وقایع روز اول محرم سال ۶۱ ق
امام حسين علیهالسلام پس از دريافت نامههاي فراوان از اهالي كوفه، مبني بر بيعت با امام، نماینده خود، مسلم بن عقيل(ع) را به کوفه فرستاد. مسلم(ع) پس از اطمينان از صداقت كوفيان، نامهاي براي امام حسين(ع) نوشت و آن حضرت را به كوفه دعوت كرد.
امام حسين(ع) در روز هشتم ذي الحجه سال 60 قمري به همراه خانواده، و ياران خود عازم كوفه شد. اما در بين راه در توقفگاه زرود، خبر شكست قيام شيعيان كوفه و شهادت مظلومانه مسلم بن عقيل(ع) بدست مزدوران عبيدالله بن زياد را دريافت كرد.
حر بن يزيد از سوي حصين بن نمير مأموريت داشت كه مانع ورود امام به كوفه گردد. در توقفگاه عذيب نامهاي از عمر بن سعد فرمانده نظامي سپاه عبيدالله بن زياد بدست حر بن يزيد رسيد و او را مأمور كرد كه بر امام حسين(ع) سخت گيرد و او را از بياباني خشك و فاقد آب و آباداني گذر دهد.
حر بن يزيد بر امام حسين(ع) سخت گرفت و او را به سرزميني غيرآباد وارد و مجبور به توقف نمود. امام حسين(ع) ناچار به توقف در این سرزمین شد و فرمودند: نام اين مكان چيست؟ گفتند: كربلا. امام حسين(ع) همين كه نام كربلا را شنيد، گفت:
اَللّهُمَّ اِنّي اَعوذُ بكَ مِنَ الكَربِ و البَلاءِ. سپس فرمود: اين جا، مكان كرب و بلا و محل محنت است، پس فرود آييد كه منزل و خيمهگاه ما اين جا است. اين زمين، محل ريختن خون ما است و در اين مكان، قبرهاي ما واقع ميگردد. اينها را جدم محمد مصطفي صلی الله علیه و آله به من خبر داده است.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
علی علیزاده کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی طی یادداشتی در کانال تلگرام خود نوشت:
۱- جواد کریم قدوسی نماینده جبهه پایداری در مجلس یازده شهریور از ظریف درباره چهار دوتابعیتی تیم مذاکره هستهای سوال کرد. ظریف پاسخ داد: جز خدمت چیزی از این افراد ندیدم، وطنپرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد. یکی ازین چهار نفر محمد علی شعبانی است.
۲- شعبانی کارآموز سابق شورای ملی ایرانیان آمریکا یا نایاک در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) است. او همان سال به اسراییل سفر کرد و با نهادها و افراد بسیاری از جمله مئیر جاودانفر دیدار کرد. (مئیر جاودانفر در پاسخ به این رشته توییت، امروز این مساله را تایید کرد). «برغم سفر به اسراییل و کارآموزی در نایاک»، شعبانی به استخدام پرستیوی درآمد.
۳- شعبانی ۱۳۹۰ به ایران برگشت و «برغم سفر به اسراییل و کار در نایاک» کارمند آقای روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و سردبیر نشریه انگلیسی مرکز شد. شعبانی پس از انتخاب آقای روحانی توانست اعتماد افراد بسیاری از جمله درونی ترین حلقههای اطراف روحانی و ظریف را جلب کند.
۴- شعبانی سال۹۱ به لندن برگشت. هرچند پس از انتخاب روحانی بارها به ایران سفر کرد. او تلاش زیادی برای جلب اعتماد نزدیکترین حلقه خانوادگی رییس جمهور ایران و نزیک شدن به خویشان روحانی در لندن کرد. مقصر خانواده روحانی نبود. تیتر «سردبیر مجله مرکز تحقیقات» اعتماد هرکسی را جلب میکرد.
