم مستند، سردار حیدر تعریف مینمود :
ما در سوریه بودیم، حافظ اسد(پدر بشار اسد) احوالش بد شد و راهی بیمارستانش نمودند،
اخبار بدی از احوالات ایشان دریافت مینمودیم...
من و سردار همدانی و چندین سردار دیگر با مشورت به این نتیجه رسیدیم که به حضرت آقا زنگی بزنیم و از ایشان التماس دعای مخصوصی برای حافظ اسد بنماییم،
زیرا فکر میکردیم اگر حافظ از بین برود، ما ایرانیها دیگر جایی در سوریه که سپر دفاعی ایران در برابر اسرائیل بود نخواهیم داشت...
به حضرت آقا زنگ زدیم و آقا فرمودند :
باشد حتماً دعا میکنیم...
چند روز بعد حال حافظ اسد بدتر شد،
ما نگرانتر شدیم و باز به حضرت آقا زنگ زدیم...
حضرت آقا فرمودند :
ایشان باید برود، ولی خداوند شخص دلسوزتر و بهتری را برای خدمت به دین، به جای ایشان میگذارد...
ما متحیر شدیم...
دو نفر جایگزین حافظ بودند، برادرش و نخست وزیرش...
خوب برادرش که اصلاهمیشه در حال گردش و عشق و تفریح بود و اهل این حرف ها نبود...
نخست وزیر هم که یک فرد تقریبامخالف بود...
ما متحیر شدیم...
تا اینکه حافظ اسد فوت نمود و بشار اسد، پسرش سر برداشت...
ما با خود بشار، در یک کاخ زندگی میکردیم...
چون اوضاع سوریه به هم ریخته بود...
یک روز سر نهار، خدمتگذارش را خواند و گفت :
نامه را بیاورید...
نامه را آوردند و ایشان نامه را به سردار همدانی دادند...
سردار یکدفعه خودش را جابجا کرد و نامه را دوباره خواند به همه ما یک نگاه عجیبی کرد و نامه را داد به بر پهلویش..
نامه به دست من رسید،
دیدم نامه از طرف ملک عبدالله است و گفته :
ای اسد...
یا دست از پشت سر ایرانیها بردار و ایشان را از کشورت بیرون بینداز و یا کشورت را با خاک یکسان و تو و خانواده ات را نابود میکنیم...
امضاء ملک عبدالله (پادشاه عربستان)
ما متحیرانه به همدیگر نگاه میکردیم...
آخر تهدید بزرگی بود و اگر خود حافظ هم بود،
حتماً یک کاری بر علیه ما ایرانی ها میکرد...
یکدفعه دیدیم بشار که متوجه اخمهای توی هم ما شده بود با لبخند نامه را از ما خواست...
ما نامه را با احترام تقدیمش نمودیم...
یکدفعه و متعجبانه دیدیم، بشار نامه را پاره کرد و خودش بلند شد و پاره های نامه را در میان شعله های آتش شومینه پرتاب نمود و با لبخند گفت :
ما تا آقای خامنه ای و شما سربازانش را داشته باشیم هیچ غم و غصه ای نداریم...
آنگاه بود که فهمیدیم حضرت آقا چه فرموده بودند و از کجا این خبر را چند سال پیش دریافت نموده بودند...
و یا باز در فیلمی یکی از نزدیکان سردار سلیمانی تعریف مینمود که فرمانده سپاه، سردار سلیمانی را مجاب مینمود که باید حتماً این منطقه را بگیرید و سردار سلیمانی نیز کمی دست دست میکرد تا منطقه را خوب شناسایی کند...
در همین اثناء بوده که خود حضرت آقا با فرمانده سپاه تماس میگیرد و احوال سردار سلیمانی را میپرسد و تأکید میکند تا اطلاع بنده از شرکت دادن سردار سلیمانی در عملیاتها خودداری نمایند...
@grargahsaf
ایشان میگفت :
دستور عملیات لغوشد...
اما...
اما همان منطقه ای که قرار بود سردار بگیرد،
بعد از ۲۴ ساعت توسط نیروی هوایی روسیه با خاک یکسان شد...
قرار بود سردارسلیمانی با ۴۰۰۰ نیروی آن منطقه را تسخیر و ساکن شود...
اینجا است که میبینیم علامه حسن زاده آملی میفرمایند :
گوشتان به زبان حضرت آقای خامنه ای باشد،
چون چشم ایشان به زبان آقا امام زمان"عج " دوخته است...
نائب امام زمان یعنی این...
و اطاعت از ایشان، اطاعت از امام زمان"عج " است و واجب...
و در قیامت و سر پل صراط سؤال خواهد شد...
ثُمَّ لَتُسئَلُنُّ یَومَئِذٍ عَنِ النَّعیم
( ۸ تکاثر )
در آن روز [روز قیامت] از نعمت [عظیم ولایت] سؤال میشود.
@mahmoodmoalemi
💢 نیرنگ بزرگ استعمار با کشورهای مستعمره و کشورهای استعمارزده همین است، کوشش میکند که کشور استعمارزده اعتماد و ایمان به خودش و ایمان به حیثیت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ خود، دین خود، ملیت خود، کتابهای خود، پیشوایان خود، به تاریخ گذشته خود و به هر چه که دارد بی اعتقاد شود، بگويد همه آنها هیچ و پوچ بوده، ما که چیزی نیستیم، ما که هیچ هستیم، هر چه هست آنها هستند.
♦️ این بزرگترین نیرنگ استعمار است؛ بیاعتقاد کردن، بیایمان کردن یک ملت به شخصیت و هویت اجتماعی خودش. کاری میکند که این ملت،«بدی» که از ناحیه استعمار بيايد بر «خوبی» که از ناحیه خودش باشد ترجیح میدهد.
#مرتضي_مطهری
#آینده_انقلاب_اسلامی_ایران
صفحه ۱۳۷
@mahmoodmoalemi
هدایت شده از مهدی یار
همه مسوولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامی تان به خیال خام خودشان بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست.
👥 @emamkhomeini_ir ☘
نباید دستنبدهای ایران را باز کرد
وزیر خارجه انگلیس در یادداشتی در نیویورکتایمز از رئیسجمهور آمریکا خواست که توافق هستهای ایران و گروه ۱+۵ (برجام) را لغو نکند.
@mahmoodmoalemi