⛔️نفوذ #انگلیسیها در بیت یک مرجع تقلید
#حوزه_قم_بهوش_باش
مراقب #مرجع_سازی ها باشید
اگر اهل #قیام نباشید اهل #نشست در هر #دوره_ای از #اساتید_بی_بصیرت #مرجع_ساز هستند
تقریر حکیمانه مقام معظم رهبری از پدیده #نفوذ دشمن در بیوت
🔻🔻🔻
نفوذ، دو جور است: یک نفوذ موردی است، نفوذ فردی است؛ یک نفوذ جریانی است.
نفوذ موردی خیلی نمونه دارد، معنایش این است که فرض کنید شما یک دمودستگاهی دارید، یک مسئولی هستید؛ یک نفر را با چهرهی آرایششده، بزکشده، با ماسک در مجموعهی شما بفرستند؛ شما خیال کنید دوست است درحالیکه او دوست نیست، تا او بتواند کار خودش را انجام بدهد. گاهی جاسوسی است که این کمترینش است؛ یعنی کماهمّیّتترینش جاسوسی است، خبرکشی و خبردهی است.
گاهی کارش بالاتر از جاسوسی است، تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مدیری هستید، یک مسئولی هستید، تصمیمگیر هستید، میتوانید یک حرکت بزرگ یا مؤثّری انجام بدهید، اگر چنانچه این حرکت را اینجور انجام بدهید این به نفع دشمن است، او میآید کاری میکند که شما حرکت را اینجور انجام بدهید؛ یعنی تصمیمسازی. در همهی دستگاهها سابقه هم دارد؛ فقط هم دستگاههای سیاسی نیست، دستگاههای روحانی و دینی و مانند اینها هم همیشه وجود داشته.
مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود، رفته بود در بیرجند مانده بود؛ ملّای خیلی بزرگی بود، اگر در قم یا نجف میماند، حتماً مرجع تقلید میشد؛ مرد بسیار دانایی بود. ایشان خودش برای من نقل کرد؛ گفت آنوقتی که عراقیها با انگلیسها میجنگیدند -در [سال] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبهها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست. گفت بعد که انگلیسها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبهها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟ بعد میگفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند میآیند -آنوقت با اسب رفتوآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار وایستادم که اینها بیایند رد شوند؛ وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را میدیدیم.
گاهی نفوذ اینجوری است؛ نفوذ شخصی است؛ وارد خانهی کسی، وارد دستگاه کسی میشوند. در دستگاههای سیاسی هم الیماشاءالله از این قبیل وجود داشته است؛ امروز هم ممکن است باشد؛ البتّه خطرناک است.
بیانات آیت الله خامنهای در دیدار فرماندهان گردانهای بسیج، ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
🔴محرمانههای سفر بشار اسد به تهران
صبح دوشنبه ششم اسفند، تهران یک مهمان خاص داشت که با اسکورتی کوچک، اما قوی و آزموده، فرودگاه مهرآباد را به مقصد ساختمانی در مرکز شهر ترک کرد.
اتومبیل مشکی، حدود ساعت9 به محل دیدارهای رهبر انقلاب در انتهای خیابان فلسطین رسید و بدون طی تشریفات متداول، وارد ساختمان مقصد شد. مهمانان دعوت شده به ساختمان دیدارهای رهبری که ساعتی قبلتر به این دیدار دعوت شده بودند میدانستند که جمهوری اسلامی میزبان یکی از رهبران بزرگ جبهه مقاومت است، اما نام او را کمتر حدس میزدند؛ لحظهای بعد آقای بشار اسد و سپس فرمانده شهیر سپاه قدس از خودرو پیاده شدند.
آقای اسد با یک هواپیمای ایرانی، دمشق را به شکلی کاملاً محرمانه، به مقصد تهران ترک کرده بود. موضوع سفر رییسجمهوری سوریه از مدتها قبل در دستور کار بود؛ اما روز و ساعتش به شدت، سرّی نگه داشته میشد و شاید کمتر از انگشتان یک دست میدانستند که او چه زمانی به تهران خواهد آمد. چرا؟ آیا در تهران، نمیشد از جان او حفاظت کرد یا مشکلی دیگر در میان بود؟
اسد در طول هشت سال گذشته، حتی بهندرت از دمشق خارج شده بود؛ علت آن تهدید جانی مستمر او از جانب تکفیریها و بهطور ویژه رژیم صهیونیستی بود. کاملاً محتمل بود که جان او، در حین سفر از سوی این رژیم تهدید شود.
در گذشته، چهرههای شناختهشدهای در راه سفر به ایران، توسط عوامل دشمن کشته شدند؛ مهمترین آنها محمدبنیحیی، وزیر امور خارجه وقت الجزایر بود که در اوایل جنگ، برای میانجیگری راهی تهران شد و صدام، هواپیمای او را در نقطه مرزی ایران سرنگون کرد. درز خبر سفر اسد، میتوانست صهیونیستها را برای اجرای سناریوی خود تقویت کند، هرچند که ایران امروز میتواند در افقهایی دورتر از مرزهای جغرافیاییاش، تأمین امنیت هوایی به وجود آورد، اما خطر بالایی در این زمینه وجود داشت. سفر محرمانه رییسجمهوری سوریه به تهران نشان داد که دستگاه نظامی-امنیتی مرتبط با این برنامه تا چه حد در راز نهانی موفق بوده است.
اسد بلافاصله بعد از دیدار گرم و صمیمیاش با رهبر انقلاب، راهی دفتر رییسجمهوری شد؛ آقای حسن روحانی یک روز پیشتر در جریان موضوع قرار داشت و دعوت از وزیر خارجه در اختیار وی بود. با این همه رییسجمهوری ترجیح داد حتی تا ساعتی قبل از رسیدن، موضوع را با کمتر کسی در میان بگذارد و همین امر، موجب قرار نگرفتن پرچم سوریه در هنگام دیدار شد. اتفاقی که در دیدار اسد از روسیه هم افتاده بود و در محل حضور ولادیمیر پوتین، پرچم این کشور به دلیل در جریان نبودن تشریفات، قرار نداشت.
رییس دفتر رییسجمهوری به بیرون از ساختمان رفته بود و انتظار حضور مهمان ویژه را از دری غیرمتعارف میکشید تا ورودش را به اطلاع روحانی برساند؛ او نیز به درستی مطلع نبود چه کسی قرار است با پای پیاده وارد ساختمان دولت شود. رییسجمهوری پس از اطلاع از ورود اسد به محوطه، اتاق کار خود را ترک و در راهروی ورودی به استقبال اسد رفت و آنها به گرمی یکدیگر را در آغوش گرفتند. تیم همراه اسد نیز بسیار محدود بود و نه وزیر خارجه او از این سفر خبر داشت و نه سفیرش
در تهران؛ البته هیچ کدام از آنها عجولانه استعفا ندادند و این اتفاق بزرگ را به حاشیه نبردند.
اسد بعد از دیدار دوم، پس از حدود چهار ساعت حضور در پایتخت ایران اسلامی، با سردار سلیمانی به سمت فرودگاه و با او به دمشق رفت؛ تا زمانی که او به محل استقرار خود در پایتخت سوریه رسید، عکاسان و فیلمبرداران در قرنطینه قرار داشتند و بعد از آنکه پیغام فرمانده رسید، اطلاعرسانیهای محدود و سپس خبررسانی وسیع صورت گرفت.