۵- شعبانی اخیرا تلاش زیادی برای فروش سرویس و خدمات و اطلاعات خودش به موسسه واشنگتن برای خاور نزدیک یا WINEP کردهاست. WINEP به صورت رسمی از نزدیکترین موسسات به لابی اسراییل یا AIPAC است. مهدی خلجی هم در WINEP کار میکند و بورسیه خانواده لیبیتزکی از حامیان اصلی مالی AIPAC است. (اینها توهمات کریم قدوسی یا کیهان نشنیان نیست، هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی در غرب این آشنای ابتدایی را با اتاق فکرهای مهم واشنگتن دارد)
۶- نمیدانم شعبانی جاسوس است یا نه. باید از متخصصان امنیتی این را بپرسید. اما به قطع و یقین میدانم کسی که به اسراییل سفر میکند و بعد سفر خود را مخفی میکند و کسی که برای فروش اطلاعات سراغ WINEP میرود نمیتواند وطن پرست باشد. شعبانی یکی از هزاران تاجر صنعت اطلاعات مدرن است. تاجری که فقط بخاطر توانایی نوشتن مقالات انگلیسی اعتماد بالاترین مقامات ایران را جلب و اطلاعات دستهاولی کسب کرده که این روزها مشغول فروششان است.
۷- سخنرانی ظریف را یکبار در چتام هاوس لندن دیدم. وقتی که منافع ملی ایران به خطر میفتاد، لبخند دیپلماتیکش محو و خونسردیش ناپدید میشد و مثل یک فرد دعوایی در خیابان نیم خیز میشد و غرش میکرد. اگر تحلیل روانشناسانه اعتباری داشته باشد برایم همین کافیست تا در عرق ملی جواد ظریف شکی نکنم.
۸- در عرق ملی آقای ظریف شکی ندارم اما در صحت «قضاوت» او شک دارم. قضاوت ما محصول جهان بینی ماست. و جهان بینی آقایان ظریف و روحانی مبتنی بر اولویت دادن به ضرورت رابطه با غرب است. مبتنی بر این نگاه ایدئولوژیک که «هر روز که ادغام ما در بازار جهانی سرمایه دیر شود، توسعه ما عقب میفتد»
۹- در عرق ملی ظریف شکی ندارم اما معتقدم بیتابی و استیصال برای پیوستن هرچه زودتر به بازار جهانی است که باعث میشود «روند گزینش حداقلی» درباره فردی مثل شعبانی رعایت نشود. روند گزینشی که غربیها حتی برای استخدام در شرکتهای کوچک حاوی اطلاعات مهم تجاری اعمال میکنند چه رسد در تیم مذاکره
۱۰- سخن آخر: اصلاحطلبان و اعتدالیها از هفته پیش کریم قدوسی را به آمریکاستیزی متوهمانه، پارانویا و تندروی متهم کرده و هیولا کردهاند.
یادم آمد منهم طی مذاکرات در بیبیسی فارسی از دلواپسانی مثل کریم قدوسی هیولایی میساختم هم سطح و هم تراز با مخالفان آمریکایی و اسراییلی و سعودی برجام
۱۱- کریم قدوسی را نمیشناسم. احتمالا با نود درصد آنچه فرهنگ/سبک زندگی کسی مثل مرا میسازد مخالف باشد. اما میدانم باید درباره آنچه «توهم امثال کریم قدوسی» نامیده بودم، تجدید نظر کنم. چرا که امنیت ایران را مقابل نفوذ امپریالیسم بیشتر تامین میکند تا اعتماد ایدئولوژیزده ادغام گرایان به غرب.
۱۲-محمد علی شعبانی سال دو هزار و هفت که به اسراییل سفر کرد کارآموز نایاک بود و نایاک و تریتا پارسی در آن زمان در حال ایجاد روابطی سطح بالا در اسراییل بودند. جولای دوهزار و هشت (یعنی فقط چندماه بعد سفر شعبانی) رییس نایاک، تریتا پارسی و وزیرخارجه سابق اسراییل، شلومو بن-امی، آنقدر بهم نزدیک شدهبودند که در کریستین مانیتور مقاله مشترک مینوشتند.(بیشتر بخوانید)
۱۳- کاراموز سابق نایاک بعد از سفر به اسراییل خیلی سریع رشد کرد. کمتر از سه سال بعد از سفر به اسراییل، در اگوست دوهزار و ده (مرداد هشتاد و نه)، شعبانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت استخدام وخیلی زود سردبیر نشریه مهم این مرکز -فصلنامه شورای روابط خارجی- شد. شغلی که قبل ازاو متعلق به مذاکره کننده ارشد ایران در دور اول مذاکرات هستهای یعنی سیدحسین موسویان بود.
