هدایت شده از کانال فرهنگی دانشکده علوم قرآنی اصفهان
#اطلاعیه
نشست سیاسی
با حضور جناب آقای معلمی کارشناس مسائل سیاسی
موضوع:حرکت به سوی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی
همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی.
زمان:سه شنبه ۱۷ مهرماه ساعت۱۰:۴۵
مکان:سالن اجتماعات دانشکده
#فرهنگی
#بسیج_دانشجویی
#روابط_عمومی_دانشکده
@olumqurani_esf
✍اف ای تی اف، امر جامع و مریض دلان سیاسی
🔰لوایح مهمی همچون FATF، که اجرای آن با سرنوشت کشور و مردم گره خورده است، مصداق بارز همان «امر جامع»ی هستند که خداوند به مؤمنین دستور داده است که باید در آن از ولیّ خدا «اذن» بگیرند؛ وگرنه از دایره ایمان خارجند:
🔸«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَإِذَا كَانُوا مَعَهُ عَلَى أَمْرٍ جَامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ؛ جز اين نيست كه مؤمنان كسانى اند كه به خدا و پيامبرش گرويده اند و هنگامى كه در امر جامعی همراه او باشند، تا از وی کسب اجازه نکنند، نمی روند.» (نور: 62)
🔰رهبر انقلاب در دیدار خرداد ماه با نمایندگان مجلس در سخنانی که به صراحت عدم رضایتشان را از تصویب لوایح دست ساز دشمن در مجلس، و بطور خاص لوایحی همچون FATF، اعلام نمودند:
🔸«بنده در مورد همین چیزهایی که اخیراً در مجلس مطرح شد در این چند ماه اخیر، گفتم مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم موضوع مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب بنشینند یک قانون بگذرانند. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمی دانیم ته آن چیست یا حتّی می دانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.» (30/3/97)
حال، سوال این است که چرا با وجود اظهار نظر صریح و علنی رهبر انقلاب، برخی مسئولین باز هم از ایشان در این زمینه نظرخواهی کردند؟ آیا در سخنان رهبر انقلاب ابهامی وجود داشت که نیاز به نظرخواهی مجدد باشد؟ آیا این رفتار، دلیلی جز تحت فشار قرار دادن ایشان و تلاش برای تغییر نظر ایشان می تواند داشته باشد؟ هرچند برخلاف آنچه که القاء شد، دیدگاه رهبر انقلاب در این زمینه تغییری نکرد و ایشان صرفاً با «بررسی» این لایحه در مجلس موافقت نمودند نه با محتوای آن، اما اصل بروز چنین رفتارهایی نسبت به ولیّ از سوی برخی مسئولین، باید از جنبه روان شناسی سیاسی مورد تأمّل و مداقّه قرار گیرد.
🔰این نوع رفتار برای نگارنده یادآور آیاتی از قرآن کریم است. زمانیکه پیامبر اکرم(ص) به مسلمانان دستور آمادگی برای شرکت در جنگ تبوک داده بودند، عده ای از منافقان و مریض دلان سیاسی، با وجود دستور صریح و علنی پیامبر(ص)، نزد ایشان آمدند و با بیان بهانه های واهی، ایشان را تحت فشار گذارده و از ایشان خواستند تا با عدم حضور آنان در جنگ موافقت نمایند. آنان در واقع قصد داشتند تا تخلّف خود از دستور صریح پیامبر(ص) را «قانونی» نموده و از انتقادات دیگران علیه خود بکاهند. قرآن کریم درباره این افراد می فرماید:
🔸«لَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ أَنْ يُجَاهِدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ * إِنَّمَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَارْتَابَتْ قُلُوبُهُمْ فَهُمْ فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ؛ كسانى كه به خدا و روز بازپسين ايمان دارند در جهاد با مال و جانشان از تو عذر و اجازه نمى خواهند و خدا به [حال] تقواپيشگان داناست * تنها كسانى (برای تخلّف از دستور جهاد) از تو اجازه مى خواهند كه به خدا و روز بازپسين ايمان ندارند و دلهايشان به شك افتاده و در شك خود سرگردانند.» (توبه: 45-44)
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
۱۵ مهر ۹۷ |
