⁉️انتقاد کنیم یا امید بخشی ؟!!!!!
🔹این روزها همه جا صحبت از باران و سیل است و عمده همت مردم و مسئولان بر حل مشکلات ناشی از باران و سیل متمرکز شده است.
🔸در این میان عده ای هم مشغول نقد مسئولان بخاطر برخی کم کاری ها هستند، کم کاری هایی که باعث شده آسیب های سیل در برخی مناطق بیشتر شود.
‼️اما در مورد نقادی ها، نظرات مختلفی وجود دارد که بعضا حتی متضاد است، مثلا برخی معتقدند در شرایط فعلی رفتن به سمت فضای انتقادی مناسب نیست و برخی دیگر هم اعتقادی بر خلاف این دارند، اما سوال اینجاست که کدام نظر درست است یا مصلحت چیست؟!
✅بهتر است برای یافتن پاسخ این سوال به راهنمایی های رهبر انقلاب مراجعه شود چون ایشان مصلحت کشور را بهتر از هر شخص دیگری می شناسند.
💢ایشان در سال ۹۷ در اوج بحران های ارزی کشور این سخنان را فرمودند:
💡هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است؛ انتقاد #خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد.
1⃣اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
2⃣گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
3⃣نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
4⃣ بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند.
5⃣ #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و #ابراز_برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
۹۷/۶/۱۵
💢رهبر انقلاب در سخنرانی دیگری که در سال ۸۶ (در زمان ریاست جمهوری آقای احمدینژاد) داشتند همین راهنمایی را به شکل دیگری مطرح کرده بودند :
➖به مجردی که دشمن کوچکترین تحرکی نشان داد، او را هدف قرار بدهید. در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمیتوان دید. گاهی اوقات، دشمن کار را به گونهای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را کامل نباید کرد. در این حد هوشیاری لازم است! بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما بسیار هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضعگیری شما استفاده کند. این، اصل اول و یک خط قرمز است.
۱۳۸۶/۰۲/۳۱
💢و چند سال بعد از این بیانات هم در جمعی دیگر، در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه «آیا انتقاد کردن به معنای تکمیل کردن پازل دشمن است» تأکید کردند: من به هیچ وجه اعتقادی به انتقاد نکردن ندارم بلکه همواره اصرار دارم، جریان دانشجویی موضع انتقادی خود را حفظ کند اما در بیان انتقادها باید به این نکته توجه شود که طرح آن به گونه ای باشد که مقصود دشمن را برآورده نکند.
۱۳۹۱/۰۵/۱۶
☝️راهنمای های رهبر انقلاب، همیشه فصل الخطاب است.
از ولی فقیه، نباید جلو زد و نه عقب افتاد، بلکه پا به پای ولایت باید حرکت کرد.
💡طبق نظر رهبر انقلاب، انتقاد لازم است اما نباید طوری باشد که خوراک رسانه ای برای دشمن فراهم کند و از طرف دشمنان و افراد و گروه های معاند مورد استقبال واقع شود و باز نشر شود، که اگر چنین شد، یعنی بازی کردن در زمین دشمن!
جناب آقای روحانی روز جمعه (۹ فروردین ۹۸) در جلسه ی شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان بیان کردند: «گروه نژاد پرست، قانون شکن و "جنگ طلبی" بر کاخ سفید مسلط شده اند». yon.ir/cvqDz
⚡️ ملاحظه
آقای رئیس جمهور! یعنی از نظر جنابعالی، گروه پیشین (دولت اوباما) "جنگ طلب" نبوده و اهل تعامل بودند؟! یعنی زبانم لال کماکان معتقدید که اوباما فردی "مؤدب" و شایسته ی مذاکره بود؟! یعنی از نظر شما بر فرض ادامه یافتن صدارت دولت اوباما در ایالات متحده، «پروژه ی برجام» به نتیجه می رسید؟!
😊 آقای روحانی! جسارتا مزاح می فرمایید!
البته که اهل جنگ "بودن" ترامپ ادعایی مضحک است، اما اهل جنگ "نبودن" اوباما به مراتب مضحک تر.
اجازه فرمایید که در اثبات غیردقیق بودن این قبیل مدعاها، وارد مباحث ریشه ای نشویم؛ به نظرم برای جنابعالی و دولت متبوع بهتر باشد. فی الحال ارائه ی مصادیق ارجح می نماید.