۱۴-رییس اصلی شعبانی در ساختمان نه طبقه مرکز تحقیقات استراتژیک در خیابان نیاوران که تنها چند ده کارمند داشت چه کسی بود؟ رییس جمهور آینده ایران، حسن روحانی.
آیا این فرض که شعبانی طی سه سال کار در مرکز خود را به روحانی نزدیک کرده باشد کاملا بدون مبنا است؟ آیا مقالات فراوانی که شعبانی در این سله سال به انگلیسی نوشت با اجازه یا صلاحدید آقای روحانی بودهاست؟
۱۵- از رابطه روحانی و شعبانی چیزی نمیدانم اما دیماه نود و یک، یعنی شش ماه قبل از انتخاب روحانی به ریاست جمهوری، شعبانی در حالیکه هنوز رسما کارمند مرکز تحقیقات و سردبیر فصلنامه مرکز بود، بهمراه سیدحسین موسویان، از نزدیکترین افراد به مرحوم رفسنجانی در سیاست خارجی، مقاله مشترکی در نیویورک تایمز مینویسد بنام چگونه با ایران سخن بگوییم.(بیشتر بخوانید)
۱۶- متن مقاله مشترک شعبانی، کارمند رسمی مرکز استراتژیک تشخیص «مصلحت» و سیدحسین موسویان (که در آن زمان رابطه نزدیکی با مهدی هاشمی رفسنجانی در لندن داشت) به تلاشهای پیشین حسن روحانی برای صلح با آمریکا اشاره میکند و با این پاراگراف نسبتا عجیب تمام میشود: اقای اوباما و مذاکره کننده اصلی، وندی شرمن، باید روی معنای دو کلمه تامل کنند «maslahat» و aberou. منظور همان کلمات فارسی «مصلحت» و آبرو هستند.
۱۷- شش ماه بعد از این مقاله، رییس مرکز پژوهشهای تشخیص مصلحت از نیاوران به پاستور میرود. شعبانی هم که حالا به لندن امده و از نزدیکان حلقه خانوادگی روحانی شده، برای دو سال آینده، مسئولیت روابط عمومی تیم مذاکره کننده هستهای را بعهده میگیرد. باور نکردنی است. از سفر به اسراییل تا اندرونی مذاکرات در شش سال
۱۸- اطلاعات بالا خیالپردازی نیست. همه با جستجوی ساده اینترنتی برای هر کس با آشنایی اندک به انگلیسی قابل دسترس است. تکرار میکنم. این حرفها هیچکدام اتهام به روحانی یا ظریف نیست. هدف ایجاد شبهه درباره این دو نفر یا میزان وطن دوستی این دو نفر هم نیست. موضوع یک «گاف» خیلی بزرگ امنیتی است که اگر در هر کشور دیگر اتفاق افتاده بود به رسوایی میانجامید.
