کلا اصلاحطلبان عادت دارن زودتر آن چیزی که دوست دارند رو با اختلاف آراء پیروز قاطع انتخابات بنامن!
و مملکت رو رو توهمشون به هم بزنن!
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از یوسف ایرانشاهی
🔴دلم برای رئیسی سوخت یعنی این
🔹باورتون میشه دونه دونه این شاهکارها رو رسانههای اصلاح طلب به اسم ناکارآمدی و تمسخر و تحقیر جا میزدند؟
#انتخابات
📌سعید جلیلی نوک پیکان حمله
بعد از ناتوانی از پیدا کردن نقطه ضعفی از اولین موضع گیری جلیلی، به اعلام رسمی حساب برای کمک های مردمی پرداختند ! تا بلکه از آن طرفی برای خود ببندند و از نمد آن کلاهی برای خود جور کنند. در اولین جستجوی این کلیدواژه بین 21 سایت اول، تعداد سایتهایی که به نظریات منفی یا عجیب درباره اعلام حساب جلیلی اشاره کردند: ۱۵ سایت که با این حساب، درصد سایتهایی که نظرات منفی داشتند حدود ۷۱٪ از کل سایتها بوده است. بسیاری از رسانه ها این اقدام را عجیب، غیرمعمول و جنجالی توصیف کرده اند. برخی نیز با کنایه و طعنه به این موضوع پرداخته اند. در حالیکه این امر معمول و مرسوم است. الا برای آنهایی که روی کمک مردمی حسابی باز نمی کنند چون به چشمشان نمی آید!
پ.ن
یعنی گوگل هم خوب پشتیبانی میکنه! اولین کسی که بره این مورد رو جستجو کنه با این رسانه ها روبرو می شه!
پس جلیل در گام اول نشان داد، هر موضعی که گرفته مبتنی بر نظر کارشناسی بیش از یک دهه او در ارتباط مستقیم با مسائل و بدنه متخصصین بوده و فعلا نتوانستند بر آن انقلتی وارد کنند.
@mahmoudbagheri1
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#والذین_معک؟
خیلی خوبه که نامزدها از کسانیکه می خوان به عنوان وزیر و وکیل خودشان معرفی کنند رونمایی کنند تا برای مردم شناخته تر بشوند.
@Mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
#والذین_معک؟ خیلی خوبه که نامزدها از کسانیکه می خوان به عنوان وزیر و وکیل خودشان معرفی کنند رونمایی
من جناحی صحبت نمی کنم، آقای قالیباف خوبه اما آقای جلیلی چیز دیگری است.
فکر نظام یافته و برنامه های دقیق او حاصل مداومت در ارتباط با متخصصان در حوزه های مختلف و رسیدن به یک نظامی از اولویت ها و راهکارهاست.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
من جناحی صحبت نمی کنم، آقای قالیباف خوبه اما آقای جلیلی چیز دیگری است. فکر نظام یافته و برنامه های
#فوق_هوشمند
📌
برخی قدرت پیش برندگی دارن.
یه برنامه هایی هم دارن.
هر جایی رفتن به اندازه قابل قبولی مثمر ثمر بودن.
خدا هم خیرشان بدهد اما...
...اما ما در پیچ تاریخی و ضرورت سرعت گیری برای حل بحرانها و مسایل و پیشرفت کشور نیاز به #فوق_برنامه داریم که فردی می تواند آن را ارائه کند که فرصت مطالعه یک به یک مشکلات و نشست با متخصصان و بازدید محلی داشته و راهکارهای علمی آن را بیش از یک دهه بدست آورده است.
تفاوت این مثل یک کارمند فوق لیسانس است که در سمتهای اجرایی مشغول شده با کسی که، سمتهای پرمشغله را تجربه کرده و کنار گذاشته و وقت گذاشته رفته دکترا گرفته.
آن مدیر، اگر در بهترین حالت، سواد و تجربه مواجهه با مشکلات رو داشته باشه اما کسی که، مشکلات را شناخته، علم مواجهه با بحرانها رو داره و فرصت نقد آن یافته ها را با کارشناسان داشته، از مشکلات به ظرفیت ها و فرصت ها میرسه نه دست و پا بزنه برای حلش!