سفری که «رأی الیوم» آن را اینگونه روایت کرد: «استقبال ایران از بشار اسد و لبخندهای گرمی که توسط دوربینها ضبط شد، یک صحنه استثنایی یا تصویر سیاسی عجیبی به نظر نمیرسد؛ چرا که آنچه دو کشور ایران و سوریه را به هم پیوند میدهد، بسیار عمیقتر از دوستی یا رابطه دو همسایه نزدیک است. در اینجا صحبت از استحکام روابط ائتلاف راهبردی بین دمشق و تهران است که در نتیجه جنگ سوریه حاصل شد و در پی آن، دو طرف خوانش عمیق و مشترکی از اتفاقات سوریه در طول هشت سال گذشته دارند. حال باید گفت این سفر نه فقط برای رساندن پیامهای سیاسی به دشمنان، بلکه با هدف بررسی مرحله آینده، چالشها، موانع و راه حلها انجام شد.» پیروزی راهبردی دیگری برای محور مقاومت رقم خورده بود./فارس
هدایت شده از آخرین خبر
🔺«رئیسی» جانشین «شاهرودی» شد
🔹سید ابراهیم رئیسی با 42 رای به عنوان نایب رئیس نخست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد
🔹آیت الله آملی لاریجانی با 29 رای و آیت الله فاضل با ۵ رای دیگر کاندیداهای نایب رییسی نخست مجلس خبرگان رهبری بودند/ ایسنا
@Akharinkhabar
🌸روحانی درباره ابراهیم رئیسی، همدان، ۱۸ اردیبهشت ۹۶:
«در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند»
روحانی ۲۰ ماه بعد انتصاب حجت السلام رئیسی را به ریاست قوهقضاییه را تبریک گفت و از ایشان به عنوان مورد «اعتماد رهبر» و «مدیریت شایسته» او در مسئولیتهای پیشین در قوه قضائیه عنوان کرد! 😳😐
چنین آدمهایی که به خاطر ۴ تا دونه رای بیشتر شرافتشون رو میفروشن مطمئنا اگر لازم باشه برای رسیدن به قدرت کشورشون رو هم میفروشن ...
#حقیقت_تلخ
فیلم راببینید
باسلام خدمت استاد معلمی,یک انتقاد و پیشنهاد, چرا در انتخابات شهر های پر جمعیت حق انتخاب تعداد بیشتری کاندیدا را دارند که این باعدالت سازگار نیست ومردم را به سمت شهر های بزرگ می کشاند,پیشنهاد من این است همه حق انتخاب مساوی داشته باشند و افرادی که بیشترین رای را می آورند انتخاب ویا مثل منطقه بندی شهرداری ها,در انتخابات شهرها منطقه بندی و نامزد هر منطقه مشخص تا حق رای مساوی شود.متشکرم
پاسخ :
سلام علیکم
سلام چون نمایندگان ازطرف مردم درمجلس قانون وضع می کنندونظارت بر اجرای قانون دارندبنابراین نسبت جمعیت درهرشهرباتعدادنماینده آن شهربایدتنظیم شود من نظرم بانظرشما تفاوت دارد در قانون اساسی برای هرده هزارنفریک نماینده درنطرگرفته است و این به عدالت نزدیک تراست تااینکه شهرده هزارنفری ۵نماینده وشهردومیلیون نفری هم ۵نماینده اما بحث منطقه ای که فرمودیدبه قابل بررسی است ضمن اینکهوظیفه نماینده وضع قانون و نظارت بر اجرای قانون است ومسائمه داخلی شهرها به عهده ادادان و شورای شهروشهرداری هاست نه نماینده مجلس
موفق باشید
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سلام آقای معلمی
آیا آقای رئیسی، آیت الله هستندیاحجت الاسلام؟
اگر آیت الله نیستند، آیا میتوانند نائب رئیس نخست مجلس خبرگان باشد؟
🔴 حجتالاسلام یا آیتالله !؟
پاسخ :
🔻 اخیراً دوباره بحث حجتالاسلام و آیتالله درباره آقای #رئیسی مطرح شد، لازم دیدم نکاتی رو بگم:
1⃣ در تاریخ شیعه تقریبا هیچ (شما بخوانید هیچ) قاعدهای برای این القاب وجود نداشته. بزرگترین علمای اسلام به اسم شیخ و سید و شهید و ... مطرح بودن. مثل شیخ طوسی، شیخ انصاری، سیدمرتضی و شهید اول و ثانی. بعضی القاب تقریبا اختصاصی بودن؛ مثلا وقتی توی فقه میگن «آیتالله»، مخصوص علامه حلی است یا «شیخالطائفه» مخصوص شیخ طوسی و «شیخ اعظم» مخصوص شیخ انصاری است.
2⃣ تا قبل از ۷۰ _ ۶۰ سال پیش هنوز القاب به همین صورت به کار میرفت. مثلا موسس حوزه آشیخ عبدالکریم بود و فقیه تهران شیخ فضلالله نوری یا سیدضیاء عراقی و آسیدابوالحسن اصفهانی که مرجع عام شیعیان نیز بود.از حدود ۶۰ سال پیش و به صورت عرفی این رویه به وجود آمد که به مراجع آیتالله العظمی، به افراد مجتهد و مدرس درس خارج جاافتاده در حوزه علمیه، آیتالله، به طلاب درس خارج، حجتالاسلام و المسلمین و به طلاب سطح، حجتالاسلام گفته شود.
3⃣ در بین این رویهها نکات دیگری هم وجود داشت: مثلا اینکه یک مرجع تقلید، مرجع تقلید دیگر را آیتالله العظمی نمیخواند یا از به کار بردن یک عبارت نمیتوان دریافت که فردی مجتهد است یا نه.
🔺 از عبارات امام خمینی و رهبر انقلاب مشخص است که ایشان مراجع و علمای بزرگ حوزه را آیتالله و غیر آن را حجتالاسلام میخواندهاند. مثلا با اینکه شرط ریاست دیوانعالی کشور و دادستانی کل کشور، اجتهاد بوده، اما امام خمینی شهید بهشتی و آقای موسوی اردبیلی را حجتالاسلام خطاب کردهاست.
4⃣ متاسفانه این القاب در برخی موارد رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است. مثل علامه خواندن سیدحسن خمینی توسط هاشمی یا تلاش برخی افراد برای آیتالله شدن در رسانهها به جای آیتالله شدن در حوزه!
💢 برخی تلاش کردند از عبارت حجتالاسلام رئیسی در حکم رهبری برداشت کنند ایشان مجتهد نیست که این حرف اشتباه است: زیرا آقای رئیسی سمتهایی داشتهاند که شرط آن اجتهاد بوده، مثل دادستانی کل کشور یا عضویت در خبرگان و همچنین شرط ریاست قوه قضاییه بر اساس اصل ۱۵۷ قانون اساسی #اجتهاد است
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
1/ بیانات رهبرانقلاب در ابتدای درس خارج فقه 12 اسفند97، درباره صفتهای برجسته اخلاقی منتشر شد: آنچه به ما داده میشود، از همه مکارم، از همه خوبیها از طرف خداست/ گاهی یک صفت خوبی در پدر هست، در پسر نیست. اینکه حالا میگویند ژن یا ژنِ [خوب]! خیلی اعتباری ندارد/ اینجور نیست که موقعیت اجتماعی هم تأثیر داشته باشد؛ نه. گاهی یک صفت خوبی در فرد زیردست ما هست که در ما نیست؛ یعنی او بالاتر از ما است.
