پاسخ کوبنده آیت الله مکارم شیرازی از سخنان انحرافی شیخ حسن روحانی! درباره حجاب و فضای مجازی
آیت الله مکارم شیرازی:رئیس جمهور اخیرا درباره مسئله حجاب و فضای مجازی دو جمله گفته اند که هر دو جمله زننده بود.البته در زمان مناسب در این باره سخن خواهم گفت ولی امروز اشاره ای به این مسئله خواهم داشت.
رئیس جمهور قسم خورده است که نسبت به حفظ ارزش های اسلامی اهتمام داشته باشد و باید به قسم خود پایبند باشد.شما رئیس جمهور کشوری اسلامی هستید نه رئیس جمهور یک کشور دموکراتیک سکولار!
کسی منکر استفاده درست از این فضا نیست ولی باید جلوی مفاسد موجود در فضای مجازی گرفته شده و این فضا اصلاح شود.از برخی قضات دادگستری شنیدهام عامل بسیاری از طلاقها به دلیل وسوسههای فضای مجازی است.
رئیس جمهور گفته است «وقتی مردم همه چیز را خواستند، نباید جلوی خواست آنان را گرفت»، اگر اینگونه است باید درب دادگستری و تعزیرات و... هم بسته شود. قطعا در بین مردم عده ای خطاکار وجود دارند که باید جلوی آنها گرفته شود.رئیس جمهور باید اشتباهات خود را اصلاح کند، یکی از اصول سیاست این است که وقتی مسئله مهمی وجود دارد به سراغ مسائل حاشیهای نباید رفت.
در شرایطی که مشکلات اقتصادی بسیاری در کشور وجود دارد مسؤولان به سراغ مسائل حاشیهای می روند هرچند که سرگرم کردن مردم با این مسائل شایسته نیست.
عقل کل نیستی آقای روحانی!
واکنش غیر مستقیم آیت الله سبحانی به سخنان انحرافی حسن روحانی در مورد حجاب و فضای مجازی
آیت الله سبحانی :آیهای که میفرماید «لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ»، ناظر به عقیده است؛ عقیده با اکراه درست نمیشود؛ عقیده، جذب قلب میشود و قلب انسان اگر بخواهد قلب چیزی را جذب کند، نیازمند دلیل و برهان است.
باید منبریها، رسانهها و مؤلفها عقائد را برهانی بیان کرده تا مردم آرام آرام معتقد شوند.احکام جنبه اجرایی دارد، حجاب از قبیل مسائل تکلیفی است؛ حجاب، چماقی بر سر زنان نیست؛ بلکه مرتبط با عفاف آنان است.
آقایانی که در رأس کار هستند، یک مقدار از مسائل را برای حوزه بگذارند؛ شما که عقل کل نیستید؛ اقتصاد، سیاست و ... برای شما؛ ولی احکام شرعی را برای حوزه بگذارید.
حجاب تنها با نصیحت درست نمیشود؛ 50 درصد با نصیحت است؛ اما 50 درصد دیگر اجرا می خواهد، امر به معروف می خواهد، نهی از منکر می خواهد.باید جنبههای اجرایی برای اجرای احکام حجاب در جامعه عاقلانه باشد.
✅ کاندیدای مورد حمایت غرب در ایران که بود و چه کرد!؟
◀️ نخست وزیر فرانسه در جمع هیات اماراتی گفته است:
♦️" تمام تلاش ما (اروپا و آمریکا) در تحریم ایران طی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ سوق دادن مردم ایران به سمت #کاندیدای مدنظرمان بود که این تلاش با راهبردی دیگر طی سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ ادامه پیدا کرد ولی راهبرد ما از اواخر سال ۲۰۱۷ برای تغییرات بزرگ تر جایگزین شد و تا اوایل سال ۲۰۲۰ ادامه پیدا خواهد کرد."
@Drseddigh
امام سید علی خامنه ای:
🔸برای پیشرفت علمی از همه توانایی های غربی ها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمی آید بلکه از «همیشه شاگرد ماندن» ننگمان می آید.