جهت استحضار؛
🔻 اوباما تنها رئیس جمهور تاریخ ایالات متحده می باشد که در تمام طول ۸ سال مسئولیتش، آمریکا درگیر جنگ بوده است.
🔻 اولین کاری که اوباما بعد از ورود به کاخ سفید انجام داد عبارت بود از افزایش بی درنگ شمار سربازان آمریکایی در افغانستان به عدد ۱۰۰ هزار نفر. این عدد در زمان بوش پسر حدود ۲۶ هزار بیش تر نبود.
🔻 در زمان اوباما بود که آمریکا برای سرقت نفت لیبی به این کشور حمله ور شد، آنجا را به عنوان یک کشور به طور کلی نابود کرد، حدود ۵۰ هزار نفر از لیبیایی ها را قلع و قمع نمود و موجبات رشد گروه های تروریستی را در آنجا فراهم آورد.
🔻 اوباما بود که بحران سوریه را با حمایت های گسترده ی خود از داعش آغاز کرد و این کشور را به ویرانه ای مبدل ساخت. نساخت؟
🔻 اوباما بود که با حمایت های گسترده ی لجستیکی و ... از عربستان، جنگ خونباری را در یمن آغاز کرد و نزدیک به ۱۰ هزار تن از حوثی های بیگناه را کشتار کرد. جناب روحانی! از تعداد مبتلا شدگان به وبا در یمن مطلع هستید؟
🔻 اوباما همان چهره ای است که در کارزار کشتار پهپادی اش تاکنون دست کم ۱۰ هزار نفر را به قتل رسانده است. ترامپ نیز دارد به این کار ادامه می دهد. آن وقت ترامپ را "جنگ طلب" و اوباما را "مؤدب" می خوانید؟!
🔻 اوباما نبود که با اشاره به کارزار کشتار پهپادی خود می گفت: «من فقط در کار کُشتن مردم حرف ندارم!»؟ این ها کلمات خود اوباماست. نیست؟
🔻 اوباما بود که دست کم ۴ شهروند آمریکایی را کشت. نکشت؟
🔻 اوباما بود که رسما و علنا از فتنه گران و اغتشاشگران در سال ۸۸ حمایت کرد. نکرد؟
🔻 اوباما بود که در ۵ آوریل ۲۰۱۰ در سند آرایش هسته ای خود، رسما و علنا ملت ایران را به حمله ی اتمی تهدید کرد. این کار را ترامپ هم تاکنون مرتکب نشده است. yon.ir/1TeSC
🔻 طرح خاورمیانه جدید را - که به مفهوم ویرانی و تجزیه ی کشورهای منطقه است - آن قدر که دولت دموکرات اوباما با جنگ هوشمند (ترکیب جنگ سخت و نرم) پیش برد، دولت نومحافظهکار بوش پیش نبرد. این دروغی بزرگ است که بگویند دولت اوباما، میانهروهای قائل به معامله بودند و ترامپ، زیر میز زد یا تهدید را روی میز گذاشت.
🔻 خرابکاری نرمافزاری، ترور دانشمندان هستهای و رفتار تحقیرآمیز در حد ویزا ندادن به نماینده ی منتخب دولت شما در سازمان ملل (حمید ابوطالبی) آن هم در دوران مذاکره و اعتمادسازی و توافق، هنجارهای دولت اوباما نبود؟
آقای رئیس جمهور! تعریف جنابعالی از واژه ی «جنگ» دقیقا چیست؟
🔻 مثلا از نظر شما آیا اِعمال شدیدترین و گسترده ترین تحریم های اقتصادی طول تاریخ علیه ملت ایران از جمله تحریم بانک مرکزی در دی ماه ۹۰ (که در تاریخ اقتصاد دنیا بی نظیر است)، «جنگ» محسوب می شود یا خیر؟
🔻 مگر نه آنکه به اذعان جنابتان، اولین ناقض برجام، خودِ اوباما و دولت اوست؟ مگر ترامپ در حال پیمودن مسیری غیر از آن چیزی است که به وسیله ی اوبامای "بی ادب" و جنایتکار پایه ریزی شده است؟
اگر پاسخ شما به این پرسش ها "آری" است؛ پس شایسته است که ادبیات مان را در قبال دشمنان ملت و نظام ایران اصلاح و از ارسال هرگونه سیگنال به آنان جدّا پرهیز کنیم.