🔴چرا اختلاسگران برای فرار کانادا را انتخاب میکنند! (بخونید حتما)
یک تحلیل گر سیاسی باید این پرسش را مطرح کند که چرا از میان نزدیک به ۲۰۰کشورجهان کانادا مقصد اختلاسگران ایران است؟
پاسخ به این پرسش از نگاه عوام شاید این باشد که کانادا کشور مهاجرپذیر و دارای امکانات رشد و سرمایه گذاری است. اما بسیاری از کشورهای جهان نیز همین ویژگی را دارا هستند. پس چرا کانادا؟
روش استعمار انگلیس در ایران بسیار پیچیده و پر از راز و رمز است اما این رازها از نگاه یک تحلیل گر زیرک پنهان نمی ماند. بیشتر اختلاسهای کلان و میلیارد دلاری در کشور ما با چراغ سبز لندن و پشتیبانی عناصر نفوذی در سیستم انجام میشود. برای یک اختلاس بزرگ میلیارد دلاری مجموعه ای از عوامل اطلاعاتی "ام آی سیکس" و عوامل داخلی همکاری میکنند تا سرانجام این رقم بزرگ اختلاس سر از بانکهای کانادا و نهایتا انگلیس درآورند!!!! این تازه ترین روش استعمار انگلیس در ایران است. آنها به کسانی که در مسندهای حساس مالی و اقتصادی و سیاسی قرار دارند تابعیت و شهروندی بریتانیا را میدهند داشتن گذرنامه بریتانیایی یا کانادایی یکی از شرایط مهم یک اختلاس موفق با پشتیبانی لندن است!!! در این چندساله میلیاردها دلار از سرمایه و ثروت مردم ایران به بانکهای امپراتوری بریتانیا سرازیر شده است. چرا کانادا؟
بسیاری از مردم عادی نمیدانند که کانادا کشوری مستقل نیست و جزوی از خاک امپراتوری پهناور انگلیس است. پادشاه انگلیس پادشاه کانادا نیز به شمار میرود و فرماندار کانادا توسط ملکه الیزابت تعیین میشود. استرالیا، کانادا، نیوزلند و بسیاری از کشورهای جهان اکنون جزوی از ممالک پادشاهی انگلیس به شمار میایند و زیر نام کشورهای همسود یا مشترک المنافع شناخته میشوند. تمام قوانین این کشورها باید به تایید نظر ملوکانه شاه انگلیس برسد اگرنه هیچ ارزشی نخواهند داشت.
بانکهای کانادا و لندن روابط بسیار نزدیک و تنگاتنگی باهم دارند و با یک امپراتوری مالی اداره میشوند. بنابراین تزریق پول های بادآورده به نظام بانکی کانادا یعنی تزریق پولهای ملت ایران به نظام مالی امپراتوری بریتانیا اینگونه است که انگلیس بدون شلیک حتی یک گلوله تنها با نفوذ دادن عناصر دوتابعیتی خودفروخته اش در جاهای حساس نظام ایران در حال چپاول ایران است و دعوا سر دوتابعیتی بودن در کشور ما به همین علت است. وقتی تابعیت دوم میگیرید در بسیاری مواقع قسم میخورید که منافع کشور دوم برای شما در اولیت باشد. سوال اینجاست که آیا به راستی برخی ایرانیان در یک سیستم برده داری انگلیسی تبدیل به برده های پادشاه بریتانیا شده اند و ما در حال حاضر مورد هدف استعماری انگلیس هستیم!
پول هایی که میبایست در زیرساختهای عمرانی کشور به صورت وام به صاحبان صنایع و مشاغل پرداخت شود به جیب شهروندان انگلیسی و کانادایی عضو امپراتوری بریتانیا میرود. شاید انگلیس در خواب هم نمی دید که بتواند روزی یک کشور ثروتمند همچون ایران را بدون جنگ و هزینه نظامی، مورد اهداف استعماری خویش قرار دهد! درآینده و با سخت تر شدن اوضاع نگران گریز خودفروخته ها و پولهای بیشتری به سوی سرزمین های پادشاهی بریتانیا بویژه کانادا خواهیم بود!!! و کادانا از قوانینی که بتوان این اختلاس گران را دستگیر کرد و به آغوش وطن بازگرداند تبعیت نمیکند و امکان بازگرداندن این افراد وجود ندارد زیرا دوتابعیتی بودن این افراد سبب میشود تا مورد پشتیبانی کشورهای استعماری مانند کانادا و انگلیس قرار گیرند! همانگونه که محمود رضا خاوری با خیال آسوده میلیاردها دلار از پول ملت ایران را در نظام مالی امپراتوری بریتانیا تزریق کرد و هرگز مورد پیگرد قرارنگرفت. انگلیس، روباه پیر
⁉️چرا رهبر کاری نمی کند ؟؟🌷
🔴 حتماً شنیده اید که عده ای در جامعه، هرکار که دلشان بخواهد میکنند و در آخر میگویند، چرا رهبر کاری نمیکند ؟؟
☑️و اما جواب دندان شکن !
🔴 در قرآن کریم آیات استراتژیکی وجود دارد که با واژه "إِنَّ " به معنی "همانا"، این است و غیر از این نیست،شروع میشود !
🔴 إنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم !
🔴 طبق اندیشه ی قرآن از محالات است که قومی به راه جنوب بروند و آرزوی رسیدن به شمال را داشته باشند !
🔴 اینکه رهبر مملکت قبل از انتخابات ریاست جمهوری با صدای رسا خطاب به مردم میگوید :
🔴کسانی سر کار بیاورید که اهل استقامت، اهل ایستادگی باشند؛ زرهی پولادین از یاد خدا بر تن داشته باشند !
🔴بیست و چهار میلیون نفر به حسن روحانی ای رای میدهند که میگوید سانتریفیوژ باید بچرخد، چرخ زندگی مردم هم باید بچرخد !
با دروغ و فریب وعده میدهد که ۹۰ روزه همه مشکلات را برطرف میکند یا میگوید همه مشکلات به رفع تحریم وابسته است و مردم هم خیلی راحت باور میکنند در صورتی که رهبری بارها فرمودند فشار تحریم با اتکا به ظرفیت های درون کشور و اقتصاد مقاومتی برطرف میشود
🔴 چرا رهبر کاری نمیکند ؟؟
🔴آیا حسن روحانی که آمریکا را کدخدای جهان میداند، زرهی پولادین از یاد خدا بر تن داشت ؟؟
🔴آیا اختلاس ها ، فساد ها ، ناتوانی ها در رفع مشکلات ، آلودگی هوا ، بیکاری ، رکود و ... همش به خاطر رهبری و تحریم هاست یا ناتوانی دولت روحانی؟ دولتی که مردم با رای شون انتخاب کرده اند
🔴وقتی رهبر انقلاب قبل از انتخابات خبرگان، علناً میفرمایند :
" رادیو انگلیس دارد به مردم دستور میدهد که به کی رای بدهند ! مردم خلاف خواسته انگلیس عمل کنند ! "
🔴 و از کنسرت ابی تا استیج گوگوش، خاوران تا نیاوران متحد میشوند تا منویات ملکه انگلیس اجرا شود و «مصباح و یزدی و جنتی» انتخاب نشوند ! و هاشمی که میگوید : موشک نمیخواهیم، رای اول تهران میشود !
🔴 چرا رهبر کاری نمیکند ؟؟
🔴 وقتی رهبر مملکت قبل از انتخابات مجلس میگوید : " اگر حاميان اشرافی گری وارد مجلس شوند، کشور را بدبخت میکنند ! " و مردم تهران تمام قد، صفر تا صد، به لیست امیدی رای میدهند که فاطمه حسینی، دختر صفدر_حسینی، مدیر نجومی بگیر معروف دولت عضو آن است !
که ماهانه پنج میلیون تومان از بیت المال فقط حق فراغت اولاد میگرفت ! و از تریبون مجلس با کمال وقاحت به دفاع از نجومی بگیران میپردازند !
🔴 چرا رهبر کاری نمیکند ؟؟
" خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه خودشان تغییر دهند ! "
🔴 رهبر کاری نمیکند چون اکثریت شما تصمیم گرفته اید،انتخاب کرده اید که روحانی و ظریف برایتان کاری کند!
🔴پس بچشید طعم تلخ حقوق های نجومی و رکود و بازرسی اجنبی از مملکت و اختلاس هشت هزار میلیاردی و نابودی صنعت راهبردی هسته ای و حاکمیت اشراف بر مردم را ، آلودگی هوا ، بیکاری و صدها مشکل دیگر را
آیه قرآن؛
✨«إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بانفسهم.»