⭕️ اسامی 40 تن از نمایندگان که خواهان رأیگیری شفاف برای لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) شدند، به شرح زیر است:
🔺احمد امیرآبادیفراهانی
🔺حجتالاسلام سالک
🔺پورمختار
🔺امیر خجسته
🔺احسان قاضیزادههاشمی
🔺امیرحسین قاضیزادههاشمی
🔺عدل هاشمیپور
🔺حجتالاسلام موسویلارگانی
🔺سیدجواد ابطحی
🔺محمدمهدی زاهدی
🔺حجتالاسلام نصرالله پژمانفر
🔺اسدالله قرهخانی
🔺حسن کامران
🔺حمیدرضا حاجیبابایی
🔺اسماعیل سعیدی
🔺محمود بهمنی
🔺محمد دهقان
🔺فریدون حسنوند
🔺ساداتینژاد
🔺بهرامنیا
🔺سیدکمالالدین شهریاری
🔺حسینعلی شهریاری
🔺جواد کریمیقدوسی
🔺محمدحسین فرهنگی
🔺شیویاری
🔺حمیدرضا فولادگر
🔺سیدحمیدرضا کاظمی
🔺رضایی جهرمی
🔺هدایتالله خادمی
🔺هاشمی تختی
🔺رستمیان
🔺ابوالفضل ابوترابی
🔺جمشید جعفرپور
🔺اکبر ترکی
🔺خدابخشی
🔺فریدون احمدی
🔺محمدباقر عبادی
🔺سیدراضی نوری
🔺ابراهیم رضایی
🔺ابراهیمی رامیان
🔺عبدالرضا مصری
🆔 @@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
๑๐•❁﷽❁•๐๑
✍ به نقل از فرزند شهید مدرس
🔶 یک روز وقتی پدرم از مجلس بازگشت، عدهای از مردم به خانه آمدند و با سر و صدای زیاد گفتند آقا این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟!
🔻 خلاف #مصلحت است.
🔷 آقا فرمود اگر بیست رأس الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند ناهار چه میخورید، چه جواب میدهند؟! همه گفتند جو؛ آقا فرمود: آن یک نفر هم مجبور است سکوت کند، این #وکلایی که شما انتخاب کردید، شعورشان همین اندازه است، بروید #آدم انتخاب کنید.
#خیانت_بزرگ
#اف_ای_تی_اف
#مجلس
#خانه_ملت
#انتخاب_نادرست
#بی_بصیرتی
👉 @henaras_lr 👈
⁉️ماجرای FATF به زبان ساده چیست⁉️
نهاد FATF یک نهاد مالی در ظاهر بین المللی است که ذیل گروه G7 شکل گرفته و کارویژه خود را پیگیری شفافیت مبادلات مالی برای مبارزه با پولشویی خصوصا در قالب معاملات مواد مخدر و مقابله با تامین مالی تروریسم اعلام کرده است، این نهاد در سال 2012 چهل و نه توصیه، را به عنوان استانداردهای خود ابلاغ کرد که شامل 9 توصیه مبارزه با تروریسم و 40 توصیه برای شفافیت مالی است.
از نظر این نهاد مالی، کشورها به چهار دسته استاندارد، در حال پیشرفت، غیر همکار و لیست سیاه تقسیم می شوند که از سال 2010 ایران به بهانه برنامه هسته ای در قالب کشورهای لیست سیاه قرار گرفت.
ایران هم برای گرفتن بهانه ها و خروج از این فهرست از سال 2008 قوانین داخلی متناسب را تصویب کرد که در بیانیه این نهاد هم از اقدامات ایران تقدیر شد. با این حال با تصویب تحریم های امریکا علیه ایران، این نهاد مالی هم ایران را در لیست سیاه قرار داد.
🔻 اما نکته ای که مسئولان مذاکره کننده در این زمینه هرگز به آن اشاره نمی کنند آن است که در این سال ها ایران براحتی مبادلات مالی جهانی خود را انجام داده و عملا ورود ایران به این فهرست لیست سیاه FATF مانعی برای مبادلات بانکی ایران نبوده است.
🔺تنها زمانی سیستم بانکی با مشکل جدی مواجه شد که مورد تحریم امریکا قرار گرفت، بر این اساس بانک های خارجی از هراس جریمه ها و مجازات دولت امریکا ارتباطات مالی خود با ایران را قطع کردند که اساسا ارتباطی با ماجرای قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FTAF نداشت.
در ماه های اخیر، دولت یازدهم به نمایندگی از جمهوری اسلامی، توافق نامه یا یک برنامه اقدام مشترک را با این نهاد مالی امضا کرده است که علاوه بر آن توصیه های چهل و نه گانه همگانیFATF، برخی تکالیف اختصاصی را نیز برای ایران در نظر گرفته است.
🔹آقای طیب نیا در گفتگوی ویژه خبری می گوید به این دلیل زیر بار این توافق رفته است که مشکلات بانک ها در مبادلات مالی را مرتفع کند، اما ایشان و تیم وزارت خارجه به خوبی می دانند که مشکل بانک های ایرانی تحریم های اولیه و ثانویه امریکاست که قرار بود بواسطه امتیازات بزرگ اهدا شده در برجام مرتفع بشوند و مرتفع نشده اند.