♻️ اگر خوشبینانه بنگریم، بی سوادی/کم سوادی آن است که فردی بی رحم و وحشی (با پوزش از محضر حیوانات!) با این کارنامه ی خونبار را "مؤدب" و قابل مذاکره بدانیم.
✅ حقیقت آن است که «مؤدب»؛ نه دشمنانِ مردم بلکه خودِ مردم اند؛ همان ها که بی تدبیری ها و بدتدبیری ها را می بینند و لمس می کنند و با این وجود، با علاقه به اصل انقلاب و نظام و نیز نجابت شان، تحمل می کنند.
منابع تحقیقی مورد استفاده:
🔰 fna.ir/boi1nf
🔰 yon.ir/TJa4u
ابرشاگرد
🌙🔴🌍ژان کلود(نفر وسط)، افسراطلاعاتی فرانسه که پس از پایان ماموریتش به عنوان "شیخ داعش" در سوریه اکنون به جایگاه خود در دستگاه اطلاعاتی فرانسه بر میگردد و به ریش مسلمانان قهقه می زند!
پس از پایان داعش در سوریه، بقیه شیوخ داعشی هم به پایگاه های اطلاعاتی خود در اسرائیل، آمریکا و اروپا برمی گردند...
بیچاره مسلمانانی که فریب نیرنگ های انگلیس و آمریکا و اسرائيل را خورده و می خورند...
🔰 وزیر امور خارجه در گفتگو با KHAMENEI.IR:
👈 اروپا را تحت فشار قرار میدهیم؛
تأکید بر تعامل با همسایگان و شرکای قدیمی ایران
📢 در خجسته سالروز عید بزرگ بعثت پیامبر اعظم صلواتاللهعلیهوآله، جمعی از مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی صبح چهارشنبه (۱۳۹۸/۱/۱۴) با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. در حاشیهی این دیدار، دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجهی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگوی کوتاهی با پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، به سؤالی دربارهی بیانات نوروزی رهبر انقلاب اسلامی پیرامون رفتار اروپاییها در قبال برجام پاسخ گفت. متن و فیلم این گفتوگو به شرح زیر است.
🎙 جناب آقای دکتر ظریف، وزیر محترم امور خارجه؛ سال نو و سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام را خدمت شما تبریک عرض میکنم. همانطور که حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزیشان در حرم مطهر رضوی فرمودند در قضیه برجام، وظیفهی اروپاییها این بود که در مقابل آمریکا میایستادند امّا با بهانههای مختلف نَایستادند و علاوه بر این، و علیرغم اینکه خودشان هم مدام به ما تأکید کردند و میکنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شدهاند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آوردهاند. به گفتهی رهبر انقلاب اسلامی، اروپاییها در این قضیه هم مثل گذشته، به ما خیانت کردند و نمیتوان از اینها توقّع داشت و به آنها اعتماد کرد. لطفاً نظرتان را درباره رفتار دولتهای اروپایی و برنامهی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی در قبال آن تشریح فرمایید.
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم. بنده، هم سال نو را تبریک عرض میکنم، هم مبعث پیامبر اکرم صلواتاللهعلیه را.
🔹️ اروپاییها از ابتدا به برجام بهعنوان یک دستاورد نگاه میکردند اما شاید آنها آمادگی نداشته باشند و قطعاً توان کافی نداشتند برای اینکه در مقابل تحریمهای آمریکا ایستادگی بکنند؛ تلاشهایی کردند اما همانطوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند، این تلاشها کافی نبود و حتی در بعضی موارد میشود گفت که این تلاشها نشاندهندهی عدم آمادگی اروپاییها برای هزینه کردن در یک حوزهای که خودشان ادعا میکنند اهمیت استراتژیک برای آنها دارد، بود. لذا این واقعیت را رهبر انقلاب از ابتدای خروج آمریکا از برجام مطرح کردند.