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه خودشان تغییر دهند
💥همه مشکلات پابرجاست مگر وقتی که انتخابهای درست انجام بدیم!!💥
✅ان شاء الله در انتخابات بعدی و دیگر انتخابات با حضور فعال در پای صندوق رای و انتخاب فردی انقلابی ، متدین ، با بصیرت و فهم و درک بالا و صادق وضعیت مون را به نحو احسن تغییر دهیم و گرنه وضعیت مان را تا ما کاری نکنیم و درست انتخاب نکنیم بهتر که نخواهد شد بدتر هم میشود.💐
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از صدای مردم
🔴درگيری محافظان #محمود_احمدی_نژاد با یگان ویژه مستقر در ورزشگاه آزادی
🔹محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق روز گذشته با حضور در ورزشگاه آزادی حاشیه ساز شد و زمانی که قصد داشت در میان تماشاگران و خارج از جایگاه ویژه قرار بگیرد با ممانعت یگان ویژه رو به رو شد و بین ماموران حفظ نظم ورزشگاه و محافظان احمدی نژاد درگیری ایجاد شد.
🔹احمدی نژاد پیش چشم ناظران کنفدراسیون آسیا از منطقه غیر مجاز وارد جایگاه تماشاگران شد.
🔹محافظان احمدی نژاد رفتار مناسبی با ماموران یگان ویژه و حراست ورزشگاه نداشتند./باشگاه خبرنگاران
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد 👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
سلام استاد ــ این قضیه حرام شدن گوشت ب نقل ایت الله مصباح شبهه کردند ... ممنونم اگر پاسخی دهید؟
و میگویند چرا مراجع نمیگویند بانک ربا هست تا پلمپش کنند؟
پاسخ
سلام علیکم متاسفانه یک بی اخلاقی رسانه ای است که برخی روزنامه های اصلاح طلب انجام داده اند که سابق هم دارد برای اثبات این دروغ گویی عین صحبت آیت الله مصباح رادرپیام زیربرایتان می فرستم خودتان گوش کنید و قضاوت کنید انتشاردهید
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✅ مقام معظم رهبری:
یک نفر مثل آقای مصباح یزدی مورد هجوم تبلیغاتی قرار میگیرد؛ حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم، هر جایی که باشد، دشمن آنجا را زود تشخیص می دهد، چون حسابگر است...
(۸۹/۲/۶)
💠 مصباح، چراغ راه...
1⃣ امام خمینی (ره): اگر چنانچه آمریکا از ما تعریف کند و روزنامه های آمریکا از ما تعریف کنند آن وقت است که مردم باید بگویند قضیه چیست؟ یک قضیه ای است که دارند تعریف میکنند...
(صحیفه امام، ج۹، ص۵۲۷)
2⃣ رهبر معظم انقلاب: لازمه مراقبت این است که اگر دشمن از فلان گروه یا فرد تعریف میکند،
بیدرنگ ابراز بیزاری و در مقابل او موضعگیری شود... اگر دشمن از شما تعریف کرد، در رفتار و کارهای خود تردید کنید، این دستورالعمل انقلاب است. (بیانات معظمله در دیدار مردم نجفآباد، ۹۴/۱۲/۵.)
3⃣ شهید همت: هر زمان راه را گم کردید، نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میزند، همان جبهه خودی است.
🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از محمود معلمی
📎🔹️بیانیه پایانی خبرگان:
پیوستن جمهوری اسلامی به پالرمو و CFT خطای استراتژیک است
🔸مجلس خبرگان رهبری در بیانیه پایانی خود تاکید کرد که پیوستن جمهوری اسلامی به کنوانسیونهای بینالمللی مانند پالرمو، CFTو غیره اگر به قصد گرفتن بهانه از دشمن باشد، خطای استراتژیک محسوب میشود.
▫مجلس خبرگان رهبری در پایان ششمین اجلاسیه پنجمین دوره خبرگان رهبری در بیانیهای تصریح کرد : انقلاب اسلامی، پس از چهل سال بالندگی و سرافرازی وارد «دوّمین مرحله خودسازی، جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است» و الگوی موفق مردمسالاری دینی، عدالتخواهی و «ایستادگی روزافزون در برابر زورگویان و مستکبران جهان» را ارائه داده است. از این رو، بر تلاش همگان به ویژه نخبگانِ جوان و مؤمنِ انقلابی برای تحقق هر چه بیشتر گفتمان تمدنیِ انقلاب اسلامی و سایر موارد مذکور در بیانیه مهم و راهبردی رهبری در گام دوم انقلاب تاکید میشود و لازم است این بیانیه به عنوان یک سند بالادستی نظام اسلامی مورد توجه عملی قرار گیرد و برنامههای لازم برای عملیاتی ساختن آن تدبیر شود.
در بخشی از این بیانیه آمده است : هم اکنون در اقتصاد ایران مشکلاتی وجود دارد که با تقویت نگاه به درون، مدیریت جهادی و خودباوری، همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی بدون داشتن رویکرد برونگرایی، میتوانیم آنها را حل کنیم و مهم تر از همه فعالسازی دیپلماسی اقتصادی علیالخصوص نسبت به همسایگان، باید کشور را در برابر تحریم ها مقاوم تر نموده و جایگاه منطقهای جمهوری اسلامی را ارتقاء بخشیم.
▪️خبرگان ملت در بیانیه خود همچنین تاکید کردند : « پیوستن جمهوری اسلامی به کنوانسیونهای بینالمللی مانند پالرمو، CFTو غیره اگر به قصد گرفتن بهانه از دشمن باشد، خطای استراتژیک محسوب میشود؛ مجلس خبرگان رهبری، با تأکید بر لزوم عدم انفعال و رعایت اصول عزت، حکمت، مصلحت و تهدیدزدایی در عرصه تعامل بین المللی، از قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام میخواهد نسبت به نفی سلطه و خطر نفوذ بیگانگان در حوزه تعاملات استراتژیک مالی و غیر مالی جمهوری اسلامی با همپیمانان خود دقت لازم را مبذول دارند و مراقب توطئه های دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشند.»
در این بیانه همچنین تاکید شده است : مسأله قدس شریف همچنان مسأله اول جهان اسلام است و توطئهها و جنگآفرینی آمریکای جنایتکار در کشورهای مسلمان عراق، سوریه، افغانستان، یمن، بحرین و لبنان را محکوم کرده بر تحکیم روابط استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق و سایر همسایگان تاکید میکنیم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
"مرد نامرئی"مذاکرات هستهای: خروج از برجام تحریمهای آمریکا را تضعیف خواهد کرد
🔹قائم مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا که بابت نقشش در راهاندازی کانال مخفیانه مذاکره با ایران «مرد پشتپرده» یا «مرد نامرئی» مذاکرات هستهای لقب گرفته، درباره تبعات منفی اقدام آمریکا در خروج از توافق هستهای بر روی نظام تحریمهای آمریکا هشدار داد.
@jaarchi
هدایت شده از محمود معلمی
🔴✅مهم
پیام علامه حسن زاده آملی به تمام حاضرین در دنیای مجازی
...پیام ۱۲ گانه حضرت علامه حسن زاده آملی به تمام حاضرین در دنیای مجازی را مطالعه بفرمایید.
...مرکز رسانه ای بیان پیام علامه حسن زاده آملی به تمام حاضرین در دنیای مجازی را به مخاطبین عزیز تقدیم می دارد:
1 - حق را با یاد کردن و تکرار کردنش زنده کنید.2 - باطل را با ترک کردنش نابود کنید.3 - از تصاویر حرام و غیرشرعی پرهیز کنید.
4 - از بحثهای بیهوده بپرهیزید.
5 - از جوکهایی که دین و عبادات و مقدسات و اشخاص و ملتها و قومیتها را مسخره میکند، بپرهیزید.