۱۹- مساله گاف آوردن کارمند سابق نایاک با رابطه با اسراییل به اندرونی مذاکرات هستهای است فقط چون این کارمند انگلیسی میدانسته است. مساله به خطر انداختن میزان امتیازاتی است که ایران میتوانست در این مذاکرات بگیرد. مذاکراتی که سرنوشت تلخش امروز باعث بیثباتی اقتصادی هشتاد میلیون ایرانی شده و امنیت ملی ایران را به خطر انداخته. مساله سوراخهای جدی امنیتی دولت لیبرالی است که عشق غرب کورش کرده
۲۰- امروز هم مطمینم دشمن، شعبانی های بسیاری را دارد وارد سیستم میکند. اما وزارت اطلاعات همچنان اولویتش گزینش و ستارهدار کردن و ستگیر کردن دانشجویان و فعالان معمولی و بی قدرتی است که فرزند همین کشورند. گیرم با تحلیل متفاوت و کمی شور جوانی. نه به اسراییل مربوطند نه نایاک و واینپ. (قبلا هم گفتهام، آنها که با اجنبی و موسسات و رسانههایش رابطه دارند مسالهشان جداست). ومساله ساده این است که دولت و وزارت اطلاعات و دستگاههای امنیتی کشور نتوانستهاند از حریم اطلاعاتی ابتدایی مذاکرات دفاع کنند و ازین رو امنیت ملی را به خطر انداختهاند.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⚡️چرا امام خامنه ای؟؟؟⚡️
✅پوتين (رئيس جمهور روسيه)
🔸با عنایات به مطالعاتی که من درباره مسیح داشته ام در ملاقات با رهبر ایران تمام ویژگی های نوشته شده برای مسیح را در آیت الله خامنه ای دیدم و برایم متجلی شد. حکیم بزرگی در ایران نشسته است که به ذهن من خطور نمی کرد او تا به این حد همه جانبه نگر باشد. او حکیم و دانشمندی است که تصمیم گیری و تنظیم سیاست ایران با اوست و با وجود درایت و هوش سرشار ایشان هیچ خطری متوجه ایران نمی شود. من در ملاقات با ایشان معنای واقعی قانون اساسی جمهوری اسلامی و مفهوم ولایت فقیه و ولایت علمای دینی را که شنیده بودم، فهمیدم.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#فهمیدن_محرم
💢کلید فهم قیام امام حسین(ع)
کلید فهم قیام و مدل مقاومت امام حسین یک سوال اساسی است که در پاسخ به آن دچار #انحراف شده ایم.
#مقدمه_اول
در خطبه ها، امام حسین(ع) خود را #احیاگر (زنده کننده) دین جدشان معرفی میکنند.
#مقدمه_دوم
مردم عصر اباعبدالله، اهل #نماز اول وقت و روزه بودند، بسیاری از آنها از #قاریان ممتاز بوده، در امر #جهاد و #حج کم کاری نمیکردند.
حتی بیعت شکنی با حاکم را #حرام_دینی میدانستند.
#مقدمه_سوم
این مردم ظواهر و احکام دینی را (نماز و روزه...) با دقت و حتی وسواس انجام میدادند.
پس امامحسین بدنیال #احیا کردن چه چیزی از دین جدشان بودند؟
کدام امر مهمتر در دوران ایشان مُرده بود که ایشان قصد احیا و زنده نمودن آن را داشتند؟
✅ماندن در ظواهر احکام دینی بدون تبعیت از امام معصوم و یا صاحب ولایت قرائتی از اسلامِ بنی امیه است که در آن نماز برپا میشود حج برگزار میگردد اما #حکومت_اسلامی حول محور ولایت حرکت نمیکند.
حسین(ع) #احیاگر این امر مهم بود که بگوید این اسلام بدون امام اسلام نیست.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 گذری بر #آشوب_بصره
🔻اتفاقاتی که در بصره عراق در حال وقوع است در اصل یک #نافرمانی_مدنی در سطح وسیع در اعتراض به کمبود خدمات اجتماعی و اقتصادی است که با ورود عناصر مزدور بعثی و فرصت طلبان آمریکایی و سعودی در حال تبدیل به خشونت است. فعالان و محافل رسانه ای و سیاسی عراق بجای اینکه دولت را مجبور به استعفا کنند باید این حقیقت و مطالبه گری را به دولت گوشزد کنند استان بصره بدون هیچگونه شک و تردیدی مهمترین استان کشور عراق است و بیش از ۹۰درصد درآمد ملی عراق از این استان حاصل میشود. دولت عراق باید متوجه باشد که بصره تنها بندرگاه عراق است که صادرات نفتی از این منطقه به دنیا ارسال میشود و از بندر ام القصر واردات به این کشور سرازیر میشود. بهرغم امکانات عظیم موجود در بصره دولت در ۱۵ سال گذشته به مناطقی مانند کردستان عراق بیش از بصره اهتمام داشته است و این رفتار تبعیضآمیز زمینهساز حوادث فعلی و البته سوءاستفاده محور سعودی آمریکایی- بعثی عراق شده است.