🔸️ ما هم با توجه به اینکه ضرورت داشت اروپاییها را ناگزیر کنیم بر اینکه به تعهداتشان عمل بکنند، در بُعد دیپلماتیک، کار با اروپا را ادامه دادیم، کماکان هم ادامه میدهیم؛ اما هیچگاه امید به #اروپا نبستیم. برای همین هم هست که در سالهای گذشته حتی در ابتدای #برجام، بیشترین رفتوآمدهای ما -رفتوآمدهای آقای رئیسجمهور، رفتوآمدهای بنده- با کشورهای همسایه بوده، با کشورهایی بوده که شرکای قدیمی ما هستند مثل روسیه، مثل چین، مثل ترکیه، مثل عراق و توجه ما برای آیندهی روابط خارجی به این سمت بوده است. از ابتدای کار دولت یازدهم و بهویژه پس از خروج آمریکا از برجام، توجه ما روی کشورهایی که نزدیک ما هستند، در کنار ما بودهاند -حالا من نمیخواهم از کلمهی «دوست» استفاده کنم- کشورهایی که در شرایط دشواری با ما همکاری کردهاند، متمرکز بوده است.
🔹️ اروپاییها را هم ما همچنان برای اجرای تعهداتشان تحت فشار قرار میدهیم. یعنی اروپا باید بداند که نمیتواند فقط با چند اظهارنظر و یا چند طرح اجرانشده از زیر بار مسئولیتهایش شانه خالی کند. لذا وظیفهی ما بهعنوان دستگاه دیپلماسی این است که کار اروپاییها را پیگیری کنیم، به آنها تذکر بدهیم، فشار بیاوریم که شما موظفید تعهداتتان را انجام بدهید؛ اما هیچگاه به آنها چشم امید نباید داشته باشیم.
🔺️ اصولاً چشم امید نباید به خارج داشته باشیم. این انقلاب و این کشور بر پایهی امید به مردم -البته بعد از امید به خدا و توسل به ائمهی معصومین- و اتکای به مردم گردانده شده است. اگر امید به مردم و اتکای به مردم نبود، هیچگاه جنگ تحمیلی -که همهی دنیا در آن پشت سر رژیم متجاوز صدام قرار داشتند- با آبرومندی و با پیروزی پایان پیدا نمیکرد؛ اینها همهاش بهخاطر این است که ما از ابتدای انقلاب، امید را بر مردم گذاشتیم و از امیدوار بودن به خارجیها امتناع کردیم و رمز موفقیت جمهوری اسلامی تاکنون هم همین بوده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: جهادگران اصفهانی تا روزی که این روستاها به وضعیت عادی برنگردند به شهر خود باز نخواهند گشت و تا آخرین لحظه در کنار این مردم می مانند./به گزارش پیام نایین نقل از خبرنگار اعزامی صاحب نیوز به منطقه سیل زده آققلا؛ از نخستین روزهای وقوع سیل در این مناطق نیروهای امدادی از دستگاههای مختلف وارد این منطقه شده و برای امدادرسانی به مردم تلاش کردند. آستان قدس رضوی هم بنا به دستور تولیت این آستان حضور گسترده خود را در این منطقه از روزهای قبل آغاز کرده و فعالیت عظیمی در زمینههای پخت و توزیع غذای گرم بین مردم و همچنین بازگشایی مسیر اصلی آب در روستاها با ادوات مخصوص انجام میدهد.
خبر بیشتر در سایت خبری پیام نایین PAYAMNAEIN.IR
کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد درمجلس شورای اسلامی درمصاحبه باخانه ملت: احمدی نژاددر دوسال دولت دهم به دنبال باج گیری ازنظام بود احمدی نژادازمقام معظم رهبری وقت گرفت وبرخلاف معمول آقافرمودند: "تریبون رابیاوریدتامن صحبت کنم" (یعنی آقابه او اجازه صحبت ندادند)آقابیست دقیقه صحبت کردند . همان زمان شش خط ازآن بیست دقیقه به صورت کتبی به دست من رسید واین بودکه آقاخطاب به احمدی نژادمی فرمایند"چقدربه شماگفتم قهرمان شدن راه دارد راه آن این نبودکه شمارفتید .روزی که من بامعاون اولی آن بنده خدا(مشایی)مخالفت کردم منتظرچنین روزی بودم .اگربه من خبرمی دهندکه آقای هاشمی رفسنجانی با اقبال مواجه شده است برای این است که نماداعتراض به شماشده است بسیاری ازافراددراین قضیه اشتباه کردند امابیشترین اشتباه ازآن شماست این همه حمایت بچه حزب اللهی هارادست کم گرفتی. شمابرای من چه گذاشتیه ایدکه انجام بدهم برویدوهیچ انتظاری ازمن نداشته باشید"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واقعیت با آنچه میبینید، فاصله دارد!