یعنی چیزی شبیه اینکه الان صحبت از دولت هوشمند کنی که مردم بتونن راحت ارتباط بگیرند ولی ندونی که دولت #فوق_هوشمندی است که فراتر از این به دنبال ارتباط با مردم برای حل مسائل است، یعنی چیزی فراتر از تلاش برای تسهیل در ارتباط با دولت.
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از Ahad Sh
اشراف خیره کننده دکتر جلیلی به برنامه هفتم
🎥 #انتخاب_چهاردهم| جلیلی: اشراف کامل به برنامه هفتم دارم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹به دلیل اینکه عضو کمیته هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت هستم، برنامه هفتم توسعه را با دقت خوانده و بررسی کردم و حتی مواردی که مغایرت داشت را در هیات عالی نظارت مورد بحث قرار داده و اصلاح شد و لذا اشراف خوبی به برنامه هفتم توسعه دارم.
🔹همزمانی آغاز به کار دولت با آغاز برنامه هفتم فرصت مغتنمی است که دولت کار خود با برنامهای که مورد وفاق است آغاز کند.
🔹لازمه اینکه ما میگوییم «یک جهان فرصت و یک جهان جهش» نیازمند برنامه است.
🔹دولت باید اشراف کاملی به برنامه داشته باشد و ماموریت جدی دارد که برنامههایی را ذیل برنامه هفتم توسعه داشته باشد.
هدایت شده از خودنویس
🔻 کدام حلقه بسته است؟! کدام یک باز؟!
🔹️بعضی دروغها انقدر بزرگن و تکرار میشن که گاهی خود گوینده هم باورش میشه، دروغی مثل سعید جلیلی اهل تعامل نیست و حلقه اطرافش بسته است!
🔹️سال نود و شش پس از رایآوری مجدد حسن روحانی در زمانی که خلاقانهترین گفتمان اصولگرایی خط تخریب دولت بود، سعید جلیلی با بالا آوردن گفتمان دولت سایه از لزوم تعامل با حسن روحانی سخن گفت، دقت کنید حسن روحانیای که هیچ نسبتی باهاش نداشت! این ادعا در حد حرف باقی نموند، سعید جلیلی برای حل مشکل فروش نفت با حسن روحانی تعامل کرد و بزرگوارانه چشمش رو روی شیطنتهای بیژن زنگنه بست، حالا سعید جلیلی که حتی با حسن روحانی تعامل میکنه اهل تعامل نیست؟!!!! دروغ از این شاخدارتر؟!
🔹️ اگر نگاهی به آمار بندازیم میبینیم موفقترین رییس بانک مرکزی در تثبیت نرخ ارز و کنترل تورم کسی نبوده جز ابراهیم شیبانی رییس بانکمرکزی دولت خاتمی! حالا چنین فرد متخصصی که لابیهای سیاست او را کنار زده در سالهای اخیر با چه کسی در تعامل بوده؟! درسته، سعید جلیلی!
🔹️ خانم دکتر خوشخلق که از نوابق عرصه بیوتکنولوژی است در دولت حسن روحانی مسئولیت داشت و وقتی پیشنهادهای کارشناسی سعید جلیلی را شنید از همکاری با او استقبال کرد، جالب اینکه این اتفاق با پیشنهاد و حمایت حجتی وزیر وقت کشاورزی و محمدرضا عارف انجام شد و به دکتر خوشخلق گفتند جلیلی اهل تعامل کارشناسی است! اون وقت سعید جلیلی اهل تعامل نیست؟!
🔹️ از علی مطهری تا علی باقری سعید جلیلی را مدح میکنند آن وقت عدهای پمپاژ میکنند سعید جلیلی اهل تعامل نیست و حلقهاش بسته است! ریشهی این حرفها میدانید از کجا نشات گرفته؟!
🔹️ به حرفای دیروز سعید جلیلی توجه کنید: تلاش کردم ذهنم را به روی حاشیه ها و لابیها و جلسات کم مایۀ سیاسی ببندم و در عوض، درهای دفترم را به روی صدها کارشناس و متخصص و مدیر و دانشمند و فعال اجتماعی و دانشگاهی باز کنم!
🔹️ بله سعید جلیلی در دفترش به روی هزاران کارشناس متخصص باز بوده اما برای برگزاری جلسات کممایه سیاسی اهل تعامل نبوده و نیست! جالب اینکه در ادامه میگه این رفتارم باعث ناراحتی برخی دوستان شده!