🔻با توضیحات فوق دو نکته حائز اهمیت است:
1⃣بعضی از دولتمردان عراقی حاضر در بغداد و همسو با منافع سعودی-آمریکایی از این اتفاق خرسندند چرا که این فضا را بهترین فرصت برای تاختن به جمهوری اسلامی می دانند تا جایی که به اذعان استاندار بصره بارها اعلام خطر به دولتمردان شده بود و حتی در مورد رئیس پلیس بصره هم اعتراضاتی به بغداد فرستاده شده بود ولی هیچ واکنشی انجام نشد. کارتا جایی ادامه پیدا میکند که روبروی کنسولگریهای امریکا و سعودی نزدیک ۲۰۰۰ نفر در چندلایه نیرو چیده میشود ولی امنیت کنسولگری ایران در پایین ترین حد ممکن میباشد.
2⃣فضای مجازی در عراق در حال تاثیر گذاری زیادی بر افکار عمومی این کشور و بخصوص جوانان است تا جایی که با وجود کمک جمهوری اسلامی ایران برای نابودی داعش و از طرف دیگر خاستگاه حشدالشعبی یعنی "بصره"مراکز وابسته به ایران در این شهر به آتش کشیده می شود.
✍ #محمد_جلالی فرد
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔺برخی در ایران امیدوارند جانکری نامزد دموکراتها در انتخابات آمریکا شود تا با پیروزی وی شرایط بهبود یابد
🔺سخنان دیشب کری در بنیاد کارنگی را ببینید و در مورد این دیدگاه قضاوت کنید
در کلیپ زیرببینید
💠💠💠
✳️ سوالی که زیاد پرسیده میشود 👇
وقتی بحث جوانگرایی میشه، چرا رهبر جوانگرایی نمیکنه؟ چرا رهبر اقای جنتی رو که بنده خدا دیگه نمیتونه حرف بزنه رو عوض نمیکنه؟ چرا رهبر رئیس قوه قضائیه رو که با مفسدین اقتصادی نمیتونه قاطعانه برخورد کنه رو عوض نمیکنه؟
✳️ جواب
1️⃣ رهبری بارها و بارها مخصوصا در چند سال اخیر نشان دادند که خودشان پیشگام جوانگرایی در مسئولین هستند. نمونه های زیر فقط بخشی از آن هست :
1. انتصاب مسئول نماز جمعه های کشور
2. انتصاب مدیر جدید حوزه های علمیه کل کشور
3. انتصاب رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور
4. انتصاب فرمانده ستاد مشترک نیروهای مسلح
5. انتصاب امام جمعه های جوان در کشور
6. انتصاب رئیس جدید نهاد رهبری در دانشگاههای کشور
و...
تمام اینها نشان دهنده رویه ایشان در انتصاب جوان ها به سمت مدیریت کلان است.
2️⃣ رهبری ،آیت الله جنتی را به عنوان دبیر شورای نگهبان معرفی نمی کند ، دقت شود ، ایشان به عنوان عضوی از 6 فقیه شورای نگهبان معرفی می شود ، رئیس شورا توسط رای گیری داخلی 12 نفر عضو ، انجام می گیرد و اعضا ایشان را به عنوان رئیس شورای نگهبان انتخاب می کنند.
3️⃣ اما چرا رهبری ایشان را با سن زیاد انتخاب می کند؟
توجه شود سمت شورای نگهبان ، کاری اجرایی نیست که توان جسمی بالا بخواهد ، بلکه اتفاقا جایگاهی هست که شدیدا نیازمند تجربه انقلابی گری و شناخت منافقین ، قاطعیت ، شجاعت ، بصیرت ، ولایت پذیری بالا و... می باشد.
و با این ویژگی ها چه کسی بهتر از آیت الله جنتی که از اول انقلاب تا به الان ، تمام این ویژگی ها را داشته اند؟
اینجا جایگاهی نیست که بشود ریسک کرد ، یک ریسک کوچک در کار شورای نگهبان ، به فاجعه ای بزرگ و ملی منجر می شود.
در اینجا تجربه بسیار مهم است.
در ضمن همین الان هم 2 نفر از اعضای فقیه شورای نگهبان ، سن خیلی بالایی ندارند ، یکی از آنها متولد سال 32 و یکی متولد 34 است که به نسبت اعضای قبلی ، جوان تر شده اند.
4️⃣ در مورد رئیس قوه قضائیه هم قبلا عرض کردم ، خیلی از مشکلات فعلی قوه قضائیه ، معلول خود این قوه نیست.