6- مصدر نقل شایعات نباشید و قبل از نقل و انتشار هر حدیث یا روایت یا داستان و خبری از صحت آن مطمئن شوید.
7- بگذارید آن کلامی که میفرستید بهنفع شما گواهی دهد نه علیهتان.
8- خودتان را کلید خیر و قفل شر قرار دهید.
9- هر متنی و پیامی که میفرستید بهمنزله تأیید و با امضای شماست. نگو که به من رسیده و کپی کردهام.
10- تمام سعی خودتان را برای استفاده بهینه از این تکنولوژی به کار بگیرید و از آن برای دعوت الی اللّه و امر به معروف و نهی از منکر و آموزش مسائل دینی و فرهنگی و علمی و آموزشی استفاده کنید یعنی بهعنوان یک اصلاحگر بهتمام معنا، و نیت خودتان را درست و خالصانه کنید.
11- برای بیان حق مجاملات و رودربایستی را کنار بگذارید٬ دین و حق بر هر چیز مقدم و شایستهتر هستند.
12- تصویر پروفایل شما و پیامهایتان معرف شخصیت شماست.
با سلام
جلسه هم انديشي و تحليل سياسي باحضور
استاد معلمي
پيرامون مسائل روز
درتاريخ ۹۷/۱۲/۲۳جمعه راس ساعت8صبح
مکان:بلوارتوحيد-بن بست شماره 7 -دفتر نماينده مردم خميني شهردرمجلس شوراي اسلامي
⚠️پست ویژه⚠️
🔻سقوط و فساد اعتقادی رئیس فرقه منحرف بهار
احمدی نژاد درسراشیبی سقوط
احمدی نژاد: «ما اصلا حکومت دینی نداریم. این واژه ای غلط و من درآوردی است. دین برای رهایی انسان آمده است، نه برای حاکمیت بر انسان. دین که نیامده خودش را غلبه دهد...ما حکومت دینی نداریم؛ بلکه هدایت دینی، کمال آفرینی دینی و ارزشهای دینی داریم. حکومتی داریم که اسمش را حکومت دینی می گذاریم. پیروان ادیان گوناگون آمده اند و برای خودشان تعریفی دارند. البته به این معنی نیست که باید این را به دیگران تحمیل کنیم. به محض اینکه تصمیم به تحمیل گرفتیم، اینجا دیگر ربطی به حقیقت دین ندارد. این نفسانیات ماست که زیر تابلوی دین آمده است.»
🔻جواب قاطع امام خمینی (ره) به افراد منحرفی که حکومت دینی را نفی می کنند
🌸امـام خـمـیـنـے (ره):
🔸همین طور سایر انبیا و آن چیزی که از همه مشهودتر است. حضرت رسول - سلام الله علیه- است که آمد و تشکیل اداره داد، تشکیل حکومت داد.
🔹این معنایش این است که کار دارند به حکومت، در سیاست کار دارند. و تشکیل حکومت دادن جز این است که دخالت در سیاست است و وارد شدن در عرصه سیاست است؟
🔸 بنا بر این این مسئلهای را که در بین مسلمین همین طور تزریق کردند تا حتی بعض از خواص هم به این معنا اعتقاد پیدا کردند که شما بروید سراغ مسجد، ما هم میرویم سراغ حکومت، این برای این بود که این طور به سر ما بیاورند. این طور به سر همه مسلمین بیاورند که دارید مشاهده میکنید.
⚠️آنکه می گوید دین از سیاست جداست، تکذیب خدا را کرده است تکذیب رسول خدا را کرده است، تکذیب ائمه هدی را کرده است.
19 آبان 1366
🇮🇷 #کربلا_کربلا آسمانی شد
🔹سلام و درود الهی بر روح حاج اکبر شریعت، خالق یکی از ماندگارترین مداحی های دوران دفاع مقدس که امروز آسمانی شد. #حال و نَفَس او چقدر دیدنی و عرشی است...
👈پ.ن : او بالاخره چند ماه پیش به زیارت #کربلا مشرف شد.
درکلیپ زیرمداحی اوراببینید
سلام سئوالاتی درخصوص قوه قضائیه از اینجانب شده که جهت اطلاع اعضای کانال پاسخ آنهارا محضرشمادرج می کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
ایام رجب رو تبریک عرض میکنم و آرزوی توفیق برای همه عزیزان دارم
همچنین آرزوی توفیق برای ریاست جدید قوه قضائیه آقای رئیسی داریم
سئوال نظرشمادرباره قوه قضائیه چیست؟
پاسخ:
قوه قضائیه با سه دسته مشکل روبرو است که باید به آن ها توجه داشت
1. قوه قضائیه برای اصلاح قوانین باید لایحه راازطریق دولت به مجلس ارائه کند و اگر مجلس تصویب کرد میتواند اجرا کند و این خود یک مشکل است
2. مسئله بودجه: بودجه آن به دولت وصل است و اگر دولت به هر دلیلی همکاری نکند قوه قضائیه با مشکلات جدی مواجه خواهد شد
3. مسئله سوم ساختار آن است که نیاز به اصلاح دارد و چون آقای رئیسی خود سابقه طولانی در قوه قضاییه دارد بهتر از قبلی ها می تواند اقدام کند
سئوال : نظر شما درخصوص انتصاب آقای رئیسی برای ریاست قوه قضائیه چیست؟
پاسخ :
آقای رئیسی دو ویژگی دارد که در روسای قبلی نبود. یکی سابقه ایشان در قوه قضاییه که از ابتدای انقلاب در جایگاه های مختلف حضور داشته است. و دوم اینکه روسای قبلی فقیه بودند ولی حقوقدان نبودند، اما آقای رئیسی هم فقیه است هم حقوقدان دانشگاهی و این مسئله به موفقیت ایشان بیشتر کمک میکند ولی
نباید انتظارات از آقای رئیسی را بالا برد زیرا بخش زیادی از موفقیت قوه قضائیه نیاز به همکاری دو قوه دیگر دارد ولی متاسفانه دو قوه ی دیگر را ما خیلی همسو با ایشان نمیبینیم و امیدواریم در آینده این موضوع حل شود
سئوال : آقای رئیسی چه برنامه ای برای اداره این قوه به مقام معظم رهبری داده اند ؟
پاسخ :
برنامه ای که آقای رئیسی به آقا دادند منتشر نشده است ولی قسمتی از آن را امروز در معارفه گفتند. شاید در آینده بخش هایی از آن رسانه ای بشود
در صحبت هایتان پرسیدید قضیه بابک زنجانی چه شد؟
پاسخ :
در دادگاه بدوی محکوم به اعدام شده است ولی به دلیل اینکه اطلاعات زیادی از اموال ایشان برای مسئولین مربوطه روشن نشده لذا پیگیر هستند تا همه اطلاعات کامل شود و بعد حکم اجرا شود و این اطلاعات بخشی از آن مربوط به خارج از کشور است که بنابه گفته سخنگوی قوه قضائیه همکاری بیشتر وزارت خارجه رامی طلبدوشایدپس ازآن اجراشود
در صحبت های دوستان بود که آقای رئیسی را جلاد معرفی میکند چرا آقا ایشان را انتخاب کرد؟
پاسخ :
اگر قرار باشد رهبری هم تحت تاثیر اتهامات و تهمت های بی اساس قرار بگیرد که در این جایگاه نباید باشد بلکه رهبری باید واقعیات و حقایق را ببیند و تصمیم بگیرد.لذا اتهاماتی که در دوره نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ناجوانمردانه به آقای رئیسی زده شد دروغ محض بود به طور مثال بحث اعدام های سال 67 که به آقای رئیسی نسبت داده شد اولا که اعدام منافقین قاتلی بود که فرزندان این ملت را به شهادت رسانده بودند. ثانیا آقای رئیسی نه قاضی این دادگاه ها بود و نه حکمی را صادر کرد بلکه قاضی دادگاه حکم این ها را صادر کرد. اعضای هیئتی که امام مشخص کردند برای بررسی پرونده منافقین آقایان خوئینی هادادستاکشور از لیدر های جریان اصلاح طلب. آقای آرمین رئیس زندان های کشور و باز از لیدرهای جریان اصلاح طلب. آقای پورمحمدی وزیر دولت یازدهم آقای روحانی و یکی از آن ها هم آقای رئیسی از قوه قضائیه بودند. حال سوال این است چرا نامی از اصلاح طلبان برده نمی شود؟ و فقط نام آقای رئیسی مطرح میشود؟
و این هیئت به دستور حضرت امام خمینی(ره)تشکیل شدکه نقشی در محاکمه و اعدام نداشت و صرفا پرونده را در اختیار قاضی دادگاه قرار دادند
سئوال:
دوستان پرسیدند که پول هایی که از اختلاس گرها گرفته میشود کجا میرود؟
ظاهرا به خزانه دولت برمیگرد
سئوال:
اشاره کردید به بابک زنجانی سازها
بله حرف درستی است و ازقول مقام معظم رهبری هم نقل است: با کسانی که امثال بابک زنجانی ها را ایجاد میکنند باید برخورد شود که امیدواریم که در زمان آقای رئیسی این اتفاق بیفتد ولی گناه امثال بابک زنجانی ها هم جای خودش هست
آیا آقای رئیسی باآقازاده ها برخورد می کند؟
پاسخ:
امیدواریم که جلوی آقا زاده ها بایستند ولی پیشگیری بهتر از برخورد است که قوه مجریه و مقننه نقش اول رادارند
سئوال؛
اشاره کردید ایشان میتوانند جلوی فساد بایستند :
پاسخ:
اراده جدی دارند ولی قطعا همکاری دو قوه و همراهی مردم را می خواهد و امیدواریم مردم تحت تاثیر جو سیاسی و تهمت ها قرار نگیرند
در پایان از همه عزیزان هم تشکر میکنم و هم آگاهی بخشی و روشنگری را وظیفه خود بدانند و نگاه واقع بینانه، منصفانه داشته باشند و تحت تاثیر شایعات قرار نگیرند
با توجه به این که دیر وقت است ان شاء الله اگر وقتی باشد بعدا در خدمتتان خواهم بود
خدانگهدار
سلام سئوالاتی درخصوص قوه قضائیه از اینجانب شده که جهت اطلاع اعضای کانال پاسخ آنهارا محضرشمادرج می کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
ایام رجب رو تبریک عرض میکنم و آرزوی توفیق برای همه عزیزان دارم
همچنین آرزوی توفیق برای ریاست جدید قوه قضائیه آقای رئیسی داریم
سئوال نظرشمادرباره قوه قضائیه چیست؟
پاسخ:
قوه قضائیه با سه دسته مشکل روبرو است که باید به آن ها توجه داشت
1. قوه قضائیه برای اصلاح قوانین باید لایحه راازطریق دولت به مجلس ارائه کند و اگر مجلس تصویب کرد میتواند اجرا کند و این خود یک مشکل است
2. مسئله بودجه: بودجه آن به دولت وصل است و اگر دولت به هر دلیلی همکاری نکند قوه قضائیه با مشکلات جدی مواجه خواهد شد
3. مسئله سوم ساختار آن است که نیاز به اصلاح دارد و چون آقای رئیسی خود سابقه طولانی در قوه قضاییه دارد بهتر از قبلی ها می تواند اقدام کند
سئوال : نظر شما درخصوص انتصاب آقای رئیسی برای ریاست قوه قضائیه چیست؟
پاسخ :
آقای رئیسی دو ویژگی دارد که در روسای قبلی نبود. یکی سابقه ایشان در قوه قضاییه که از ابتدای انقلاب در جایگاه های مختلف حضور داشته است. و دوم اینکه روسای قبلی فقیه بودند ولی حقوقدان نبودند، اما آقای رئیسی هم فقیه است هم حقوقدان دانشگاهی و این مسئله به موفقیت ایشان بیشتر کمک میکند ولی
نباید انتظارات از آقای رئیسی را بالا برد زیرا بخش زیادی از موفقیت قوه قضائیه نیاز به همکاری دو قوه دیگر دارد ولی متاسفانه دو قوه ی دیگر را ما خیلی همسو با ایشان نمیبینیم و امیدواریم در آینده این موضوع حل شود
سئوال : آقای رئیسی چه برنامه ای برای اداره این قوه به مقام معظم رهبری داده اند ؟
پاسخ :
برنامه ای که آقای رئیسی به آقا دادند منتشر نشده است ولی قسمتی از آن را امروز در معارفه گفتند. شاید در آینده بخش هایی از آن رسانه ای بشود
در صحبت هایتان پرسیدید قضیه بابک زنجانی چه شد؟
پاسخ :
در دادگاه بدوی محکوم به اعدام شده است ولی به دلیل اینکه اطلاعات زیادی از اموال ایشان برای مسئولین مربوطه روشن نشده لذا پیگیر هستند تا همه اطلاعات کامل شود و بعد حکم اجرا شود و این اطلاعات بخشی از آن مربوط به خارج از کشور است که بنابه گفته سخنگوی قوه قضائیه همکاری بیشتر وزارت خارجه رامی طلبدوشایدپس ازآن اجراشود
در صحبت های دوستان بود که آقای رئیسی را جلاد معرفی میکند چرا آقا ایشان را انتخاب کرد؟
پاسخ :
اگر قرار باشد رهبری هم تحت تاثیر اتهامات و تهمت های بی اساس قرار بگیرد که در این جایگاه نباید باشد بلکه رهبری باید واقعیات و حقایق را ببیند و تصمیم بگیرد.لذا اتهاماتی که در دوره نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ناجوانمردانه به آقای رئیسی زده شد دروغ محض بود به طور مثال بحث اعدام های سال 67 که به آقای رئیسی نسبت داده شد اولا که اعدام منافقین قاتلی بود که فرزندان این ملت را به شهادت رسانده بودند. ثانیا آقای رئیسی نه قاضی این دادگاه ها بود و نه حکمی را صادر کرد بلکه قاضی دادگاه حکم این ها را صادر کرد. اعضای هیئتی که امام مشخص کردند برای بررسی پرونده منافقین آقایان خوئینی هادادستاکشور از لیدر های جریان اصلاح طلب. آقای آرمین رئیس زندان های کشور و باز از لیدرهای جریان اصلاح طلب. آقای پورمحمدی وزیر دولت یازدهم آقای روحانی و یکی از آن ها هم آقای رئیسی از قوه قضائیه بودند. حال سوال این است چرا نامی از اصلاح طلبان برده نمی شود؟ و فقط نام آقای رئیسی مطرح میشود؟
و این هیئت به دستور حضرت امام خمینی(ره)تشکیل شدکه نقشی در محاکمه و اعدام نداشت و صرفا پرونده را در اختیار قاضی دادگاه قرار دادند
سئوال:
دوستان پرسیدند که پول هایی که از اختلاس گرها گرفته میشود کجا میرود؟
ظاهرا به خزانه دولت برمیگرد
سئوال:
اشاره کردید به بابک زنجانی سازها
بله حرف درستی است و ازقول مقام معظم رهبری هم نقل است: با کسانی که امثال بابک زنجانی ها را ایجاد میکنند باید برخورد شود که امیدواریم که در زمان آقای رئیسی این اتفاق بیفتد ولی گناه امثال بابک زنجانی ها هم جای خودش هست
آیا آقای رئیسی باآقازاده ها برخورد می کند؟
پاسخ:
امیدواریم که جلوی آقا زاده ها بایستند ولی پیشگیری بهتر از برخورد است که قوه مجریه و مقننه نقش اول رادارند
سئوال؛
اشاره کردید ایشان میتوانند جلوی فساد بایستند :
پاسخ:
اراده جدی دارند ولی قطعا همکاری دو قوه و همراهی مردم را می خواهد و امیدواریم مردم تحت تاثیر جو سیاسی و تهمت ها قرار نگیرند