🔹️ حالا حلقه مدعیان تعامل چگونه بوده؟! آنها همانهایی نیستند که لیست انتخاباتیشان با رییسدفترها، دامادها و عروسها، منشی همسر و غیره پر شده و جایی برای نیروهای کارشناسی باقی نمیگذارند؟!
🔹️ در این انتخابات باید مشخص کنیم فردی را میخواهیم که اهل تعامل با متخصصین است یا اهل تعامل با لابیمنهای سیاستباز؟!
✍ محمدمهدی مبارز
جلیلی: ساختار اداری کشور باید چابک شود
▪️یکی از مهمترین اولویتها این است که ماشین دولت به حرکت درآید و ساختار اداری اجرایی چابک و سریع شود
▪️یکی از عرصههایی که به ساختار اداری اجرایی کمک میکند، استفاده از فناوریهای ارتباطی است
▪️در ابتدای دولت شهید رئیسی طرحی را درباره دولت الکترونیک ارسال کردیم که ایشان دستور پیگیری آن را دادند.
▪️افزایش بهرهوری ۴ مؤلفه دارد که یکی از آنها سرمایهگذاری و عنصر بعدی نیروی انسانی و دو بُعد دیگر هم مدیریت صحیح و فناوری است
▪️در حوزه فناوری پیشرفتهای خوبی داریم و نیروی انسانی خیلی خوبی هم در کشور داریم؛ لذا اینجا مدیریت میخواهد تا بتواند بهرهوری را تقویت کند
▪️آنهایی که نفت را از ما خریداری میکنند، آن را تبدیل به فراورده میکنند و چند برابر قیمت به ما میفروشند!
▪️ما میتوانیم نفت را ابتدا به فرآورده و بعد از آن به صنایع پاییندست پتروشیمی تبدیل کنیم
▪️اگر پنج پتروپالایشگاه مانند مجموعه خلیج فارس داشته باشیم، از فروش نفت بینیاز میشویم و آن را تبدیل به فرآورده میکنیم
▪️مالیات یک ابزاری برای سیاستگذاری است و نباید صرفاً منبع درآمد باشد
▪️مالیات اگر خوب سیاستگذاری شود فشار بر مردم را کم میکند
▪️نباید فرار مالیاتی داشته باشیم؛ عدالت یعنی همه کسانی که درآمد دارند، متناسب با درآمدشان مالیات پرداخت کنند
▪️در کشور کمبود زمین نداریم؛ مشکل از انحصار و تبعیض در زمین است
▪️یکی از نکات مهم که در برنامه هفتم هم تصویب شده، این است که ۰.۲ درصد از مساحت کشور به محیط سکونتگاهی اضافه شود که حدود ۳۳۰ هزار هکتار را برای ساخت مسکن تخصیص میدهد
▪️کسانی که شرکتهای دولتی به آنها واگذار شده فقط پول داشتند؛ تازه پول هم به اندازه کافی نداده و با ثمن ناچیز اینها را گرفته بودند
▪️هپکو سال ۸۶ که دولتی بود، سالانه ۱۸۰۰ ماشین سنگین تولید میکرد، بعد از خصوصیسازی شد ۸ دستگاه!
▪️دولت نباید بنگاهداری کند، بلکه باید نقش تنظیمگری داشته باشد. در ۱۰ سال گذشته مواردی از این جهت صورت گرفته که موفق نبوده؛ مانند هفتتپه و هپکو که در دولت شهید رئیسی احیا شد و به جریان تولید بازگشت
▪️اخیراً دیدم در لرستان کارخانهای که ۱۲۰۰ کارگر داشت و فعال بود، بعد از واگذاری فقط ۴ نگهبان داشت و کارگرانش بیکار شده بودند؛ باید کسی که این شرکتها را میگیرد اهلیّت داشته باشد
واقعنگریهای یک آرمانگرا
جلیلی: ساختار اداری کشور باید چابک شود ▪️یکی از مهمترین اولویتها این است که ماشین دولت به حرکت درآ
انتخابات عرصه نقد و نظر است، عرصه (جدال احسن)، هر کسی نقد خود را می گوید نظرش را نیز می دهد تا دیگرانی که شاهد این گفتگو و جدال احسن هستند (یتبعون احسنا)
واقعنگریهای یک آرمانگرا
انتخابات عرصه نقد و نظر است، عرصه (جدال احسن)، هر کسی نقد خود را می گوید نظرش را نیز می دهد تا دیگرا
کفایت در مدیریت اجرائی؛ اولین شاخص رئیس جمهور اصلح
📌چند فیش از مقام معظم رهبری: (بخش اول)
💡«به نظر میرسد هر کسی که به دنبال سعادت کشور است یک چنین رئیسجمهوری میخواهد: « اوّلاً باکفایت باشد، دارای مدیریّت و کفایت مدیریّت باشد» 1400/1/1
💡«هر کسی که در خود صلاحیتی احساس میکند و کار اجرائی بلد است، میآید و خود را در معرض انتخاب مردم میگذارد. ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند.