#فالس_نیوز، نگاهی متفاوت به آنسوی اخبار
@Farsna
✨﷽✨
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
🗒 زمان: پنج شنبه 1398/1/15
⏰ ساعت: 22:00
📚 با حضور: استاد معلمی
(استادبرجسته کشوری وهادی سیاسی )
🔊موضوع:
#اتفاقات_اخیر_کشور، #سیل_و_پشت_پرده_های_مسولین
********************
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
@pdfcyber
🆔 گروه #ایتا 🔻
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
🆔 گروه سروش🔻
https://sapp.ir/joingroup/EKHoCi8Lz65VsUX73yNte94F
🆔 گروه تلگرام🔻
https://t.me/joinchat/DFlS8EI3Qkt_O0iOQu-m6Q
↝•❥✨❥✿❥✨❥•↜
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#من_شمشیر_را_کشیده_ام
#این_عمار
در #فضای_مجازی_ فرامین #امام_خامنه_ای چه میزان اجرا شده است؟
از وزارت ارتباطات و نهادهای دولتی بگذریم.
#نهادهای_منسوب به مقام معظم رهبری در امری که اهمیتش به اندازه انقلاب اسلامی است چه کردند؟
آیا وضعیت فضای مجازی مطلوب آقا هست؟
آیا همه تقصیر بر عهده وزارت ارتباطات است؟
#ما_چه_کردیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مصاحبه ای تکان دهنده از یک هم وطن خوزستانی: از خارج گوشت وارد نکنید وام بدهید به ما ، تولید می کنیم جوانان ما ازبیکاری و فقر دارند وهابی می شوند، ما فقط خدا را داریم و رهبرمان ... همه دارای ام را سیل برد
✍ این مصاحبه نکات عجیبی دارد واز صداو سیما پخش نشد .باحوصله تا آخر ببینید و برای مسئولین بفرستید
🆔 @voinews
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:👇
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ احمد مروی دامت برکاته
توفیق خدمتگزاری در آستان مقدس حضرت ثامنالحجج ابیالحسن الرضا علیه آلاف التحیة و الثنا فوزی عظیم و کرامتی بزرگ است که شایسته است برخوردارشوندگان از آن، خدای سبحان را پیوسته از عمق جان سپاس گویند و اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای رئیسی پس از دورهی خدمت پر تلاش و پر ثمر و پایهگذاری کارهای ماندگار در این آستان با کرامت، به مسئولیت مهم دیگری منصوب شدهاند جنابعالی را که پرورش یافتهی این دیار و بهرهگرفته از برکات آن میباشید و مراتب امانت و تقوای جنابعالی در دورهی همکاری طولانی به اثبات رسیده است، به تولیت و خدمتگزاری این درگاه با عظمت منصوب میکنم و توجه آن جناب را به نکاتی معطوف میسازم.
🔹️ اولاً لازم میدانم همهی نکات مذکور در حکم جناب آقای رئیسی را به جنابعالی نیز یادآوری کنم. #اغتنام_فرصت این خدمت و صرف همهی توش و توان خود در آن، #خدمت به زائران و مجاوران بویژه ضعیفان و #نیازمندان، بهرهگیری از ظرفیت فرهنگی آستان قدس، نگهبانی و مراقبت از گنجینهی منحصربهفرد هنر معماری و خطاطی و تزئین به کار رفته در مجموعهی بناها و فضاها، حفاظت از موقوفات گسترده و غنی، ساماندهی بنگاههای اقتصادی و خدماتی و سرانجام، بهرهمندی از روحانیت این خورشید فروزان، با اخلاص و مجاهدتی که به کار خواهید برد در شمار این توصیهها است.
🔹️ ثانیاً حضور و همکاری #آستان_قدس در کنار حوزهی علمیه و روحانیت معظّم مشهد مقدس را موکداً توصیه میکنم.
🔹️ ثالثاً همکاری با مدیریتهای دولتی و کمک به آنان به نحو مقتضی توصیهی دیگر اینجانب است.
🔹️ رابعاً بهرهگیری از #کارشناسان_متدین و #انقلابی در بخشهای گوناگون سفارش موکد دیگری است که همواره تکرار شده است.
🔺️ در پایان مزید توفیقات جنابعالی را از خداوند سبحان مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۰ فروردین ۱۳۹۸
🔴 #تولیت_جدید آستان قدس را بیشتر بشناسیم
🔻حجتالاسلام احمد #مروی متولد فروردین ۱۳۳۷ ه. ش در مشهد ، از سالهای ۵۲ و ۵۳به واسطه برادر و پدرش با مقام معظم رهبری آشنا شد و قبل از انقلاب هم، از دوره تقریباً نوجوانی در سخنرانیهای رهبر انقلاب در مسجد امام حسن(ع)، مسجد کرامت و جلساتی که در منزلشان داشتند، خدمتشان میرسید.
وی پس از گذراندن دروس ابتدایی در مدرسه عسگریه، وارد حوزه علمیه مشهد شد و بخشی از دروس مقدمات را در مدرسه علمیه نواب و مدرسه علمیه آیتالله میلانی خواند، بعد از آن جهت ادامه تحصیلات حوزوی به حوزه علمیه قم رفت و در مدرسه آیتالله العظمی بروجردی (مدرسه خان) مشغول به تحصیل شد.
مروی قبل از انقلاب در واقعه ۱۷ خرداد سال ۱۳۵۴ در مدرسه فیضیه قم، طی حمله ساواک به آنجا، به همراه تعداد زیادی از طلاب دستگیر و پس از ضرب و شتم، ابتدا در شهربانی قم و سپس به تهران منتقل و در زندان اوین بازداشت شد.
تولیت جدید آستان قدس رضوی پس از پیروزی انقلاب برای کمک در کار فرهنگی به برادر خود که نماینده حضرت امام خمینی(ره) در مسجد سلیمان و بهبهان بود به آنجا رفت و از سال ۱۳۵۸ پس از انتصاب آیتالله شهید قدوسی در دادستانی کل انقلاب توسط امام خمینی(ره) به عنوان مسؤول دفتر وی وارد دادستانی شد و پس از مدتی به عنوان معاون سیاسی دادستانی کل انقلاب تا سال ۶۴ در آنجا مشغول به خدمت بود.
وی سال ۶۴ برای ادامه تحصیل به قم بازگشت و درس خارج را در محضر اساتیدی چون آیتالله منتظری، آیتالله شیخ جواد تبریزی و آیتالله وحید خراسانی گذراند و همزمان در این سالها به عنوان طلبه در جبههها نیز حضور مییافت.
مروی در اواخر سال ۶۸، وقتی کمتر از ۱۰ ماه از رهبری مقام معظم رهبری میگذشت به دفتر ایشان وارد شد و بیش از ۲۵ سال است که با شکل گیری معاونت ارتباطات حوزوی در این بخش از دفتر رهبر انقلاب مشغول به فعالیت بوده است.
استاد بزرگوار چطور مردمو راضی کنیم سرمایه هاشونو به سوی تولید ببرند ؟ به خاطر وضعیت کارخونه ها اکثرا دنبال سرمایه گذاری های زود بازده هستند
۳. شفافیت در آرای نمایندگان مجلس به کجا رسید؟
آیا میتوان کمپینی درست کرد که در آن شفافیت را توضیح داد و نمایندگان هم در آن حضور داشته باشند؟
سلام خسته نباشید.
ممنون میشوم این سوالات را از استاد بپرسید ...
۱. به نظرتان اولویتهای اقتصادی در امسال چه میتواند باشد؟
چگونه میتوان با جنگ اقتصادی دشمن مقابله کرد؟
۲. موقعی که رهبری در مورد پدافند غیر عامل صحبت کردند، آیا سپاه تنها به حمله دشمن فکر کرد یا حوادث طبیعی را هم فکر کرد و چاره اندیشید؟
۳. شفافیت در آرای نمایندگان مجلس به کجا رسید؟
آیا میتوان کمپینی درست کرد که در آن شفافیت را توضیح داد و نمایندگان هم در آن حضور داشته باشند؟
سلام علیکم برادر
متاسفانه عدم پیگیری مشکلات توسط مسئولین باعث بی اعتمادی مردم شده
گاها در برخی از گروه ها دیده شده که خواستند همین موضوع را مایه ی انحراف افکار قرار دهند