توجه کنید:
حجم پرونده ها زیاد شده ، قاضی کم است ، به همین خاطر روند رسیدگی طول می کشد.
استخدام قاضی های جدید را چه کسی باید انجام دهد؟؟؟ دولت
قوه قضائیه برای برخوردهای قاطع تر از این ، نیازمند قانون است ، بدون قانون که نمی تواند عمل کند.
این قانون های خیلی قاطع را چه کسی باید بنویسد؟؟؟ مجلس!
پس می بینید اصل تفکیک قوا در کشور برقرار است ، به همین خاطر باید دو قوه دیگر هم کار خود را انجام دهند تا قوه قضائیه بتواند بهتر عمل کند.
در زمان همین رئیس فعلی قوه قضائیه افراد کله گنده ای دستگیر شده اند ، چند مفسد اقتصادی اعدام شدند ، و...
پس همه چیز را سیاه نبینیم که بی انصافی است.
5️⃣ در ضمن ، رهبری اگر ایشان را بردارد ، چه کسی را جایگزین کند؟
شاید بگویید آیا بهتر از لاریجانی نیست ؟ من دو جواب میدهم
اولا ما در راس نیستیم ، خبر نداریم ، شاید در حال حاضر ، تاکید می کنم در حال حاضر بهتر از ایشان نباشد
ثانیا ، ممکن است بسیار بهتر از ایشان باشند ، اما حاضر نباشند به خاطر سختی کار ، این مسئولیت را بپذیرند.
ما در زمان اهل بیت هم دقیقا چنین چیزی را داشتیم که به کسی مسئولیت می دادند ، اما طرف مقابل بخاطر
سنگینی کار ، نمی پذیرفت.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
📝 ۲۱ دلیل برای #جنگ_نخواهد_شد
🔷 چرا آمریکا به ایران حمله نظامی نخواهد کرد؟
1⃣ عدم اجماع داخلی در آمریکا:
فضا آنقدر بر علیه جنگ بود که ترامپ با مواضع ضد جنگ بر سر کار آمد.
2⃣ عدم اجماع جهانی علیه ایران:
آمریکا در جنگهای افغانستان و عراق، یک اجماع نسبی جهانی را علیه طالبان و صدام ایجاد کرد. اما در شرایط کنونی که آمریکا درگیر یک جنگ تجاری با اتحادیه اروپا، کانادا، مکزیک، روسیه، چین و ترکیه شده است، امکان اجماع جهانی علیه ایران نیست.
3⃣ ناتوانی در تأمین هزینههای یک جنگ گسترده:
بدهی بیش از 22 هزار میلیارد دلاری آمریکا هر روز افزایش مییابد و لذا امکان تأمین هزینههای یک درگیری گستردۀ نظامی نیست. اینها حرفهای خود ترامپ است که توانست با آنها در انتخابات پیروز شود.
4⃣ عدم اطمینان به «کوتاه مدت» بودن و یا «موفقیت» حمله
5⃣ ناتوانی در پذیرش تلفات گسترده:
جامعۀ آمریکا تحمل تلفات گسترده در جنگ را ندارند و اگر مثلاً در یک روز هزار نفر تلفات دهد، مردم علیه دولت خواهند شورید.
6⃣ وجود اراده قوی برای مقاومت در برابر آمریکا:
آمریکا به کشورهایی حمله نظامی خواهد کرد که بداند در آن کشورها ارادۀ مردمی برای مقاومت در برابر نظامیان آمریکایی وجود ندارد. اما ملت مسلمان ایران، انگیزهای بالا برای مقاومت در برابر متجاوزان آمریکایی را دارد.
7⃣ عدم وجود سرپل داخلی:
در افغانستان، نیروهای ائتلاف شمال، و در عراق نیز کردهای شمال و گروههای مبارز شیعه در جنوب، علیه دشمن آمریکا میجنگیدند که به منزله سرپلی برای پیشروی نیروهای آمریکایی محسوب میشدند. اما در ایران چنین نبردهایی وجود ندارد.
8⃣ نداشتن نیروی زمینی کافی:
فرماندهان آمریکایی برآورد کردهاند که برای حمله به ایران، به حدود یک میلیون و 200 هزار نفر نیرو نیاز دارند که پشتیبانی حتی صد هزار نفر از آنها نیز بخاطر جنگ اقتصادی فعلی آمریکا با کشورهای بزرگ، مشکل است.