در پایان از همه عزیزان هم تشکر میکنم و هم آگاهی بخشی و روشنگری را وظیفه خود بدانند و نگاه واقع بینانه، منصفانه داشته باشند و تحت تاثیر شایعات قرار نگیرند
با توجه به این که دیر وقت است ان شاء الله اگر وقتی باشد بعدا در خدمتتان خواهم بود
خدانگهدار
سلام استادمعلمی
لطفا این سئوال راپاسخ دهید
آیت الله وحید در درس خارج فقه شون در ۲۲ فروردین ۹۷ ،
این مطلب رو گفتن:
شیعیان باغیریت ، فردا بازار رو تعطیل کنید و مالیات ندهید تا این " حکومت گمراه " بفهمد که باید روز شهادت امام کاظم (ع) را تعطیل کند.بی زحمت یه توضیح در مورد این مسئله بدید. آیا واقعا نظام ما ، مورد تایید شیعه نیست ؟ضمن اینکه تعدادمراجع همفکرانشان کم نیستند!. مثل آیت اللل صافی ، آقای شیرازی ، شاید آقای سیستانی و ...تعداد مراجع دیگرکما اینکه حضرت امام هم یک مجتهد بودن. چطور فهم ایشون از دین ، تایید نظام جمهوری اسلامیه؟و البته خیلیا میگن آقای وحید ، با فاصله قابل توجهی اعلم تر از بقیه اند
پاسخ :
اولا مراجعی که نام بردیدهیچکدام همفکرآقای وحیدنیستندمثل آقای صافی که قبلا عضوفقهای شورای نگهبان بوده وازشاگردان حضرت امام خمینی بوده است و آیت الله سیستانی فردی انقلابی وطرفدارنظام جمهوری اسلامی است که می فرمایندمن هرشب به آیت الله خامنه ای دعا می کنم وهرمقامی از ایران به عراق می رودبااوملاقات می کندوهمین دیروزرئیس جمهور ایران بااودیدارکرد وتاکیدمی کندپیرو رهبرباشید من درصورت لزوم می توانم مطالب ایشان را برایتان ارسال کنم و فقهای بزرگی مانندآیات عظام مکارم شیرازی ، جوادی آملی سبحانی ، نوری همدانی ، علوی گرگانی و....همه از هواداران انقلاب ونظام هستند البته صادق شیرازی که علما مرجعیت اوراتاییدنکرده اندومعروف به شیعه انگلیسی است
واینکه گفتیدآقای وحید ازدیگران اعلمتراست چه کسی گفته؟ کدام عالم گفته ؟البته ایشان درعلم اصول شهرت دارد در فقه و فقاهت مسئله دیگر ی ایست
اینکه تقریبا همه بزرگان علمای قدیم وجدیداصل ولایت فقیه را قبول دارند ولی درحدود اختیارات اختلاف دارند که امری طبیعی است واینکه گفتیددلیل مخالفت صرفا تفاوت دیدگاه است ؟بله مثلا آیت الله آملی لاریجانی رئیس سابق قوه قضائیه دامادآقای وحید است وخودایشان می گویدآقای وحیدیه من تاکیدکردندبه آیت الله خامنه ای کمک کنیدبه هرحال مانند همه دانشمندان در علوم مختلف که نظرات مختلف دارنددرفقها هم دیدگاههای متفاوت وجودداردوامری طبیعی است
موفق باشیدمعلمی
استاد از بیانات شما و تحقیقات قبلی ،
تا به اینجا ، الحمدلله نتیجه گرفتم که نظام و انقلاب ما مورد تایید شیعه و انشاءالله ، امام زمان (ع) است.خیلی ممنون استاد. انشاءالله خدا سایه تون رو از سر خانواده کم نکنه.
استاد معلمی
سلام
ببخشید میشه بفرمایید منظور از استقلال و آزادی در شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» چیست؟
و پیامدهای این استقلال و آزادی چیست؟
پاسخ: سلام علیکم
به طور خلاصه عرض می کنم ولی مشروح آنرادرمنابع معتبر ازجمله کتاب "پیرامون انقلاب اسلامی "شهید مطهری ببینید
«استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي» از شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي ايران بود كه نشانه هاي آن نه تنها در مقدمه قانون اساسي بلكه در اصول مختلف آن ديده مي شود. به اعتقاد كارشناسان،شعار مذكور عصاره آرمان مبارزان انقلاب اسلامي است و ماهيت انقلاب را تشكيل مي دهد و ساختار سياسي جمهوري اسلامي به مقدار زيادي متاثر از شعار مذكور است.
** استقلال
اولين واژه شعار ياد شده استقلال است. دخالت هاي مكرر دولت هاي استعماري روس و انگليس در امور داخلي ايران در دوره قاجار و پهلوي اول و سپس دخالت آشكار ايالات متحده آمريكا در امور داخلي ايران در دوره پهلوي دوم موجب شد، قطع دست اجانب از امور كشور و رسيدن به استقلال واقعي به آرمان مبارزان نهضت مشروطيت و انقلاب اسلامي تبديل شود.
منظور از استقلال سياسي آن است كه يك كشور از جهت مديريت سياسي تابع يا متاثر از كشور ديگر نباشد.در اين مفهوم استقلال و حاكميت خارجي ادامه و مكمل حاكميت داخلي است كه به موجب آن دولت انحصارا ابتكار تعيين سرنوشت كشور را بدون دخالت ساير دولت ها داراست.
حاكميت خارجي دولت - كشور مستلزم نفي هرگونه تبعيت يا وابستگي آن كشور در برابر دولت هاي خارجي است. دولت - كشور داراي حاكميت خارجي در روابط متقابل خود در سطح بين الملل با دولت - كشورهاي ديگر كاملا برابر است و به عنوان يك شخصيت حقوقي مستقل و برابر با دولت هاي ديگر رفتار مي كند.
اصل احترام به حاكميت ملي كشورها اصلي است كه درحقوق بين الملل پذيرفته شده و در اسناد بين المللي نيز مورد تاييد كشورها قرار گرفته است.در بند ۴ منشور ملل متحد آمده، كليه اعضاء در روابط بين المللي خود از تهديد به زور يا استفاده از آن بر ضد تماميت ارضي يا استقلال سياسي هر كشوري خودداري خواهند نمود.
** آزادي
دومين واژه شعار مذكور آزادي است،كه يكي از مهمترين خواسته هاي مردم ايران در يك قرن اخير بوده است و در جريان نهضت مشروطيت و نهضت ملي شدن صنعت نفت نيزمطرح شد و درجريان پيروزي انقلاب اسلامي مردم با صداي رساتري آزادي و رهايي از بند نظام استبدادي را فرياد زدند.
آزادي حقي است كه به موجب آن افراد بتوانند استعدادها و توانايي هاي طبيعي و خدادادي خود را به كار اندازند،مشروط بر آنكه آسيب يا زياني به ديگران وارد نسازند. آزادي در اسلام به معناي آزادي از هر قيد و بند و از هرعبوديتي به جز عبوديت براي خداي سبحان است.
** استقلال و آزادي در قانون اساسي جمهوري اسلامي
قانون اساسي جمهوري اسلامي در اصول متعددي به جايگاه رفيع استقلال و آزادي اشاره دارد. 'طرد كامل استعمار و جلوگيري از نفوذ اجانب' و 'تقويت كامل بنيه دفاع ملي از طريق آموزش نظامي عمومي براي حفظ استقلال و تماميت ارضي و نظام اسلامي كشور' به عنوان يكي از برنامه هاي سياسي دولت در قانون اساسي آمده است.(بند ۵ و ۱۱ اصل سوم)
اصل نهم قانون اساسي نيز استقلال و آزادي را لازم و ملزوم يكديگر دانسته و اجازه نمي دهد فرد يا گروهي به نام آزادي به استقلال كشور لطمه وارد كند يا برعكس به نام حفظ استقلال، آزادي هاي مشروع را سلب كند.