یعنی حتی اگر ایران از لیست سیاه FTAF هم خارج شود اما تحریم های امریکا باقی باشد، تفاوتی در ارتباطات مالی بانک ها دنیا با بانکهای ایرانی حاصل نخواهد شد.پس چرا دولت زیر بار این توافق رفته است؟! به نظر می رسد این امتیازی پشت پرده از طرف تیم ایرانی در حاشیه توافق برای رسیدن به برجام بوده و اساسا ارتباطی به رفع مشکل مبادلات مالی بانک های ایرانی ندارد.
بر اساس توافقی که طیب نیا با FATF امضا کرده است، ایران ملزم است قوانین ضد تروریسم خود را منطبق با توصیه های این نهاد و قطعنامه های شورای امنیت اصلاح کند که در نتیجه گروه های مقاومت منطقه در فهرست تروریسم ایران قرار خواهند گرفت!
از سوی دیگر ایران ملزم است همه تراکنش های بالای 15 هزار دلار خود را در یک مرکز مشترک ثبت کرده و در صورت درخواست این نهاد یا کشورهای عضو به آنها تحویل دهد.
نکته مهمتر الزام ایران به شناسایی و معرفی «ذی نفع واقعی» معاملات بانکی است.
یعنی اگر یک نهاد تحریم شده مثل یک شرکت تولید کننده موشک، برای معاملات جهانی خود چند شرکت پوششی تاسیس کرده و با آنها تحریم ها را دور می زده است، بر اساس تعهد جدید ایران باید شناسایی شده و به نهاد FATF معرفی شود!
ایران طبق این توافقنامه متعهد است که 23 فرد و 61 نهادی که در قطعنامه 2231 تحت تحریم هستند را تحریم کند. شاخص ترین این افراد حاج قاسم سلیمانی است!
بانک مرکزی و بانک های ایرانی سال هاست که با فرار از شفافیت معاملات و مانع تراشی برای شکل گیری نهادهای داخلی ایجاد شفافیت، شرایطی را ایجاد کرده اند که ماجرای فیش های حقوقی و فسادهای چند هزار میلیاردی ثمره آن است. حال این نهادهای مالی ایرانی تصمیم گرفته اند بجای ایجاد ساز و کار بومی شفافیت مالی، زیر بار استاندارهای شفافیتی بروند که G7 تعیین کرده است و در آن اکثر تعریف ها مغایر با منافع ملی جمهوری اسلامی است، استاندارهایی که ثمره اش تبدیل شدن بانک های ایرانی به عاملان اجرای تحریم های وزارت خزانه داری امریکا در داخل کشور خواهد بود و اهداف این تحریم ها وزارت خانه های دولتی، صدا و سیما، وزارت دفاع، اطلاعات، سپاه و چندین چهره تراز اول کشوری و لشکری است.
پیام مسئول قرارگاه دانشجویی اقتصاد مقاومتی شهید احمدی روشن استان اصفهان در پی اتفاقات ۱۵مهرماه مجلس شورای اسلامی مرتبط با FATF
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿احزاب/۲۳﴾
خواهران و برادران عزیز دانشجو در قرارگاه دانشجویی شهید احمدی روشن؛
خدا را شکر که امروز امام زمام ما ظهور نکرده است و فرمانی صادر ننموده است تا بعضی خائنین به مردم در لباس نمایندگی مردم، فرمانش را مصادره به مطلوب نمایند و بر خلاف سخن صریحش با وقاحت تمام بایستند و آن کنند که اربابانشان خواسته اند...
اما آنچه امروز در مجلس اتفاق افتاد، نه تنها از ارزش کار شما نکاهید که ضرورت کارتان را بیشتر و بیشتر مشخص نمود.
انقلاب اسلامی برای به قله رسیدن، هنوز به فداکاری های شما بسیار نیاز دارد. نهال نوپای ۴۰ سال پیش انقلاب، امروز درختی تنومند شده که برای رشدش به خون دل هایی نیاز دارد که سربازان #سید_علی باید متحمل آن شوند.
پس کمرهمت را محکم تر از قبل ببندید ، خسته نشوید ، بر ایمانتان بیفزایید و به کار مطالبه گری و گفتمان سازی علمی، بیش از پیش اهتمام ورزید که هر کس خدا را یاری نماید، خداوند او را یاری خواهد نمود.
این حقیر دست تک تک رفقای عزیز دانشجو که از هیچ تلاشی برای احقاق حق همه مستضعفان عالم از جان و مال و آبرو و خانواده شان گذشتند را می بوسم و از خداوند متعال سربازی و شهادت در رکاب ولی امرمان را خواستارم.
۱۵مهرماه ۹۷
ابوتراب نماینده شهرستان نجف آباد :
مخالف تصویب FATF بودم.
رد امکان شرط گذاری مطابق کنوانسیون وین
# ابوالفضل ابوترابی در ارتباط با پیوستن ایران به FATF اظهار داشت: به دلایل مسائل مطرح شده در ارتباط با موضوع تروریسم در تعدادی از مادههای قرارداد FATF شامل ماده ۲ ، ۸، ۱۲ و ۱۳ با تصویب آن مخالف بودم.
وی با بیان اینکه ماده دو در ارتباط با تعریف تروریسم است که این امر مورد مناقشه قرار دارد و برای ما پذیرفته شده نیست، ابراز داشت: شرایطی که مطابق دیگر مادههای قرارداد در ارتباط با حاج قاسم سلیمانی عنوان شده نیز مورد قبول ما نیست.
نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از سویی در برخی مادههای قرارداد عنوان شده است که دولتهایی که FATF را پذیرفتند باید مساعدت حداکثری در موضوعات مختلف داشته باشند و این در حالی است که تعریف جامع و درستی برای میزان این مساعدت و حد اعلای آن بیان نشده است.
وی با بیان اینکه این امر بدان معناست که دست اعضا باز است تا با هر بهانهای موضوع عدم مساعدت را پیش بکشند، ابراز داشت: در FATF سه میز تروریسم، حقوق بشر و هستهای وجود دارد که بسیاری از کشورها مکلف هستند بر سر آنها حاضر شده و گزارش بدهند، این موضوعات بسیار وسیع هستند و حد تعریفی برای میزان مساعدت و گزارش درباره آنها وجود ندارد.
ابوترابی در ارتباط با صحبتهای برخی نمایندگان درباره پذیرش FATF با شرط گذاری ابراز داشت: این موضوع مطابق ماده ۱۹ کنوانسیون وین که هر نوع حق شرط را رد میکند امکان عملیاتی شدن ندارد.
وی با بیان اینکه نپیوستن به این کنوانسیون به هیچ عنوان به معنای عدم پیشرفت در مسایل کشور نیست، گفت: احتمال عدم تصویب این لایحه در شورای نگهبان وجود دارد.
🔴افشاگری خبرگزاری فارس از اولین دستورات خائنانه مبتنی بر FATF:
🔹براساس بخشنامه بانک کشاورزی، در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی در لیست تحریمهای سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، وزارت امور خارجه و خزانهداری آمریکا قرار داشته باشند، امکان ارائه خدمات بانکی به آنها وجود ندارد.
✍اگر این خبر درست باشد تمامی نیروهای مسلح و امنیتی کشور در داخل توسط خود دولت باید تحریم شوند.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
باسلام تـلفن گويـاي شـورای نـگهبـان : 02166401012
رای نهایی با شورای نگهبان است متداوم تماس میگیریم و اعلام میکنیم که این شورا نظر رهبری و مراجع عظام را فصل الخطاب قرار دهد و رد کند آنچه را خیانت به این نظام و مردم است.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
دوشنبه 16 مهر 1397



صفحه نخست اقتصاد > اقتصاد سیاسی
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 17:32:03 چاپ
ماجراى افایتیاف چیست؟

اقتصاد > اقتصاد سیاسی - در صورت عدم پیوستن ایران به سازمان افایتیاف (FATF) در طى فرصت باقىمانده و حضور دوباره ایران در لیست سیاه، عملاً ارائه هرگونه خدمات و ارتباطات مالی و بانکى و پولی از سوى بانکهای جهانى با بانکهای ایرانى ناممکن شده و کشور عملاً در یک تحریم تمامعیار بانکى جهانى فراتر از تحریمهای آمریکا قرار خواهد گرفت.
سیامك قاسمى *
این روزها همه جا صحبت از افایتیاف (FATF) است و بعضى تأثیر عدم پیوستن ایران به افایتیاف بر اقتصاد ایران را حتى فراتر از تحریمهاى آمریكا مىدانند. اما افایتیاف چیست که این قدر مهم شده است:
۱- افایتیاف یا گروه ویژه اقدامات مالی فقط و فقط یک سازمان غیردولتی است که سیاستها و استانداردهای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را وضع کرده و ارتقا میدهد. این سازمان در سال ١٩٨٩ تاسیس شده و مقر آن در پاریس است.
۲- هم اكنون ١٩٨ كشور جهان به صورت مستقیم یا از طریق گروههای نه گانه منطقهای در افایتیاف عضویت دارند. از این بین ۳۷ کشور صاحب اقتصادهای بزرگ و توسعه یافته عضو سازمان اصلی هستند.
۳- افایتیاف در سال ۲۰۱۲ چهل و نه توصیه را به عنوان استانداردهای این سازمان برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم ابلاغ كرد كه كشورهای عضو موظف شدند یا قوانینی برای رعایت این توصیهها تصویب كنند و یا قوانین فعلی خود را ارتقاء دهند.
۴- افایتیاف همه كشورهاى جهان را بر اساس پایبندى به این توصیهها به ٤ دسته استاندارد، در حال پیشرفت، غیرهمكار و لیست سیاه دسته بندى میكند.
۵- افایتیاف از بین همه كشورهای جهان ٩ كشور را در طى سالهای اخیر به دلیل عدم پایبندى به استانداردهای جهانى مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در لیست سیاه قرار داده است و ایران در همه سالهای اخیر در صدر این لیست بوده است.

۶- افایتیاف از بین ٩ كشور عضو لیست سیاه، ٢ كشور كرهشمالی و ایران را در جایگاهى فراتر از لیست سیاه قراره داده و توصیه شده است علیه آنها «اقدامات متقابلانه» انجام شود.
۷- امروزه استانداردهای افایتیاف و نظر این سازمان درباره سطح پایبندى كشورها به این استانداردها، به عنوان یكى از مهمترین پیش نیازهای ارائه هرگونه ارتباط و ارائه خدمات بانكى و اعتباری و مالی از سوى بانكها و موسسات مالی به دیگر كشورها است.
۸- در سال ٢٠١٦ دولت آقای روحانى توانستافایتیاف را راضی كند تا یك ضرب العجل به ایران داده تا توصیههای ٤٩ گانه این سازمان را در كشور عملیاتى كرده و در عوض افایتیاف بطور موقت حضور ایران از لیست سیاه را تعلیق كند.
این ضرب العجل تاكنون دو بار از سوى افایتیاف تمدید شده و ضرب العجل نهایی كمتر از چند هفته دیگر به پایان مى رسد.
۹- ایران براى خروج از لیست سیاه باید قوانین داخلی خود در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را بر اساس كنوانسیونهای جهانى ایامال (AML) و سیافتی (CFT) اصلاح و عملیاتى کند.
- در صورت عدم پیوستن ایران به سازمان افایتیاف در طى فرصت باقى مانده و حضور دوباره ایران در لیست سیاه، عملا ارائه هرگونه خدمات و ارتباطات مالی و بانكى و پولی از سوى بانكهای جهانى با بانكهای ایرانى ناممكن شده و كشور عملا در یك تحریم تمامعیار بانكى جهانى فراتر از تحریمهای آمریكا قرار خواهد گرفت.
* کارشناس و تحلیلگر اقتصادی
223225
کلید واژهها : اف ای تی اف FATF - پساتحریم - تحریم اقتصادی -
مطالب مرتبط
رئیس بانک مرکزی احمدینژاد: من و فرهاد رهبر برای قانع کردن مخالفان افایتیاف استدلال میکردیمراهکارهای مبارزه با رانت و فساداعلام نظر مجمع درباره افایتیاف به معنای رد آن نیستهشدار سازمان ملل: تحریم ایران باعث افزایش مهاجرت به اروپا میشودنپذیرفتن افایتیاف بازی کردن در زمین اسرائیل و آمریکاستاقتصاد ایران چشم انتظار بازگشت کوپندلیل محمود صادقی برای ادعای موافقت رهبری با افایتیاف چیست؟نپیوستن به افایتیاف اقتصاد کشور را فلج خواهد کرد
از سراسر وب
پیشنهاد از

اجاره اینترنتی ویلا و اقامتگاه

تا 50% تخفیف جدیدترین عطرهای پاییزی

جاباما، معتبرترین سامانه رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه

جدیدترین استیکرهای تزئین اتاق کودک در دیجیکالا
جدیدترین مطالب وباختصاصی از
رزرو اینترنتی ارزانترین اقامتگاههای ایران در جاباما
دیگه به ما هم، زنگ نزن!
استخدام در بهترین شرکت های بین المللی
سخت نگیرید! رزرو اینترنتی هتل با پشتیبانی 24 ساعته از جاباما
مجموعه هتل های زنجیرهای زودروم در تهران با ضمانت کنسلی رایگان
اپلیکیشن مناقصات ، مزایدات ،استعلامات سراسر کشور
7 دیدگاه
بی نام
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 19:18:15