دیدار مردم قم ۱۳۹۱/۱۰/۱۹
💡 «در محاسبه، آن کسانی که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه. نه در ارزیابیِ نیازی که کشور به یک قدرت اجرائی دارد، اشتباه کنند، نه در ارزیابی توانِ خودشان اشتباه کنند. اگر چنانچه ارزیابی درستی انجام دادند، بیایند توی میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند.
بیانات در دیدار کارگران و فعالان بخش تولید کشور ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
(بخش دوم)
💡اصلح کسی است که بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ هر کسی نمیتواند این بار را بر دوش بگیرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندی لازم دارد.
۱۳۸۴/۰۲/۱۷
💡این مدت بیست ساله، یعنی چهار برنامه ی پنج ساله. اولین برنامه، امسال آغاز خواهد شد. در آغاز برنامه، یک مدیریت کارآمد، با کفایت و پُرنشاط باید سر کار باشد تا بتواند سازه های این برنامه را مستحکم و استوار کند و پایه های این برنامه را به طور عمیق و محکم پی ریزی کند. اهمیت این انتخابات در این است که ملت ایران می خواهد مدیری را انتخاب کند که بتواند موانع اجرای برنامه را از سر راه ملت ایران بردارد؛ مثل بولدوزری که موانع را برمی دارد تا جاده یی را صاف کند.
یک انسان قوی، با کفایت، دارای نشاط و شادابی و شوق به کار و احساس مسؤولیت خواهد توانست حرکت بیست ساله به سمت چشم انداز را - که امسال این شروع انجام می گیرد - با قوت و قدرت آغاز کند.
۱۳۸۴/۰۱/۰۱
«امروز بزرگترین مبارزهی با آمریکا کار کردن در این کشور است؛ کار، کار، تلاش، مجاهدت برای اصلاح امور کشور. این بزرگترین مبارزهی با آمریکاست.» ۱۳۸۱/۰۵/۰۵
(بخش سوم)
مشکل اصلی ضعف «برنامه» است یا ضعف «اجرا»؟
1⃣« ما از لحاظ تصمیم خوب و قانون خوب و سند خوب #هیچ کمبودی نداریم؛ هر چه دلتان بخواهد ما در کشور تصمیمهای خوب و سندهای خوب و مانند اینها داریم. آنچه مهم است، این است که به این تصمیمها عمل بشود؛ این را دنبال کنید.
رهبری، ۲/۲۱/ ۱۴۰۱
2⃣«این مدت بیست ساله، یعنی چهار برنامه ی پنج ساله. اولین برنامه، امسال آغاز خواهد شد. در آغاز برنامه، یک مدیریت کارآمد، با کفایت و پُرنشاط باید سر کار باشد تا بتواند سازه های این برنامه را مستحکم و استوار کند و پایه های این برنامه را به طور عمیق و محکم پی ریزی کند.
🔻 اهمیت این انتخابات در این است که ملت ایران می خواهد مدیری را انتخاب کند که بتواند موانع اجرای برنامه را از سر راه ملت ایران بردارد؛ مثل بولدوزری که موانع را برمی دارد تا جاده یی را صاف کند.
🔻یک انسان قوی، با کفایت، دارای نشاط و شادابی و شوق به کار و احساس مسؤولیت خواهد توانست حرکت بیست ساله به سمت چشم انداز را - که امسال این شروع انجام می گیرد - با قوت و قدرت آغاز کند.
۱۳۸۴/۰۱/۰۱
✍ #علیرضا_طلابیگی