eitaa logo
محمود معلمی
1.5هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
24 فایل
🔹ارتباط با ادمین: @moallemi110
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸اعضای باند نفوذی در وزارت نفت دستگیر شدند «حاجی دلیگانی» نماینده مجلس: 🔹اخیرا نهادهای امنیتی یک باند نفوذی را دستگیر کردند که با نفوذ در میان تعدادی از مدیران وزارت نفت در جهت تکمیل پازل دشمن اقدام می‌کردند. 🔹در راس این باند خانمی قرار داشت که بین ۱۶ نفر از پرسنل مهم و تاثیرگذار وزارت نفت نفوذ کرده و توانسته بود تصمیمات مهمی را در وزارت نفت مسکوت بگذارد و ضربه کاری را در این جنگ اقتصادی به کشور وارد کند. 🔹 این خانم همانطور که گفته شد با ۱۶ نفر از مقامات تاثیرگذار وزارت نفت ارتباط داشته است که این مقامات با همراهی این خانم تصمیمات غلطی را در جهت خواسته‌های دشمن و برعلیه منافع ملی کشور اتخاذ کرد ✅گاه‌نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعتراف مجری ضد ایرانی شبکه الجزیره ♦️فيصل قاسم: یک حاکم عربی نشان بدهید که جرات کند[مثل آیت الله خامنه ای] پیامی که از طرف رئیس جمهور آمریکا آمده را رد کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷اخبار پهباد را پیگیری کنید ولی بدانید جنگ ما اقتصادی , سیاسی است
▪️محسن مهدیان نوشت: 🔸روایت آزاد یک. نطق پرشور پزشکیان علیه دولت آمریکا مجلس را به وجد آورد و شعار یکصدای مرگ بر آمریکای شان به رسانه ها رسید. دو. چند روز قبل جهانگیری گفت درسی که از عاشورا می گیریم ایستادگی است. سه. سخنگوی دولت اعلام کرد توانستیم وابستگی بودجه به نفت را تا 30 درصد کاهش دهیم. حالا؛ من این اخبار را با این روایت می خوانم "مقاومت و جهاد" آنهم با این دولت و مجلس تنها "هنردستِ رهبری" و از "اسرارِ مردم سالاری دینی" است. اینجا فرق "من و ما" با "رهبری انقلاب" است. او بجای ایستادن مقابل "انتخاب مردم"، "اراده ها" را "هدایت و ارتقا" می دهد. اما ما این روزهای تلخ را بهانه می کنیم و کمپین راه می اندازیم که "دیدید اشتباه کردید!" با سبک هدایت رهبری، آدم ها حذف نمی شوند و رشد می کنند. انتخاب مردم حرمت می گیرد و ارتقا می یابد. و با همین آدم ها انقلاب جلو می رود... سالها طول می کشد تا حجاب از اسرار مردم سالاری دینی و میراث حضرت روح الله برداشته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری سردار حاجی زاده: 🔹 بانکهای ما با برخی اعمال، محسوب میشوند!
♨در پی تغییر متن مصوبه مجلس توسط لاریجانی؛ ✅حسینعلی حاجی : 🔴آقای لاریجانی! شما اشتباه کردید و باید اشتباه خود را اعلام کنید 🔴شما هر کجا بر خلاف نظرتان باشد متن ها را تغییر می دهید 🔴در اینجا متن مصوبه که" بایستی اموال نامشروع مسئولان صرف فقرا و ایجاد اشتغال شود" را حذف کردید 🔴اجازه اظهار نظر نمی دهید در برجام هم همین کار را کردید،بیست دقیقه ای بدون پذیرش نظر نمایندگان برجام را تصویب کردید و این بلا را به سر کشور آوردید شفاف می گویم، ثبت کنید هرکاری دلتان بخواهد انجام می دهید!
🔴این عاقبت اعتماد به شیطان بزرگ است
🔸گاف جدید ترامپ باعث تمسخر بیشتر او در رسانه‌ها شده است. 🔹رئیس جمهور آمریکا دیشب هنگام اعلام تحریم‌های جدید ضد ایرانی گفت آیت‌الله خمینی، رهبر ایران را هم تحریم کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️حسن روحانی در جواب به کارمندان که از حقوق کم نالان هستند میگوید: «اگر حقوقت کمه، خوب خداحافظی کن! کی مجبورت کرده اینجا بمونی؟!» وی در همین سخنرانی می‌گوید کی گفته ما مجبوریم حقوق بازنشستگان را که کاری هم نمی‌کنند بدهیم؟ 🔺پ ن : این حرف‌های یک کارمند عصبی و پرخاشگر نیست! این جواب رئیس‌جمهور و مدیر و مسئول یک مملکت ۸۰ میلیونی است! ❌برسد بدست همه
⁉️متن شبهه:👇👇👇👇 چهل سال احمقانه مرگ بر آمریکا بگویی و از دیوار سفارت میمون‌وار بالا بروی و پهلوی را خائن بنامی. و آنوقت وقتی به ذلت افتادی، دست به دامان پیمان مودت سال ۱۳۳۴ شوی. اگر خجالت می‌کشید تعارف نکنید، ما جای شما جام زهر بنوشیم؟ *رأی دادگاه لاحه به نفع ایران صادر شد...* در سال ۱۳۳۴ شاهنشاه آریامهر قراردادی با آمریکا منعقد نمود بنام *قرارداد مودت*. طبق این قرارداد آمریکا نمی‌تواند بر عیله نیازهای اصلی ملت ایران اقدام کند، اکنون پس از ۶۳ سال ایران با استفاده از آن قرارداد آمریکا را محکوم و رأی دادگاه به نفع ایران صادر گردید... ✅ پاسخ شبهه: 👇👇👇 🔹 اولا رای دادگاه لاهه موقت بوده و هنوز هیچ چیز قطعی نیست. ثانیا رأی دیوان لاهه اساساً نمی‌تواند الزام آور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. همچنین بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه هم برعلیه آمریکا باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزم‌هایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد. بنابراین این پیمان عملاً سود چندانی برای ما نخواهد داشت. زیرا طبیعی است که مستکبری چون آمریکا مادامی که نوکرش باشیم به ما و محبت خواهد داشت. اما اگر اراده کرده باشیم تا از بند بردگی‌اش خارج شویم یا حتی منافعش اقتضای دیگری داشته باشد از همه قدرتش (از جمله حق ظالمانه‌ی ) برای بر هم زدن و خنثی کردن هر پیمان و معاهد‌ای استفاده می کند. 🔹خلاصه اینکه بسیار ساده‌لوحانه است اگر گمان کنیم که گرگ با گوسفند پیمان مودت باشد و بدان پایبند باشد با حتی اجازه استفاده از منافع چنین معاهده‌هایی بدهد
🔴 پیمان چیست؟ 🔻در طرح شکایت ایران به موضوع پیمان میان ایران و آمریکا اشاره شده است . این معاهده در سال(۱۳۳۴ ه.ش)بین ایران و آمریکا امضا شد و هنوز هم معتبر است. این معاهده این حق را به تهران می دهد که از واشنگتن شکایت کند. 🔹پیمان مودت ۲ سال بعد از کودتای۱۳۳۲ که توسط آمریکا علیه دولت دکتر مصدق طراحی شده بود با هدف گسترش سرمایه گذاری آمریکا در ایران امضا شده است. در تبصره دوم از بند ۲۱ این پیمان در مورد دادگاه قضایی بین المللی آمده است: «هرگونه اختلافی بین طرفین معظم متعهد در تفسیر یا اجرای این پیمان، که از طریق دیپلماسی به نحو رضایت بخشی حل و فصل نشود، باید در دادگاه قضایی بین المللی مطرح شود، مگر آن که طرفین معظم متعهد بر راهکار های مسالمت آمیز دیگری توافق کنند.» 🔸بعد از انقلاب، اولین بار آمریکا بود که در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا به این پیمان استناد کرده و در دادگاه قضایی بین المللی علیه ایران طرح دعوی کرده و مدعی شد که تهران با بازداشت دیپلمات های آمریکایی این پیمان را زیر پا گذاشته است. در آن زمان دادگاه بین المللی علیه ایران رأی داد. این سابقه موجب شد تا پیمان پس از انقلاب هم معتبر باشد. 🔴 : توضیح مهم درباره ختم اعتبار پیمان مودت 🔹پس از رای اخیر لاهه به سود ایران، آمریکا اعلام کرده که از پیمان مودت با ایران که دسترسی دو کشور به دادگاه لاهه را فراهم می کرد، خارج می شود. عهدنامه شصت و سه ساله که دو سال پس از کودتا علیه دکتر محمد مصدق بسته شد به تاریخ می پیوندد اما بر اعتبار دو شکایت اخیر ایران از آمریکا، بی تاثیر است. 🔹پیمان تا یک سال پس از زمان ثبت رسمی خروج از سوی هریک از طرفین، هنوز معتبر است. نتیجه؟ تاثیری بر دو دعوایی که ایران طرح کرده ندارد. دولت ایران یا آمریکا یک سال دیگر فرصت دارند از نقض احتمالی پیمان مودت از یکدیگر به دیوان لاهه شکایت کنند.