9⃣ توان نظامی نیروهای مسلح ایران:
طبق تجربه، آمریکا به کشورهایی حمله میکند که نیروی نظامی قدرتمندی نداشته باشند. اما نیروهای مسلح ایران، توان بالایی دارند.
🔟 توان موشکی بازدارنده ایران:
در صورت جنگ، همۀ پایگاههای نظامی آمریکا تا شعاع ۲۰۰۰ کیلومتری ایران در خطر نابودی هستند.
1⃣1⃣ توان دفاع سایبری ایران:
نیروهای دفاع سایبری ایران، به آنچنان توانمندی دست یافتهاند که قادر هستند پاسخ تجاوزات آمریکاییها را در داخل شهرهای آمریکا بدهند و خسارات قابل توجهی به آنان وارد کنند.
2⃣1⃣ ترس از متحدین منطقهای ایران:
متحدین منطقهای ایران همچون حزب الله لبنان، انصار الله یمن، حشد الشعبی عراق و... تهدیدی برای نظامیان آمریکا و متحدانش خواهند بود.
3⃣1⃣ بسته شدن تنگه هرمز:
بستن این تنگهی کوچک، منجر به قطع صدور حدود 17 میلیون بشکه نفت در روز خواهد شد که یک فاجعه اقتصادی برای آمریکا و اروپا و برخی کشورهای دیگر خواهد بود.
4⃣1⃣ سقوط بازارهای بورس آمریکا، اروپا و آسیا:
درگیری نظامی آمریکا با ایران و بسته شدن تنگه هرمز، باعث سقوط ناگهانی اغلب بورسهای مهم آمریکا، اروپا و آسیا خواهد شد که هزاران میلیارد دلار خسارت برای آنها به بار خواهد آورد.
5⃣1⃣ هدف قرار گرفتن رژیمهای دستنشانده در خلیج فارس:
حمله نظامی آمریکا به ایران، باعث هدف قرار گرفتن و حتی سقوط دولتهای دست نشانده آمریکا در خلیج فارس مانند رژیم آل سعود، بحرین، امارات و... خواهد شد.
6⃣1⃣ هدف قرار گرفتن سراسر اسرائیل:
هرگونه اقدام نظامی از جانب آمریکا، به حساب اسرائیل نیز گذاشته خواهد شد و سراسر خاک رژیم صهیونیستی از سوی ایران هدف قرار خواهد گرفت.
7⃣1⃣ تجربۀ شکست در جنگهای نیابتی:
ایران و آمریکابطور غیرمستقیم در جنگ ۳۳ روزۀ حزبالله و اسرائیل، با یکدیگر جنگیدهاند و این تجربه، نشانۀ بسیار عاقلانهای برای عدم امید آمریکا به پیروزی است.
8⃣1⃣ وسعت جغرافیایی زیاد، تنوع اقلیمی شدید و ناآشنایی عملیاتی نیروهای آمریکایی با مناطق ایران، نبرد زمینی را دشوار و طولانی میکند و پراکندگی و تعدد نیروهای نظامی ایرانی، نابودی هوایی آنان از طریق حملات هوایی را دور از دسترس میکند و امکان استفادهی گسترده و بهصرفه از نیروی دریایی نیز با توجه به محدودیت دسترسی به آبهای آزاد، فراهم نیست
9⃣1⃣ تکیۀ نیروهای ایرانی بر جنگ پارتیزانی، شبیخون و غافلگیرانۀ زمینی، در حجم و شدتی کمنظیر که ارتش آمریکا در مقابل گوشهای از آن در ویتنام تجربۀ بسیار تلخی دارد
0⃣2⃣ افزایش هزینههای استفاده از سلاحهای کشتار جمعی و ممنوعه (شیمیایی، هستهای...) در اثر شرایط جهانی و عدم موفقیت آمریکا در ساختن چهرهای طالبانی یا صدامی از ایران
1⃣2⃣ تغییر معادلات نظامی و اثبات عملیاتی اقتدار ایران توسط نیروی قدس سپاه و سردار سلیمانیhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi