▪️محسن مهدیان نوشت:
🔸روایت آزاد
یک. نطق پرشور پزشکیان علیه دولت آمریکا مجلس را به وجد آورد و شعار یکصدای مرگ بر آمریکای شان به رسانه ها رسید.
دو. چند روز قبل جهانگیری گفت درسی که از عاشورا می گیریم ایستادگی است.
سه. سخنگوی دولت اعلام کرد توانستیم وابستگی بودجه به نفت را تا 30 درصد کاهش دهیم.
حالا؛
من این اخبار را با این روایت می خوانم
"مقاومت و جهاد" آنهم با این دولت و مجلس تنها "هنردستِ رهبری" و از "اسرارِ مردم سالاری دینی" است.
اینجا فرق "من و ما" با "رهبری انقلاب" است.
او بجای ایستادن مقابل "انتخاب مردم"، "اراده ها" را "هدایت و ارتقا" می دهد.
اما ما این روزهای تلخ را بهانه می کنیم و کمپین راه می اندازیم که "دیدید اشتباه کردید!"
با سبک هدایت رهبری، آدم ها حذف نمی شوند و رشد می کنند.
انتخاب مردم حرمت می گیرد و ارتقا می یابد.
و با همین آدم ها انقلاب جلو می رود...
سالها طول می کشد تا حجاب از اسرار مردم سالاری دینی و میراث حضرت روح الله برداشته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری سردار حاجی زاده:
🔹 بانکهای ما با برخی اعمال، #ستون_پنجم محسوب میشوند!
♨در پی تغییر متن مصوبه مجلس توسط لاریجانی؛
✅حسینعلی حاجی :
🔴آقای لاریجانی! شما اشتباه کردید و باید اشتباه خود را اعلام کنید
🔴شما هر کجا بر خلاف نظرتان باشد متن ها را تغییر می دهید
🔴در اینجا متن مصوبه که" بایستی اموال نامشروع مسئولان صرف فقرا و ایجاد اشتغال شود" را حذف کردید
🔴اجازه اظهار نظر نمی دهید در برجام هم همین کار را کردید،بیست دقیقه ای بدون پذیرش نظر نمایندگان برجام را تصویب کردید و این بلا را به سر کشور آوردید
شفاف می گویم، ثبت کنید هرکاری دلتان بخواهد انجام می دهید!
🔸گاف جدید ترامپ باعث تمسخر بیشتر او در رسانهها شده است.
🔹رئیس جمهور آمریکا دیشب هنگام اعلام تحریمهای جدید ضد ایرانی گفت آیتالله خمینی، رهبر ایران را هم تحریم کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️حسن روحانی در جواب به کارمندان که از حقوق کم نالان هستند میگوید:
«اگر حقوقت کمه، خوب خداحافظی کن! کی مجبورت کرده اینجا بمونی؟!» وی در همین سخنرانی میگوید کی گفته ما مجبوریم حقوق بازنشستگان را که کاری هم نمیکنند بدهیم؟
🔺پ ن : این حرفهای یک کارمند عصبی و پرخاشگر نیست! این جواب رئیسجمهور و مدیر و مسئول یک مملکت ۸۰ میلیونی است!
❌برسد بدست همه
⁉️متن شبهه:👇👇👇👇
چهل سال احمقانه مرگ بر آمریکا بگویی و از دیوار سفارت میمونوار بالا بروی و پهلوی را خائن بنامی. و آنوقت وقتی به ذلت افتادی، دست به دامان پیمان مودت سال ۱۳۳۴ شوی. اگر خجالت میکشید تعارف نکنید، ما جای شما جام زهر بنوشیم؟
*رأی دادگاه لاحه به نفع ایران صادر شد...*
در سال ۱۳۳۴ شاهنشاه آریامهر قراردادی با آمریکا منعقد نمود بنام *قرارداد مودت*.
طبق این قرارداد آمریکا نمیتواند بر عیله نیازهای اصلی ملت ایران اقدام کند، اکنون پس از ۶۳ سال ایران با استفاده از آن قرارداد آمریکا را محکوم و رأی دادگاه به نفع ایران صادر گردید...
✅ پاسخ شبهه: 👇👇👇
🔹 اولا رای دادگاه لاهه موقت بوده و هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
ثانیا رأی دیوان لاهه اساساً نمیتواند الزام آور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. همچنین بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه هم برعلیه آمریکا باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزمهایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد.
بنابراین این پیمان عملاً سود چندانی برای ما نخواهد داشت. زیرا طبیعی است که مستکبری چون آمریکا مادامی که نوکرش باشیم به ما #مودت و محبت خواهد داشت. اما اگر اراده کرده باشیم تا از بند بردگیاش خارج شویم یا حتی منافعش اقتضای دیگری داشته باشد از همه قدرتش (از جمله حق ظالمانهی #وتو) برای بر هم زدن و خنثی کردن هر پیمان و معاهدای استفاده می کند.
🔹خلاصه اینکه بسیار سادهلوحانه است اگر گمان کنیم که گرگ با گوسفند پیمان مودت باشد و بدان پایبند باشد با حتی اجازه استفاده از منافع چنین معاهدههایی بدهد
🔴 پیمان #مودت چیست؟
🔻در طرح شکایت ایران به موضوع پیمان #مودت میان ایران و آمریکا اشاره شده است . این معاهده در سال(۱۳۳۴ ه.ش)بین ایران و آمریکا امضا شد و هنوز هم معتبر است. این معاهده این حق را به تهران می دهد که از واشنگتن شکایت کند.
🔹پیمان مودت ۲ سال بعد از کودتای۱۳۳۲ که توسط آمریکا علیه دولت دکتر مصدق طراحی شده بود با هدف گسترش سرمایه گذاری آمریکا در ایران امضا شده است. در تبصره دوم از بند ۲۱ این پیمان در مورد دادگاه قضایی بین المللی آمده است:
«هرگونه اختلافی بین طرفین معظم متعهد در تفسیر یا اجرای این پیمان، که از طریق دیپلماسی به نحو رضایت بخشی حل و فصل نشود، باید در دادگاه قضایی بین المللی مطرح شود، مگر آن که طرفین معظم متعهد بر راهکار های مسالمت آمیز دیگری توافق کنند.»
🔸بعد از انقلاب، اولین بار آمریکا بود که در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا به این پیمان استناد کرده و در دادگاه قضایی بین المللی علیه ایران طرح دعوی کرده و مدعی شد که تهران با بازداشت دیپلمات های آمریکایی این پیمان را زیر پا گذاشته است. در آن زمان دادگاه بین المللی علیه ایران رأی داد. این سابقه موجب شد تا پیمان پس از انقلاب هم معتبر باشد.
🔴 #پینوشت : توضیح مهم درباره ختم اعتبار پیمان مودت
🔹پس از رای اخیر لاهه به سود ایران، آمریکا اعلام کرده که از پیمان مودت با ایران که دسترسی دو کشور به دادگاه لاهه را فراهم می کرد، خارج می شود. عهدنامه شصت و سه ساله که دو سال پس از کودتا علیه دکتر محمد مصدق بسته شد به تاریخ می پیوندد اما بر اعتبار دو شکایت اخیر ایران از آمریکا، بی تاثیر است.
🔹پیمان تا یک سال پس از زمان ثبت رسمی خروج از سوی هریک از طرفین، هنوز معتبر است. نتیجه؟ تاثیری بر دو دعوایی که ایران طرح کرده ندارد. دولت ایران یا آمریکا یک سال دیگر فرصت دارند از نقض احتمالی پیمان مودت از یکدیگر به دیوان لاهه شکایت کنند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی که بین کاربران عرب در وصف وضعیت فعلی ترامپ و ایران دست به دست میشود
رئیس FATF هشدار منتقدان را تایید کرد: «آمریکا با استفاده از FATF از دور زدن تحریمها جلوگیری میکند!»
اونوقت روحانی دوباره هفته پیش میگفت : "توسعه روابط بانکی با دنیا بدون تصویب دو لایحهای که در مجمع تشخیص باقی مانده، حاصل نمیشود/فردا اگر روابط بانکی ما در دنیا دچار مشکل شد مردم نگویند دولت ناکارآمد است"
دیگه خودشون چجوری باید اعتراف کنند که اگه لوایح FATF رو تصویب کنیم دست و بالمون بیشتر از این بسته میشه!؟
باعرض تسلیت شهادت شهیدآیت الله بهشتی ویاران باوفای اودرهفتم تیرماه سال۶۰ بخشی ازسخنان شهیدبهشتی رایادآورمی شویم
🌹 بخشی از سخنرانی روز 9 اردیبهشت 59 شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی:
♦️نترسید و سست نشوید و حتی دچار غم و غصه هم نشوید؛ غمِ چه چیز؟ اگر غم جان است، که ما نباید غم جان بخوریم. غم جان یا غم نان و یا زن و فرزند و یا کسب و کار؛ اگر هم غم انقلاب است، به شما بگویم «انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمین نمیشود، بلکه با دلهای پرشور و چهرههای شاداب تضمین می شود.» این چیزی است که از شما میخواهم و خودم نیز به آن عمل می کنم. این است که هیچ کس مرا در این دورهی نشیب و فراز انقلاب درسختترین شرایط نتوانسته است با قیافهی افسرده ببیند.
♦️چرا افسرده باشیم؟ ما که به دنبال «احدی الحسنیین» هستیم (یا شهادت یا پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟ اگر چهرهها شاداب باشد و با نشاط باشید، آن وقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدوران او هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
♦️«ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم؛ ما راستقامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند.» تنها موقعی سرپا نیستیم که کشته شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی پشت ما را نمیتواند خم کند.
برای برداشتن گامهای استواردرآینده ،بایدگذشته رادرست شناخت (امام خامنه ای)
درآستانه سالگرد شهادت شهیدبهشتی و۷۲تن ازیاران باوفای ایشان درهفتم تیرماه سال۱۳۶۰که توسط منافقین وعوامل امریکای جنایتکار به شهادت رسیدند و نیزشناخت گذشته برای عبرت گرفتن ازوقایع سالهای اول انقلاب که بایدچراغ راه آینده باشد نامه مهم شهیددکتربهشتی به حضرت امام خمینی(ره)راملاحظه بفرمایید وباشرایط امروزجامعه تطبیق دهیدتاانشاالله گام دوم انقلاب رابه خوبی برداریم باتشکرمعلمی
نامه خصوصی شهید مظلوم آیتالله بهشتی به امام
شهید مظلوم آیتالله بهشتی در اسفند 59، و در حالی که آماج تمام حملات و تهمتها و تخریبهای کمرشکن ضدانقلاب قرار گرفته بود، نامهای خصوصی به امام نوشته بود. متن کامل نامه را بخوانید:
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
تهران جمعه 59/12/22
استاد و رهبر بزرگوار
السلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته
سنگینی وظیفه فرزندتان را بر آن داشت که این نامه را به حضورتان بنویسد و حقایق را به عرضتان برساند.
دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود. یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده بودن و پویا بودن، باید سخت ملتزم به وحی و تعهد در برابر کتاب و سنت باشد، بینش دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه بهکلی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضوع بینابین گواه.
بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی به نظام سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزیهای بیگانگان معتقد و ملتزم. بینش دیگر، هرچند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد، اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان.
بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه بهسوی همه نوع پیشرفت و ترقی، مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را بر فرهنگ و نظام و ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد. بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را بهروی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضداسلام میگشاید.
بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را بهسوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد. بینش دیگر بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کممبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد.
شاید برای شما شنیدن این خبر تلخ و دشوار باشد که بسیاری از کسانی که در طول سالهای اخیر در راه حاکم شدن اسلام اصیل بر جامعه ما کوشیده و رنجها بردهاند و در طول این سالها بهمقتضای طبیعت و ماهیت نظام اداری رژیم شاهی، در همه سازمانهای لشکری و کشوری همواره در اقلیت بوده و زیر فشار اکثریت غربگرا یا شرقگرا حاکم بر این سازمانها بهسر بردهاند، هم اکنون در جمهوری اسلامی هم که امام در رأس آن است و تنی چند از فرزندان امام نیز بخشی از مسئولیتها را بهعهده دارند و مردم عزیز ما نیز در صحنهها حضور دارند، دوباره تحت فشار همان اکثریت قرار گرفتهاند، این اقلیت مؤمن که اگر حمایتش کنند میرود که اکثریت شود، امروز ذلت و خذلان مؤمنان را در جمهوری اسلامی با پوست و گوشت و استخوان لمس میکنند که با چماق ارتجاع میکوبندشان و با کارشکنیهای رنگارنگ سد راه حرکت اسلامی و اصلاحی آنها میشوند، با استظهار به ستون پنجم دشمن که در همه این سازمانها جا خوش کردهاند و با اطمینان به حمایت گروهی از مسئولان امروز و دیروز.
اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا میکند، نه مشکلات موجود دینی، فرهنگی، اخلاقیات اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل میشود و نه میتوان برای آینده طرحهای اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل درآورد... نظر ما این است که رشد کمی و کیفی دارندگان بینش اول (اسلام فقاهتی و خط اصیل امام) بهلطف الهی امروز به آن درجه رسیده است که نهادهای لشکری و کشوری بهوسیله صاحبان این نوع بینش اداره شود و اداره جمهوری اسلامی بر پایه یک بینش استوار گردد.
برادران گفتند که نوارهای مربوط به سخنان رئیس جمهور در اصفهان را خدمتتان دادهاند که دانش آموزان و کارمندان را به مقاومت در برابر اقدامات دولت که با نظرات شخصی رئیس جمهور منطبق نیست، تشویق میکند. نوارهای مربوط به ارتباط مستقیم برخی از کارگردانان اعتصاب اخیر شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با دفتر رئیس جمهور و آقای زنجانی،