در اصل نهم قانون اساسي چنين آمده است: «در جمهوري اسلامي ايران، آزادي و استقلال و وحدت و تماميت ارضي كشور از يكديگر تفكيك ناپذيرند و حفظ آن ها وظيفه دولت و آحاد ملت است. هيچ فرد يا گروه يا مقامي حق ندارد به نام استفاده از آزادي،به استقلال سياسي، فرهنگي، اقتصادي، نظامي و تماميت ارضي ايران كمترين خدشه اي وارد كند...»
در فصل سوم قانون اساسي اصول ۱۹ تا ۴۲ حقوق ملت درجلوه هاي مختلف بيان شده و آزادي افراد تا آن حد كه به حقوق و آزادي ديگران و ارزش هاي جامعه ضرري نرساند وسيعا مورد تأكيد قرار گرفته است. استقلال بدون آزادي، دوام نخواهد داشت و آزادي بدون استقلال، نيز بردگي و وابستگي است و اين هر دو،تنها در سايه وحدت و حفظ تماميت ارضي جمهوري اسلامي ايران،قابل دفاع و حمايت است.
** جمهوري اسلامي
عبارت جمهوري اسلامي كه جزيي از شعار مذكور مي باشد نيز يكي از مهمترين خواسته هاي مردم در جريان پيروزي انقلاب اسلامي بوده كه اين خواسته،بعدها در جريان تعيين نظام سياسي جايگزين رژيم سلطنتي در ۱۲ فروردين ۱۳۵۸ مورد تاييد اكثريت ملت قرار گرفت. جمهوری بیان گر شكل حكومت است كه آن را از نظام هاي سلطنتي و جمهوري هاي ظاهري متمايز مي سازد و بيانگر نقش مردم در تعيين زمامداران مي باشد.
واژه اسلامي نيز نظام سياسي ايران را از ساير نظام هاي جمهوري رايج درجهان متمايز مي سازد. اسلامي بودن نظام به معناي حاكميت ارزش هاي اسلامي برتمامي امور كشور است و ولي فقي
ه، ولايت امر و امامت امت را برعهده مي گيرد.
در باره اسلامي بودن امور در جمهوري اسلامي در اصل۴ قانون اساسي آمده است: «كليه قوانين و مقررات مدني، جزايي، مالي، اقتصادي، اداري، فرهنگي، نظامي، سياسي و غير اينها بايد بر اساس موازين اسلامي باشد. اين اصل بر اطلاق با عموم همه اصول قانون اساسي و قوانين و مقررات ديگر حاكم است و تشخيص اين امر برعهده فقها شوراي نگهبان است.»
همچنين براساس اصل ۵۷ قانون اساسي قواي حاكم در جمهور اسلامي ايران عبارتند از: قوهء مقننه، قوهء مجريه، قوهء قضائيه كه زير نظر ولايت مطلقه ي امر و امامت امت برطبق اصول آينده ي اين قانون اعمال ميگردند.اين قوا مستقل از يكديگرند.
امام خميني (ره) رهبر و بنيانگذار جمهوري اسلامي نيز قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در پاسخ به سوال خبرنگار فاينشنال تايم انگليس كه پرسيد، دنياي غرب شناخت صحيحي از حكومت اسلامي شما ندارد، فرمود: «ما خواستار جمهوري اسلامي مي باشيم. جمهوري، فرم و شكل حكومت را تشكيل مي دهد و اسلامي يعني محتواي آن فرم ، كه قوانين الهي است.»
در اصل اول قانون اساسي جمهوري اسلامي در باره نوع حكومت كشور آمده است: «حكومت ايران جمهوري اسلامي است كه ملت ايران، بر اساس اعتقاد ديرينه اش به حكومت حق و عدل قرآن، در پي انقلاب پيروزمند خود به رهبري مرجع عاليقدر تقليد آيت الله العظمي امام خميني، در همه پرسي دهم و يازدهم فروردين ماه يكهزار و سيصد و پنجاه و هشت هجري شمسي ... با اكثريت ۲ / ۹۸ درصد كليه كساني كه حق راي داشتند، به آن راي مثبت داد.»
در اصل ۴ قانون اساسي نقش محوري مردم در نظام جمهوري اسلامي و انتخاب زمامدران توسط آنان مورد تاكيد قرار گرفته است: «درجمهوري اسلامي ايران امور كشور بايد به اتكا آرا عمومي اداره شود، از راه انتخابات، انتخاب رييس جمهور، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، اعضاي شوراها و نظاير اينها، يا از راه همه پرسي در مواردي كه در اصول ديگر اين قانون معين مي گردد.»
بنابراين مي توان گفت: شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي يكي از مهمترين شعارهايي است كه در جريان پيروزي انقلاب اسلامي مطرح شده و با قرار گرفتن در اصول مختلف قانون اساسي به يكي از مهمترين و ماندگارترين شعارهاي انقلاب تبديل شد. در واقع اين شعار ماهيت انقلاب و روح حاكم بر قانون اساسي جمهوري اسلامي است و در يك جمله مي توان گفت: نظام جمهوري اسلامي تبلور شعار «استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي» است.
⭕️مافیای FATF ؛ پناهگاه پولشویان و تروریست ها
🔹هر مفسد و رانت خواری که پولشویی می کند و از ایران می گریزد، از اروپا، آمریکا و به ویژه کانادا سر در می آورد. کانادا مشخصا دو مفسد و پولشوی بزرگ به نام های محمود رضا خاوری و مرجان شیخ الاسلامی را پناه داده و با وجود پیگیری ها و اصرار ایران، آنها را به همراه اموال نامشروعی که غارت کرده اند، عودت نمی دهد.
🔹همین رویکرد در پناه دادن به گروه های تروریستی و تامین مالی آنها در فرانسه، انگلیس، دانمارک، هلند، آلمان، نروژ، سوئد و ... هم قابل مشاهده است و حال آن که مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، به عنوان هدف اصلی تشکیل FATF اعلام شده است. براستی سران و اعضای گروه های جنایتکاری مانند منافقین، الاحوازیه، حزب دموکرات و ... در اروپا چه می کنند؟ مگر همین کشورها، موسس و گرداننده اصلی FATF نیستند؟!
🔺به طور صریح و روشن، باید از همه آنها که سنگ FATF را به سینه می زنند و می گویند همکاری با FATF برای مبارزه با پولشویی و تروریسم لازم است، پرسید: چرا دولت های غربی، از مجرمان مسلم عرصه تروریسم و تامین مالی آن، و همچنین اختلاس و پولشویی که از ایران گریخته و در این کشورها پناه گرفته اند، حمایت می کنند و آنها را برای محاکمه و مجازات و باز پس دادن اموال ملت ایران بر نمی گردانند؟
🔹اغلب همین کشورها، طبق آمار رسمی بین المللی، بالغ بر 70 درصد پولشویی های بزرگ را در دنیا انجام می دهند و همین ها حامیان و تامین کنندگان اصلی تروریسم در دنیا به ویژه علیه ملت ایران هستند. آیا با این وصف باید دشمنی دشمن را انکار کرد و با پای خود وارد قلعه پدرخوانده های مافیای FATF شد و اجازه داد تا دستان شما را ببندند؟!
✍️ #محمد_ایمانی
شوخی روحانی باسیدعلی خمینی در نجف
تاریخ انتشار: 97/12/23 19:00
akharinkhabar.ir/politics/5091964