✅هیچگاه به برنامه ها و توصیه های غربی ها اعتماد نکنید. همواره باید به توصیه غربیها با سوءظن نگریسته شود؛ کشورهای غربی که امروز بیشترین پیشرفتها را در زمینه علوم جدید دارند، بیشترین جنایات را نیز در طول تاریخ بر ضد ملتها مرتکب شده اند
رهبر انقلاب امام خامنه ای رابیشتربشناسیم
کلیپی که نظرخیلی هارادرخصوص رهبرمعظم انقلاب عوض خواهدکرد ! حتما ببینید و انتشار دهید
کلیپ زیر راببینید
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴درباره تظاهرات ۲۳ ژانویه در کاراکاس
🔻کسانی که با تحولات #ونزوئلا آشنا هستند از قبیل این تصویر ضمیمه شده به این متن، زیاد دیدهاند؛ هم در تجمعات #موافقان و هم #مخالفان دولت مادورو. امروز همزمان با تجمع مخالفان، موافقان هم در بخشی دیگر تجمع کردهاند اما در تصاویری که رسانههای #جریان_اصلی منتشر میکنند، خبری از موافقان نیست.
🔻جامعه ونزوئلا به شدت #دو_قطبی است. همیشه اینطور بوده است. در زمان حیات #چاوز نیز همین آش و کاسه بود؛ نیمی این ور و نیمی آن ور. هر چند که در سالهای اخیر به دلیل شدت فشارهای اقتصادی و به لطف فضاسازی رسانههای بینالمللی، کفه اپوزیسیون سنگینتر شده است.
🔻دولت مادورو با این باد سرنگون نخواهد شد؛ مگر آنکه توافقات پشت پرده و سطح #دخالت_آمریکا متفاوت از آن چیزی شود که تا پیش از این بوده. دخالت برای کنار گذاشتن دولت کنونی ونزوئلا پروژهای #خونین خواهد بود که در تاریخ این کشور ثبت خواهد شد.
🔻دولت جمهوری اسلامی #ایران به جای مواضع سُست که برای خالی نبودن عریضه از سوی سخنگوی وزارت خارجه بیان میشود، باید مبتکر #تحرکات_بینالمللی برای ممانعت از #دخالت_خارجی در ونزوئلا شود و با همپیمانان دو کشور تماس بگیرد. باید از ظرفیتهایی همچون #جنبش_عدمتعهد و سازمانهایی نظیر #گروه۷۷ و حتی #سازمان_کنفرانس_اسلامی در این مواقع استفاده کرد. اغلب اعضای این سازمانها با این ابتکار همراهی خواهند کرد.
✍ #تفرشی
🌞 چشم دیگه تکرار نمیشه!
⬅️آقایان در وادادگی و وقاحت گوی سبقت را از هم ربوده اند
🔺بازرسان آژانس برای یک مقاله علمی آمده اند خرخره استاد دانشگاه کاشان را چسبیده اند، جناب رئیس هم به جای اینکه پشت استاد بایستد، گفته است چشم، دیگه تکرار نمیشه
✅پیشرفت و عدالت:
🆔 @درتصویر زیرببینید
💢 #در_عجبم ...
💠 هشت وزیر در مورد لوایح استعماری به رهبری نامه زده اند و یک جواب گرفته اند...
🔻اما ظاهرا عزیز دلمان به این آقایان کفته اند : چه تضمینی هست که دوباره عهدشکنی نکنند و تحریم ها برداشته شود؟ که گویا وگویا هیچکدام از وزرا و آقایانی که در تلاشند تا ایران را به این #لوایح_استعماری ملحق کنند جوابی نداشته اند...
💠 روی سخنم با شما هم وطن عزیز است، بیدار شوید و به یاد آورید...
🔻" وَلَن تَرْضَى عَنکَ الْیَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ "
🔺هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد تا به طور کامل تسلیم خواستههای آنها شوی و از آیین تحریف یافته آنان پیروی کنی... سوره مبارکه بقره آیه شریفه 120
💠 #برجام بزرگترین درس تاریخ این کشور است و میتوان به صراحت اعلام کرد نتیجه اعتماد به دشمن و حرکت گوسفندوار و به دور از تفکر و تعقل چیزی جز خسارت محض( یا به زبان ساده تر #برجام) نیست...
💠 در برجام آقایان از تضمین و امضای جان کری دم میزدن ...
🔺 #هاشمی: #کری به ظریف تضمین داده است...
🔺 #ظریف: امضای #کری تضمین است...
💠 و این در حالی است که آقای ظریف در مجلس صریحا اعلام کردند که شخص خودش و رییس جمهور هیچگونه تضمینی برای #رفع_تحریم ها در قبال تایید و ملحق شدن ایران به fatf را نمیدهند...
💠 اما چرا بنا را بر آن نهاده اند که چون قضیه برجام با دروغ و سیاه نمایی دوباره جام زهری را به خورد این ملت بدهند؟؟؟!!!
💠 جز این بود در اوایل برجام میگفتند که مشکل کمبود آب آشامیدنی مردم به این توافق بسته است و کاری میکنند مردم دیگر به این چهل و پنج تومان یارانه نیاز نداشته باشند و مردم به دولت کمک هم بکنند و دستگیر دولت باشند؟؟؟
⁉️ مگر نمیگفتند هم چرخ اقتصاد هم سانتریفیوژ میچرخد بعد از برجام؟
⁉️ #چه_شد_آن_وعده_و_وعیدها؟؟؟
💠 امروز نیز با نیرنگ و فریب سعی دارند به مردم القا کنند که fatf میتواند راهکار حل برون رفت از مشکلات باشد...
💠 کدام ارزانی 20 درصدی؟؟؟
💠 آن هم بعد از گرانی های سر به فلک کشیده ماه های اخیر و چندین برابر شدن قیمت اجناس به دست دولت؟؟؟
🔻والله بالله تالله، #خیانت است...
💠 چه آن کسی که صدایش همنوا و قلمش در راستا تایید این لوایح کلامی باشد و یا متنی به نگارش در آورد، و چه آن کسی که رای به تایید این لوایح بدهد...
کره شمالی با وجود پیوستن به CFT و پالرمو از لیست سیاه FATF خارج نشده است+ سند
در حالی دولت با هدف خروج ایران از لیست سیاه FATF به دنبال پیوستن به کنوانسیونهای CFT و پالرمو است که سالها از عضویت کره شمالی در این کنوانسیونها می گذرد و نه تنها از لیست سیاه خارج نشده، بلکه متهم به تامین مالی گسترش سلاحهای کشتار جمعی شده است.
دولت یازدهم در تیرماه ۱۳۹۵ و به دنبال پذیرش برنامه اقدام گروه ویژه اقدام FATF برای ایران، وارد تعاملات جدی با این نهاد بین الدولی شد و تعهد داد که این برنامه ۴۱ بندی را اجرایی کند. طبق اظهارات حسین قریبی، دستیار وزیر امور خارجه و مسئول پرونده FATF در این وزارتخانه درمصاحبه با روزنامه خراسان در تاریخ ۲۳ مهرماه امسال، ۳۷ بند از این ۴۱ بند اجرایی شده است.
اما دو ماده ۲۸ و ۲۹ برنامه اقدام تصریح می کند ایران باید به دو کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (موسوم به CFT) و مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (موسوم به پالرمو) بپیوندد که هنوز این بخش از برنامه اقدام اجرا نشده است.
تلاش های فراوان دولت برای پیوستن به این کنوانسیون ها، با هدف خروج کشورمان از حالت اقدام متقابل یا لیست سیاه FATF صورت می گیرد. به همین دلیل، مجلس از سوی دولت تحت فشار زیادی قرار گرفت و لوایح الحاق ایران به این کنوانسیون ها در مجلس مورد تصویب قرار گرفت و با ایرادات شورای نگهبان و اصرار مجلس بر مصوبات خود، اکنون این لوایح باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف شوند. اما برای گرفتن تصمیم دقیقتر در این زمینه، اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام اولا باید به این نکته توجه داشته باشند که همه فشارها برای الحاق ایران به دو کنوانسیون پالرمو و CFT برای این است که ایران از لیست سیاه FATF خارج شود. ثانیا باید پاسخ این سوال را بیابند که آیا با الحاق به این کنوانسیون ها، از لیست سیاه FATF خارج می شویم یا نه؟
*آیا با الحاق به کنوانسیون های CFT و پالرمو، از لیست سیاه FATF خارج می شویم؟
برای پاسخ به این سوال، تا کنون جواب های فنی و دقیقی داده شده است. از جمله اینکه:
الف- به دلیل سازوکار تصمیم گیری «اجماع موثر» (یعنی برای اتخاذ یک تصمیم یا همه باید موافق باشند، یا فقط یک مخالف وجود داشته باشد) در مجمع عمومی FATF و وجود چهار عضوی که برخورد کاملا سیاسی با ایران دارند و مخالف سرسخت خروج کشورمان از لیست سیاه هستند، خروج از این لیست عملا غیرممکن است.
ب- FATF در بیانیه های خود حرفی از خروج ایران از لیست سیاه نزده و صرفا درباره گامهای بعدی (که احتمالا تامین مالی صنعت موشکی خواهد بود)، سخن گفته است.
ج- دیوید لوئیس دبیر اجرایی FATF در مصاحبه با بی بی سی در تاریخ ۲۳ مهرماه صریحا گفته است هیچ تضمینی وجود ندارد که ایران پس از اجرای خواسته های FATF، از لیست سیاه خارج شود.
*وضعیت کره شمالی، دلیل دیگری بر احتمال بسیار اندک خروج ایران از لیست سیاه
اما دلیل روشن دیگری که نشان می دهد لزوما پیوستن ایران به کنوانسیون های CFT و پالرمو منجر به خروج نام کشورمان از لیست سیاه FATF نمی شود، وضعیت کره شمالی در این نهاد بین الدولی است. واقعیت این است که کره شمالی از ۲۵ جولای ۲۰۱۳ عضو کنوانسیون CFT و از ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ عضو کنوانسیون پالرمو شدهاما هنوز از لیست سیاه FATF خارج نشده است! تصاویر زیر نشان می دهد که بر خلاف ادعای بسیاری از موافقین FATF، کره شمالی عضو هر دو کنوانسیون شده است.
عضویت کره شمالی در کنوانسیون CFT
عضویت کره شمالی در کنوانسیون پالرمو
بررسی بیانیه هایFATF علیه کره شمالی نشان می دهد که این نهاد بین الدولی علاوه بر پولشویی و تامین مالی تروریسم، بر مسئله سومی هم تاکید دارد که همان اتهام تامین مالی سلاح های کشتار جمعی (هسته ای و موشکی) است. در واقع،حتی اگر کره شمالی مسئله پولشویی و تامین مالی تروریسم را حل کند، همچنان به دلیل موشک های بالستیک و برنامه هسته ای خود از سوی FATF تحت فشار خواهد بود و این نهاد در بیانیه های خود، اتهام تامین مالی سلاح های کشتار جمعی (هسته ای و موشکی) را بهانه ای قرار داده است برای اینکه جلوی خروج کره شمالی از لیست سیاه را بگیرد.
*تکامل استانداردهای FATF در زمینه مقابله با تامین مالی گسترش سلاح های کشتار جمعی
در حال حاضر، توصیه هفتم از توصیه های ۴۰ گانه FATF درباره تامین مالی «گسترش سلاحهای کشتار جمعی» (سلاحهای میکروبی، شیمیایی، هسته ای و ابزار انتقال آن ها یعنی موشک های بالستیک در ادبیات غربی ها تحت عنوان کشتار جمعی شناخته می شود) است. در توصیه شماره ۷ با عنوان «تحریمهای مالی هدفمند مر